-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Aρχίζει να πουλά σιγά-σιγά η νέα σειρά 5 της BMW.
Βέβαια, το μοντέλο που πραγματικά σκίζει σε πωλήσεις, τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι η MERCEDES E Class.
Ο κόσμος προτιμά την Ε Class προς το παρόν από την σειρά 5.Αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις του Οκτωβρίου, καθώς και τις πωλήσεις απότην αρχή της χρονιάς, περίοδο βέβαια που δεν είχαν ξεκινήσει οι πωλήσεις της σειράς 5.Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο :
http://www.autopress.gr/market/stats5.asp
Άλλωστε, η MERCEDES θα πουλούσε ακόμα κι αν είχε ένα τροχό...
Θα πουλούσε αν είχε εναν τροχό, φαντάσου τώρα που κάνει σκόνη σε σχεδιασμό την 5αρα. Κακά τα ψέματα, η merceda εχει φύγει πολύ μπροστά και απο πίσω ακολουθεί η μπεμπα καταιδρωμένη! Όχι για να περάσει την merceda αλλά για να ΜΗΝ την περάσει η Audi.
3-A4 = 0-2
COMPACT-A3 = 0-2
NEW A6 - 5 = ?-?Koίτα, η νεα 5αρα είναι μπροστα σε θεμα σχεδιασης και τεχνολογιας.
Η Ε class, σχεδιαστικα, μου ειναι αδιαφορη λιγο...
Οσο γι αυτο που ειπες οτι η BMW τρεχει να μην την περασει η audi, τι ακριβως εννοεις;
Να την περασει γενικα ως εταιρεια, ή σε πωλησεις, γιατι οσον αφορα το δευτερο, η audi πουλα περισσοτερο πιστεύωΣχετικά με το 5 VS E περί ορέξεως ο λόγος.
Σχετικά με αυτό που είπα με το audi είναι ότι ακριβώς λές και εσύ. H audi πουλάει περισσότερο και για να πουλάει περισσότερο ένα αυτοκίνητο με ιδια φιλισοφία και ίδια τιμή σίγουρα θα είναι καλύτερο. Ο καλύτερος κριτής σε παρεμφερη προϊόντα είναι πάντα ο πελάτης και ο πελάτης ξεπέρασε την bmw. Αυτή είναι η αλήθεια καλώς ή κακώς! -
Είδα κι εγώ τον πίνακα του autopress, αλλά αναφέρεται σε πωλήσεις του Οκτωβρίου ενώ αν δεν απατώμαι η νέα 5άρα άρχισε να πωλείται τον Νοέμβριο. Άρα αν το παλιό μοντέλο (Ε39) πούλησε 44 κομμάτια είναι άθλος!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Είδα κι εγώ τον πίνακα του autopress, αλλά αναφέρεται σε πωλήσεις του Οκτωβρίου ενώ αν δεν απατώμαι η νέα 5άρα άρχισε να πωλείται τον Νοέμβριο. Άρα αν το παλιό μοντέλο (Ε39) πούλησε 44 κομμάτια είναι άθλος!Αν κοιτάξεις προσεκτικά, στην πρώτη στήλη είναι οι πωλήσεις από την αρχή του χρόνου (βέβαια δεν είχαν ξεκινήσει οι πωλήσεις της 5αρας) και στη 2η στήλη, οι πωλήσεις του προηγούμενου μήνα, που ήταν 44, έναντι 198 της Ε Class.
Σύντομα, πιστεύω, η 5άρα θα πλασαριστεί στη 2η θέση των πωλήσεων, πίσω από την Mercedes που κυριολεκτικά ''σκίζει'' στην Ελλάδα. -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Βέβαια, το μοντέλο που πραγματικά σκίζει σε πωλήσεις, τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι η MERCEDES E Class.
Ο κόσμος προτιμά την Ε Class προς το παρόν από την σειρά 5.Αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις του Οκτωβρίου, καθώς και τις πωλήσεις απότην αρχή της χρονιάς, περίοδο βέβαια που δεν είχαν ξεκινήσει οι πωλήσεις της σειράς 5.
Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο :
Άλλωστε, η MERCEDES θα πουλούσε ακόμα κι αν είχε ένα τροχό...Θα πουλούσε αν είχε εναν τροχό, φαντάσου τώρα που κάνει σκόνη σε σχεδιασμό την 5αρα. Κακά τα ψέματα, η merceda εχει φύγει πολύ μπροστά και απο πίσω ακολουθεί η μπεμπα καταιδρωμένη! Όχι για να περάσει την merceda αλλά για να ΜΗΝ την περάσει η Audi.
και ξεχασα να πω... ξερετε τι ερχεται απο την BMW............. για δειτε το τοπικ με την σειρα 3. FULL ATTACK
3-A4 = 0-2
COMPACT-A3 = 0-2
NEW A6 - 5 = ?-?Το θεμα με την audi ειναι μονο σε θεμα πωλησεων. Αλλου δεν τιθεται θεμα οτι η BMW ειναι χειροτερη. Και ειδικα σε θεμα κινητηρων και αξιοπιστιας ειναι πολυ καλυτερη απο την audi. H ομορφια ειναι οπως παντα περι ορεξεως....
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Ο κόσμος προτιμά την Ε Class προς το παρόν από την σειρά 5.Αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις του Οκτωβρίου, καθώς και τις πωλήσεις απότην αρχή της χρονιάς, περίοδο βέβαια που δεν είχαν ξεκινήσει οι πωλήσεις της σειράς 5.
Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο :
Άλλωστε, η MERCEDES θα πουλούσε ακόμα κι αν είχε ένα τροχό...Θα πουλούσε αν είχε εναν τροχό, φαντάσου τώρα που κάνει σκόνη σε σχεδιασμό την 5αρα. Κακά τα ψέματα, η merceda εχει φύγει πολύ μπροστά και απο πίσω ακολουθεί η μπεμπα καταιδρωμένη! Όχι για να περάσει την merceda αλλά για να ΜΗΝ την περάσει η Audi.
3-A4 = 0-2
COMPACT-A3 = 0-2
NEW A6 - 5 = ?-?Το θεμα με την audi ειναι μονο σε θεμα πωλησεων. Αλλου δεν τιθεται θεμα οτι η BMW ειναι χειροτερη. Και ειδικα σε θεμα κινητηρων και αξιοπιστιας ειναι πολυ καλυτερη απο την audi. H ομορφια ειναι οπως παντα περι ορεξεως....
Aκροβατούν σε τεντωμένο σχοινί θα έλεγα εγώ, που πότε κλίνει προς τη μία μεριά και πότε στην άλλη.
Εκεί που έχει, κατά τη γνώμη μου, μεγάλο ενδιαφέρον, είναι η ανάπτυξη τεχνολογικών καινοτομιών, τομέας που ανταποκρίνονται και οι δυό αυτοκινητοβιομηχανίες σε μεγάλο βαθμό. -
και ξεχασα να πω... ξερετε τι ερχετε απο την BMW...... δειτε το τοπικ της σειρας 3!! FULL ATTACK
-
Σχετικά με το 5 VS E περί ορέξεως ο λόγος.
Σχετικά με αυτό που είπα με το audi είναι ότι ακριβώς λές και εσύ. H audi πουλάει περισσότερο και για να πουλάει περισσότερο ένα αυτοκίνητο με ιδια φιλισοφία και ίδια τιμή σίγουρα θα είναι καλύτερο. Ο καλύτερος κριτής σε παρεμφερη προϊόντα είναι πάντα ο πελάτης και ο πελάτης ξεπέρασε την bmw. Αυτή είναι η αλήθεια καλώς ή κακώς!Διαφωνω,στο οτι κριτιριο αξιολογησης ενος αυτοκινητου ειναι αν πουλαει ή οχι,μαλλον το αντιθετο...Ανεξαρτητα αν πουλησει ή οχι ενα βιομηχανικο προϊον μπορει να αξιολογηθει με αλλα κριτηρια.Αλλο επιτυχημενο μοντελο αλλο ποιοτικο προϊον.
Αλλωστε ο πελατης δεν εχει τη δυνατοτητα πληρους ενημερωσης ενος προιοντος,αλλα ουτε τον πολυ νοιαζει κι εκει μπαινει το μαρκετινγκ,αυτο το συνολο** μαρκετιγκ-εταιρικο συμβολο-προιον **καθοριζει την εμπορικη επιτυχια ενος μοντελου(καθως και εξωγενεις παραγοντες,πχ οικονομικη υφεση,φορολογια κλπ)
Ο πελατης επιλεγει τελικα με κριτηριο μια ψευδαισθηση αναμεσα στο μεγαλειο του εταιρικου σηματος την φιλικη εξυπηρετηση ,τη λιστα εξοπλισμου ,ολα πακετο με το πολυδιαφημισμενο προιον
Επισης ειναι γνωστο οτι το κοινο ή αλλιως οι πελατες σα συστημα εχουν μεγαλυτερη αδρανεια,ειναι πιο **συντηρητικοι **και απο τα εταιρικα διευθυντικα στελεχοι της εταιριας!!!!!
Πολλα καινοτομα μοντελα εχουν μεινει στα αζητητα ειτε λογω ριψοκινδυνης τεχνολογιας ειτε αντιστοιχου Design.
Δεν θελω να μειωσω την τεχνη του managment μιας επιχειρησης,αλλα οτι πουλαει δεν ειναι αυταποδεικτα καλυτερο αυτοκινητοΥ.Γ.Μαλλον η BMW ξεπερασε τους πελατες, βγηκε εκτος εμπορικου φασματος,κι ολοι τωρα γκρινιαζουν γιατι δεν ειναι οπως τους αρεσει..ακου εγωκεντρισμος το καταναλωτικο κοινο...τσ,τσ,τσ.
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Σχετικά με το 5 VS E περί ορέξεως ο λόγος.
Σχετικά με αυτό που είπα με το audi είναι ότι ακριβώς λές και εσύ. H audi πουλάει περισσότερο και για να πουλάει περισσότερο ένα αυτοκίνητο με ιδια φιλισοφία και ίδια τιμή σίγουρα θα είναι καλύτερο. Ο καλύτερος κριτής σε παρεμφερη προϊόντα είναι πάντα ο πελάτης και ο πελάτης ξεπέρασε την bmw. Αυτή είναι η αλήθεια καλώς ή κακώς!Διαφωνω,στο οτι κριτιριο αξιολογησης ενος αυτοκινητου ειναι αν πουλαει ή οχι,μαλλον το αντιθετο...Ανεξαρτητα αν πουλησει ή οχι ενα βιομηχανικο προϊον μπορει να αξιολογηθει με αλλα κριτηρια.Αλλο επιτυχημενο μοντελο αλλο ποιοτικο προϊον.
Αλλωστε ο πελατης δεν εχει τη δυνατοτητα πληρους ενημερωσης ενος προιοντος,αλλα ουτε τον πολυ νοιαζει κι εκει μπαινει το μαρκετινγκ,αυτο το συνολο** μαρκετιγκ-εταιρικο συμβολο-προιον **καθοριζει την εμπορικη επιτυχια ενος μοντελου(καθως και εξωγενεις παραγοντες,πχ οικονομικη υφεση,φορολογια κλπ)
Ο πελατης επιλεγει τελικα με κριτηριο μια ψευδαισθηση αναμεσα στο μεγαλειο του εταιρικου σηματος την φιλικη εξυπηρετηση ,τη λιστα εξοπλισμου ,ολα πακετο με το πολυδιαφημισμενο προιον
Επισης ειναι γνωστο οτι το κοινο ή αλλιως οι πελατες σα συστημα εχουν μεγαλυτερη αδρανεια,ειναι πιο **συντηρητικοι **και απο τα εταιρικα διευθυντικα στελεχοι της εταιριας!!!!!
Πολλα καινοτομα μοντελα εχουν μεινει στα αζητητα ειτε λογω ριψοκινδυνης τεχνολογιας ειτε αντιστοιχου Design.
Δεν θελω να μειωσω την τεχνη του managment μιας επιχειρησης,αλλα οτι πουλαει δεν ειναι αυταποδεικτα καλυτερο αυτοκινητοΥ.Γ.Μαλλον η BMW ξεπερασε τους πελατες, βγηκε εκτος εμπορικου φασματος,κι ολοι τωρα γκρινιαζουν γιατι δεν ειναι οπως τους αρεσει..ακου εγωκεντρισμος το καταναλωτικο κοινο...τσ,τσ,τσ.
Συμφωνώ μαζί σου.
Τρανταχτό παράδειγμα ;Ε Class vs σειρά 5.
Η μεν πρώτη πουλά περισσότερο, η μεν 2η είναι πιο ολοκληρωμένο αμάξι. -
Δεν καταλάβατε μάλλον τι ακριβώς είπα. Δεν ειπα ότι κριτηριo είναι οι πωλησεις. Είπα ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στα κριτηρια των πολύ περισσότερων ανθρώπων που επέλεξαν AUDI ξεπερνώντας μάλιστα το status μιας ΒΜW.
Ας μην θεωρούμε όλο το κόσμο όχλο που παρασύρετε απο μαρκετινγκ εκτός από εμας τους ξερω όλα.Σχετικά με την 3 που να δείς το νέο Α4.
BMW?... LAST YEAR!!!
Πάντως τα φρένα του παρακάτω εικονιζόμενου δεν τα έχει ούτε BMW ούτε AUDI ούτε MERCEDES. (Άσχετο...)
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία μέχρι στιγμής και καλύτερα δηλαδή γιατί όταν βλέπω αυτοκίνητα σαν τον Κουασιμόδο στο δρόμο, μου χαλάει την διάθεση.Δηλαδή η εταιρεία της υπογραφής σου διακρίνεται σε σχεδίαση? Για το νέο 9-3 μπορείς να με πείσεις αλλά τα άλλα...
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία μέχρι στιγμής και καλύτερα δηλαδή γιατί όταν βλέπω αυτοκίνητα σαν τον Κουασιμόδο στο δρόμο, μου χαλάει την διάθεση.
Δηλαδή η εταιρεία της υπογραφής σου διακρίνεται σε σχεδίαση? Για το νέο 9-3 μπορείς να με πείσεις αλλά τα άλλα...
Ισχύς. Αισθητική. Ευφυία.
Η BMW Σειρά 5.Με την συνεχή βελτίωση δοκιμασμένων ιδεών και πρωτοπορώντας με νέες καινοτομίες, η BMW Σειρά 5 παραμένει ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Όσο αφορά την οδηγική απόλαυση και την άνεση των επιβατών, παραμένει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην κατηγορία της.
-
[
Ισχύς. Αισθητική. Ευφυία.
Η BMW Σειρά 5.Με την συνεχή βελτίωση δοκιμασμένων ιδεών και πρωτοπορώντας με νέες καινοτομίες, η BMW Σειρά 5 παραμένει ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Όσο αφορά την οδηγική απόλαυση και την άνεση των επιβατών, παραμένει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην κατηγορία της.
Μας έχουν πρήξει στην tv με τις διαφημίσεις του bmw 5 , δεν χρειάζεται να τις βλέπουμε και μέσα στο topic.
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Μας έχουν πρήξει στην tv με τις διαφημίσεις του bmw 5 ,
δεν χρειάζεται να τις βλέπουμε και μέσα στο topic.ελα μη γκρινιαζεις. Χρειαζεται για να συνηθισουμε λιγο το σχημα....
τετοια στροφη στο σχεδιασμο δε νομιζω να εχει ξαναγινει απο τη bmw..... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
δεν χρειάζεται να τις βλέπουμε και μέσα στο topic.ελα μη γκρινιαζεις. Χρειαζεται για να συνηθισουμε λιγο το σχημα....
τετοια στροφη στο σχεδιασμο δε νομιζω να εχει ξαναγινει απο τη bmw.....Εγώ πάντως εξοικειωθηκα γρήγορα.
-
τετοια στροφη στο σχεδιασμο δε νομιζω να εχει ξαναγινει απο τη bmw.....Εγώ πάντως εξοικειωθηκα γρήγορα.
και εγω αν κ δε το περιμενα
εχω συνιθισει τις bmw πιο επιθετικες...Αλλα οταν ξερεις οτι το αμαξι εχει εντοσθια φτιαγμενα με full τεχνολογια, αμεσως αλλαζει η οπτικη σου γωνια... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
και εγω αν κ δε το περιμενα
εχω συνιθισει τις bmw πιο επιθετικες...Αλλα οταν ξερεις οτι το αμαξι εχει εντοσθια φτιαγμενα με full τεχνολογια, αμεσως αλλαζει η οπτικη σου γωνια...Συμφωνώ, είναι αυτό που είπα και στο άλλο θέμα για τον Bangle, ότι τελικά η 5άρα ''ομορφαίνει'' από την τεχνολογία που διαθέτει.
-
BMW?... LAST YEAR!!!
ΜΠΑΑΑΑΑΑ.... οχι και last year. εγω απ'οτι βλεπω γινεται μεγαλη επιθεση απο BMW. και ξαναλεω οτι αν αφησουμε την σχεδιαση (γιατι περι γουστου προκειτε) η BMW ειναι απο τις καλυτερες εταιρειες σε πολλους τομεις (κινητηρες, στησιμο, τεχνολογικες καινοτομιες κλπ κλπ) οντας και πολυ μικροτερη εταιρεια απο τις αντιπαλους της.
BMW......EVERY YEAR!!!!!!
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
BMW?... LAST YEAR!!!
ΜΠΑΑΑΑΑΑ.... οχι και last year. εγω απ'οτι βλεπω γινεται μεγαλη επιθεση απο BMW. και ξαναλεω οτι αν αφησουμε την σχεδιαση (γιατι περι γουστου προκειτε) η BMW ειναι απο τις καλυτερες εταιρειες σε πολλους τομεις (κινητηρες, στησιμο, τεχνολογικες καινοτομιες κλπ κλπ) οντας και πολυ μικροτερη εταιρεια απο τις αντιπαλους της.
BMW......EVERY YEAR!!!!!!
ε ναι μη τρελλαθουμε κιολας.
Αρκει να δει κανεις προσεκτικα ενα μοντελο BMW και να μαθει λιγο για αυτο και αμεσως νομιζω καταλαβαινει οτι ειναι σε αλλη κλαση....
τωρα υπολοιποι ας το δουν ...υπερτιμημενο.... -
Δεν καταλάβατε μάλλον τι ακριβώς είπα. Δεν ειπα ότι κριτηριo είναι οι πωλησεις. Είπα ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στα κριτηρια των πολύ περισσότερων ανθρώπων που επέλεξαν AUDI ξεπερνώντας μάλιστα το status μιας ΒΜW.
Ας μην θεωρούμε όλο το κόσμο όχλο που παρασύρετε απο μαρκετινγκ εκτός από εμας τους ξερω όλα.Ποιος ειπε οτι εξαιρουμαι απο τους 'πελατες'(?),ουτε μιλησα για οχλο ,ουτε εμεις τα ξερουμε ολα!
Επισης να μην το παμε σε κοντρα Audi-BMW,ουτε να αρχισουμε διαλεκτικη του στυλ το νεο Α4 θα 'δειρει' τη 3αρα κλπ
Επι της ουσιας,πραγματικα δε σας αρεσε το ταμπλο της 5αρας (?), γιατι προτιμαμε(ολοι ως αγοραστικο κοινο) τη πλυμμηρα κουμπιων των Αουντι,Μερκ ή του 9-3,ή ακομα χειροτερα του S60?
Μηπως τα πολλα κουμπια τα κανουν να φαινονται πιο σημαντικα?(σα τα σακακια μπλεϊζερ ενα πραμα)
Ακομα και εργονομικα το i-Drive,νομιζω οτι ηταν στη σωστη κατευθυνση,μειωσε δραστικα τον ογκο του ταμπλο(ή μηπως αυτο ειναι κακο γιατι δε δειχνει οσο επρεπε 'αρχοντικο'?),επεδιωξε τουλαχιστον να καινοτομησει στην διαδραστηκοτητα μηχανης-υπολογιστη-οδηγου,φανταζεστε με το πληθος νεων λειτουργιων τι θα γινοταν στο μελλον...Τολμησε και προσπαθησε να απαντησει,δεν το αφησε να αιωρηται για την επομενη γενια.Υ.Γ.Σχετικο-ασχετο,τη δεκαετια του 80 απο τα προτζεκτ που εβλεπα στα περιοδικα νομιζα οτι το 2000+ τα αυτοκινητα θα εμοιαζαν περισσοτερο με υβριδικα,φουτουριστικα σχεδια απηχωντας το μελλον και λιγοτερο λουστραρισμενες μπερλινες του παρελθοντος...
-
δεν εχει νοημα να το παμε audi vs bmw
και οι δυο ειναι κορυφαιες εταιρειες.
Αλλα η bmw ειναι αλλιως....
και πισωκινητη για να μη ξεχνιομαστε......
Νεα BMW Σειρα 5.