-
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Δυστυχώς όσοι είστε σε εγγύηση,
ΠΡΕΠΕΙ να την πηγαίνεται σε εξουσιοδοτημένο ! Μια λύση που προτείνω και το έκανα εγώ, είναι να τους πηγαίνεται τα αναλώσιμα (Λαδια, φιλτρα).
Μας χρεώνουν διπλή τιμή σχεδόν, για αυτά !!
Δεν μπορούν να σου πουν 'δεν τα βάζω', μιλάω βεβαια για αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής.Σωστά!
Δεν τα χρεώνουν βέβαια διπλή τιμή, αλλά πληρώνεις τιμή λιανικής, πράγμα γελοίο για όποιον μπορεί να αγοράσει από το Μάκρο, π.χ. Αλλά και σε μαγαζιά τύπου Praktiker πάλι φτηνότερα τα βρίσκεις.
Μια καλή ιδέα είναι να βρείτε έναν φίλο ακόμα και να πάρετε κούτα. Εγώ έχω μια άκρη, αν ενδιαφέρεστε μπορούμε να το κανονίσουμε να ζητήσουμε 2-3 κούτες και να τις μοιραστούμε.
Μην ξεχνάτε ότι ένα μπιτονάκι λάδι πρέπει να υπάρχει, για συμπλήρωμα, γιατί ο TS πίνει λαδάκι, ειδικά στις αρχές.
-
Τι ιστορία είναι αυτή ρε παιδιά με τα εξουσιοδοτημένα; Για διάφορους λόγους (οι οποίοι δεν με ενδιαφέρουν άλλωστε) δεν δίνεται η απαιτούμενη προσοχή σε αυτοκίνητα τα οποία στην περίπτωσή μας κοστίζουν 6 και 7 εκατομμύρια. Υπάρχει τρόπος αντίδρασης άραγε; Η αλήθεια είναι ότι το after sales της Alfa Romeo είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Τι ιστορία είναι αυτή ρε παιδιά με τα εξουσιοδοτημένα; Για διάφορους λόγους (οι οποίοι δεν με ενδιαφέρουν άλλωστε) δεν δίνεται η απαιτούμενη προσοχή σε αυτοκίνητα τα οποία στην περίπτωσή μας κοστίζουν 6 και 7 εκατομμύρια. Υπάρχει τρόπος αντίδρασης άραγε; Η αλήθεια είναι ότι το after sales της Alfa Romeo είναι από τα χειρότερα που υπάρχουνΑυτό που μπορεί να γίνει, είναι να επικροτούνται οι καλοί επαγγελματίες και να διαπομπεύονται οι αγύρτες. Μ'αυτό τον τρόπο θα αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη.
Αν έχετε λοιπόν αποδείξεις ότι κάποιος εξουσιοδοτημένος δεν σας εξυπηρέτησε σωστά (όχι απλές υπόνοιες), τότε αναφέρετέ το εδώ. Είναι μια πρακτική που 'παίζει' πολύ και σε ξένα newsgroups και fora (π.χ. alfaowner, alt.autos.alfa-romeo).
Έτσι θα βάλουν μυαλό...
-
Η ανάλυση του λογαριασμού της αλλαγής λαδιών έχει ως εξής: Κόκκινο selenia: 9,5euro το λίτρο Χ 6 λίτρα = 57euro. Επίσης, 11euro κοστίζει το φίλτρο. Σύνολο:68euro. Εργασία δεν μου χρεώθηκε (σιγά την εργασία)
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Η ανάλυση του λογαριασμού της αλλαγής λαδιών έχει ως εξής: Κόκκινο selenia: 9,5euro το λίτρο Χ 6 λίτρα = 57euro. Επίσης, 11euro κοστίζει το φίλτρο. Σύνολο:68euro. Εργασία δεν μου χρεώθηκε (σιγά την εργασία)6 Λίτρα λάδι για 1.6? Πολύ δεν είναι?
Δυο 1.8 που έχουμε (318i & Golf MkII Gti 16V), παίρνουνε 4.5 και 4 αντίστοιχα, μαζί με το φίλτρο.
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Η ανάλυση του λογαριασμού της αλλαγής λαδιών έχει ως εξής: Κόκκινο selenia: 9,5euro το λίτρο Χ 6 λίτρα = 57euro. Επίσης, 11euro κοστίζει το φίλτρο. Σύνολο:68euro. Εργασία δεν μου χρεώθηκε (σιγά την εργασία)9,5 Ευρώ το λίτρο!!!!!!
6 λίτρα!!!!!!
Γνώμη μου: μην ξαναπατήσεις εκεί...
-
Δυστυχώς Vasilie όπως είχα γράψει και πιο πρίν δεν μπορούσα να είμαι παρών στην αλλαγή των λαδιών. Πόσο έχουν τα συγκεκριμένα λάδια; ΟΚ για τα 6 λίτρα την ψιλιάστηκα και εγώ τη δουλειά
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Δυστυχώς Vasilie όπως είχα γράψει και πιο πρίν δεν μπορούσα να είμαι παρών στην αλλαγή των λαδιών. Πόσο έχουν τα συγκεκριμένα λάδια; ΟΚ για τα 6 λίτρα την ψιλιάστηκα και εγώ τη δουλειάΔεν είμαι σίγουρος για τιμές τώρα, αλλά πριν μερικούς μήνες είχαν αρκετά κάτω από 15 Ευρώ τα 2 λίτρα... Τιμή λιανικής είναι αυτό, μπορείς να τα βρεις και φτηνότερα.
Και καλύτερα να βάζεις τα μαύρα, ειδικά αν το έχεις στρώσει...
Αν θυμάμαι καλά η 147 παίρνει λίγο πάνω από 5 λίτρα, οπότε ό,τι περίσσεψε το κρατήσανε για άλλον και στο χρεώσανε (δεν στο δώσανε έτσι;)
-
Εντάξει ρε παιδιά, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Ο 1,6 Τ.S. παίρνει 5 λίτρα οπότε πληρώνεις 6 (3x2) και σου περισεύει άλλο 1 με το οποίο συμπληρώνεις μόνος τυχόν μελλοντικές απώλειες. Τα κόκκινα Selenia θυμάμαι ότι κάνουν γυρω στα 50 ευρώ+ΦΠΑ (τιμές αντιπροσωπείας πάντα) άρα φυσιολογικά πλήρωσες. Αρκεί φυσικά φίλε να σου επέστρεψαν το 1 λίτρο που περίσεψε. Αν δεν το έκαναν μάλλον σε ψιλοδούλεψαν οπότε η γκρίνια είναι δικαιολογημένη.
-
Φυσικά και δεν μου επέστρεψαν το υπόλοιπο λάδι. Παιδιά από μπορεί να βρει κανείς τα συγκεκριμένα λάδια (μαύρα selenia) σε καλές τιμές; Αν δεν θέλετε να κάνετε διαφήμιση στείλτε pm
-
KAI EMENA MOY TIN EXOYN KANEI ME TA LADIA 6 KILA KAI DEN MOY DOSAN PISO TO YPOLOIPO
ALLA RE PEDIA GIATI LETE GIA 5 KILA ?????? TA 5 KILA ISXIOYN MONO GIA TIN PROTH ALLAGH LADION
AFOY TO BIBLIO THS ALFA GRAFEI GIA 4 KILA & 4,5 MAZI ME FILTRO
SELIDA 281Φίλε alfa147, αν σου είναι εύκολο μείωσε το μέγεθος της εικόνας στην υπογραφή σου και προσπάθησε να γράφεις ελληνικά. Ευχαριστώ.
Moderator
-
Παιδιά περιμένω προτάσεις αφήστε τα άλλα topics και ελάτε σ΄αυτό της 147! Όχι δεν μου έχει δώσει κανένας λεφτά για να κάνω διαφήμιση στο topic της 147
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Η ανάλυση του λογαριασμού της αλλαγής λαδιών έχει ως εξής: Κόκκινο selenia: 9,5euro το λίτρο Χ 6 λίτρα = 57euro. Επίσης, 11euro κοστίζει το φίλτρο. Σύνολο:68euro. Εργασία δεν μου χρεώθηκε (σιγά την εργασία)gia ena Honda me kinitira 2.4 lt tetrakylindro, mou eipan oti ladia kai filtro einai gyrw sta 20 eurw!!!
-
Εγώ πάντως στις 2 προηγούμενες αλλαγές λαδιών που έχω κάνει (5000 και 10000 χλμ) τις πλήρωσα από 78 euro και με το φίλτρο... Μάλλον με κλέψανε....
Τέλος πάντων.
Σχετικά πάντως με το πρόβλημα μου (τον ήχο που άκουγα στις 1500 σ.α.λ.), σήμερα που το πήγα, μου είπαν ότι είχε σπάσει μια μικρή(!!!!!?!) βάση στο σασμαν και μου την άλλαξαν τσάμπα (ευτυχώς)... -
Ο χρήστης alfa147 έγραψε:
KAI EMENA MOY TIN EXOYN KANEI ME TA LADIA 6 KILA KAI DEN MOY DOSAN PISO TO YPOLOIPO
ALLA RE PEDIA GIATI LETE GIA 5 KILA ?????? TA 5 KILA ISXIOYN MONO GIA TIN PROTH ALLAGH LADION
AFOY TO BIBLIO THS ALFA GRAFEI GIA 4 KILA & 4,5 MAZI ME FILTRO
SELIDA 281Φίλε alfa147, αν σου είναι εύκολο μείωσε το μέγεθος της εικόνας στην υπογραφή σου και προσπάθησε να γράφεις ελληνικά. Ευχαριστώ.
Moderator
Αν έγραφε και με 'μικρά' θα ήταν ακόμα καλύτερα
-
Αντε βαλτε και κανα spoiler και κανα καπω να
ομορφηνετε τα μωρα σας!!! -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
ομορφηνετε τα μωρα σας!Μπρρρ...
Νοτ ήβεν γουίθ μπούλετς. -
ομορφηνετε τα μωρα σας!!!Ο Χριστός και η Παναγία και Ένα Βαγόνι Άγιοι!!!!!!
Ζαμέ των ζαμών...
-
Ένα έργο τέχνης δεν το πειράζεις ποτέ!!!
-
ομορφηνετε τα μωρα σας!!!Ψιλοελεϊνή, η 147 της φωτογραφίας!
Και εγώ είμαι κατά των spoilers και των λοιπών (αντι)αισθητικών παρεμβάσεων!
Alfa 147 forum