-
Θα ήθελα να πει όποιος θέλει να μας ενημερώσει τι μουσική, ακούει όταν ταξιδεύει (πχ κλασική, Rock, Ελληνική...).
Η δική μου μουσική απόλαυση όταν οδηγώ, από κασέτα και όχι από cd, ότι είναι Ροκ και μάλιστα σκληρό, όχι μπαλάντες, (AC/DC, SCORPIONS, JUDAS, SLAYER, κτλ), το βράδυ μπορεί να ακούσω και κάτι καλό Ελληνικό (Έχουμε πολλά καλά τραγούδια).
Αυτά για πρώτη φορά
Καλή χρονιά και Υγεία.
-
Θα ήθελα να πει όποιος θέλει να μας ενημερώσει τι μουσική, ακούει όταν ταξιδεύει (πχ κλασική, Rock, Ελληνική...).
Η δική μου μουσική απόλαυση όταν οδηγώ, από κασέτα και όχι από cd, ότι είναι Ροκ και μάλιστα σκληρό, όχι μπαλάντες, (AC/DC, SCORPIONS, JUDAS, SLAYER, κτλ), το βράδυ μπορεί να ακούσω και κάτι καλό Ελληνικό (Έχουμε πολλά καλά τραγούδια).
Αυτά για πρώτη φορά
Καλή χρονιά και Υγεία.
-
Αυτά για πρώτη φορά
Καλή χρονιά και Υγεία.
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Θα ήθελα να πει όποιος θέλει να μας ενημερώσει τι μουσική, ακούει όταν ταξιδεύει (πχ κλασική, Rock, Ελληνική...).Η δική μου μουσική απόλαυση όταν οδηγώ, από κασέτα και όχι από cd, ότι είναι Ροκ και μάλιστα σκληρό, όχι μπαλάντες, (AC/DC, SCORPIONS, JUDAS, SLAYER, κτλ), το βράδυ μπορεί να ακούσω και κάτι καλό Ελληνικό (Έχουμε πολλά καλά τραγούδια).
Αυτά για πρώτη φορά
Καλή χρονιά και Υγεία.
Εγώ αρέσκομαι στην ακρόαση ελληνικών σταθμών όπως Σταθμός 101.3 .η Μελωδία και όταν θέλω κάτι σπέσιαλ μπορεί να καταφύγω σε κάποιο CD το οποίο έχω φτιάξει μόνος μου με την μουσική που θα ήθελα να ακούσω.
Επίσης πολλές φορές ακούω και ορχηστρική μουσική όπως Vangelis Σπανουδάκη και πολλά ακόμα instrumental άγνωστα στους πολλούς όπως κομμάτια των Pink Floyd.
Φυσικά δεν συζητώ ότι΄η καλύτερη ώρα για ακρόαση μουσικής στο αυτοκίνητο είναι οι βραδυνές και αυτές που περνας στο αυτοκίνητο σου σε μεγάλα ταξίδια. -
ΔΕΝ ακούω μουσική οταν οδηγάω! Το ραδιοκασσετόφωνο το χρησιμοποιώ μόνο για περίπτωση που γίνει καμμία στραβή, να περάσει η ώρα μέχρι να έρθει κάποιος να με μαζέψει...:P:P:P:P:P:P:P:P
-
Όταν οδηγώ, ακούω στο ραδιόφωνο οποιοδήποτε σταθμό παίζει ελληνική μουσική, αρκεί να με κρατά σε εγρήγορση. Δεν είμαι καθόλου εκλεκτικός. Άσε που βαριέμαι να αλλάζω σταθμούς.
-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Εγώ αρέσκομαι στην ακρόαση ελληνικών σταθμών όπως Σταθμός 101.3 .η Μελωδία και όταν θέλω κάτι σπέσιαλ μπορεί να καταφύγω σε κάποιο CD το οποίο έχω φτιάξει μόνος μου με την μουσική που θα ήθελα να ακούσω.
Επίσης πολλές φορές ακούω και ορχηστρική μουσική όπως Vangelis Σπανουδάκη και πολλά ακόμα instrumental άγνωστα στους πολλούς όπως κομμάτια των Pink Floyd.
Φυσικά δεν συζητώ ότι΄η καλύτερη ώρα για ακρόαση μουσικής στο αυτοκίνητο είναι οι βραδυνές και αυτές που περνας στο αυτοκίνητο σου σε μεγάλα ταξίδια.Αν εξαιρέσεις τους Vangelis και Σπανουδάκης, θα μπορούσα να έχω γράψει ακριβως την ίδια απάντηση
-
Α ξέχασα... και αρκετές δόσεις τζαζ (από όλα τα είδη, κλασική, acid, φανκ, από musical κ.λπ.) ιδιαίτερα στις ώρες αιχμής... Απόλυτα ηρεμιστική!
-
Ακούω τα πάντα!!! Κυρίως όμως Ελληνική μουσική.
Α, μην το ξεχάσω. Έχω γράψει και ένα CD με κάτι πολύ ωραίους ήχους από άλλο thread και εκεί να δείτε γλέντι...
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
(ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΗΣΗΣ)
ΤΟ ΡΑΔΙΟCD ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ... -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Φυσικά δεν συζητώ ότι΄η καλύτερη ώρα για ακρόαση μουσικής στο αυτοκίνητο είναι οι βραδυνές και αυτές που περνας στο αυτοκίνητο σου σε μεγάλα ταξίδια.Αν εξαιρέσεις τους Vangelis και Σπανουδάκης, θα μπορούσα να έχω γράψει ακριβως την ίδια απάντηση
Συμφωνώ κι'εγώ μαζί σου!Επίσης ακούω active member,Ξυλούρη,Μαρκόπουλο,Παπάζογλου,Τρύπες......!!
-
Nitro,Kiss,Radio Dj,Village
Απο ελληνικα τιποτα μεσα στο αμαξι
Το μαγαζι διαθετει και CDακια με κομματια 80'ς, Hard Rock (Mr.Big,Dokken,Pretty Maids για οσους ξερουν), και καρεκλαδικα της εποχης...
Ας ειναι καλα το CD-R.... -
όπως η κάθε ώρα έχει τη μουσική της...έτσι και η κάθε διαδρομή...οπότε ανάλογα είτε κάποιος σταθμός πχ. Εν Λευκώ, Best, Μελωδία, αλλά και Village, Kiss, Radio DJ, είτε CDακια και κασσετούλες απο Zeppelin, Doors, Velvet Underground,U2, Cure, Smiths, μέχρι Pavarotti και Vivaldi.
Τα ελληνικά [βλέπε σκυλάδικα] κάνουν κακό στην υγεία και την οδηγική συμπεριφορά μου οπότε και έχουν φάει πόρτα!!!
Απο ρεμπέτικά όμως και παλιά καλά ελαφρολαικά όλο και κάτι διαθέτει η CD-θήκη μου.. -
Μουσική ακούω μόνο στην Εθνική ή στην Αττική οδό ή όταν είμαι σε κίνηση.Και τότε ακούω ραδιόφωνο συνήθως μέχρι να καταφέρω να φτιάξω ένα δικό μου CD με Zepelin,ZZ Top,Chicago,Who,Pink Floyd αλλα και Ελληνικά.
Σε δρόμους με στροφές ακούω μόνο το μοτέρ μου -
Mousiki sto aytokinito aneiki apokleistika sto hard rock typou DOKKEN, WINGER, RATT, GOTTHARD, GIANT, TREAT ante kai kanas RORY GALLAGHER gia kana megalo taksidaki. Apagoreyontai ta ellinika pantos typou!!!!
-
Σε μετακινήσεις μέσα στην πόλη ακούω ραδ.σταθμούς αποκλειστικά με την εξής σειρά Εν λευκώ, best , rock fm, cosmos, capital .Δυστυχώς ή ευτυχώς ελληνικά δεν μπορώ να ακούσω με ΤΙΠΟΤΑ! Τους μόνους 'Ελληνες τραγουδιστές που αντέχω να ακούω είναι Περίδης,Ιωαννίδης,Μητροπάνος,Μάλαμας._
'Οταν βγαίνω απ'την πόλη παίζω μόνο CDs τώρα τελευταία ακούω τον Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ΜΟΒΥ ο οποίος είναι ότι πρέπει για αυτοκινητάδα....!
'Αλλοι...Νew Order,James,Starsailor και πολύ Chillout! -
Κατι ορχηστρικα κομματια. Η συνθεση της ορχηστρας ειναι
Για τη μελωδια:
6 κυλινδροπιστονα καθισμενα σε σειρα
24 βαλβιδες
χταποδι 6 σε 2Για τα μπασα:
διπλη εξατμισηΓια τα πριμα
χοανηΚαι αρκετα σολο απο τα ελαστικα !
-
Συνήθως ακούω στην Radio, όπως Rock FM , Cosmos Radio και Best (γειά σου ρε Βράτσο...Ψαριανός For Ever). Αν τύχει και δεν έχει τίποτα καλό τότε αναλαμβάνουν τα cd με προτιμήσεις στο Metal (Judas, Maiden, NightWish) στο Rock (Gallagher, Purple, ZZ Top) και για την εθνική έχω κάτι MP3-CD με Madrugada, Sigur Ros, Dead Can Dance, Portishead, Depeche Mode, Rammstein, Nick Cave, Einsturzende Neibauten, Apoptygma Berzerk, Cure etc..... (ανάλογα με τα κέφια τα πάντα έχει ο μπαχτσές).....!!
-
Το 1984 στην επιστροφή μου απο το ΤΕΙΘ, ένας φίλος με πήρε μαζί του με μια BMW 2002, τέτοια μουσική δεν ξανα άκουσα, μέχρι πριν από ένα μήνα που άκουσα να δουλεύει από μέσα και απ΄έξω σε μια Alfa75 τον 6κύλινδρο κινητήρα της και έκανα πάνω από 1 μέρα να ξαναακούσω μουσική στο αυτοκίνητο μου.
Οταν πήγα σπίτι άκουγα για πολλές ώρες το CD με τους κινητήρες των αγωνιστικών στο στερεο, πράγματι η καλύτερη μουσική που μπορείς να ακούσεις σε άνα αυτοκίνητο, είναι ο ήχος του ίδιου του αυτικινήτου.
-
Το 1984 στην επιστροφή μου απο το ΤΕΙΘ, ένας φίλος με πήρε μαζί του με μια BMW 2002, τέτοια μουσική δεν ξανα άκουσα, μέχρι πριν από ένα μήνα που άκουσα να δουλεύει από μέσα και απ΄έξω σε μια Alfa75 τον 6κύλινδρο κινητήρα της και έκανα πάνω από 1 μέρα να ξαναακούσω μουσική στο αυτοκίνητο μου.
Οταν πήγα σπίτι άκουγα για πολλές ώρες το CD με τους κινητήρες των αγωνιστικών στο στερεο, πράγματι η καλύτερη μουσική που μπορείς να ακούσεις σε άνα αυτοκίνητο, είναι ο ήχος του ίδιου του αυτικινήτου.
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ