-
Ο χρήστης jim147 έγραψε:
Ακούω χρόνους στο time attack (arcade mode) και ειδικά στην πίστα με το S2000 (tokyo).Δεν παιζω Arcade καθολου.
Δεν φτιαχνεις ενα 2000 ατμοσφαιρικο με medium hard λαστιχα και να παμε σε διαφορες πιστες;
Η ενα Integra;
Βασικα φτιαξε οτι θελεις απο διαφορες κατηγοριες και πες ιπποδυναμη, πιστα και χρονους. Λαστιχα θεωρησε σαν στανταρ τα medium hard και προτιμησε να μην τουρμπιζεις ατμοσφαιρικα και να μην παιζεις τρελες ιπποδυναμεις. Πχ Evo VII με περιπου 450 ...
Θα ξανασχοληθω το ΣΚ και θα ποσταρω χρονους. -
Οι χρόνοι που έχω κάνει στην Ελλάδα είναι (CMR2 PC Keybord)
SS1 2:57:81 Τ16
SS2 2:47:61 Τ16
SS3 1:23:36 206
SS4 2:51:30 Τ16
SS5 2:53:84 Τ16
SS6 1:21:64 Sub
SS7 2:32:79 Puma
SS8 2:55:24 206
SS9 2:53:62 206
SS10 2:55:86 206 MT
SS11 1:19:17 Τ16Οι ρυθμίσεις είναι πάνω κάτω ίδιες με της Αγγλίας. Η Αγγλία έχει το πρόβλημα ότι οδηγάς σε μεικτό τεραίν και πρέπει να κάνεις τις σωστές επιλογές στα λάστιχα. Επίσης δεν συγχωρνάει εύκολα τα λάθη, γιατί παραμονεύουν δεντρα, κορμοί κτλ.
Ωραίο θα ήταν αν υπήρχε η δυνατότητα να δίναμε ραντεβού κάποια ώρα για να κάνουμε network play. Έχει πολύ χαβαλέ. Αν όμως το δίκτυο δεν παει καλά, τότε η ροή των γραφικών δεν είναι καλή και φλασάρει πολύ.
-
Τα ειπα και στο Forum F1 αλλα δεν ακουστηκα... δεν τα ξαναλεω εκτος και αν το θελετε.
Μονο ενα πραγμα, αν ειναι για παιχνιδια καλο ειναι το Colin 2 και 3... αλλα αν θελετε ρεαλισμο κοιταξτε αλλου, σε πραγματικους αξομοιωτες. O μονος που ανεφερε ενα τιτλο πιο κοντα στον ρεαλισμο ηταν ο Petros με το rally master... αλλα σιγουρα δεν ειναι το τοπ...
Αν θελετε σας δινω ολες τις πληροφοριες, αλλιως παω πασο...
ετσι για την ορεξη...
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Τα ειπα και στο Forum F1 αλλα δεν ακουστηκα... δεν τα ξαναλεω εκτος και αν το θελετε.Μονο ενα πραγμα, αν ειναι για παιχνιδια καλο ειναι το Colin 2 και 3... αλλα αν θελετε ρεαλισμο κοιταξτε αλλου, σε πραγματικους αξομοιωτες. O μονος που ανεφερε ενα τιτλο πιο κοντα στον ρεαλισμο ηταν ο Petros με το rally master... αλλα σιγουρα δεν ειναι το τοπ...
Αν θελετε σας δινω ολες τις πληροφοριες, αλλιως παω πασο...
ετσι για την ορεξη...
Το Sports Car Gt δεν ανήκει στους εξομοιωτές;Η το Gran Turismo 3;Πάντως για πες πληροφορίες...Το screenshot αυτό από ποιο παιχνίδι είναι;
-
Ο χρήστης H.Toivonen έγραψε:
Εγω παιδια εχω ασχοληθει παρα πολυ με την SS2 της Ελλαδαρας μας και εχω πετυχει το απιστευτο και ομως αληθινο 2:35.25 με MINI COOPER και
παροτι προσπαθησα με ολα τα δεν μπορεσα να κατεβω κατω απο το 2:38.000!!! Στις αλλες οι χρονοι ειναι πολυ καλοι αλλα οχι απιαστοι.Δυστυχως μου ειχε χαλασει ο υπολογιστης και δεν εχω τους αλλους αλλα εκανα πολυ καλους χρονους και στην SS4 της Ιταλιας και γενικα σε ολη την Ιταλια αλλα δεν τους εχω σημειωσει σε χαρτι δυστυχως.Με έκανε εντύπωση ο χρόνος σου, και είπα κάποιο κόλπο έχει η ιστορία. Πηγαίνοντας κυριολεκτικά από τα χωράφια κατάφερα 2:41 με το 206. Τώρα μέχρι να φτάσω το κάτω όριο των 2:38 μάλλον θέλει να βελτιώσω κι άλλο τα κοψίματα. Όσο για το 2:35 με το cooper μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι πέρνει τις γρήγορες στροφές χωρίς να πάει με τις μπάντες, και άρα δεν χάνει ταχύτητα. Δεν το δοκίμασα, αλλά υποθέτω ότι απλά κρατάς πάρα πολύ καλά τις γραμμές και να προσπαθείς μην χάνεις ταχύτητα μέσα στις στροφές. Τα ασφάλτινα δυστυχώς δεν είναι τα καλύτερά μου.
-
Τα ειπα και στο Forum F1 αλλα δεν ακουστηκα...Διαφώτισέ μας φίλε Αριστοτέλη!
'Ορεξη υπάρχει πάντως... -
Ένα άλλο καλό παιχνίδι που μου αρέσει είναι το NFS Porshe unleashed.
Για το cm2 έχετε κάνα χρόνο απο Sweeden ειδικά την ειδική 2 που έχει και πάγο;Είναι απο τις αγαπημένες μου. -
Φιλε makinen το SCGT ηταν μεν καλο για την εποχη του αλλα ουδε ποτε ειχε φτασει στα επιπεδα του Grand Prix Legends απο πλευρας ρεαλισμου παντα. και για οσους υποστηριζουν οτι το GPL ειναι παλιο, να σας πληροφορισω οτι εχει φτασει σε επιπεδα εκπληκτικα απο πλευρας γραφικων και φυσικα παραμενει ισως ο καλυτερος εξομοιωτης μονοθεσιων με εξοχο multiplayer. παντα για την ορεξη...
Αν δεν σας αρεσουν τα παλια Φορμουλα1 ομως εχουμε παλι λυση χεχε. Για τους οπαδους των τερατων υπαρχει το Νascar Racing 2002 (σε λιγο 2003) το οποιο ειναι το καλυτερο simulation στην αγορα απο πλευρας ρεαλισμου και με το καλυτερο multiplayer (40 συμετεχοντες ταυτοχρονα!). Δεν σας αρεσουν οι πιστες οval? Κανενα προβλημα υπαρχουν πιστες κανονικες για να δαμασετε τα 750 αλογα! Screenshot
To screenshot που εβαλα πιο πανω ειναι απο ενα ΜΟD (μετατροπη) του F12002 EA. To συγκεκριμενο sim αν και εχει ενα πολυ καλο engine φυσικης, δεν ηταν πολυ καλα αξιοποιημενο. Οι simbin (η ομαδα που εκανε το MOD) του αλαξαν τα φωτα, κανοντας μια φυσικη τρομερα ρεαλιστικη. Μπορειτε αν εχετε F12002 να το κατεβασετε δωρεαν (!) απο αυτη την ιστοσελιδα. http://www.simmods.com Ειναι πραγματικα πολυ εντυπωσιακο. αλλα δεν εχει τοσο καλο multiplayer.
Να σας προειδοποιησω οτι και οι τρεις εξομοιωτες που αναφερω εδω ΑΠΑΙΤΟΥΝ τιμονιερα! Αν δοκιμασετε με τα πληκτρα ή με εστω με joystick θα απογοητευτητε οικτρα. Επισης ειναι δυσκολοι. Εξαρταται βεβαια το ταλεντο του καθενος αλλα δεν ειναι και σπανιοι χρονοι ενος μηνα για να αρχισει κανεις να πηγαινει οπως πρεπει. Και μην νομιζετε οτι θα κανετε αμεσως τους υπερ χρονους... Χρειαζεται δουλεια, υπομονη και επιμονη. Αλλωστε αν σας βαζαν στην πιστα με ενα αγωνιστικο 500-700 αλογων θα κανατε θαυματα αμεσως οπως στο Colin ή στο GT3 ?? για σκεφτητε το...
αυτα για προλογο... ειμαι στη διαθεση σας
-
Για να αποφυγω τυχον παρεξηγησεις, να σημειωσω οτι τα παραπανω Screenshots ΔΕΝ ειναι κατεργασμενα! Ακριβως ετσι παιζω με αυτα στον υπολογιστη μου. Οκ μην περιμενετε τετοια γραφικα σε ενα πεντιουμΙΙ στα 300... αλλα με ενα AMD 1.2ghz αρχιζετε να ειστε ηδη μια χαρα.
παντα για την ορεξη απο αγωνα online...
-
Με το Σουηδικό δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.
Για την SS2 μετά από 4 περάσματα με 205Τ16 έκανα τον μάλλον λογικό χρόνο 3:21.63.
Σίγουρα πάει πολύ κάτω ο χρόνος γιατί είναι ιδιάιτερα... πονηρή!!!! -
Ξερει κανειs ποτε ερχεται Mcrae 3 για PC?Μου εχει χαλασει κ το cd απο το 2 κ μετα απο το format που εκανα δεν εχω να παιξω....
-
Ρε συ Αριστοτέλη,τι υπολογιστή έχεις και βλέπεις τέτοια γραφικά;;;;Pentuim 3 και GeForce FX;
Το Colin McRae 3 αργεί ακόμα απ'όσο άκουσα,αλλά αν είστε σε κάνα εργαστήριο πανεπιστημίου,κατεβάστε το από το Kazaa! -
AMD Athlon 2Ghz
ATI 9000pro (οχι την 9700, μακαρι...)Οπως βλεπεις ειναι μεν δυνατο αλλα οχι τοπ.
Συνηθως παιζω στα 1280χ1024 16bit αλλα οταν μειωνεις τις φωτογραφιες για μεγεθος φορουμ εξαφανιζονται τα οποια pixel -
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Ξερει κανειs ποτε ερχεται Mcrae 3 για PC?Μου εχει χαλασει κ το cd απο το 2 κ μετα απο το format που εκανα δεν εχω να παιξω....ΑΠΟ ΜΑΗ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
-
TO CMR3 ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΓΙΑ PC :lol: ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!
1 χρόνο κάνουμε υπομονή, να δουμε...
-
Ο χρήστης filandos έγραψε:
Εγω παιδια εχω ασχοληθει παρα πολυ με την SS2 της Ελλαδαρας μας και εχω πετυχει το απιστευτο και ομως αληθινο 2:35.25 με MINI COOPER και
παροτι προσπαθησα με ολα τα δεν μπορεσα να κατεβω κατω απο το 2:38.000!!! Στις αλλες οι χρονοι ειναι πολυ καλοι αλλα οχι απιαστοι.Δυστυχως μου ειχε χαλασει ο υπολογιστης και δεν εχω τους αλλους αλλα εκανα πολυ καλους χρονους και στην SS4 της Ιταλιας και γενικα σε ολη την Ιταλια αλλα δεν τους εχω σημειωσει σε χαρτι δυστυχως.Με έκανε εντύπωση ο χρόνος σου, και είπα κάποιο κόλπο έχει η ιστορία. Πηγαίνοντας κυριολεκτικά από τα χωράφια κατάφερα 2:41 με το 206. Τώρα μέχρι να φτάσω το κάτω όριο των 2:38 μάλλον θέλει να βελτιώσω κι άλλο τα κοψίματα. Όσο για το 2:35 με το cooper μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι πέρνει τις γρήγορες στροφές χωρίς να πάει με τις μπάντες, και άρα δεν χάνει ταχύτητα. Δεν το δοκίμασα, αλλά υποθέτω ότι απλά κρατάς πάρα πολύ καλά τις γραμμές και να προσπαθείς μην χάνεις ταχύτητα μέσα στις στροφές. Τα ασφάλτινα δυστυχώς δεν είναι τα καλύτερά μου.
Φίλε μου κι εμένα μου έκανε πολλή εντύπωση και το δοκίμασα κάποιες φορές και μάλλον είναι αδύνατο να γίνει αυτός ο χρόνος με Mini ή οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο σε αυτό το στάδιο, εκτός αν χρησιμοποιείς το cheat 'fast cars'.
-
Οι χρόνοι μου στην Σουηδία ειναι (CMR2 PC Keybord):
SS1 3:00:21 Lancer
SS2 3:05:64 Lancer
SS3 1:23:07 Lancer
SS4 2:55:82 Lancer
SS5 3:13:03 Impreza
SS6 3:06:94 Lancer
SS7 2:30:94 Impreza
SS8 3:01:71 Impreza
SS9 1:25:30 Impreza
SS10 3:25:93 Impreza
SS11 1:41:89 ImprezaΓενικά η Σουηδία δεν μ' αρέσει γιατί συνέχεια παλεύεις να βρεις προσφυση και ποτέ δεν την έχεις και κυρίως στα κλειστά κομμάτια. Τις στροφές στην παγωμένη λίμνη στην SS2, τις πέρνω κόβοντας ελαφρώς στις κορυφές τους, βγάζοντας εκτός δρόμου (στα χίονια) το μισό περίπου αυτοκίνητο. Έτσι και φρενάρει πιο σίγουρα αλλά και στρίβει, και δεν χάνεις άσκοπα χρόνο σπινίαροντας στην έξοδο. Αλλά όλα με μέτρο γιατί αν το χώσεις αρκετά μέσα στα χιόνια χάνεις χρόνο.
TheoRallye έγραψε:
Φίλε μου κι εμένα μου έκανε πολλή εντύπωση και το δοκίμασα κάποιες φορές και μάλλον είναι αδύνατο να γίνει αυτός ο χρόνος με Mini ή οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο σε αυτό το στάδιο, εκτός αν χρησιμοποιείς το cheat 'fast cars'.Δέν πιστεύω να το έκανε με cheat. Εγώ το 2:41 το έκανα χωρίς cheat, αλλά έκοβα απο χωράφια, βουνά λαγκάδια... κτλ. Απ' ότι φαίνεται ο Toivinen την έχει ψάξει ακόμα πιο πολύ. Και εγώ έχω ψάξει κάποιες διαδρομές, αλλά δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα, σκοπός είναι να είσαι γρήγορος ΕΝΤΟΣ δρόμου. Τί ακριβώς κάνει το 'fast cars'?
-
Αυτό που λέει το όνομα, κάνει τα αυτοκίνητα πιο γρηγορα με την ίδια οδική συμπεριφορά όμως. Π.χ. το mini έχει επιδόσεις 205Τ16, εκτός από εκκίνηση διότι είναι δικίνητο. Πας στα options, cheats και το βάζεις στο on και δες τι θα γίνει.
-
Φιλε makinen το SCGT ηταν μεν καλο για την εποχη του αλλα ουδε ποτε ειχε φτασει στα επιπεδα του Grand Prix Legends απο πλευρας ρεαλισμου παντα. και για οσους υποστηριζουν οτι το GPL ειναι παλιο, να σας πληροφορισω οτι εχει φτασει σε επιπεδα εκπληκτικα απο πλευρας γραφικων και φυσικα παραμενει ισως ο καλυτερος εξομοιωτης μονοθεσιων με εξοχο multiplayer. παντα για την ορεξη...
Πολύ καλό φένεται!
Έχει και αληθινά ονόματα!? -
Λοιπόν Ελλάδα με 205 Τ16, πλήκτρα και χωρίς cheat
SS1: 2:55:28
SS2: 2:40:52
SS3: 1:21:12
SS4: 2:45:05
SS5: 2:45:90
SS6: 1:15:33
SS7: 2:28:22
SS8: 2:46:86
SS9: 2:41:01
SS10: 2:45:78
SS11: 1:21:79
Παιχνίδια αυτοκινήτων στους υπολογιστές!!!!