-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Takh, me kathe sevasmo, thelw na tonisw 2 pragmata oson afora tin simerini metadosi.
1on) ekeino to 'eimaste taxytatoi' otan periegrafes ton gyro tou MS se replay mou ekatse kapws asxima. Prosopika den me afora ti omada eisai apo tin stigmi pou kaneis swsta tin metadosi alla den 3erw mou 'ekatse' kapws...
2on) H diafora tou KR apo ton MS htan 0,7sec kai oxi 1,5sec opws aneferes sto telos.
Vevaia mporei na dikaiologithoun apo kourasi - agxos alla eidika to prwto htan kapws...
Panta filika...
Eίπα τέτοιο πράγμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Oti to pes to pes...
ekeino to 54,400 htan tromero
-
Η πλάκα είναι ότι ο Τάκης είναι μάλλον McLaren. Πάντως για να πω την αλήθεια, αυτό το 'είμαστε ταχύτατοι' ούτε εγώ το άκουσα! Αλλά τέλος πάντων... Τάκη, αποζημίωσέ μας σε παρακαλώ στη μετάδοση του αγώνα και για μια φορά ακόμα παρακαλω, εκληπαρώ και όλα τα συναφή: ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ!!! Δεν πάει με τίποτα άλλο αυτή η δουλειά! Η δικαιολογία ότι 'τα video γράφουν και δε θα χάσουμε τίποτα' έχει πάψει να έχει ισχύ!
-
Eγω πιστευω οτι ο Τακης κανει οτι μπορει, τωρα αν αυτο δεν ειναι αρκετο ειναι αλλο θεμα.
-
Paidia o Takis exei anevasei tin F1. Twra sto thema ton diafimisewn oti poulaei poulietai... Exei e3antlithei to thema. Egw den exw kanena provlima me tin metadosi. Apla episimana 2 shmeia gia na kanoume kouventa... Kai me fanela mclaren/ferrari/williams na emfanistei emena to idio mou kanei..
-
**Τάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα έκανες λάθος που είπες ότι ο Schumacher επειδή μπήκε 1ος για να ανεφοδιαστεί σημαίνει ότι ο Rubens ήταν πιο βαρύς και άρα αυτό έφταιγε που δε πείρε pole. Βασικά δε το είπες έτσι αλλά αυτό άφησες να εννοηθεί. Σου λέω λοιπόν ότι στην Imola στο προηγούμενο αγώνα, ο Michael Schumacher μπήκε τελευταίος στα pits τη 1η φορά από τη 1η τετράδα με σειρά Ralf,. Barrichello, Montoya, Michael Schumacher. Άρα ο Michael πιο βαρύς πείρε και εκεί τη pole position ενώ ο Rubens ήταν πίσω ακόμα και από Ralf. Άρα δεν έχεις δίκιο. Επίσης απορώ γιατί κάποιο μονοθέσιο από τα 2 πρέπει να είναι πιο βαρύ. Αποκλείεται δηλαδή να έχουν ίδιο καύσιμο και ανάλογα τις συνθήκες να μπει 1ος στα pits αυτός που πρέπει έστω και με λίγο παραπάνω καύσιμο? Αυτό είναι δίκαιο αφού και οι 2 οδηγοί έχουν ίδια ποσότητα καυσίμου στα δοκιμαστικά. **
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
**Τάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα έκανες λάθος που είπες ότι ο Schumacher επειδή μπήκε 1ος για να ανεφοδιαστεί σημαίνει ότι ο Rubens ήταν πιο βαρύς και άρα αυτό έφταιγε που δε πείρε pole. Βασικά δε το είπες έτσι αλλά αυτό άφησες να εννοηθεί. Σου λέω λοιπόν ότι στην Imola στο προηγούμενο αγώνα, ο Michael Schumacher μπήκε τελευταίος στα pits τη 1η φορά από τη 1η τετράδα με σειρά Ralf,. Barrichello, Montoya, Michael Schumacher. Άρα ο Michael πιο βαρύς πείρε και εκεί τη pole position ενώ ο Rubens ήταν πίσω ακόμα και από Ralf. Άρα δεν έχεις δίκιο. Επίσης απορώ γιατί κάποιο μονοθέσιο από τα 2 πρέπει να είναι πιο βαρύ. Αποκλείεται δηλαδή να έχουν ίδιο καύσιμο και ανάλογα τις συνθήκες να μπει 1ος στα pits αυτός που πρέπει έστω και με λίγο παραπάνω καύσιμο? Αυτό είναι δίκαιο αφού και οι 2 οδηγοί έχουν ίδια ποσότητα καυσίμου στα δοκιμαστικά. **Δεν κουβαλάς καύσιμα για την πλάκα σου. Όταν είναι σε ίδια στρατηγική καθώς δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν στον αγώνα προκαθορίζουν ποιός θα μπει πρώτος και αυτός έχει λίγο λιγότερο καύσιμο. Άρα έχει θεωρητικά έστω και ανεπαίσθητο πλεονέκτημα. Αυτό δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα πάρει και pole. Αν δεις τη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου αλλά και τους χρόνους του warm up και τα συνδυάσεις μάλλον θα συμφωνήσεις μαζί μου. Σημείωσε ότι από το warm - up έως τον κατατακτήριο γύρο ελάχιστες αλλαγές προλαβάινουν να γίνουν.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Δεν κουβαλάς καύσιμα για την πλάκα σου. Όταν είναι σε ίδια στρατηγική καθώς δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν στον αγώνα προκαθορίζουν ποιός θα μπει πρώτος και αυτός έχει λίγο λιγότερο καύσιμο. Άρα έχει θεωρητικά έστω και ανεπαίσθητο πλεονέκτημα. Αυτό δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα πάρει και pole. Αν δεις τη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου αλλά και τους χρόνους του warm up και τα συνδυάσεις μάλλον θα συμφωνήσεις μαζί μου. Σημείωσε ότι από το warm - up έως τον κατατακτήριο γύρο ελάχιστες αλλαγές προλαβάινουν να γίνουν.
Όχι Τάκη! Δίοτι το παράδειγμα που σου έδωσα αποδεικνύει ότι είτε έχεις λίγο παραπάνω είτε λιγότερο δε έχει σημασία. Αν ήταν όπως λες τότε στην Imola ο Barrichello θα έπρεπε να ήταν στη 1η θέση ενώ δεν ήταν.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Αν δεις τη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου αλλά και τους χρόνους του warm up και τα συνδυάσεις μάλλον θα συμφωνήσεις μαζί μου.Καλά Τάκη μας κορο'ι'δεύεις? **Πώς **να δούμε την συνέντευξη τύπου του Σαββάτου αφού εκεί στον alpha δεν μας αφήνετε -κυριολεκτικά- να δούμε ούτε καν την συνέντευξη τύπου της Κυριακής??? Μερικές φορές απορώ πώς λες μερικά πράγματα τόσο εύκολα χωρίς να τα σκέφτεσαι καθόλου. Ούτε καν σε μια κάρτα δεν μας δείξατε τους χρόνους των πιλότων στο warm-up.
Άσχετο: Αν μπορείς δημοσίευσε μέσω του Forum την τηλεθέαση του αγώνα. -
Ε, μα τώρα κι εσύ... Υπερβάλλεις. Πώς δε μας αφήνουν να τη δούμε βρε LYBE; Μας αφήνουν... 2 εβδομάδες μετά! Εντάξει, ο ΤΠ μιλάει από θέση ισχύος ως προς το συγκεκριμένο θέμα, γιατί έχει δει όλες τις συνεντεύξεις, όλες τις κάρτες, όλους τους χρόνους κτλ. Όσο για τις θεαματικότητες, μην περιμένεις να τις δεις. Σιγά μην τις δημοσιεύσουν! Τους έχουμε κάνει μάγκες (όχι τον Πουρναράκη προσωπικά, εκείνους τους ανεγκέφαλους στον Alpha) και αντί να μας σέβονται λιγάκι μας έχουν σκίσει στο φτύσιμο! Και μιλώντας για σκίσιμο... Με τρέλανες Τάκη χτες, όταν άκουσα νομίζω 2 ή 3 φορές ότι θα πάμε στο πρώτο μας διαφημιστικό διάλειμμα (μάλλον εννούσες μετά την εκκίνηση του αγώνα, γιατί ήδη πριν από αυτή είχαμε πάει σε άλλα 2) και φυσικά, το κορυφαίο ήταν το: 'πάμε στο τελευταίο γι' αυτή την ώρα διαφημ. διάλειμμα'.
Αυτό ήταν όλα τα λεφτά πραγματικά! Τέλος πάντων... Εγώ έχω απελπιστεί. Μάλιστα μου δίνεται η εντύπωση ότι όσο περισσότερο φωνάζουμε, τόσο περισσότερες διαφημίσεις παίζετε εκεί στον Alpha. Οπότε, λέω να αρχίσουμε να κάνουμε τουμπεκί, γιατί μας κοντράρουν κιόλας και μας 'τιμωρούν' (αυτό το τελευταίο είναι αστείο, δεν το εννοώ, αλλά **ΜΗ σας μπαίνουν ιδέες!!! **) -
Ego den katalabaino giati to doryforiko programma tou Alpha den deixnei ta dokimastika toulaxiston gia to GP tis Ispanias, Giati etyxe na eimai sto ploio gia kriti kai gnoristika kai me allous ponemenous pou perimenan na doun ta dokimastika alla telika alla3ame kanali ....
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι ο Τάκης είναι μάλλον McLaren. Πάντως για να πω την αλήθεια, αυτό το 'είμαστε ταχύτατοι' ούτε εγώ το άκουσα! Αλλά τέλος πάντων... Τάκη, αποζημίωσέ μας σε παρακαλώ στη μετάδοση του αγώνα και για μια φορά ακόμα παρακαλω, εκληπαρώ και όλα τα συναφή: ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ!!! Δεν πάει με τίποτα άλλο αυτή η δουλειά! Η δικαιολογία ότι 'τα video γράφουν και δε θα χάσουμε τίποτα' έχει πάψει να έχει ισχύ!Νάσο ναι ρε μόνο McLaren δεν είναι ο Τάκης. Με τις διαφημίσεις είναι hopeless. κρίμα για τους ασημί. ειδικά ο Coulthard δεν έφταιγε καθόλου και αυτός ο Button είναι όντως χαζός. Το έχει ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!!! 2 φορές με τον Trulli. φαντάσου τη χαρά του όταν έμαθε πως θα γίνει teammate του το δις εξαμαρτείν(τώρα έγινε τρεις) ουκ ανδρός σοφού!!
-
αν και εγω στο παρελθον ειχα διαμαρτυρηθει για τις διαφημισεις [αν και σε πολυ πιο εντονο υφος τοτε με τις απανωτες διακοπες για τις μεταγωγες των κρατουμενων της 17Ν] τελικα δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο διςεκατομυριο να περιοριστουν αυτες .......επειδη απο εκει ρεει αφθονο το χρημα για να γεμισει τις τσεπες των καναλαρχων και λοιπων εμπλεκομενων.
Σταματηστε λοιπον να διαμαρτυρεστε για το θεμα αυτο...........τωρα βεβαια αν θελετε να εκτονωσετε καπου την οργη σας για το γεγονος μπορειτε να ακολουθησετε αλλες μεθοδους .....πχ.
μην προτιματε τα προιοντα που διαφημιζονται εκεινη την ωρα και κανετε το γνωστο με email στα αρμοδια τμηματα [διαφημιστικο,marketing,δημοσιων σχεσεων] των εταιριων αυτων καθως και στον τηλεοπτικο σταθμο!!!
κανετε ζαπινγκ αρνουμενοι να παρακολουθησετε με το ζορι οτι σας σερβιρουν εκεινη την στιγμη!!!!!
γραψτε το στο βιντεο και αφου πατε για μπανιο στην θαλασσα ή παρετε τον μεσημεριανο σας υπνο απολαυστε τον αγωνα το απογευμα της κυριακης με τις διακοπες για διαφημισεις στο γρηγορο!!!
βαλτε πιατο [δορυφορικο ε!!] και ειτε παρακολουθηστε ολο τον αγωνα απο ξενα καναλια ειτε το γυρνατε μονο οταν ο αλφα βαζει διαφ/σεις!!
και οτιδηποτε αλλο νομιζετε οτι σας βοηθαει να ξεπερασετε το προβλημα των διακοπων ή να εκτονωσετε την οργη σας για αυτες.
-
Είναι κάτι πού τό είχαμε πεί και παλιότερα.....σχετικά μέ τό σήμα τής εκπομπής μετάδοσης τών αγώνων.Τό 'schumaher' γιατί τό κρατάτε?
Κατανοώ ότι η πλειοψηφία τών τηλεθεατών πιθανόν να είναι οπαδοι τής ferrari αλλά κάποιος ό οποίος θέλει καί πρέπει νά είναι αμερόληπτος θά πρέπει νά κρατά ίσες αποστάσεις...στό κάτω κάτω τής γραφής η μετάδοση ανήκει σέ όλους. -
Από ότι βέπω ο Τάκης σκίστηκε να μας πει την τηλεθέαση που έπισε το σαββατοκύριακο το Grand Prix (όπως του το ζητήσαμε).
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Από ότι βέπω ο Τάκης σκίστηκε να μας πει την τηλεθέαση που έπισε το σαββατοκύριακο το Grand Prix (όπως του το ζητήσαμε).**Έλειπα όλη τη βδομάδα αυτή, αν θες πάρε μια πρόγευση για το τι ετοιμάζουμε για επόμενο τεύχος του Formula 1 από το σχετικό κομμάτι του rally.gr
Η τηλεθέαση δεν ήταν πολύ καλή την Παρασκευή, ήταν πολύ καλή το Σάββατο και εκπληκτική την Κυριακή. Αν θες νούμερα ή τέταρτα, τα οποία δεν είναι προς δημοσίευση, στείλε μου ένα email εξηγώντας μου τι τα θες και κάτι θα γίνει. Χοντρικά πάντως για την Κυριακή υπολόγισε 650.000 ανθρώπους! ** -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
** Αν θες νούμερα ή τέταρτα, τα οποία δεν είναι προς δημοσίευση, στείλε μου ένα email εξηγώντας μου τι τα θες και κάτι θα γίνει. Χοντρικά πάντως για την Κυριακή υπολόγισε 650.000 ανθρώπους! **Δεν τα θέλω για κάποιο λόγο. Απλά από περιέργια ρώτησα γιατί το 2002 έλεγες πως τα νούμερα της τηλεθέασης έπεφταν συνεχώς (και στην Ευρώπη) και ήθελα να δω πώς είναι φέτος τα πράγματα. Πάντως ευχαριστώ.
Όμως Τάκη δεν μας είπες πως θα βλέπουμε την συνέντευξη τύπου.
Και πλάκα έχει που λες την ώρα της απονομής του Ισπανικού Grand Prix: >
Αν είχαμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε τότε σίγουρα θα το παρατηρούσαμε. -
Θέλω να ζητήσω κάτι από τον Τάκη. Στην απονομή στο τέλος του αγώνα, φέτος συνηθίζετε να δείχνετε σε 2 παράθυρα εσάς και το podium. Παλιά δε το κάνατε αυτό και νομίζω ήταν καλύτερα. Εμένα μου αρέσει να βλέπω το podium σε 'Full screen' και όχι σε παράθυρο. Παλιά το δείχνατε και μετά την απονομή βλέπαμε τα 2 'παράθυρα'. Αλλά τώρα από το ξεκίνημα των εθνικών ύμνων το κάνετε. Γιατί έτσι? Δεν νομίζω ότι ζητάω πολλά (πόσο μάλλον όταν παλιά δείχνατε κανονικά όλο το podium αλλά καμιά φορά και τη συνέντευξη τύπου...). Αφού δείχνετε που δείχνετε το podium (απορώ πως δε το κόψατε και αυτό ) ας το δείχνετε Full screen...
-
Ο takisp είναι ο αληθινός Πουρναράκης???
Anyway... Επειδή μπαίνω στο internet εσω πανεπιστημιου το Πασχα δεν ήμουν στο forum...
Στον αγώνα της Ιμολα, αν κάποιος το έγραψε σε video, μπορεί να μου πει αν αυτό που είδαν τα μάτια μου ήταν αλήθεια???Στην απονομή, κατά την διάρκεια της απονομής στον Κίμι, η Ιταλοί έδειξαν τον κόσμο, χωρίς να δούμε το κύπελλο του Κίμι, και όταν ήταν η ώρα του Rubens ξαναγυρίσαν στο βάθρο!!!
Επίσης όταν τελειώσαν όλοι οι VIPs στο βάθρο πηγαν και χαιρέτησαν τους οδηγούς της Scuderia, και τον Raikkonen, συγγνώμη για την έκφραση, ΤΟΝ ΕΚΛΑΣΑΝ!!!Φταίει η FIA να τους διώξει από την F1 όπως είχε γίνει και με την Jerez όταν οι υπέυθυνοι της πίστας, αρνήθηκαν το 1997 να δώσουν το κύπελλο στον Villeneuve...
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Ο takisp είναι ο αληθινός Πουρναράκης???The one and only Τάκης Πουρναράκης
-
Να σε ρωτήσω Τάκη...
Τον Παολομπαρίνι τον έχετε εκεί για κάποιον λόγο???
Δεν τον αντέχουμε ρε Τάκη...Δεν ξέρει τίποτα από F1 (παρά μόνο για την F****ri)
Ειδικά όταν σου φέρεται λες και είσαι καλεσμένος ('Μαζί μου και ο Τάκης Πουρναράκης...Καλησπέρα Τάκη' κτλ αφού πάντα πρώτος ξεκινάει να μιλά)Το ξέρω οτι δεν θα απαντήσεις σε αυτό αλλά θέλω να μου πεις...Εσύ τον ήθελες τον Παολομπαρινι ή ο Alpha σε ανάγκασε???
Aπευθείας μετάδοση F1