-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
Εγώ θα ήθελα ο κύριος Πουρναράκης να μας απαντήσει αν από εδώ και στο εξής (τουλάχιστον για τα ευρωπαϊκά GP) θα βλέπουμε τα qualify Παρασκευής LIVE στις 3 το μεσημέρι.- Άσε τα κυριλίκια, Τάκη με λένε.
- Ναι
- Ετοιμάζουμε και άλλες εκπλήξεις
-
Ναι πράγματι πολύ καλό αυτό με τα δοκιμαστικά της Παρασκευής. Μπράβο στον ALPHA πάντα τέτοια.
-
Επειδη δεν ηθελα να ανοιξω αλλο thread οσον αφορα την μεταδοση πιστευω ρε παιδια πως τον εχουμε αδικησει τον Αλφα γιατι νομιζω πως οι ανθρωποι κανουν τα παντα φετος για να βγει πιο καλη η μεταδοση απο περυσι η οποια κακα τα ψεματα ειχε τα μαυρα της χαλια.Αν εχετε παρατηρησει κι εσεις οι διαφημησεις εχουν αισθητα μειωθει απο περυσι σε σημειο να εχει καλυτερεψει αρκετα η μεταδοση.Και αν καποιοι λενε πως το καναλι υποβαθμιζει ποιοτικα το αθλημα για σκεφθειτε σε καποιες αλλες χωρες οι οποιες βλεπουν μονο τον αγωνα και αυτον με το ζορι π.χ Ισπανια.Οταν εννοεις Τακη εκπληξεις τι ακριβως θες να πεις;
-
Φάνη, σίγουρα όχι πάντως την προβολή και άλλων session των Grand Prix που εγώ προσωπικά θα το ήθελα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ένα παράδειγμα σήμερα θα μπορούσε να ήταν η live μετάδοση του 15λεπτου warm up μιας που άρχισε η μετάδοση στις 2.30 -
Υποθετω οτι ο Τακης οπως ειπε οτι ετοιμαζουν εκπληξεις μηπως εννοει οτι θα δειχνουν και καποιες απο τις ελευθερες δοκιμες;
-
Νομίζω πάντως ότι πρέπει να πούμε και ένα ευχαριστώ στον Τάκη αφού πιστεύω ότι πίεσε περισσότερο από οποιονδήποτε τον Άλφα για να δούμε τη Παρασκευή τα 1α δοκιμαστικά και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση. Thanx!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Υποθετω οτι ο Τακης οπως ειπε οτι ετοιμαζουν εκπληξεις μηπως εννοει οτι θα δειχνουν και καποιες απο τις ελευθερες δοκιμες;Μακάρι αλλά χλωμό πάρα πολύ!
-
Συμφωνώ πως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Τάκη για τις μεταδόσεις τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής. Για αυτή της Παρασκευής δεν γνωρίζω γιατί δεν την είδα.
Πάντως οι διαφημήσεις στον αγώνα της Κυριακής ήταν αισθητά μειωμένες. Συνολικός χρόνος διαφημήσεων 19 λεπτά και χωρίς να χάσουμε κάτι σημαντικό. 'Ευγε.
-
Ο χρήστης Giannis_K έγραψε:
Συμφωνώ πως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Τάκη για τις μεταδόσεις τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής. Για αυτή της Παρασκευής δεν γνωρίζω γιατί δεν την είδα.Πάντως οι διαφημήσεις στον αγώνα της Κυριακής ήταν αισθητά μειωμένες. Συνολικός χρόνος διαφημήσεων 19 λεπτά και χωρίς να χάσουμε κάτι σημαντικό. 'Ευγε.
Γιαννη το χρονομετρο το εχουμε για να μετραμε χρονους στον αγωνα, οχι τις διαφημισεις!!!
(και για να μην υπαρχει καμια παρεξηγηση ο Γιαννης ειναι παιδικος φιλος. Μαθιε θελω ποσοστα που εφερα πελατη ) -
Ο χρήστης Giannis_K έγραψε:
Συμφωνώ πως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Τάκη για τις μεταδόσεις τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής. Για αυτή της Παρασκευής δεν γνωρίζω γιατί δεν την είδα.Πάντως οι διαφημήσεις στον αγώνα της Κυριακής ήταν αισθητά μειωμένες. Συνολικός χρόνος διαφημήσεων 19 λεπτά και χωρίς να χάσουμε κάτι σημαντικό. 'Ευγε.
ΧΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!! Τα pit stops της McLaren τα δεύτερα!! εγώ θέλω να βλέπω Live τα pit stops της ομάδας μου!! Πες μου πότε θυμάσε να έχουμε χάσει ή να δούμε σε Replay pit stop του Σουμαχερ ή γενικώς των κόκκινων;
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
Πες μου πότε θυμάσε να έχουμε χάσει ή να δούμε σε Replay pit stop του Σουμαχερ ή γενικώς των κόκκινων;Δηλαδή φίλε για να καταλάβω πιστεύεις πως εκτός από την FIA και ο ALPHA ενεργεί υπερ της FERRARI? (Εχω πληροφορίες ότι και το φετινό πρωτάθλημα είνα πουλημένο, φυσικά υπερ της FERRARI)._
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πες μου πότε θυμάσε να έχουμε χάσει ή να δούμε σε Replay pit stop του Σουμαχερ ή γενικώς των κόκκινων;
Δηλαδή φίλε για να καταλάβω πιστεύεις πως εκτός από την FIA και ο ALPHA ενεργεί υπερ της FERRARI? (Εχω πληροφορίες ότι και το φετινό πρωτάθλημα είνα πουλημένο, φυσικά υπερ της FERRARI)._
τα σκέφτεσαι αυτά που λες ή ου βγαίνουν έτσι αυθόρμητά;
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
τα σκέφτεσαι αυτά που λες ή ου βγαίνουν έτσι αυθόρμητά;Το ίδιο θα σε ρώταγα και εγώ. Σοβαρέψου...
-
ουφ!! *****!! κομπλεξικέ κοκκινο-οπαδέ!!όλοι ίδιοι είστε!
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
ουφ!! ******!! κομπλεξικέ κοκκινο-οπαδέ!!όλοι ίδιοι είστε!Μπάμπη είσαι πολύ μίζερος... *********************._ ΤΕΛΟΣ
-
Οντως βαλτε ενα τελος!!
Λιγη ψυχραιμια δε βλαπτει νομιζω, μη το κανουμε γηπεδο
-
Τάκη; Τελικά θα μας πεις για τις εκπλήξεις; Μακάρι να είναι αυτό που νομίζω...
-
Takh, me kathe sevasmo, thelw na tonisw 2 pragmata oson afora tin simerini metadosi.
1on) ekeino to 'eimaste taxytatoi' otan periegrafes ton gyro tou MS se replay mou ekatse kapws asxima. Prosopika den me afora ti omada eisai apo tin stigmi pou kaneis swsta tin metadosi alla den 3erw mou 'ekatse' kapws...
2on) H diafora tou KR apo ton MS htan 0,7sec kai oxi 1,5sec opws aneferes sto telos.
Vevaia mporei na dikaiologithoun apo kourasi - agxos alla eidika to prwto htan kapws...
Panta filika...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Takh, me kathe sevasmo, thelw na tonisw 2 pragmata oson afora tin simerini metadosi.1on) ekeino to 'eimaste taxytatoi' otan periegrafes ton gyro tou MS se replay mou ekatse kapws asxima. Prosopika den me afora ti omada eisai apo tin stigmi pou kaneis swsta tin metadosi alla den 3erw mou 'ekatse' kapws...
2on) H diafora tou KR apo ton MS htan 0,7sec kai oxi 1,5sec opws aneferes sto telos.
Vevaia mporei na dikaiologithoun apo kourasi - agxos alla eidika to prwto htan kapws...
Panta filika...
Eίπα τέτοιο πράγμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Στην απευθείας μετάδοση της Παρασκευής του GRAND PRIX της Βαρκελώνης λέει ο Τάκης κατά την διάρκεια της προσπάθειας κάποιου πιλότου -δεν θυμάμαι ποιού- : και δευτερόλεπτα μετά έρχεται ο χρόνος: χχ.400sec. Ύστερα από αυτό τι TAG HEUER και βλακείες, το σωστό είναι ΤΑΚΗΣ ΗEUΕR!
Aπευθείας μετάδοση F1