-
όντως όταν ακούω system of a down παω με πολλά παραπάνω!
θελει κοντρολ... -
ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΛΟΙΠΟΝ..ΑΚΟΥΩ ΤΡΥΠΕΣ(ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΟΔΗΓΩ) ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΑΡΕΘΩ:ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ-Β.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-Α.ΙΩΑΝΝΙΔΗ-Γ.ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΗ-CURE-JOY DIVISION-RADIOHEAD-ACTIVE ΡΑ ΟΤΑΝ MEMBER-SEX PISTOLS-ΤΖΙΜΑΚΟ-ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ BLUES BROTHERS-ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΖΑΜΠΕΤΑ!!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Υπαρχει ενα τραγουδι Bitaki - trance ξερω γω τωρα τι ειδος ειναι αυτο που λεγετε καπως Dj visage- Formula 1 (καπως ετσι) που εχει στην αρχη και μεσα στο τραγουδι μονο ηχο, πραγματικο ηχο απο τη Ferrari του Michael!!Aν προσέξεις στην F1 στον Alpha αυτό παίζουν
Το είχα γράψει στο cd που ακούγαμε στο Ακρόπολις 48. Και πριν από αυτό είχα γράψει ήχους από ενα subaru wrc. Aαααχ ήταν πόρωση να το ακους!
-
Για μέσα στη πόλη μου αρέσει να ακούω κάτι ήρεμο και χαλαρωτικό τελευταία έχει κολλήσει μέσα στο cd player το album του Mark Knopfler (πρώην Dire Straits) Sailing to Philadelphia. Ήρεμο γλυκό με εκπληκτική κιθάρα και φοβερές μελωδίες. Για ταξίδια οτιδήποτε απο ξένη Rock (ειδικά Dire Straits, Lynyrd Skynyrd, The Jam κλπ). Για ώρες ξεσαλώματος ..... περνάμε σε όλιγον τι ποιο άγρια γουστα αγαπημένη κασσέτα για τις στροφές του μπράλου και των περιχώρων ........ AC/DC Back in Black !!!!!! Τα 'παιδιά' απο την αυστραλία δίνουν τον ρυθμό ...... εγώ ανατριχιάζω και η γυναίκα μου ..... ως συνήθως ..... με κράζει
-
Rock (απ' όλα) και ολίγην από metal (τα «ελαφρά»). Επίσης κανά beatακι και house για ξεκάρφωμα και κέφι τις ζεστές καλοκαιρινές ώρες. Για τα στροφιλίκια προτιμώ Twin Spark σε εκτέλεση Alfa Romeo (αν και κάπως φιμωμένος gmt, καταραμένη ηχομόνωση)
-
[list:3f85b67l]Τι θυμηθυκε ο παλιος παλι!!![/list:u:3f85b67l][list:3f85b67l]Steve Miller Band.....Abracatabra [/list:u:3f85b67l][list:3f85b67l]Volume στο....100 και τεντα τα γκαζια [/list:u:3f85b67l][list:3f85b67l]Αν και νεος(παιζακι )να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι [/list:u:3f85b67l]
-
[list:192oeurz]Παιδια, ειδατε 'ευρωβιζιον? ΕΕΕΕΕΕΕΕ???[/list:u:192oeurz][list:192oeurz]Γιουροβιζιον ρε παιδια?Το γυρω γυρω απ το 'βυζι' Αυτη η διωργανωση τελικα ειναι για αφελης και για τα πανυγηρια [/list:u:192oeurz][list:192oeurz]Ηθελα ν αξερα τα κριτηρια επιλογης τους Αν περιμεναμε να ακουσουμε ποιοτικη μουσικη απ τη συγκεκριμενη διωργανωση, μαλλον θα το παιζαμε ολοι αδερφες Μ αρεσει που τους πειραξε το Ρωσικο γυναικειο συγκροτημα και το επαναλαμβαναν ΑΠΕΙΡΕΣ φορες για το 'λεσβιακο τους ταπεραμεντο'.Οι περισοτεροι τραγουδιστες που 'καργαρουν τα μπουζονια' δεν τους πειραξαν?[/list:u:192oeurz][list:192oeurz]Για να πουμε και λιγα περι μουσικης οσο αναφορα τη διωργανωση, εμενα μου αφηνει την εντυπωση οτι πισω κρυβονται δισκογραφικες εταιριες που στοχο εχουν να προωθησουν τη σαβουρα καθως αυτη πουλαει τη σημερον ημερα, και γενικα σε ολα τα ειδη, καθως αυτη γεμιζει τα ταμεια τους.Προσωπικα με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ το γεγονος οτι η κ@λοδιωργανωση απευθυνεται στην δηθεν μουσικη κουλτουρα της καθε χωρας η οποια συμετασχει αλλα η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ .Δυστιχως το εβραικο λομπι κυβερνα και εδω Γιατι πρεπει και καλα να βγαλουμε ενα ειδος μουσικης το οποιο ειναι χειροτερο απ τα μουτρα τους?Οχι δεν ειμαι νυχτοβιος και μπουζουκοβιος της νυχτας και των κολωχανειων, αλλα η Ελλαδα εχει να παρουσιασει ως πολιτιστικη χωρα ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ πανω στη μουσικη και ιδιετερα στο τραγουδι.Μουσικες συνθεσεις και ερμεινιες οπως του Θεοδωρακη, Λοιζουκλπ και ποιο συγκεκριμενα κοματια οπως το 'βρεχει στη φτοχωγειτονεια' αλλα και νεωτερες μουσικες συνθεσεις οπως του Γιαννη Κοτσιρα και ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας για τους ευρωκαραγκιοζοπαιχτες .Εκτος αυτου δε νομιζω οτι τετιου ειδους μουσικη εχει θεση σε ενα τετοιο εξεφτιλιστικο πανυγυρι.Ειναι δυνατον ο Αυστριακος ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ να κατακτησει τη 5η θεση? Με ποια κριτηρια?Η ποιοτικη μουσικη πρεπει απαραιτητα να βγαζει προς τα εξω και......ξεκολα?Ανηθηκους?Καραγκιοζηδες?Ειναι δυνατον?Αυτα ειναι κριτηρια?[/list:u:192oeurz][list:192oeurz]Ουτως η αλλως η Ελλαδα......η περηφανη ΕΛΛΑΔΑ σε θεματα πολιτιστικα και οχι μονο, απο ανεκαθεν στη διωργανωση των καραγκιοζωδων παιρνει κοινως.............. .Ποιος ο λογος να εναρμονιστουμε με το τι ζητανε οι 'μαιμες'?Δεν το καταλαβα?Γιατι πρεπει ντε και καλα να ψαχνουμε τι αρεσει στους ανθρωποφαγους?Εγω προσωπικα αν ηταν στο χερι μου, θα εστελνα την Ελλαδα στη διωργανωση με το κλασικο υφος μιας συναυλιας και πανω απ ολα ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ .Κι αν τους αρεσει.Θα παιρναμε μηδεν?Και τι εγινε?Τωρα τι παιρνουμε?Θα μας ακουγαν ομως και θα καθοντουσαν κλαρινο τα οργια ολα!!Δε θα συμετασχαμε?Ακομα καλυτερα.Η γνησια ελληνικη μουσικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ [/list:u:192oeurz]
-
Αφού ρε Μάκη η γιουροβύζιον είναι στημένη υπόθεση. Πάνε τώρα όλοι οι χάχακες και τραγουδάνε αγγλικό 'στίχο'. Ξέρεις, μπορεί ώρες-ώρες αυτά που λες για το εβραϊκό λόμπι να είναι υπερβολικά, αλλά στη μουσική βιομηχανία και στη βιομηχανία του θεάματος ισχύει πάρα πολύ αυτό. Για το Χόλλυγουντ μάλιστα λένε πως 'αν δεν είσαι ομοφυλόφιλος ή εβραίος, ξέχνα το'.
Όσο για το μπουζούκι τώρα... Καμία αντίρρηση, αλλά για πάρε κάποιους δίσκους όπως 'Μέλος Αρχαίον' να πάθεις την πλάκα σου.
-
Αφού ρε Μάκη η γιουροβύζιον είναι στημένη υπόθεση. Πάνε τώρα όλοι οι χάχακες και τραγουδάνε αγγλικό 'στίχο'. Ξέρεις, μπορεί ώρες-ώρες αυτά που λες για το εβραϊκό λόμπι να είναι υπερβολικά, αλλά στη μουσική βιομηχανία και στη βιομηχανία του θεάματος ισχύει πάρα πολύ αυτό. Για το Χόλλυγουντ μάλιστα λένε πως 'αν δεν είσαι ομοφυλόφιλος ή εβραίος, ξέχνα το'.
Όσο για το μπουζούκι τώρα... Καμία αντίρρηση, αλλά για πάρε κάποιους δίσκους όπως 'Μέλος Αρχαίον' να πάθεις την πλάκα σου.
[list:2ka61k0x]Καλα Κωσταντινε στο χολυγουτ επικρατει και κυριαρχει............αντε να μη πω και θεωρηθω γραφικος.Ειδες ομως η σκηνικη παρουσια και το αισχος τι γλυκα το μοστραρουν?Ειδες τον τροπο με τον οποιο το εβραικο λομπι προσπαθει να ΑΦΑΝΙΣΕΙ κουλτουρες και ηθη?Θες ενα απλο καθημερινο παραδειγμα?Δες ενα πιτσιρικα στον δρομο.Οι περισσοτεροι αντι για παντελονια φορανε βρακες η 3/4 παντελονι λες το εκοψε το τραινο.Αυτα τα παιδια δεν ειναι επηρεασμενα απ το χολυγουντ?[/list:u:2ka61k0x][list:2ka61k0x]Δεν εχω ακουσει το συγκεκριμενο δισκο που λες, αλλα θα σου πω ενα κοματι ΝΕΟ σχετικα το οποιο αν και χωρις μπουζουκι ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Η συνθεση του αλλα και η μουσικη του αποτελει δειγμα ποιοτικης μουσικης............'τιποτα' του Γ.Κοτσιρα [/list:u:2ka61k0x]
-
Άσε, ειδικά με το hip-hop κάνανε μόδα τα αποφόρια. Έγινε της μόδας να φοράς το παλιό παντελόνι του μεγάλου σου αδερφού που είναι πέντε νούμερα μεγαλύτερο και το κουμπώνεις, αλλά πέφτει μέχρι εκεί που τελειώνει στα κανιά σου το σώβρακο.
Άσε δε τον... 'σεβασμό' του Χόλλυγουντ στην ΙΣΤΟΡΙΑ και στους πολιτισμούς. Μην ξεράσογλου. Όλα τα'χουν κάνει είτε νερόβραστες αμερικανιές απευθυνόμενες σε άτομα με IQ μολόχας ενώ, όταν καταπιάνονται με την Αρχαία Ελλάδα, αρχίζουν τη γνωστή παρλαπίπα τους να παρουσιάσουν (μια προπαγάνδα που τη συνέχισαν και τη συνεχίζουν 17 αιώνες τώρα οι χριστιανοί - άλλη βρωμερή φάρα, που γκρέμισαν και λεηλάτησαν ό,τι Ελληνικό βρήκαν μπροστά τους και κάψανε βιβλιοθήκες, το 99% της Ελληνικής γραμματείας, σφάξανε κόσμο: ο 'μέγας' Θεοδόσιος 15.000 ΕΛΛΗΝΕΣ στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης γιατί αρνιόντουσαν ν'αλλαξοπιστήσουν, ενώ ο Αλάριχος τον καιρό του άλλου ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ, του Ιουστινιανού, έσφαξε αρκετά εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ 'για του Χριστού την πίστη την αγία') τους Έλληνες ως... 'το κλουβί με τις τρελές'. Λες και δεν ξέρουμε τώρα τι κάνουν στα μοναστήρια...
-
Εγω πιστευω οτι καμια σχεση με αυτο δεν εχουν οι δισκογραφικες εταιριες ο γνωμωνας που βγαινει καθε χρονο το πρωτο τραγουδι ειναι πολιτικες σκοπιμοτητες!
Αν παρεις και απο το μουντιαλ ακομα εχετε παρει χαμπαρι το πως πανε τη Τουρκια?
-
Τώρα τι το ψάχνετε ρε παιδιά; Αφού τα έχουμε πει αυτά, τα λέει όλος ο κόσμος. Η Eurovision είναι μία τέραστια πατάτα. Όσο για το ποιες χώρες ψηφίζονται, τα πάντα είναι πολιτικά. Ποια-ποιες χώρες πρέπει να προβληθούν λίγο περισσότερο για πολιτικούς λόγους; Πέρισυ η Λετονία είχε ανάγκη τόνωσης του ηθικού της, όπως και πολλές γειτονικές χώρες και λαοί με όμοιο πολιτισμό. Έτσι βγήκαν αυτοί (αν και το γκομενάκι τους ήταν πρώτο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα). Φέτος οι Τούρκοι, που μάλλον έτσι κι αλλιώς δεν άξιζαν και πολλά (αντικειμενικά όμως, ήταν καλύτεροι από εμάς), έπρεπε να 'ανέβουν' πολιτικά και ηθικά, γιατί έρχεται η ένταξη στην Ε.Ε (και μη μου πείτε ότι δε θα συμβεί...). Εδώ ρε παιδιά η ΕΛΛΑΔΑ δίνει βαθμούς στην Τουρκία!!! Το ίδιο και η Κύπρος! Τι μου λέτε τώρα; Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι υπήρχαν πολλοί Έλληνες που ψήφισαν Τουρκία; Εγώ, ακόμα και μακράν το καλύτερο τραγούδι να ήταν των Τούρκων, δεν ψήφιζα εκ πεποιθήσεως Τούρκο! (Εννοείται ότι ΔΕΝ ψήφισα και δεν το κάνω ποτέ). Και προσέξτε, εγώ είμαι Έλληνας. Φανταστείτε οι Κύπριοι! Εκτός αν ξαφνικά μας έχουν πιάσει τα καλά μας και θέλουμε φιλίες με τους γείτονες!
Όσο για το συνολικό θεσμό, μην το κάνουμε θέμα, τσίρκο ήταν και τσίρκο θα μείνει! Απλά και μόνο γιατί ποτέ η Ευρώπη δεν θα μάθει να προωθεί τα δικά της πολιτισμικά στοιχεία, αλλά θα μιμείται τα 'επιτυχημένα' εκ δυσμάς προερχόμενα πρότυπα που πουλάνε και που μας εναρμονίζουν με τους Αμερικάνους.
Τώρα, θέλετε να πω κι εγώ για τους Εβραίους;;; Μία απορία μόνο, για να καταλάβετε που το πάω: Τι δουλειά έχει το ΙΣΡΑΗΛ στη Eurovision;;; Τι δουλειά έχει το ΙΣΡΑΗΛ στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ; Αφήστε τώρα, παντού οι Μασόνοι κάνουν κουμάντο, μέχρι και στην Ελλάδα! Οπότε, μην την ψάχνετε τη δουλειά!Επειδή θίξατε το θέμα του Χριστιανισμού, να πω ότι η θέση μου διαχωρίζει την έννοια της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ από την Εκκλησία και να σταματήσω εκεί, γιατί δεν είναι ούτε κατάλληλος ο χώρος ούτε η ώρα για τέτοιες συζητήσεις. Αν θέλετε όμως, επανερχόμαστε!
-
και να μην υπήρχε γιουροβίζιον θα την ανακαλύπταμε!
το τραγουδάκι των Τούρκων ήταν μια χαρά, καλό ήταν και το δικό μας αλλά γιατί καταποντίστηκε έτσι δε μπορώ να το εξηγήσω...
μην ανοίξουμε κουβέντα για σφαγές και τέτοια γιατί δε θα τελειώσουμε ποτέ! -
Καλά ρε παιδιά, παντού βλέπετε θεωρίες συνομωσίας;
Εντάξει, δεν μπορούμε να πάρουμε και τον διαγωνισμό με καλλιτεχνικές αξιώσεις, αλλά όχι ότι δεν ξεχωρίζουν κάποια τραγούδια από τον σωρό! Η Τουρκία ήταν αναμενόμενο να πάρει την πρώτη θέση όχι για πολιτικούς λόγους, αλλά γιατί ξέφυγε από τα τυπικά τραγούδια του διαγωνισμού, παρουσιάζοντας ένα σωστό μίγμα έθνικ-ποπ, άμεσα αναγνωρίσιμο. Άξιζε τη νίκη.
Όσο για τον γελοίο Αυστριακό, αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν το μόνο πολιτικό τραγούδι στον διαγωνισμό, οπότε γιατί να μην τον ψήφισαν όσοι ξέρουν γερμανικά και κατάλαβαν το νόημα των στίχων; Κι εγώ που δεν τον κατάλαβα γέλασα τόσο που κάτι θα έβαζα...
Φυσικά υπάρχει πριμοδότηση ανάμεσα σε χώρες, με το χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Ελλάδα-Κύπρος. Μην μου πείτε ότι κάποιο από τα δύο τραγούδια άξιζε το άριστα; Αντίστοιχα όμως οι Σκανδιναβοί αλληλοψηφίζονται και το ίδιο και οι χώρες τις Βαλτικής.
Πάντως χάρηκα τον διαγωνισμό φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Και ο λόγος είναι ότι μέσα στις κορώνες για 'εκφυλισμό των παραδόσεων' και 'επικράτηση τηα αγγλικής' τα πρώτα τραγούδια ήταν ένα έθνικ (έστω στα αγγλικά) και ένα dance (τραγουδισμένο στα ρώσικα), ενώ οι ποπ-πατάτες της αγγλίας πήγαν άπατες.
-
Από το τούρκικο τραγούδι μόνον η γέφυρα μεταξύ κουπλέ και ρεφραίν ήταν ενδιαφέρουσα. Όσον αφορά τις δυο πλακομ*****δες από τη Ρωσία, αυτές ήταν βλαμμένα.
-
Για το θέμα της θρησκείας................moderator
-
Μες στην Αθήνα ακούω μόνο ραδιόφωνο
Για τα ταξίδια Έχω στο πορτ μπαγκαζ περίπου 80 cd και ανάλογα εφοδιάζω την cdιέρα.
Και ακούω τα πάντα αλλά όχι δυνατά
Πλούταρχο, Ρέμο, Καρρα, Τερλέγκα, Χριστοδουλόπουλο, Σφακιανάκη, Στρ. Διονυσίου, Βοσκόπουλο, Άντζελα, Λαϊκά για σκληρους χρήστες (Εγγραφή από τον Ντιγκουμέ της γειτονιάς) Μαρινέλλα, Βίσση, Παπαθανασίου, Παπακωνσταντίνου, Πυξ Λαξ, Cafe del Mare, Σελιν Ντιον, κάτι ινδικά, ερωτικά, Pavarotti, Lucio Dalla, Milva, Eros Ramazoti k.aΓια πολύ δύσκολες στιγμές έχουμε και κλαρίνα (βολικά για γλέντι σε εξοχή) (Είμαστε και λίγο βλάχοι )
Για τους φίλους της Citroen έχω μια γαλλική συλλογή με τίτλο 'Citroen Collection' ότι πρέπει για βραδινή βόλτα με το πλάσμα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για το θέμα της θρησκείας.....Αυτό τώρα που κολλάει????!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για το θέμα της θρησκείας,Άντε πάλι!
Ρε Κωνσταντίνε, ξέφυγες πολύ από το θέμα! Αν θέλεις να προκαλέσεις τον kouk άνοιξε ένα άλλο θέμα για τις θρησκείες και θα γράψω κι εγώ.
Να δούμε πόσες ώρες θα χρειαστεί για να το κλειδώσουν! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για το θέμα της θρησκείας,
Άντε πάλι!
Ρε Κωνσταντίνε, ξέφυγες πολύ από το θέμα! Αν θέλεις να προκαλέσεις τον kouk άνοιξε ένα άλλο θέμα για τις θρησκείες και θα γράψω κι εγώ.
Να δούμε πόσες ώρες θα χρειαστεί για να το κλειδώσουν!Ο ορισμός του χρόνου dt Κώστα!!!........
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ