-
Καλό και πλήρες το αφιέρωμα στις ομάδες και τις παρουσιάσεις τους Τάκη και γενικά ήταν πολύ ικανοποιητική κατα τη γνώμη μου η εκπομπή. Μια παρατήρηση μόνο που αν θέλετε οι συντελεστές, τη λαμβάνετε υπ' όψη σε μελλοντικές μεταδόσεις. Σε περίπτωση που δε θα μεταδίδει ο σταθμός απ' ευθείας τα δοκιμαστικά της Παρασκευής, πιστεύω ότι είναι λάθος στη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του Σαββάτου να προϊδεάζει ο εκάστοτε σχολιαστής τον τηλεθεατή για τα αποτελέσματα, όπως συνέβη σήμερα. Ο κ. Σεϊτανίδης, κατα τη διάρκεια της κάθε προσπάθειας των οδηγών σχολίαζε εκ των προτέρων τις επιδόσεις τους με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε έννοια 'αγωνίας' από τη διαδικασία. Σίγουρα όμως αυτό δε μειώνει καθόλου τη θετική συνολική εικόνα. Καλή αρχή (με λιγότερες διαφημίσεις )
P.S. Ένας φίλος μου από Κέρκυρα κόντεψε να σπάσει την τηλεόρασή του γιατί κατα τη διάρκεια της εκπομπής, στο νησί ο ALPHA έδειχνε μια θεατρική παράσταση ενώ πριν και μετά είχε κανονική ροή προγράμματος. Γνωρίζετε τίποτα;
-
P.S. Ένας φίλος μου από Κέρκυρα κόντεψε να σπάσει την τηλεόρασή του γιατί κατα τη διάρκεια της εκπομπής, στο νησί ο ALPHA έδειχνε μια θεατρική παράσταση ενώ πριν και μετά είχε κανονική ροή προγράμματος. Γνωρίζετε τίποτα;[/quote]
Ρε παιδιά, εγώ είμαι απο τη Ρόδο, και την ώρα των δοκιμαστικών 'απόλαυσα' μια θεατρική παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει...
Αυριο άραγε θα δώ τον αγώνα ή κανένα ντοκιμαντέρ με πάπιες? -
Ευτχυχώς Τάκη πετύχατε και αυτό που συζητάγαμε. Δηλαδή να βάζετε διαφημίσεις μετά την 5η, 10η, 11η προσπάθεια. Αλλά έχω την ετνύπωση ότι κρατούν πολύ. Δηλαδή εντάξει σήμερα απλά 'παγώνατε' το video. Αλλά όταν θα δείχνετε live τα δοκιμαστικά?
-
Ο χρήστης nitrod έγραψε:
P.S. Ένας φίλος μου από Κέρκυρα κόντεψε να σπάσει την τηλεόρασή του γιατί κατα τη διάρκεια της εκπομπής, στο νησί ο ALPHA έδειχνε μια θεατρική παράσταση ενώ πριν και μετά είχε κανονική ροή προγράμματος. Γνωρίζετε τίποτα;Ρε παιδιά, εγώ είμαι απο τη Ρόδο, και την ώρα των δοκιμαστικών 'απόλαυσα' μια θεατρική παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει...
Αυριο άραγε θα δώ τον αγώνα ή κανένα ντοκιμαντέρ με πάπιες?Και εγώ το έπαθα σήμερα και έφριξα . Mέσω NOVA ο ΑLPHA έδειχνε τη θεατρική παράσταση και αναλογικά έδειχνε τα δοκιμαστικά. Όταν πήρα τηλέφωνο στη NOVA μου είπαν οτι είχαν εντωπίσει και αυτοί το πρόβλημα και προσπαθούσαν να το λύσουν. Απομένει να δούμε αν θα επαναληφθεί και κατά τη διάρκεια του αγώνα...
-
Ήταν, όπως μου είπαν κι εμένα, καθαρά τεχνικό το πρόβλημα και το κοιτάνε. Έκλεισα το Nova και έβλεπα κανονικά τον Alpha χωρίς αποκωδικοποιητή.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Για να συνοψίσουμε λίγο:
[list:1endekel] Την παρασκεύη δεν δα δέίξει τίποτα ο αλφα.
Το Σαββατο θα΄έχει 2/ωρη εκπομπή που θα αρχίζει στις 15.00 (έχω μαθηματικά τότε ρε, δεν πιστεύω την ατυχία μου, να δω τι δικαιολογία θα βρω να την γλιτώσω)
Την Κυριακή απ' ευθείας ο αγώνας (κατά τις 05.00?) και το μεσιμέρι μαγνητοσκόπιση (τι ώρα). [/list:u:1endekel]Κατάλαβα καλά;
Nα πας στα μαθηματικά!!!!!!!!!!!!
Ευτυχώς για καλή μου τύχη κατάφερα να βάλω το μάθημα στις 12.00, άρα στις 14.30 ήμουν free....
![](file://C:\logo4.jpg)
-
Ο χρήστης nitrod έγραψε:
Ρε παιδιά, εγώ είμαι απο τη Ρόδο, και την ώρα των δοκιμαστικών 'απόλαυσα' μια θεατρική παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει...
Αυριο άραγε θα δώ τον αγώνα ή κανένα ντοκιμαντέρ με πάπιες?Πήρα τηλέφωνο στην NOVA και μου είπαν πως αυτό είναι απόφαση του ALPHA. Το ίδιο συνέβει και με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες το βράδυ της Κυριακής. Απ' ότι καταλάβατε ο ALPHA ''εκδικείται'' τους συνδρομητές της NOVA. Τι άλλο να πούμε πια για το ποιό προβληματικό (σε όλους τους τομείς) κανάλι της ελλήνικής τηλεόρασης???
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Να θυμίσω και φέτος για όσους έχουν δορυφορική κεραία υπάρχει το γερμανικό RTL που πέρυσι έδειχνε τα πάντα ζωντανά.Και μία ερώτηση προς το Τ.Πουρναράκη.
Υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Κ.Λακαφώση;
Μας έχει λείψει.otan les ta panta zontana ti akrivos ennoeis???? OLA OLA?? kai ta 7 session pou perilamvanei ena GP???
Friday Practice , Friday Qualify
Saturday Practice 1 kai 2 , Saturday Qualify, Saturday Warm up
Sunday RaceOLA AYTA ENNOEIS??? an nai, pes mou an yparxei kai kanena allo kanali doriforiko pou na to kanei ayto kata protimisi me agliko sxoliasmo.
pantos kaliteri psifiaki kalipsi apo to galliko KIOSQUE den yparxei! mallon den ypirxe giati os gnoston fetos i psifiaki kalipsi mas teleiose!! -
Επειδη τυχαινει να εχω nova περυσι εβλεπα ολους τους αγωνες απο το RTL.Δεν εδειχνε παντως περυσι ολες τις περιοδους,εδειχνε το free practice 4 το warm-up και βεβαια τον αγωνα και τα δοκιμαστικα,ολα βεβαια ζωντανα.Φετος δεν εχει τυχει να παρακολουθησω κανεναν αγωνα απο το γερμανικο καναλι.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Επειδη τυχαινει να εχω nova περυσι εβλεπα ολους τους αγωνες απο το RTL.Δεν εδειχνε παντως περυσι ολες τις περιοδους,εδειχνε το free practice 4 το warm-up και βεβαια τον αγωνα και τα δοκιμαστικα,ολα βεβαια ζωντανα.Φετος δεν εχει τυχει να παρακολουθησω κανεναν αγωνα απο το γερμανικο καναλι.re fani!!! mas berdepses panathema se!!! poio einai to free practice 4 kai ta dokimastika??4 periodoi dokimastikon yparxoun(ipirxan mallon) kai 1 ipirxe 1 prokrimatikon
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
Επειδη τυχαινει να εχω nova περυσι εβλεπα ολους τους αγωνες απο το RTL.Δεν εδειχνε παντως περυσι ολες τις περιοδους,εδειχνε το free practice 4 το warm-up και βεβαια τον αγωνα και τα δοκιμαστικα,ολα βεβαια ζωντανα.Φετος δεν εχει τυχει να παρακολουθησω κανεναν αγωνα απο το γερμανικο καναλι.
re fani!!! mas berdepses panathema se!!! poio einai to free practice 4 kai ta dokimastika??4 periodoi dokimastikon yparxoun(ipirxan mallon) kai 1 ipirxe 1 prokrimatikon
Μιλαω για περυσι και οχι για φετος.
-
Μιλάμε ότι οι τύποι δεν έχουν όρια καν!!! 7' 44' μετάδοση δοκιμαστικών και περίπου άλλα 5 διαφημίσεις. Με κάνουν να αναρωτιέμαι ποια είναι η κανονική μετάδοση του σταθμού και ποιο το διάλειμμα. Ντροπή ρε γμτ... Λυπηθείτε μας!!! Ούτε σε ελληνικές ταινίες και σίριαλ δε βάζετε τόσες διαφημίσεις! Δηλαδή, δεν λαμβάνετε καθόλου υπόψη σας το feedback από αυτό το forum; Τι πρέπει να κάνουμε, να στείλουμε mail στο σταθμό;
Και ούτε 15 λεπτά τα δοκιμαστικά της Παρασκευής, λόγω του προχωρημένου της ώρας; Δεν το κατάλαβα αυτό... Η εκπομπή είναι δίωρη! Έχει σχέση τι θα προβάλλετε με το πόσο αργά είναι η εκπομπή; Και στο φινάλε της υπόθεσης, η μάνα μας είστε και έχουμε σχολείο αύριο; Έλεος δηλαδή!!! Τόσο συναρπαστικά δοκιμαστικά και μάλιστα με τους φετινούς κανονισμούς, δε νομίζω ότι θα δούμε ξανά... Και εσείς δεν δείχνετε ούτε 15 λεπτά; Τι να πω;;; Το καλό με τον πάτο, λένε, είναι ότι δεν μπορείς να πας χαμηλότερα... Ή μήπως μπορείς;
Πάντως για την ιστορία, είμαι οριακά στο να μπω σε ένα site και να δω την τελική κατάταξη και να πάω για ύπνο! Δεν το έχω κάνει ακόμα μόνο και μόνο για να έχω την ψευδαίσθηση του live... Έχω σιχαθεί τη ζωή μου με τη μετάδοσή σας!!! Άντε να δούμε πόσο θα αντέξω -ουμε ακόμα...
-
κάνα γκραν πρι πότε θα δούμε με την ησυχία μας?????
θα αρχίσω τα μπινελίκια, δε μπορώ αλλο....
την ωρα και τη στιγμη φέτος.... -
Παλομπαρίνι στην αρχή της Σαββατιάτικης εκπομπής:
Θα παρακολουθήσουμε τώρα τα δοκιμαστικά από το τρίτο ΕΤΑΠ της Formula1 στην Βραζιλία!!!!!!!!
Βάλτε ρε σεις και τον Αλευρόπουλο να κάνει μετάδοση ενός GP. Να μας πεί ότι καρφώνει ο Schumacher σε πρώτο χρόνο και κάνει block o Raikkonen
Ο Παλομπαρίνι είναι ικάνος να γίνει προσπέρασμα και να φωνάξει γκολ.
Αν δεν έχετε κανέναν σχετικό με το άθλημα, πάρτε έναν από το Forum. Προσφερόμαστε και δωρεάν. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο Παλομπαρίνι είναι ικάνος να γίνει προσπέρασμα και να φωνάξει γκολ.Ίσως γι' αυτό ο Παλομπαρίνι συμmετέχει μόνο στα δοκιμαστικά, όπου εκεί δε βλέπεις προσπεράσματα.
-
Ισχύει αυτό που είδα στο site του Alpha?
ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1
Παρασκευή 18/04/2003 15:00GRAND PRIX - ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ** (ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ LIVE)**
Αφιέρωμα και Δοκιμαστικά για το Grand Prix του Σάν Μαρίνο σε περιγραφή Τάκη Πουρναράκη και Πάνου Σεϊτανίδη.
-
Τάκη απάντησε μας please!!!θα ΣΚΑΣΟΥΜΕ!!!!!
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΦΑ 15.00!
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ! -
Εγω παντως δεν ειδα σημερα ολη την μεταδοση επειδη νομιζα πως θα τα εδειχνε αυριο της παρασκευης,αλλα ομως για καλη μου τυχη προλαβα και ειδα απο την προσπαθεια του Heidfeld μεχρι το τελος.Οντως πολυ καλη η κινηση που εκανε ο Αλφα.
-
Εγώ θα ήθελα ο κύριος Πουρναράκης να μας απαντήσει αν από εδώ και στο εξής (τουλάχιστον για τα ευρωπαϊκά GP) θα βλέπουμε τα qualify Παρασκευής LIVE στις 3 το μεσημέρι.
Aπευθείας μετάδοση F1