-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Εσύ δηλαδή θα το έκανες ή μόνο λόγια πουλάς...?
εσυ τωρα τι ρολο παιζεις;; εχεις καποιο προβλημα;;
ή μηπως αυτοανακηρυχθηκες spokesman του takisp;;;Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε παίζω κανένα ιδιαίτερο ρόλο. Ούτε μου αρέσουν οι ψευτοπαλικαρισμοί. Τη γνώμη μου λέω. Έχεις κανένα πρόβλημα με αυτό?
-
[quote='AlfaRomeo
Εσύ δηλαδή θα το έκανες ή μόνο λόγια πουλάς...?[/quote]εαν αυτη θεωρειται ως γνωμη δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο.
θα σε παρακαλουσα ομως εαν θελεις στο μελλον να μην ασχολεισαι μαζι μου και να μην παρεμβαινεις σε σχολια δικα μου που φυσικα δεν απευθυνονται προς το προσωπο σου ή προς δικες σου δημοσιευσεις.
αγνοησε με λοιπον......... οπως εδω και καιρο σε αγνοω και εγω.ετσι λοιπον θα αποφευγουμε τυχον αντιπαραθεσεις γιατι μαλλον δεν συμφωνουμαι και σε πολλα πραγματα..........σε τιποτα θα ελεγα μαλιστα!
-
Τον περασμένο χρόνο εγινε χαμός με τις μεταδόσεις του Alpha και αυτά που γράφτηκαν ηταν μέχρι και άδικα!Ολοι πέσαμε πάνω στον Τάκη και (τότε) τόν Κώστα να τους φάμε ζωντανούς!!
Βεβαίως ο καθένας μας είχε τους λόγους του.Που ξεκίναγαν απο την αγάπη του για τη F1 και τον θυμό του για το οτι δεν είχε την μετάδοση που εκείνος θα ήθελε!!Σκέφτειτε όμως.
Ο Τάκης Πουρναράκης είναι άνθρωπος του χώρου,που ξέρει το θέμα,εχει γνωμη και μας 'ακούει'!!Το τι θεωρεί ο ίδιος,νομίζω,πως σαν σωστός επαγγελματίας δεν θα μας το πει ποτέ.Τουλάχιστον δημόσια!!
Πως θα σας φαινόταν όμως αν αντι του Πουρναράκη,ο Alpha όριζε σαν παρουσιαστή τον τάδε 'μικροφωνατζή' (προσοχή,οχι δημοσιογράφο)?!!
Πιστεύω οτι θα πρέπει να δούμε τα πράγματα και απο την μεριά του ΤΠ πριν αρχίσουμε τους αφορισμούς!!! -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Πως να ξέρεις από πριν ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή για διαφημίσεις;Τόσο πολύπλοκο είναι δηλαδή? Δεν είμαι εγώ αυτός που ωφείλει να βρει την λύση, αν και πρότεινα κάτι αλλά παντού υπάρχουν προβλήματα. Όμως να κάνω μια ερώτηση? Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαρκεί 105 λεπτά μαζί με το ημίχρονο. Οι διαφημίσεις δεν διαρκούν πάνω από ένα τέταρτο? Πάνω - κάτω τόσο (105) διαρκεί και ένας αγώνας Formula 1 όμως οι διαφημίσεις εδώ διαρκούν πάνω και από εικοσάλεπτο...
Ήμαρτον ρε... (όπως λέει και ένας συνάδελφός σας) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τον περασμένο χρόνο εγινε χαμός με τις μεταδόσεις του Alpha και αυτά που γράφτηκαν ηταν μέχρι και άδικα!Ολοι πέσαμε πάνω στον Τάκη και (τότε) τόν Κώστα να τους φάμε ζωντανούς!!
Βεβαίως ο καθένας μας είχε τους λόγους του.Που ξεκίναγαν απο την αγάπη του για τη F1 και τον θυμό του για το οτι δεν είχε την μετάδοση που εκείνος θα ήθελε!!Σκέφτειτε όμως.
Ο Τάκης Πουρναράκης είναι άνθρωπος του χώρου,που ξέρει το θέμα,εχει γνωμη και μας 'ακούει'!!Το τι θεωρεί ο ίδιος,νομίζω,πως σαν σωστός επαγγελματίας δεν θα μας το πει ποτέ.Τουλάχιστον δημόσια!!
Πως θα σας φαινόταν όμως αν αντι του Πουρναράκη,ο Alpha όριζε σαν παρουσιαστή τον τάδε 'μικροφωνατζή' (προσοχή,οχι δημοσιογράφο)?!!
Πιστεύω οτι θα πρέπει να δούμε τα πράγματα και απο την μεριά του ΤΠ πριν αρχίσουμε τους αφορισμούς!!!τωρα για να ειμαι ειλικρινης τα οποια αρνητικα ή μη σχολια απο οποιονδηποτε αλλον πλην των εργοδοτων του δεν εχουν καμμια σημασια εαν το θεμα τεθει καθαρα επαγγελματικα.
το γεγονος ομως οτι για τον ιδιο εχουν καποια σημασια και αυτο φαινεται απο την συμμετοχη του σε ενα φορουμ οπου μεταξυ αλλων δεχεται τις επικρισεις, δικαιες ή αδικες δεν το εξεταζω, δειχνει οτι ισως και να αισθανεται μερικες φορες και ο ιδιος ασχημα για τις ενεργειες των υπευθυνων του καναλιου και να προσπαθει ετσι να ''εξιλεωθει'' για αμαρτιες αλλων που πεφτουν επανω του.
τελος παντων ......αφορμη για τα σχολια μου αυτα ηταν η οργη που αισθανθηκα εκεινο το μεσημερι της κυριακης που εκατσα να απολαυσω το αγαπημενο μου μηχανοκινητο αθλημα και οι υπευθυνοι μου το εβγαλαν ξινο..
αυτα παλι θυμηθηκα μολις διαβασα το θρεντ του takisp και εστω και μεταχρονολογημενα βρηκα αφορμη να ''βγαλω'' την οργη μου αυτη και αν ημουν υπερβολικος λυπαμαι και ζητω συγνωμη.δεν περιμενω σχολια σχετικα με την δημοσιευση μου αυτη την οποια θεωρω και ως τελευταια σχετικα.
-
Εσύ δηλαδή θα το έκανες ή μόνο λόγια πουλάς...?
εαν αυτη θεωρειται ως γνωμη δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο.
θα σε παρακαλουσα ομως εαν θελεις στο μελλον να μην ασχολεισαι μαζι μου και να μην παρεμβαινεις σε σχολια δικα μου που φυσικα δεν απευθυνονται προς το προσωπο σου ή προς δικες σου δημοσιευσεις.
αγνοησε με λοιπον......... οπως εδω και καιρο σε αγνοω και εγω.ετσι λοιπον θα αποφευγουμε τυχον αντιπαραθεσεις γιατι μαλλον δεν συμφωνουμαι και σε πολλα πραγματα..........σε τιποτα θα ελεγα μαλιστα!
Απ'ότι κατάλαβες αν αγνοείς πάντα και χωρίς σκέψη τα σχόλια και τις γνώμες μου, τότε θα πρέπει να κάνεις το ίδιο και για αρκετά άλλα μέλη του φόρουμ... Τέλος πάντων και επειδή εγώ δεν αγνοώ τη γνώμη κανενός ακόμη και αν είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη σου εξηγώ και πάλι πως το σχόλιο που έκανα αφορούσε την απαράδεκτη θέση σου περί παραιτήσεως του κύριου Πουρναράκη κτλ. Απαράδεκτα πράγματα και θα πρέπει να το καταλάβεις και να επανέλθεις στην πραγματικότητα. Γιατί εκτός του ότι ο κύριος Πουρναράκης κάνει εξαιρετική δουλειά σε ένα χώρο τον οποίο λατρεύουμε, είναι και η δουλειά του, μην το ξεχνάμε. Δεν μπορούμε πάντα στη ζωή μας να είμαστε ασυμβίβαστοι αν και το ιδανικό θα ήταν αυτό... Θα έπρεπε να παραιτηθεί μόνο αν δεν ήταν καλός στη δουλειά του και αυτό όπως πιστεύεις και εσύ δεν ισχύει. Ας αφήσουμε λοιπόν τους ψευτοπαλικαρισμούς όπως και τα σχόλια περί ελλείψεως παλικαρισμού γιατί στην περίπτωση που εξετάζουμε απλά δεν υφίστανται. Κρίνε λοιπόν τον οποιονδήποτε με σημείο αναφοράς την ποιότητα της δουλειάς του και όχι σχετικά με οτιδήποτε άλλο...
Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
[
Απ'ότι κατάλαβες αν αγνοείς πάντα και χωρίς σκέψη τα σχόλια και τις γνώμες μου, τότε θα πρέπει να κάνεις το ίδιο και για αρκετά άλλα μέλη του φόρουμ... Τέλος πάντων και επειδή εγώ δεν αγνοώ τη γνώμη κανενός ακόμη και αν είναι κατά τη γνώμη.............οχι βεβαια.......που το ειδες γραμμενο αυτο;;;;;
εαν εσυ παροτι ευγενικα σου ζηταει καποιος να μην ασχολεισαι μαζι του συνεχιζεις .........μαλλον πας γυρευοντας για καυγα αλλα μαζι μου μαλλον θα μεινεις με την ορεξη και ''νηστικος''.
οσο για τα υπολοιπα εμφανιζεσαι ''βασιλικωτερος του βασιλεως'' και μαλλον γελοιοποιεισαι με την αυτοκλητη προσπαθεια υπερασπισης καποιου που η δικη του ψυχραιμη σταση στο θεμα αυτο [που στο φιναλε αυτον αφορα και οχι εσενα] θα επρεπε να σε ειχε διδαξει κατι.
-
Μην μαλώνετε ρε παιδιά.Δε θα βγει τίποτα...
Όσο για τον Τ.Πουρναράκη μόνο και μόνο το οτι βγαίνει και απαντάει στον καθένα δείχνει οτι νοιάζεται για τη δουλεία του και την αγαπάει.
Αν ήταν σαν κάτι άλλους θα ήταν τώρα αλλού και θα γέλαγε μαζί μας.
Γι'αυτό λίγος σεβασμός δε βλάπτει. -
Απ'ότι κατάλαβες αν αγνοείς πάντα και χωρίς σκέψη τα σχόλια και τις γνώμες μου, τότε θα πρέπει να κάνεις το ίδιο και για αρκετά άλλα μέλη του φόρουμ... Τέλος πάντων και επειδή εγώ δεν αγνοώ τη γνώμη κανενός ακόμη και αν είναι κατά τη γνώμη.............
οχι βεβαια.......που το ειδες γραμμενο αυτο;;;;;
αγνοησε με λοιπον......... οπως εδω και καιρο σε αγνοω και εγω.
Εδώ ακριβώς...
μαλλον πας γυρευοντας για καυγα αλλα μαζι μου μαλλον θα μεινεις με την ορεξη και ''νηστικος''.
οσο για τα υπολοιπα εμφανιζεσαι ''βασιλικωτερος του βασιλεως'' και μαλλον γελοιοποιεισαι με την αυτοκλητη προσπαθεια υπερασπισης καποιου που η δικη του ψυχραιμη σταση στο θεμα αυτο [που στο φιναλε αυτον αφορα και οχι εσενα] θα επρεπε να σε ειχε διδαξει κατι.
Αν νομίζεις ότι μπορείς να απορρίπτεις και να αγνοείς επιδεικτικά τις γνώμες και τα σχόλια όσων εσύ επιλέγεις μέσα σε ένα χώρο όπως εδώ, τότε πλανάσαι πλάνην οικτράν... Είναι σαν να επιλέγει μια ομάδα του διαιτητές σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου! Εγώ δεν αγνοώ κανέναν. Τώρα αν εσύ ζητάς να σε αγνοήσω, ε τότε αυτό είναι δικό σου πρόβλημα... Ζητάς-αν δεν το κατάλαβες- και μάλιστα ευγενικά (!!!), να μην ασχολείται κάποιος μέσα σε μια συζήτηση με τις απόψεις και τα σχόλιά σου και να σε αγνοήσει όπως και εσύ κάνεις γι'αυτόν...
Όσον αφορά για το ποιος γελοιοποιείται και ποιος όχι, αυτό το γνωρίζεις και εσύ μέσα σου, αλλά δεν θέλεις να το εξωτερικεύσεις. Αν νομίζεις ότι είναι γελοίος κάποιος ο οποίος υποστηρίζει τις απόψεις του, τότε θα πρέπει να ξανασκευτείς αυτά που μόλις παραπάνω έγραψες περί γελοιοτήτων...
-
Από το να είναι άγρια χαράματα, την προτιμώ το Σάββατο την Εκπομπή. Καλά κάνανε και τη βάλανε τότε. Ευκαιρία να θυμόμαστε τί έγινε και στον προηγούμενο αγώνα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Που ξεκίναγαν απο την αγάπη του για τη F1 και τον θυμό του για το οτι δεν είχε την μετάδοση που εκείνος θα ήθελε!!
Ο Τάκης Πουρναράκης είναι άνθρωπος του χώρου,που ξέρει το θέμα,εχει γνωμη και μας 'ακούει'!!Πρώτα από όλα κανείς δεν διαφώνησε στο ότι ο Τάκης Πουρναράκης είναι άνθρωπος του χώρου και ότι γνωρίζει καλά το θέμα, αλλοίμονο άλλωστε.
Και δεύτερον κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν είχε την μετάδοση που εκείνος ήθελε, αλλά διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν είχε την μετάδοση που δικαιούνταν όπως όλοι οι άλλοι (στο εξωτερικό). Και πιστεύω πως μόνο με τις δικές μας παρατηρήσεις τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αν όλοι σιωπήσουμε τότε τα πράγματα θα παραμείνουν στάσιμα, κατί που σίγουρα κανένας δεν θέλει. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους._ -
Τον περασμένο χρόνο εγινε χαμός με τις μεταδόσεις του Alpha και αυτά που γράφτηκαν ηταν μέχρι και άδικα! [...]
Πιστεύω οτι θα πρέπει να δούμε τα πράγματα και απο την μεριά του ΤΠ πριν αρχίσουμε τους αφορισμούς!!!τωρα για να ειμαι ειλικρινης τα οποια αρνητικα ή μη σχολια απο οποιονδηποτε αλλον πλην των εργοδοτων του δεν εχουν καμμια σημασια εαν το θεμα τεθει καθαρα επαγγελματικα.
δεν περιμενω σχολια σχετικα με την δημοσιευση μου αυτη την οποια θεωρω και ως τελευταια σχετικα.
Είδα ότι δεν περιμένεις σχόλια, αλλά εγώ θα διαφωνήσω κάπου, όχι τόσο με εσένα, όσο με τη γενική ιδέα αυτού που γράφεις. Αν το δεις 'καθαρά επαγγελματικά' το θέμα, ο ΤΠ όπως και οι υπέυθυνοι του Alpha ΠΡΕΠΕΙ να ενδιαφέρονται για τα σχόλια και τις αντιδράσεις που δημιουργεί το συνολικό προϊόν που προσφέρουν στο θεατή, γιατί άλλωστε αυτό ακριβώς πουλάνε. Αν σε εμάς δεν αρέσει και -λέμε τώρα- αγοράσουμε δορυφορική για να βλέπουμε F1 πάει, το κλείσανε το μαγαζί τους. Βέβαια, από την άλλη είναι γνωστό στην Ελλάδα ότι λίγοι έως ελάχιστοι ασχολούνται με την αποδοχή τους από το κοινό στο οποίο απευθύνονται, και το γεγονός ότι ο ΤΠ το κάνει είναι φυσικά προς τιμήν του. Το πολύ κακό της υπόθεσης είναι ότι παρότι το κάνει ο Τάκης, δεν το κάνει κανείς άλλος από την παραγωγή του Alpha, οπότε εμείς αναγκάζουμε έναν άνθρωπο που μάλλον δε φταίει τόσο πολύ να υφίσταται όλα αυτά τα σχόλια. Αλλά πραγματικά, (και πιστεύω έτσι να το βλέπει και ο ίδιος) δεν το κάνουμε κακοπροαίρετα, απλά θέλουμε να βλέπουμε καλύτερη Formula, αυτό είναι όλο. Ελπίζω να συμφωνείτε.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
[.
Είδα ότι δεν περιμένεις σχόλια, αλλά εγώ θα διαφωνήσω κάπου, όχι τόσο με εσένα, όσο με τη γενική ιδέα αυτού που γράφεις. Αν το δεις 'καθαρά επαγγελματικά' το θέμα, ο ΤΠ όπως και οι υπέυθυνοι του Alpha ΠΡΕΠΕΙ να ενδιαφέρονται για τα σχόλια και τις αντιδράσεις που δημιουργεί το συνολικό προϊόν που προσφέρουν στο θεατή, γιατί άλλωστε αυτό ακριβώς πουλάνε.ειλικρινα πιστευω [και ειναι μια υποθεση αυτη χωρις να αφηνω αιχμες για οποιοδηποτε] οτι οι υπευθυνοι του σταθμου αφ'ενος δεν εχουν τις καταλληλες γνωσεις σχετικα με τους αγωνες τις f1 ή και οποιοδηποτε αλλου μηχανοκινητου σπορ για να μπορουν να αξιολογησουν την ικανοτητα ή οχι καποιου ωστε να αναλαβει την μεταδοση των αγωνων αυτων και αφ'ετερου δεν πιστευω επισης οτι συμμετεχουν στο φορουμ αυτο ωστε να διαβαζουν αυτα που καλως ή κακως εμεις γραφουμε σχετικα με τους παρουσιαστες.
επισης δεν πιστευω οτι οι υπευθυνοι δεχονται παραπονα για την αρτιοτητα του τεχνικου μερους των μεταδοσεων γιατι και αν ακομα γινονται λαθη αυτοι που τα αντιλαμβανονται δεν νομιζω οτι μπαινουν στον κοπο να τα επισημανουν περα απο τους φιλους τους που μαζι παρακολουθουν την μεταδοση.
τα παραπονα που πιθανον φτανουν σε αυτους ισως ειναι σχετικα και με την αφορμη που εχουν ξεκινησει πολλες συζητησεις εδω δηλαδη οι διακοπες για διαφημισεις ή για ''δηθεν εκτακτες'' ειδησεις και γι'αυτα ειμαι σιγουρος οτι [αν βεβαια φτανουν στα αυτια τους] δεν δινουν δεκαρα γιατι ετσι κονομαει ο σταθμος .......απο τις διαφημισεις.
αυτα εννοουσα οταν εκανα την προηγουμενη αναφορα σχετικα με τα ''αρνητικα σχολια των εργοδοτων'' τα οποια πιστευω οτι περισσοτερο εχουν να κανουν με οικονομικα θεματα παρα με την αρτιοτητα της μεταδοσης γιατι για να φτασουν στο σημειο να επανεξετασουν την ικανοτητα ή οχι του παρουσιαστη πρεπει να ειναι αυτος πολυ ''στοκος'' και κατι τετοιο φυσικα δεν ισχυει στην περιπτωση μας ..
-
Για να συνοψίσουμε λίγο:
[list:1qusgjv9] Την παρασκεύη δεν δα δέίξει τίποτα ο αλφα.
Το Σαββατο θα΄έχει 2/ωρη εκπομπή που θα αρχίζει στις 15.00 (έχω μαθηματικά τότε ρε, δεν πιστεύω την ατυχία μου, να δω τι δικαιολογία θα βρω να την γλιτώσω)
Την Κυριακή απ' ευθείας ο αγώνας (κατά τις 05.00?) και το μεσιμέρι μαγνητοσκόπιση (τι ώρα). [/list:u:1qusgjv9]Κατάλαβα καλά;
![](file://C:\logo4.jpg)
-
takisp, πέρσι μια φορά (πριν από Ουγγαρία ή Βέλγιο, δεν θυμάμαι) είχα πετύχει στον alpha sports (ο οποίος πάφτει συχνά πάνω στον jeronimo groovy και μας σπάει τα... νεύρα) να κάνει εκπομπή ο Σεϊτανίδης ή Σεϊταρίδης ή όπως αλλίως λέγεται και να λέει προγνωστικά για τον αγώνα. Πρέπει να ήταν το λίγο πριν τα δοκιμαστικά του Σαββάτου. Θα υπάρξει κάτι παρόμοιο και φέτος;
-
Παιδιά,
Αν θέλετε να δείτε F1 (κι εγώ καψούρης είμαι με το άθλημα) θα πάρετε ένα καλό δορυφορικό δέκτη και ένα πιάτο όχι κάτω απο 1.20m και θα δείτε Eurosport ή όποιο άλλο αθλητικό κανάλι του εξωτερικού μεταδίδει τον αγώνα. Δεν λέω πως δεν πρόκειται να δείτε διαφήμηση αλλα πιστεύω πως ο διαφημηστικός χρόνος είναι καλύτερα πιο ορθολογιστικά και σύμφωνα με τον χαρακτήρα του αθλήματος κατανεμημένος.Τώρα απο το takisp τι περιμένετε ...να βγάλει απο την τσέπη του και να πληρώσει τον διαφημηστικό χρόνο για να δούμε εμείς απερίσπαστοι F1 ?
-
Τα σημερινά δοκιμαστικά ια τα δείξει ο Άλφα ή όχι;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Τα σημερινά δοκιμαστικά ια τα δείξει ο Άλφα ή όχι;Θα δείξει λέει στιγμιότυπα το Σάββατο στις 14.30.
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο Κ.ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
[quote='Antonis']Για να συνοψίσουμε λίγο:
[list:26lwlr31] Την παρασκεύη δεν δα δέίξει τίποτα ο αλφα.
Το Σαββατο θα΄έχει 2/ωρη εκπομπή που θα αρχίζει στις 15.00 (έχω μαθηματικά τότε ρε, δεν πιστεύω την ατυχία μου, να δω τι δικαιολογία θα βρω να την γλιτώσω)
Την Κυριακή απ' ευθείας ο αγώνας (κατά τις 05.00?) και το μεσιμέρι μαγνητοσκόπιση (τι ώρα). [/list:u:26lwlr31]Κατάλαβα καλά;
Nα πας στα μαθηματικά!!!!!!!!!!!!
Aπευθείας μετάδοση F1