Μιλάμε ότι οι τύποι δεν έχουν όρια καν!!! 7' 44' μετάδοση δοκιμαστικών και περίπου άλλα 5 διαφημίσεις. Με κάνουν να αναρωτιέμαι ποια είναι η κανονική μετάδοση του σταθμού και ποιο το διάλειμμα. Ντροπή ρε γμτ... Λυπηθείτε μας!!! Ούτε σε ελληνικές ταινίες και σίριαλ δε βάζετε τόσες διαφημίσεις! Δηλαδή, δεν λαμβάνετε καθόλου υπόψη σας το feedback από αυτό το forum; Τι πρέπει να κάνουμε, να στείλουμε mail στο σταθμό;
Και ούτε 15 λεπτά τα δοκιμαστικά της Παρασκευής, λόγω του προχωρημένου της ώρας; Δεν το κατάλαβα αυτό... Η εκπομπή είναι δίωρη! Έχει σχέση τι θα προβάλλετε με το πόσο αργά είναι η εκπομπή; Και στο φινάλε της υπόθεσης, η μάνα μας είστε και έχουμε σχολείο αύριο; Έλεος δηλαδή!!! Τόσο συναρπαστικά δοκιμαστικά και μάλιστα με τους φετινούς κανονισμούς, δε νομίζω ότι θα δούμε ξανά... Και εσείς δεν δείχνετε ούτε 15 λεπτά; Τι να πω;;; Το καλό με τον πάτο, λένε, είναι ότι δεν μπορείς να πας χαμηλότερα... Ή μήπως μπορείς;
Πάντως για την ιστορία, είμαι οριακά στο να μπω σε ένα site και να δω την τελική κατάταξη και να πάω για ύπνο! Δεν το έχω κάνει ακόμα μόνο και μόνο για να έχω την ψευδαίσθηση του live... Έχω σιχαθεί τη ζωή μου με τη μετάδοσή σας!!! Άντε να δούμε πόσο θα αντέξω -ουμε ακόμα...