-
παιδια χαρηκα πολυ που σας γνωρισα.ειμασταν μια ωραια ατμοσφαιρα,δεσαμε αμεσως,συζητησεις επι συζητησεων στο καφε και ολοι ειχαμε τοσα να πουμε που εγω δεν ηξερα ποιον να πρωτοπαρακολουθησω,και το κυριοτερο ολοι καλα παιδια!!!στο παρκινκ προσωπικα εριξα πολυ γελιο,τελικα ειμαστε πολυ κολλημενοι με την ...αλφα!!!
Στις προκλησεις του παππου της παρεας με το παιδικο καθισματακι στο πισω καθισμα,περι απλυσιας δεν θα απαντησω.
παντως ηθελα να φυγουμε ολοι μαζι να καναμε και καμμια ανωριμοτητα 6 αλφα μαζ!!! -
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Τώρα που είμαστε 'ΖΕΣΤΟΙ'....
ΙΔΕΑ : ...TAG καλη ιδεα, μεσα δεν το συζηταμε. Εξαλλου forum χωρις τουλαχιστον μια θυσια στον μανιτου των κοψιδιων γινεται? δεν γινεται!! Παντως το βλεπω προς αρχες Δεκεμβρη.
-
Επειδή τους έχω πια σιχαθεί να μπαίνουν παντού και να βρίζουν ό,τι δεν είναι VW, τι λέτε να τους το ανταποδώσουμε; Άντε, γιατί αν αρχίσουμε να ακολουθούμε το παράδειγμά τους, θα γίνει μπάχαλο το φόρουμ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Επειδή τους έχω πια σιχαθεί να μπαίνουν παντού και να βρίζουν ό,τι δεν είναι VW, τι λέτε να τους το ανταποδώσουμε; Άντε, γιατί αν αρχίσουμε να ακολουθούμε το παράδειγμά τους, θα γίνει μπάχαλο το φόρουμ. -
Επειδή.............φόρουμ.Κωνσταντίνε μάζεψέ το γιατί το(α) έχασες μου φαίνεται....
Για περισσότερες εξηγήσεις, αν θες, call me! -
Μιχάλη, αναφέρομαι σε δυο πολύ συγκεκριμένα άτομα. Και δεν έχω χάσει εγώ τη μπάλα, αλλά αυτά. Έχουν που έχουν δηλητηριάσει το φόρουμ με τα υβριστικά τους σχόλια για ό,τι δεν είναι VW, βγαίνουν κι από πάνω. Αν λοιπόν ακολουθήσουμε κι εμείς που δεν έχουμε γερμανικό αυτοκίνητο το παράδειγμά τους, θα γίνει μπάχαλο το φόρουμ ναι ή όχι; Και επίσης, θα τους αρέσει να μπαίνουμε ομαδικά στα θέματά τους και να τα τινάζουμε στον αέρα;
-
Όχι Κωνσταντίνε. Το καλύτερο που πρέπει κατά τη γνώμη μου να κάνουμε (και το κάναμε) είναι να μην ασχολούμαστε. Δεν έχουμε να αποδείξουμε ή να δικαιολογήσουμε τίποτα σε κανέναν. Πιστεύω ότι ο Μάκης θα καταλάβει κάποια στιγμή ότι έχει προσβάλλει -άθελά του- κόσμο και θα σταματήσει (μάλλον το έχει ήδη κάνει).
-
Δεν ξέρω αν ο Μάκης κατάλαβε ή όχι. Η πορεία θα το δείξει. Ο άλλος πάντως συνεχίζει την προσβλητική του διαδρομή ακάθεκτος.
-
Skullone κακως ασχολεισαι, δινεις πατηματα για να ξαναρχισουν οι 'αξιοσεβαστες' παρεμβασεις. Ασχολησου με πιο ενδιαφεροντα πραγματα. Δεν μας λες πως σου φανηκαν οι φωτο απο την συναντηση μας?
-
Δεν ξέρω αν ο Μάκης κατάλαβε ή όχι. Η πορεία θα το δείξει. Ο άλλος πάντως συνεχίζει την προσβλητική του διαδρομή ακάθεκτος.skullone, είπαμε τέλος.
-
.......Έχουν που έχουν δηλητηριάσει το φόρουμ με τα υβριστικά τους σχόλια για ό,τι δεν είναι VW, βγαίνουν κι από πάνω. Αν λοιπόν ακολουθήσουμε κι εμείς που δεν έχουμε γερμανικό αυτοκίνητο το παράδειγμά τους, θα γίνει μπάχαλο το φόρουμ ναι ή όχι; Και επίσης, θα τους αρέσει να μπαίνουμε ομαδικά στα θέματά τους και να τα τινάζουμε στον αέρα;Ένα λεπτό ρε παιδιά (έχω δει και το post του kyan) πόσο καιρό έχουν να μπουν οι δύο που λέτε στα 'θέματά σας' και τα έχουν κάνει μπάχαλο.
Και αν το πάρουμε και από την άλλη μεριά πόσοι και πόσοι από το Alfa board δεν έχουν γράψει παρόμοιες ή ακομα και μεγαλύτερες σαχλαμάρες από αυτούς τους δύο που κατηγορείτε.
Πιστεύω ότι πρέπει να χαλαρώσετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!
Τα κολλήματα που τραβάτε ορισμένοι δεν μπορώ να τα καταλάβω. Τι δι@ολο, ποσοστά από τις πωλήσεις παίρνετε?????
Για ακόμα μία φορά ΕΛΕΟΣ!!!!!Επίσης μπάχαλο κάνουμε το φόρουμ ακόμα και με αυτή τη συζήτηση που έχουμε ανοίξει εδώ μέσα. Δεν θα ξαναγράψω εδώ για αυτό το θέμα. Ας μου απαντήσετε και εσείς στο 'Το forum από χώρος συζητήσεων έγινε πεδίο μάχης ..' Αρκετά άσχετα έχουν γραφτεί στο 'δύσμοιρο' 147 topic...
Υ.Γ. Δύσμοιρο επειδή έχει ταλαιπωρηθεί. Μην παρεξηγηθώ και εγώ.... -
Ωραίες είναι, αλλά πού είναι οι φωτογραφίες της ακατάσχετης μάσας;
-
Δεν ξέρω αν ο Μάκης κατάλαβε ή όχι. Η πορεία θα το δείξει. Ο άλλος πάντως συνεχίζει την προσβλητική του διαδρομή ακάθεκτος.no comments
λαθος τοπικ. Εγω το εμαθα αυτο.....
-
Παιδια ηρεμια no harm done. Το topic το οποιο, δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος, ειναι ελευθερο για ολους απλως καλο ειναι ο καθενας μας να βουταει την γλωσσα του (ή το πληκτρολογιο του ) στο μυαλο του πριν πει οτιδηποτε και κυριως να σεβεται τους αλλους.
skullone δυστυχως (οπως λεω και πιο πανω) 'η θυσια στον μανιτου των κοψιδιων' δεν συμπεριλαμβανοταν σε αυτην την πρωτη αναγνωριστικη συναντηση. Κατι μου λεει ομως πως ετοιμαζεται και αυτη -
Τότε η αυτοκινητοσυνάντηση ήταν λειψή! Αυτοκινητομάζωξη χωρίς τσίκνα δεν θεωρείται πραγματική μάζωξη αλλά μαζωξούλα!
-
συνforumιστες,
Από ότι είδα, μετά την παρατήρηση που έγινε στα παιδία, δεν έχουν κάνει κάποιο ατόπημα σε αυτό το forum.
Οπότε δεν κρίνω σκόπιμο να συνεχίζουμε αυτή τη κουβέντα.Έχω όμως να θέσω ένα ερώτημα που με απασχολεί...
Το moter μας 14,9 Νm στις 4200 και ~120 HP στις 6200, σωστά;
Το ερώτημα μου είναι...
Την στιγμή που έχουμε τη μέγιστη ροπή, πόσα άλογα έχουμε;
Φαντάζομαι ότι το διάγραμμα ροπής/ιπποδύναμης της alfa μας, θα μου έλυνε την απορία, αλλά δεν το έχω βρει πουθενά...
Καμιά ιδέα ; -
Υπάρχει κάποια μαθηματική σχέση απ'όπου βγαίνει αυτό, αλλά δεν την έχω πρόχειρη. Έχω όμως σπίτι το περιοδικό που τα αναφέρει και θα την παραθέσω.
-
Ο χρήστης adim έγραψε:
συνforumιστες,
Από ότι είδα, μετά την παρατήρηση που έγινε στα παιδία, δεν έχουν κάνει κάποιο ατόπημα σε αυτό το forum.
Οπότε δεν κρίνω σκόπιμο να συνεχίζουμε αυτή τη κουβέντα.Έχω όμως να θέσω ένα ερώτημα που με απασχολεί...
Το moter μας 14,9 Νm στις 4200 και ~120 HP στις 6200, σωστά;
Το ερώτημα μου είναι...
Την στιγμή που έχουμε τη μέγιστη ροπή, πόσα άλογα έχουμε;
Φαντάζομαι ότι το διάγραμμα ροπής/ιπποδύναμης της alfa μας, θα μου έλυνε την απορία, αλλά δεν το έχω βρει πουθενά...
Καμιά ιδέα ;Φίλε adim καταρχάς υποθέτω ότι εννοείς 149Nm και όχι 14,9. Τώρα για να απαντήσω στο ερώτημά σου, υπάρχει ένας μαθηματικός τύπος που συνδέει τη ροπή με την ισχύ και τις στροφές του κινητήρα. Νομίζω έχει δημοσιευθεί και στο παρελθόν: P= T*rpm/716,2, όπου P - η ισχύς σε ΗΡ DIN και Τ η ροπή σε kgm. Θα πρέπει δηλαδή να μετατρέψεις τη ροπή σε kgm πρώτα.
-
Φίλε maf έχεις δίκιο, είναι 14,9 Kgm (146 Nm)... Ευχαριστώ
-
Τώρα αν ρωτήσω ποιο χρώμα ξεχώριζε ανάμεσα στις Ιταλίδες θα φανώ ηλίθιος;
Δεν το λένε τυχαία Rosso Alfa.Y.Γ. αρχίζει να μου δημιουργείται πάντως η εντύπωση ότι η 147 χάνει με τις ζάντες elegance οι οποίες παλιά με ξετρέλαιναν. Ίσως να οφείλεται στο ότι έχω βαρεθεί να βλέπω τις παλιές 15άρες κάθε μέρα στο μπαλκόνι μου.
Alfa 147 forum