Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τον περασμένο χρόνο εγινε χαμός με τις μεταδόσεις του Alpha και αυτά που γράφτηκαν ηταν μέχρι και άδικα!Ολοι πέσαμε πάνω στον Τάκη και (τότε) τόν Κώστα να τους φάμε ζωντανούς!!
Βεβαίως ο καθένας μας είχε τους λόγους του.Που ξεκίναγαν απο την αγάπη του για τη F1 και τον θυμό του για το οτι δεν είχε την μετάδοση που εκείνος θα ήθελε!!
Σκέφτειτε όμως.
Ο Τάκης Πουρναράκης είναι άνθρωπος του χώρου,που ξέρει το θέμα,εχει γνωμη και μας 'ακούει'!!Το τι θεωρεί ο ίδιος,νομίζω,πως σαν σωστός επαγγελματίας δεν θα μας το πει ποτέ.Τουλάχιστον δημόσια!!
Πως θα σας φαινόταν όμως αν αντι του Πουρναράκη,ο Alpha όριζε σαν παρουσιαστή τον τάδε 'μικροφωνατζή' (προσοχή,οχι δημοσιογράφο)?!!
Πιστεύω οτι θα πρέπει να δούμε τα πράγματα και απο την μεριά του ΤΠ πριν αρχίσουμε τους αφορισμούς!!!
τωρα για να ειμαι ειλικρινης τα οποια αρνητικα ή μη σχολια απο οποιονδηποτε αλλον πλην των εργοδοτων του δεν εχουν καμμια σημασια εαν το θεμα τεθει καθαρα επαγγελματικα.
το γεγονος ομως οτι για τον ιδιο εχουν καποια σημασια και αυτο φαινεται απο την συμμετοχη του σε ενα φορουμ οπου μεταξυ αλλων δεχεται τις επικρισεις, δικαιες ή αδικες δεν το εξεταζω, δειχνει οτι ισως και να αισθανεται μερικες φορες και ο ιδιος ασχημα για τις ενεργειες των υπευθυνων του καναλιου και να προσπαθει ετσι να ''εξιλεωθει'' για αμαρτιες αλλων που πεφτουν επανω του.
τελος παντων ......αφορμη για τα σχολια μου αυτα ηταν η οργη που αισθανθηκα εκεινο το μεσημερι της κυριακης που εκατσα να απολαυσω το αγαπημενο μου μηχανοκινητο αθλημα και οι υπευθυνοι μου το εβγαλαν ξινο..
αυτα παλι θυμηθηκα μολις διαβασα το θρεντ του takisp και εστω και μεταχρονολογημενα βρηκα αφορμη να ''βγαλω'' την οργη μου αυτη και αν ημουν υπερβολικος λυπαμαι και ζητω συγνωμη.
δεν περιμενω σχολια σχετικα με την δημοσιευση μου αυτη την οποια θεωρω και ως τελευταια σχετικα.