-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Αν και μένω Λαμπρινή έκλεισα ραντεβού για Δευτέρα πρωί. Τυχαία βγήκε και φίλος του θείου μου εδώ και 25 χρόνια. Καμμιά φορά άμα σε θέλει η τύχη. Του είπα πως τον βρήκα και τρελάθηκε. Μάλιστα σε θυμότανε και μου είπε ότι το αμάξι έκανε και κάποιο θόρυβο. Την επόμενη φορά λοιπόν πές του ότι είσαι εσύ από το Forum των 4 τροχών και θα σε προσέξει ιδιαίτερα.
TIFOSI σ'ευχαριστώ.Και όλα αυτά έγιναν απο το τηλέφωνο που πήρες για ραντεβού? Αυτός ο άνθρωπος:
πότε προλαβαίνει να μιλάει τόση ώρα στο τηλέφωνο για τους παλιούς του φίλους,
πως θυμάται απο το τηλέφωνο ένα 147 που είχε φέρει κάποιος για service,
πότε προλαβαίνει να μιλάει και να εξηγεί τα προβλήματα σε αυτούς που είναι ήδη στο συνεργείο του,
πότε προλαβαίνει να φτιάχνει τα αυτοκίνητα για αυτα που του ζητάνε αλλά και για αυτά που δεν του ζητάνε (χτυπήματα και άλλα)Βρέ παιδιά μήπως υπερβάλετε λιγάκι. Στείλτε και κανένα pm για τα προσωπικά σας και μην το κάνετε Γιώργος κερνάει Γιώργος πίνει.
Φίλε interland.gr,
Τουλάχιστον από την πλευρά μου ούτε υπερβολή υπάρχει ούτε και τίποτα άλλο. Εγώ εδώ και ένα μήνα μέσω του Forum και ειδικότερα στο 'ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ' με θέμα 'ALFA ROMEO 156' ψάχνω να βρώ ένα αξιόπιστο συνεργείο. Ο TIFOSI μου έδωσε την πληροφορία και τον πήρα τηλέφωνο όπου του εξήγησα πως βρήκα το τηλέφωνο του. Το αυτοκίνητο του ο TIFOSI το είχε πάει 2 ημέρες πριν για service και γι΄αυτό το θυμότανε. Κατά τύχη βγήκε φίλος του θείου μου ( με τον θείο μου έχουμε το ίδιο επώνυμο ) ο οποίος από το 1973 έως και σήμερα έχει Alfa. Τώρα για όλα τα άλλα που αναφέρεις δεν πιστεύω ότι ειλικρινα περιμένεις κάποια απάντηση από εμένα. Τη Δευτέρα που θα το πάω θα έχω και πιό τεκμηριωμένη άποψη. Πάντως ο άνθρωπος μου φάνηκε ειλικρινής γιατί μου είπε ότι 99% ο ιμάντας δεν χρειάζεται αλλαγή ενώ θα μπορούσε από την αρχή να είναι κάθετος για να μου τα πάρει. Αν θέλεις διευκρίνησε μου το τελευταίο σου σχόλιο περί pm και Γιώργος κερνάει Γιώργος πίνει/
-
Ο χρήστης GEORGE LOGOTHETIS έγραψε:
Αν και μένω Λαμπρινή έκλεισα ραντεβού για Δευτέρα πρωί. Τυχαία βγήκε και φίλος του θείου μου εδώ και 25 χρόνια. Καμμιά φορά άμα σε θέλει η τύχη. Του είπα πως τον βρήκα και τρελάθηκε. Μάλιστα σε θυμότανε και μου είπε ότι το αμάξι έκανε και κάποιο θόρυβο. Την επόμενη φορά λοιπόν πές του ότι είσαι εσύ από το Forum των 4 τροχών και θα σε προσέξει ιδιαίτερα.
TIFOSI σ'ευχαριστώ.Και όλα αυτά έγιναν απο το τηλέφωνο που πήρες για ραντεβού? Αυτός ο άνθρωπος:
πότε προλαβαίνει να μιλάει και να εξηγεί τα προβλήματα σε αυτούς που είναι ήδη στο συνεργείο του,
πότε προλαβαίνει να φτιάχνει τα αυτοκίνητα για αυτα που του ζητάνε αλλά και για αυτά που δεν του ζητάνε (χτυπήματα και άλλα)Βρέ παιδιά μήπως υπερβάλετε λιγάκι. Στείλτε και κανένα pm για τα προσωπικά σας και μην το κάνετε Γιώργος κερνάει Γιώργος πίνει.
Φίλε interland.gr,
Τουλάχιστον από την πλευρά μου ούτε υπερβολή υπάρχει ούτε και τίποτα άλλο. Εγώ εδώ και ένα μήνα μέσω του Forum και ειδικότερα στο 'ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ' με θέμα 'ALFA ROMEO 156' ψάχνω να βρώ ένα αξιόπιστο συνεργείο. Ο TIFOSI μου έδωσε την πληροφορία και τον πήρα τηλέφωνο όπου του εξήγησα πως βρήκα το τηλέφωνο του. Το αυτοκίνητο του ο TIFOSI το είχε πάει 2 ημέρες πριν για service και γι΄αυτό το θυμότανε. Κατά τύχη βγήκε φίλος του θείου μου ( με τον θείο μου έχουμε το ίδιο επώνυμο ) ο οποίος από το 1973 έως και σήμερα έχει Alfa. Τώρα για όλα τα άλλα που αναφέρεις δεν πιστεύω ότι ειλικρινα περιμένεις κάποια απάντηση από εμένα. Τη Δευτέρα που θα το πάω θα έχω και πιό τεκμηριωμένη άποψη. Πάντως ο άνθρωπος μου φάνηκε ειλικρινής γιατί μου είπε ότι 99% ο ιμάντας δεν χρειάζεται αλλαγή ενώ θα μπορούσε από την αρχή να είναι κάθετος για να μου τα πάρει. Αν θέλεις διευκρίνησε μου το τελευταίο σου σχόλιο περί pm και Γιώργος κερνάει Γιώργος πίνει/
Φίλε μου εγώ μια παρατήρηση έκανα για την χρησιμότητα των pm. Ούτε καμία απάντηση περίμενα ούτε καμία απάντηση δίνω. Απλώς μου έρχονται ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα μπαίνω να διαβάσω κανένα νέο και στα τελευταία μηνύματα διαβάζω πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να στέλνονται με pm.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, δικαιωμά σου όπως δικαίωμα μου και εμένα να εκφέρω ελεύθερα την γνώμη μου για κάτι που με παραξένευσε και μου δημιούργησε εύλογες απορίες τις οποίες και ανέφερα.Καλή συνέχεια λοιπόν ΄
Υ.Γ: Άσχετα με το θέμα ένας βασικός κανόνας του καλού και οργανωμένου εμπορίου είναι να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη του πελάτη μας στην αρχή με όποιο κόστος και ύστερα να κάνουμε απόσβεση και να βγάλουμε και κέρδος βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Τό κέρδος μπορεί να έρθει απο τον ίδιο τον πελάτη ή απο ανθρώπους που μίλησε ο πελάτης. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για εμπορικές επιχειρήσεις και όχι για μη κερδοσκοπικά σωματεία. (Φιλικά )
-
Interland.gr δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα ποιο είναι? Εγώ απλά είπα τις εντυπώσεις μου μετά το service...όπως ακριβώς μιλάμε και κράζουμε για τα συνεργεία τα οποία στα παίρνουνε έστι πιστεύω ότι πρέπει να αναφερόμαστε και στα συνεργεία που σέβονται τον πελάτη και την δουλειά τους!!! Πρόκειται για συνεργείο που στοχεύει στην μακροχρόνια συνεργασία...Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου σου παίρνει συνέντευξη, κοιτάζει το αυτοκίνητο και δίνει τις ανάλογες κατευθύνσεις στο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ!!! Δεν είναι μόνος του και στο τέλος τσεκάρει αν έγιναν όλα σωστά!!! Ιδιοκτήτης και αρχιμάστορας με λίγα λόγια...Εξάλλου πόσα συνεργεία ξέρεις στα οποία κάθεται ο ιδιοκτήτης τους μέχρι τις 18:00... Και πέρα απο όλα αυτά γνωρίζει εις βάθος τι πάει να πει ALFA ROMEO . Εγώ απλά σύστησα απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του!!!
-
Φίλε interland.gr,
Όπως ξέρεις αυτό το τόπικ λέγεται 'Άλφα 147 φόρουμ', που σημαίνει ότι παρακολουθείται από κατόχους 147. Όλοι αυτοί λοιπόν νομίζω πως ενδιαφέρονται πολύ να ακούσουν εντυπώσεις από συνεργεία Άλφα Ρομέο και σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι κανείς δε διαμαρτυρήθηκε, άρα η σύστασή σου για χρήση pm είναι υπερβολική δεδομένου κιόλας ότι δεν είσαι κάτοχος 147.
Αν θεωρείς ότι γίνεται κάποια διαφήμιση (εγώ δεν θεωρώ κάτι τέτοιο, και έχουμε πει επανειλημμένα ότι η παράθεση εντυπώσεων -θετικών ή αρνητικών- από μέλος του φόρουμ για κάποια εμπορική επιχείρηση δεν θεωρείται διαφήμιση ή δυσφήμιση) μπορείς να απευθυνθείς στους moderators να το κοιτάξουν. Για να σε προλάβω όμως να αναφέρω ότι ήδη τσέκαρα ότι ο LOGOTHETIS και ο TIFOSI δεν είναι το ίδιο πρόσωπο.
Φιλικά.
-
Φίλε interland.gr,
Φίλε μου εγώ μια παρατήρηση έκανα για την χρησιμότητα των pm. Ούτε καμία απάντηση περίμενα ούτε καμία απάντηση δίνω. Απλώς μου έρχονται ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα μπαίνω να διαβάσω κανένα νέο και στα τελευταία μηνύματα διαβάζω πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να στέλνονται με pm.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, δικαιωμά σου όπως δικαίωμα μου και εμένα να εκφέρω ελεύθερα την γνώμη μου για κάτι που με παραξένευσε και μου δημιούργησε εύλογες απορίες τις οποίες και ανέφερα.Καλή συνέχεια λοιπόν ΄
Υ.Γ: Άσχετα με το θέμα ένας βασικός κανόνας του καλού και οργανωμένου εμπορίου είναι να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη του πελάτη μας στην αρχή με όποιο κόστος και ύστερα να κάνουμε απόσβεση και να βγάλουμε και κέρδος βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Τό κέρδος μπορεί να έρθει απο τον ίδιο τον πελάτη ή απο ανθρώπους που μίλησε ο πελάτης. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για εμπορικές επιχειρήσεις και όχι για μη κερδοσκοπικά σωματεία. (Φιλικά )
Φίλε μου,
Κανένας δεν σου απαγορεύει να εκφέρεις τη γνώμη σου εν αντιθέτως είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι όλες οι γνώμες είναι σεβαστές. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις με το τελευταίο σου σχόλιο και το ότι σε ρώτησα για διευκρίνηση δεν αποσκοπούσε πουθενά αλλού ούτε υπάρχει διάθεση αντιπαράθεσης, τουλάχιστον για τέτοια θέματα. Έκρινα σκόπιμο ότι καλό είναι ενημερώθούν οι κάτοχοι των ALFA ποια θεωρούνται αξιόπιστα συνεργεία για την επένδυση που έχουν κάνει. ¨οπως για νπαράδειγμα κάποιος άλλος μου είοπε για το Σπυρόπουλο στο Ν. Ηράκλειο. Προσωπικά εμένα αυτή η ανοιχτή δημοσίευση μου φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμη αφού για πρώτη φορά αγόρασα ALFA και ήθελα τη γνώμη κάποιων πιο παλιών από την οικογένεια των ALFA.
Πληροφοριακά, τι οδηγείς?Φιλικά,
Γιώργος
-
Interland.gr όσο για τα χτυπήματα και τους τριγμούς ζητήθηκαν από εμένα να επιδιορθωθούν στις παρατηρήσεις που συμπληρώνονται απο τον ιδιοκτήτη. Γι' αυτό να προσέχουμε να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα... Καλημέρα σε όλους
-
Ο χρήστης GEORGE LOGOTHETIS έγραψε:
Πληροφοριακά, τι οδηγείς?OPEL, MERCEDES, FREELANDER.
Πληροφοριακά, μήπως έχεις καμία συγγένεια με τον Μανώλη τον φανοποιό της control motor, που έχετε το ίδιο επώνυμο?
-
Πληροφοριακά, τι οδηγείς?
OPEL, MERCEDES, FREELANDER.
Πληροφοριακά, μήπως έχεις καμία συγγένεια με τον Μανώλη τον φανοποιό της control motor, που έχετε το ίδιο επώνυμο?
Μακάρι να είχα. Ποιά είναι η control motor ? Που είναι ?
-
Λοιπόν 2 σένσορες, ο ένας για τα φώτα που μένουν ανοικτά μέχρι 3 λεπτά αφότου κλειδώσεις το αυτοκίνητο (το λέει Follow-Me-Home Headlights) και ο δεύτερος που ανιχνεύει ότι μπαίνει στο αυτοκίνητο καυσαέριο απ'έξω ή άλλος μολυσμένος αέρας, και βάζει μόνο του μπροστά την ανακύκλωση (το λέει ( Pollution & Condensation Sensor), είναι στα έξτρα ή είναι πουθενά κρυμμένα και δεν το ξέρουμε?
Το πρώτο λέει το φυλλάδιο ότι είναι στον standard εξοπλισμό, το δευτερο δεν το αναφέρει καθόλου...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Φίλε interland.gr,Όπως ξέρεις αυτό το τόπικ λέγεται 'Άλφα 147 φόρουμ', που σημαίνει ότι παρακολουθείται από κατόχους 147. .
Και απο αλλους .....και απο αλλους........
Cmarin τωρα εχεις αρχισει και μας αρεσεις πολυ(μεχρι που να ξαναβαλεις ακαταλληλη φωτογραφια )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το πρώτο λέει το φυλλάδιο ότι είναι στον standardΑν κάνεις σινιάλο με το μοχλοδιακόπτη των φώτων με τον κινητήρα σβηστό ενεργοποιείται το follow-me-home. Δεν θυμάμαι πως αυξομειώνεις τη διάρκειά του, νομίζω κρατώντας τραβηγένο το μοχλοδιακόπτη για κάποιο χρόνο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ο δεύτερος που ανιχνεύει ότι μπαίνει στο αυτοκίνητο καυσαέριο απ'έξω ή άλλος μολυσμένος αέρας, και βάζει μόνο του μπροστά την ανακύκλωση (το λέει ( Pollution & Condensation Sensor), είναι στα έξτρα ή είναι πουθενά κρυμμένα και δεν το ξέρουμε?Αυτό είναι στο ίδιο κουμπάκι του κλιματισμού που δεν επιτρέπει στον εξωτερικό αέρα να μπει μέσα. Το συγκεκριμένο κουμπί έχει 2 φωτάκια όπου το αριστερό ανάβει για την απομόνωση απ'τον εξωτερικό αέρα και το δεξί ενεργοποιείται μόνο του όταν ανιχνεύει μολυσμένο αέρα.
Είχα επιχειρήσει να το σβήσω(έτσι για να τσεκάρω) αλλά αυτό είχε πάρει από μόνο του(και σωστά) την πρωτοβουλία και κρατούσε 'χαρακτήρα' για να με προστατεύσει!!!
-
Λοιπόν τα έχω παρατηρήσει και τα 2. Το πρώτο δεν το συνέδεσα με το Follow-Me-Home και το δεύτερο πράγματικά δεν έβγαινε κάποια στιγμή.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Ο χρήστης TIFOSI έγραψε:
Interland.gr όσο για τα χτυπήματα και τους τριγμούς ζητήθηκαν από εμένα να επιδιορθωθούν στις παρατηρήσεις που συμπληρώνονται απο τον ιδιοκτήτη. Γι' αυτό να προσέχουμε να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα... Καλημέρα σε όλουςΗ απάντηση στο μήνυμα περιλαμβάνετε σε ένα προηγούμενο μήνυμα μου. Σέβομαι την γνώμη σου αλλά έχω μια διαφορετική γνώμη.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Φίλε interland.gr,Όπως ξέρεις αυτό το τόπικ λέγεται 'Άλφα 147 φόρουμ', που σημαίνει ότι παρακολουθείται από κατόχους 147. Όλοι αυτοί λοιπόν νομίζω πως ενδιαφέρονται πολύ να ακούσουν εντυπώσεις από συνεργεία Άλφα Ρομέο και σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι κανείς δε διαμαρτυρήθηκε, άρα η σύστασή σου για χρήση pm είναι υπερβολική δεδομένου κιόλας ότι δεν είσαι κάτοχος 147.
Αν θεωρείς ότι γίνεται κάποια διαφήμιση (εγώ δεν θεωρώ κάτι τέτοιο, και έχουμε πει επανειλημμένα ότι η παράθεση εντυπώσεων -θετικών ή αρνητικών- από μέλος του φόρουμ για κάποια εμπορική επιχείρηση δεν θεωρείται διαφήμιση ή δυσφήμιση) μπορείς να απευθυνθείς στους moderators να το κοιτάξουν. Για να σε προλάβω όμως να αναφέρω ότι ήδη τσέκαρα ότι ο LOGOTHETIS και ο TIFOSI δεν είναι το ίδιο πρόσωπο.
Φιλικά.
Εγώ δεν έκανα καμια παρατήρηση για την 147 που θα χρειαζόταν να έχω γνώσεις κατοχής της. Εγώ έκανα παρατήρηση για κάτι που μου έκανε εντύπωση όπως αναφέρω σε ένα προηγούμενο μήνυμα μου.
Ατοπο ότι επειδή δεν ενόχλησε κάποιον άλλον δεν θα έπρεπε να ενοχλήσει και εμένα. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές προσωπικότητες.
Το να έχεις γνώμη όταν έχουν γνώμη οι άλλοι δεν είναι ότι καλύτερο για ένα άνθρωπο.Σχετικά με τον moderator φυσικά και δεν είμαι τις άποψης ότι όλοι θα πρέπει να συμφωνούν με την άποψη μου. Να πω στον moderator να κόψει μηνύματα!
Μην 'αρπάζεστε' τόσο εύκολα γιατί υπάρχουν και οι καλοπροαίρετοι που επιθυμούν ανταλλαγή απόψεων.
Ήδη έχουμε κουράσει (κουραστεί) με τα μηνύματα και ας μην το κουράσουμε άλλο. Ουδέν σχόλιον, λοιπόν για τα επόμενα μηνύματα που ίσως δεχθώ στο θέμα.
Φιλικά καλές βουτιές
-
Hello!
Your lights please: (επ, αφήστε κάτω τους αναπτήρες )Πήγα σήμερα να βάλω βενζίνη. Ο δείκτης καυσίμου ήταν ένα κλικ δεξιά πριν την κατακόρυφο,δηλαδή σχεδόν άδειο. Βάζω βενζίνη και πάω να βάλω μπροστά. Παίρνει κανονικά και στο καπάκι σβήνει! Έτσι απλά έσβησε... Μετά έκλεισα το διακόπτη, και ακολούθως έβαλα κανονικά μπροστά. Στη συνέχεια όλα ήταν εντάξει, δεν έκανε κανένα περίεργο. Τις πταίει; Ή απλά ήταν ναζάκια που είχα 5 μέρες να την κινήσω;
-
Φυσαλίδες στην βενζίνη? σκουπιδάκι στο φίλτρο?
Αν δεν έχει ξανασυμβεί μην ανησυχείς... -
Παιδια μιας και μιλατε για βενζινες-ποια να προτιμησω για την GT ΜΟΥ.
bp ultimate η v power 95 η την πανακριβη v racing?
-
Γειά σας Παιδιά
Aν και παλιός στο Forum τελευταία δεν συμμετέχω ενεργά, αλλά σας παρακολουθώ ανελλιπώς.Λοιπόν τα νέα της 147 μου (02/2001) ,
μετά το χθεσινό service των 40.000 χλμ-Τακάκια μπρος/πίσω (είχε μεινει μια φλιδιτσα , και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η εντελώς ομιόμορφη φθορά και στα 4 τακάκια)
-Αλλαγή σε όλα τα 'υγρά' του (παραφλού , βαλβολίνες, φρένα, λάδια)
-Φυσικά όλα τα φίλτρα (εκτός βενζίνης)- Για μια ακόμη φορά αλλάχθηκαν τα λαμάκια του καταλύτη, και η μεταλλική ποδια (αυτή μπροστά από το ψυγείο)
Αυτά ήταν τα κλασικά ...
**Τα απρόοπτα **:- Τσεκάραμε το λουρί του δυναμό, και το βρήκαμε από την εσωτερική του πλευρα 'καμένο ¨, Φυσικά αλλάκτηκε.
- ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ: 'Κλώτσησε' η τάπα-βίδα του κάρτερ Το κάρτερ είναι αλουμινένιο ενώ η τάπα σιδερένια με συνέπεια όσοι 'ειδικοι' αλλαζαν το λάδι, δεν το άφηναν να κρυώσει, οπότε ζώριζαν τη βίδα όταν την ανοιγαν μια, δυο τρεις κλότσησε
Αλλάχθηκε με άλλη, αφού πρώτα με ειδικό εργαλείο ανοίχτηκαν νέες βόλτες.
Τα χειρότερα....
-Θα χρειαστώ κάποια στιγμή ...ΜΙΖΑ είναι θέμα χρόνου και τύχης
-και... 'μεταβλητό χρονισμού' αυτό βέβαια στα 60.000 χλμ που θέλει και υμάντες .....Υ.Γ. 1
θέλει επειγόντως και το αργότερο το φθινόπωρο λάστιχα, και βέβαια από χειμώνα και αναρτήσεις για να στρίβει όπως της αρμόζειΑν και δυστυχισμένος , λυπημένος και τσαντισμένος
τη ΛΑΤΡΕΥΩ !!!
είναι αρρωστούλα, αλλα θα 'γιάνει'Υ.Γ. 2
Το Service έγινε σε μη εξουσιοδοτημένο για ευννόητους λόγους.....
(είναι φυσικά εδώ και πολύ καιρό εκτός εγγυησης)
Ο αγαπητός φίλος μηχανικός Νίκος Πολλάτος την πρόσεξε σα δικιά του και βέβαια ΔΕ με 'εγδαρε'.
(όποιος θέλει πληροφορίες παραπάνω ευχαρίστως)
Alfa 147 forum