-
Aleng συμφωνώ.
Και εγώ θα ήμουν επιφυλακτικός. Και όπως σας είπα θα είναι σε
πολύ υψηλή τιμή.
Δεν είμαι πολύ φαν των SUV πολυτελείας, Φαντάζεστε με την Kamal, να ανεβαίνεις σε δασικό χωματόδρομο, και να είσαι αναγκασμένος να περάσεις μέσα από πουρνάρια και κλαδιά...........
Θα μου πείτε γιατι να πας;
Εμα εγώ το τζιπ θα το ήθελα και για τέτοια τέλος Πάντων.Aleng όντως έχεις λίγα χλμ. Ούτε καν σου έχει ανοίξει το μοτέρ...
-
Παιδια πιθανον γι' αυτο που θα πω θα με βρισετε αλλα θα το πω ΑΝ ερθει η ωρα να αγορασω τζιπ, RAV 4 τριπορτο δαγκωτο.
Παρεπιπτωντος θα ακολουθησω τις συμβουλες σας για τα φρενα. Αραγε μπορω να περασω εξαερωση και αλλαγη υγρων μεσα στην εγγυηση. Το σεναριο για τους στραβους δισκους δεν θελω καν να το σκεφτομαι Αλλα θα το τσεκαρω και αυτο. Κανονικα θα πρεπει να αλλαχτουνμεσα στην εγγυηση ή οχι?
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Παιδια πιθανον γι' αυτο που θα πω θα με βρισετε αλλα θα το πω ΑΝ ερθει η ωρα να αγορασω τζιπ, RAV 4 τριπορτο δαγκωτο.Μα, γιατί να σε βρίσουμε; Επειδή θα πάρεις το GTI των τζίπ; Στο κάτω-κάτω η Καμάλ όταν και αν βγει θα είναι απλησίαστη. Άσε που θα σπεύσουν να την πάρουν όλες οι λαϊκές τραγουδίστριες και οι ανθυποδημοσιογράφοι για να πουλάνε μούρη...
Το σεναριο για τους στραβους δισκους δεν θελω καν να το σκεφτομαι
Μην το σκέφτεσαι, θα είχες έντονους κραδασμούς στο φρενάρισμα σε αυτή την περίπτωση. Δεν έχεις, έτσι;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μην το σκέφτεσαι, θα είχες έντονους κραδασμούς στο φρενάρισμα σε αυτή την περίπτωση. Δεν έχεις, έτσι;Οχι και γι'αυτο δεν το σκεφτηκα. Το Avensis του father που εχει προβλημα με τους δισκους το αμαξι τρεμει ολοκληρο στο φρεναρισμα. Μαλλον για αιτια του προβληματος (αν οντως υπαρχει και δεν ειναι μονο στο μυαλο μου-κατι ελεγες για ψειρες ) περισσοτερο λογικο μου φαινεται το σεναριο με το υδραυλικο συστημα. Το φρενο ειναι ηλεκτρικο ή οχι? Δεν θυμαμαι!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άσε που θα σπεύσουν να την πάρουν όλες οι λαϊκές τραγουδίστριες και οι ανθυποδημοσιογράφοι για να πουλάνε μούρη...Μπα Κωνσταντινε δεν νομιζω. Αν δεν λεει BMW, Mercedes αντε και Range Rover δεν εχει το αναλογο κοινωνικο status με αυτην την εκλεκτη ομαδα συμπολιτων μας
-
Ρε Ekvus καλό το 3d Rav4 αλλά ακριβό ρε γαμώτο. Είχα πάει με ένα φίλο στην αντ/πία να δούμε το 5άπορτο. (Είμαι και ειναι, οικογενειάρχες άνθρωποι... )
Mε χάλασε όμως το εσωτερικό. 32500 Ευρώ κομπλέ, με πλαστικά τύπου Yaris!!! -
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Ρε Ekvus καλό το 3d Rav4 αλλά ακριβό ρε γαμώτο. Είχα πάει με ένα φίλο στην αντ/πία να δούμε το 5άπορτο. (Είμαι και ειναι, οικογενειάρχες άνθρωποι... )Φιλε TAG δεν καταλαβες! Αν δεν εχουν αλλαξει τα πραγματα μεταχειρισμενο απο Γερμανια. Μπες να δεις κατι τιμες
Mε χάλασε όμως το εσωτερικό. 32500 Ευρώ κομπλέ, με πλαστικά τύπου Yaris!!!
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο χαλια. Εξαλλου δεν νομιζω οτι ο ανταγωνισμος ειναι τοσο καλυτερος. Και βεβαια μιλαμε για ποιοτητα Toyota.
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Φιλε TAG δεν καταλαβες! Αν δεν εχουν αλλαξει τα πραγματα μεταχειρισμενο απο Γερμανια. Μπες να δεις κατι τιμεςΡε παιδιά πράγματι τι είναι αυτές οι τιμές από Γερμανία?
Γνωστός μου θα αγοράσει(αν του αρέσει και αφού το ελέγξει) μεταχειρισμένο HRV V-TEC '01 με εξοπλισμό που να μην του λείπει πραγματικά τίποτα και πολύ λίγα χλμ. 16.500 ευρώ την στιγμή που εδώ οι τιμές **ξεκινάνε ** από 24.000 ευρώ (για καινούριο)
-
Τελευταία που έχω προβληματα χώρου , (τώρα θα βρίσετε εμένα...)
ξέρετε ποιό τζιπ γουστάρω; Kia Sorento και Ford Maverik II
απίστευτοι χώροι, καλή οδική συμπεριφορά, καλό Τζιπιγκ, εγγυηση 5 χρόνων. -
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Ford Maverik IIΕ, εσύ δεν το γλιτώνεις με τίποτα! Αμερικανάκι, ε αμερικανάκι!
-
Καλά ντε μη βαράτε λοιπόν αύριο η συνέχεια από εμένα...
-
Πιστεύω οτι η συζήτηση δεν έχει νόημα.Η 147 δεν παρουσιάζει προβλήματα. Κανει νάζια η έχει πρόωρη εμηνόπαυση.
-
Ο χρήστης sfrag έγραψε:
Κανει νάζια η έχει πρόωρη εμηνόπαυση.Καλά, τι είπε το άτομο! Φοβερό!!!
Παιδιά, πηγαίνετε όλοι στο 'Γυναίκες και Ακριβά Αυτοκίνητα' για να δείτε tips πώς να καλοπιάνετε τη Μπέλα σας ώστε να μη βγάζει προβλήματα!
-
Σοβαρά τωρα Κωνσταντίνε, παρότι δεν έιχα ποτέ μου Αλφα αλλά πάντα Γαλλικά αυτοκίνητα (οικογενειακά) και γιαπωνέζικα (για την πόλη) δεν μπορώ να πώ ότι έιμα φανατικός κάποιας μάρκας αλλά περισσότερο συγκεκριμένων μοντέλλων. Εχω έαν 406 1.8 και ένα yaris 1000. Αναζητώντας εντονότερες συγκινήσεις σκεφτομαι πολύ σοβαρα να κλείσω ένα RX - 8. Βλέπεις λοιπόν ότι ζηλεύω γιατί δεν υπάρχει η σταθερότητα που διακρίνει τους φανατικούς της οποιασδήποτε μάρκας
-
Εγώ από την άλλη ζηλεύω εκείνους που δεν λυπούνται τα αυτοκίνητά τους, δεν παθαίνουν εγκεφαλικό αν δουν μια γρατζουνιά από κλειδί ή ένα stone-chip και δεν ανατριχιάζουν στη σκέψη να τα βάλουν σε χωματόδρομο.
Α, και δεν τα κρατούν για μια ζωή ή δεν είναι στις μαύρες τους για βδομάδες όταν τα πουλήσουν.
Άρα μη ζηλεύεις καθόλου!
-
Αρε Kyan ποσο σε νοιωθω
-
Παιδιά καλημέρα. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το χρώμα. Έκανα την (βλακεία;) και πήρα την 147 σε χρώμα κόκκινο. Όπως ξέρετε αυτό το χρώμα δεν είναι μεταλλικό και όπως έχω ακούσει είναι αρκετά ευαίσθητο. Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι σκέφτομαι να κάνω κάτι που παλιότερα κορόιδευα:να αγοράσω κουκούλα! Ποιά είναι η γνώμη σας;Είναι όντως πιο ευαίσθητο το χρώμα αυτό;Δικαιολογείται η απόφαση μου ή απλά είμαι 'σπαστικός';
-
Ο χρήστης sfrag έγραψε:
Πιστεύω οτι η συζήτηση δεν έχει νόημα.Η 147 δεν παρουσιάζει προβλήματα. Κανει νάζια η έχει πρόωρη εμηνόπαυση.Καλοοο!!!
-
Καλημέρα Συνάδελφοι !!
Aleng, δεν νομίζω ότι έκανες βλακεία. Καταρχήν της πάει πολύ το κόκκινο.
Γενικά τα χρώματα έχουν βελτιωθεί, και δεν κόβουν εύκολα.
Σαφώς όσο μπορείς να το προστατεύεις κάντο. Αυτό ισχύει και για όλους μας. Δεν είναι μόνο προστασία από ήλιο, αλλά και σκόνες, ρετσίνια, υγρά βλεπε χλωρίνες που πετάνε μαλάκες από μπαλκόνια, κλπ, κλπ. μεχρι και γρατσουνία από κλειδι-μαλάκα μπορει να γλυτώσεις...( Τη δεύτερη εβδομάδα ,ακόμη γιάλυζε από το κερί, μου χαράξανε το μπροστά δεξί φτερό )
Το Ραλλάκι που είχα κόκκινο ήταν. Και παρόλο που η βαφή δεν ηταν επιπέδου ALFA, είχαν κόψει τα 'φρυδάκια' που ήταν πλαστικά βέβαια. όμως περιέργως οι προφιλακτήρες που ήταν και αυτοί πλαστικοί, δεν είχε κόψει το χρώμα , για την ακρίβεια 'ροζείσει...'
Πάντως το προστάτευα με την έννοια ότι, προσπαθούσα να το έχω σε σκιερά μέρη. Ειδικά μετά το 1998 είχα-έχω σκεπαστό πάρκιν, αλλά και στη
δουλειά έχω σκιά για να βάζω το αμαξι. -
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Έκανα την βλακεία ( ; ) και πήρα την 147 σε χρώμα κόκκινο.Κι εγώ. Δεν θα την έπαιρνα σε άλλο χρώμα!
Όπως ξέρετε αυτό το χρώμα δεν είναι μεταλλικό και όπως έχω ακούσει είναι αρκετά ευαίσθητο.
Ήταν στις παλιές Άλφα. Τώρα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και δεν 'κόβει' εύκολα.
Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι σκέφτομαι να κάνω κάτι που παλιότερα κορόιδευα:να αγοράσω κουκούλα! Ποιά είναι η γνώμη σας;Είναι όντως πιο ευαίσθητο το χρώμα αυτό;Δικαιολογείται η απόφαση μου ή απλά είμαι 'σπαστικός';
Να πάρεις οπωσδήποτε! Ο ήλιος είναι ο χειρότερος εχθρός όχι μόνο του χρώματος αλλά και του εσωτερικού. Ξεραίνει τα πλαστικά και το ύφασμα/δέρμα των καθισμάτων και δημιουργεί ρωγμές στο ταμπλό από διαστολή/συστολή. Και εκτός από αυτά που είπε ο TAG θα σε σώσει και από κουτσουλιές πουλιών που διαβρώνουν το χρώμα αμέσως!
Μια άλλη πρόταση που θα κάνω εγώ είναι κάθε χρόνο τέτοια εποχή καλό είναι να περνάμε το αυτοκίνητο ένα γυαλισματάκι με κερί ώστε να αντέχει καλύτερα τον καλοκαιρινό ήλιο. Εγώ το κάνω, κοστίζει βέβαια αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του.
Alfa 147 forum