-
Υπερβολικό δεν είναι ;;;
Άντε το πολύ πολύ να το κανείς να φέρνει λίγο σε 147 GTA
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
http://www.tuningworld.com/autokit02/500/001.jpgΙιιιιιίου! Τι'ν'ευτούνο ρε συ Dart! Σαν διασταύρωση 147 και ...EVO VIII μοιάζει!
Κατά τη γνώμη μου το μόνο bodykit που έχω δει και δεν προσβάλλει (πολύ) τη σχεδίαση της 147 είναι αυτό της Novitec όντας αρκετά διακριτικό. Ειδικά οι ζάντες είναι πανέμορφες, όχι ό,τι καλύτερο όμως για την Ελλάδα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ιιιιιιίου! Τι'ν'ευτούνο ρε συ Dart! Σαν διασταύρωση 147 και ...EVO VIII μοιάζει!
Χιχιχι εε ρε γελιο! Εεεε ενταξει μωρε ειναι καπως υπερβολικο αλλα μιας και τη βρηκα σας σκεφτηκα και ειπα να σας τι δειξω! Εχω αλλη μια να σας δειξω πιο κυριλλε!!
Α ρε kyan πηγες να παθεις καρδιακο αγορι μου? -
Αντε αντε αυτη ειναι πιο κυριλλε!!
http://www.tuningworld.com/essen00/500/053.jpg
Οντος kyan πολλη ομορφη ειναι της novitec σε αντιθεση
ομως που εμενα δε μαρεσουν καθολου οι ζαντες!
Ψαχνω ρε γαμωτο μου κατι ζαντες και δε μπορω να τις
βρω να σας τις δειξω!Τις εχω δει σε 2 toyota celica!!
Παιζει να ειναι και η μαμα αλλα δε νομιζω!! -
Χιχιχι εε ρε γελιο! Εεεε ενταξει μωρε ειναι καπως υπερβολικο αλλα μιας και τη βρηκα σας σκεφτηκα και ειπα να σας τι δειξω!Καλά έκανες, μόνο που κόντεψες να στείλεις το '147 φόρουμ' συμπούμπουλο στο Ωνάσειο για χρονισμό των εκκεντροφόρων της καρδιάς!
Εχω αλλη μια να σας δειξω πιο κυριλλε!!
Την έριξες. Εκτός από τα ζαντολάστιχα και το χαμήλωμα δεν φαίνεται να έχει κάποια 'αισθητική βελτίωση' Καλύτερα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καλά έκανες, μόνο που κόντεψες να στείλεις το '147 φόρουμ' συμπούμπουλο στο Ωνάσειο για χρονισμό των εκκεντροφόρων της καρδιάς!
Χιχιχιχιχιχι ε ρε για αλλη μια φορα γελιο!!! Λοιπον πηρα την αποφαση να σε ανακηρυξω 'the best member of ατακα' και μπορεις να περασεις να παρεις το δωρο σου ενα Bodykit Novitec για την 147 σου!Στη περιπτωση που συνεχισεις με αυτους τους ρυθμους σε εξι μηνες θα παρεισ το 2ο δωρο μια 147GTA !!!
Την έριξες. Εκτός από τα ζαντολάστιχα και το χαμήλωμα δεν φαίνεται να έχει κάποια 'αισθητική βελτίωση' Καλύτερα!
Nai εχεις δικιο μονο αυτα εχει αλλα σκεφτηκα να στειλω αυτη μη παθετε κανα καρδιακο παλι!!!!!
-
Dart, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το bodykit σε χρώμα Alfa Rosso παρακαλώ! Μην το τυλίξεις, θα το βάλω επι τόπου!
Τι θα λέγατε να ανοίγαμε ένα θέμα με links από τα πιο κακόγουστα/υπερβολικά bodykits που έχουμε δει; Όχι μόνο για Alfa Romeo, για οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο!
Εγώ θα έβαζα πρώτο-πρώτο ένα που έχω δει για 206 που το κάνει να μοιάζει με διασταύρωση 206WRC και διαστημικού λεωφορείου!
-
Αντε βαλτε και κανα spoiler και κανα καπω να
ομορφηνετε τα μωρα σας!!!A, πα, πα, πα!!!!
Αλήθεια, ας καταθέσουμε τι sites για 147 έχουμε
Βάζω αυτό που έχει links για αρκετά http://go.to/alfa147 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αντε βαλτε και κανα spoiler και κανα καπω να
ομορφηνετε τα μωρα σας!!!A, πα, πα, πα!!!!
Αλήθεια, ας καταθέσουμε τι sites για 147 έχουμε
Βάζω αυτό που έχει links για αρκετά http://go.to/alfa147cmarin τα σεβη μου!!!!!!! Μονο η αρχικη φωτο με τις 147 στην σειρα ειναι ολα τα λεφτα!! Δακρυσα
-
Παιδιά ελπίζω πως έχετε όλοι σαν wallpaper τη μάσκα της 147, και σαν κέρσορα το σήμα της Alfa Romeo.
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Παιδιά ελπίζω πως έχετε όλοι σαν wallpaper τη μάσκα της 147, και σαν κέρσορα το σήμα της Alfa Romeo.Μεχρι προσφατα ειχα μια GTA. Τωρα το αλλαξα με αυτο http://www.infostep.be/alfa147/. Συνδυαζει τις δυο μεγαλα παθη μου
-
Aντί να ασχολείστε με τα εξωτερικά -που δεν βελτιώνουν επιδόσεις-συμπεριφορά- δεν βάζετε κανένα κιτ της Brembo;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Aντί να ασχολείστε με τα εξωτερικά -που δεν βελτιώνουν επιδόσεις-συμπεριφορά- δεν βάζετε κανένα κιτ της Brembo;ta frena tis 147 distinctive einai e3airetika, ta Brembo einai waste of money...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Aντί να ασχολείστε με τα εξωτερικά -που δεν βελτιώνουν επιδόσεις-συμπεριφορά- δεν βάζετε κανένα κιτ της Brembo;
ta frena tis 147 distinctive einai e3airetika, ta Brembo einai waste of money...
Aν της 147 distinctive είναι εξαιρετικά, της 147 GTA τι είναι; η Progression έχει άλλα φρένα;
Aν γλυτώσεις 10 εκατοστά φρενάρισμα, σε πόσα ευρώ αντιστοιχούν στο φαναρτζίδικο;
Waste of money η βελτίωση των φρένων;;; ενώ η εξωτερική βελτίωση δεν είναι; ίσως φρενάρει καλύτερα ένα... σπόιλερ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ta frena tis 147 distinctive einai e3airetika, ta Brembo einai waste of money...
Aν της 147 distinctive είναι εξαιρετικά, της 147 GTA τι είναι; η Progression έχει άλλα φρένα;
Aν γλυτώσεις 10 εκατοστά φρενάρισμα, σε πόσα ευρώ αντιστοιχούν στο φαναρτζίδικο;
Waste of money η βελτίωση των φρένων;;; ενώ η εξωτερική βελτίωση δεν είναι; ίσως φρενάρει καλύτερα ένα... σπόιλερ
Έχεις υπ'όψη σου τι γράφεις? τι προσπαθείς να συγκρίνεις? Έχεις οδηγήσει 147 και δεν σου άρεσαν τα φρένα ή σου τελείωσαν ? Ή μήπως έρχεσαι εδώ να μας κάνεις μαθήματα ενεργητικής ασφάλειας περι φρένων(διάλεξες το forum).
Bρες μου ένα αυτ/το στην κατηγορία με δίσκους 281mm σ'αυτή την κατηγορία και μετά έλα να ξαναγράψεις(επειδή δεν θα βρεις ψάξε και σε κάνα δίλιτρο)Να σε ενημερώσω πως τα φρένα της GTA υπάρχουν για να σταματούν 3.2λίτρα,250hp και τουλάχιστον 150κιλά βαρύτερο αμάξωμα! δηλ.αν κάποιος την αγοράσει τι θα του πεις να τα αλλάξει και να βάλει ποια? μήπως αυτά της Pagani Zonda???
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Έχεις υπ'όψη σου τι γράφεις? τι προσπαθείς να συγκρίνεις? Έχεις οδηγήσει 147 και δεν σου άρεσαν τα φρένα ή σου τελείωσαν ? Ή μήπως έρχεσαι εδώ να μας κάνεις μαθήματα ενεργητικής ασφάλειας περι φρένων(διάλεξες το forum).
Bρες μου ένα αυτ/το στην κατηγορία με δίσκους 281mm σ'αυτή την κατηγορία και μετά έλα να ξαναγράψεις(επειδή δεν θα βρεις ψάξε και σε κάνα δίλιτρο)Να σε ενημερώσω πως τα φρένα της GTA υπάρχουν για να σταματούν 3.2λίτρα,250hp και τουλάχιστον 150κιλά βαρύτερο αμάξωμα! δηλ.αν κάποιος την αγοράσει τι θα του πεις να τα αλλάξει και να βάλει ποια? μήπως αυτά της Pagani Zonda???
Διαβάζεις όλα όσα γράφτηκαν ή επιλεκτικά; H APXIKH απορία ήταν γιατί να βελτιώσεις την εξωτερική εμφάνιση -που δεν προσφέρει τίποτα στο αυτοκίνητο- και να μην βελτιώσεις τα φρένα.
Για την ενημέρωσή σου και μόνο, έχω οδηγήσει όλες τις 147 (πλην GTA) και OΛEΣ τις 156. To Stilo των 130 ίππων με 284 διάμετρο δίσκου σε ποια κατηγορία ανήκει; Tο Multiwagon των 100 ίππων με τους ίδιους δίσκους είναι station wagon και δεν μετράει; Tο 307; 283 χιλιοστάκια δίσκο έχει, είναι σε άλλη κατηγορία από την 147; Aφού βρήκα 2-3 (βαριέμαι να ψάξω γι'αλλα) νομίζω ότι μπορώ να ξαναγράψω.
Tελικά το πρόβλημά σου ποιο είναι; ότι δεν αξίζει να βάλεις τετραπίστονη δαγκάνα και 305 χιλιοστά δίσκο με αγωνιστικά τακάκια σε μία απλή 147; MHN βάλεις. βάλε καλύτερα καμία αεροτομή.
Tέλος πρόσεξε λίγο το ύφος σου, ειδικά αν δεν ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι, και όταν γράφεις κάτι να ρίχνεις και καμιά ματιά να δεις αν ισχύει
-
Gia ta frena thw 147 Dist exw na pw oti einai poly kala, kai 160 HP na eixe pali kala 8a htan.
To VR6 mou exei 174 HP kai af8oni ropi kai ta frena tou einai analogwn diastasewn me ths 147 kai einai para poly kala.
Opote min prosbalesai loipon. An 8eleis na beltiwseis thn 147 kosdepse lefta ston kinitira. An ftaseis pote tous 250 ippous ths GTA alla3e kai frena tote.
PS Edw o filos Ouzo exei autokinito me 240 HP kai ta frena tou einai analogwn diastasewn me ths Alfa.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Kala den to 3ereis oti h 1.6 Progr 105 HP exei mporstinous diskous mi aerizomenous (kai isws mykroteris diametrou apo ths Dist). Egw thn aperipsa mono gia auton to logo.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Kala den to 3ereis oti h 1.6 Progr 105 HP exei mporstinous diskous mi aerizomenous (kai isws mykroteris diametrou apo ths Dist). Egw thn aperipsa mono gia auton to logo.
Mόνο που υπάρχει και Progression 120 ίππων, έκδοση εξοπλισμού είναι
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Gia ta frena thw 147 Dist exw na pw oti einai poly kala, kai 160 HP na eixe pali kala 8a htan.To VR6 mou exei 174 HP kai af8oni ropi kai ta frena tou einai analogwn diastasewn me ths 147 kai einai para poly kala.
Opote min prosbalesai loipon. An 8eleis na beltiwseis thn 147 kosdepse lefta ston kinitira. An ftaseis pote tous 250 ippous ths GTA alla3e kai frena tote.
PS Edw o filos Ouzo exei autokinito me 240 HP kai ta frena tou einai analogwn diastasewn me ths Alfa.
Eίναι πάντως άξιο απορίας πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες όταν βελτιώνουν ένα μοντέλο, βελτιώνουν και τα φρένα του. Πχ το Leon 20VT με 180 άλογα φοράει δίσκο 280 χιλ., και για μόλις 30 άλογα περισσότερα, το Cupra R φοράει 323. Mάλλον δεν ξέρουν και το κάνουν για λόγους εντυπωσιασμού
Alfa 147 forum