-
ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.ΟΡΙΟ 50χλμ/ώρα ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ 121.ΒΓΗΚΕ ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΡΑΝΤΑΡ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΝΤΑΡ;
-
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 50 (!!!) ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΑ.
ΤΑ ΤΖΙΝΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ 110. ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ-ΔΙΠΛΩΜΑ;
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ, ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ. ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ (ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΙΣΩΣ;) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΡΩΝΙΚΩΝ (ΜΕ ΤΙ ΦΑΝΑΡΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΞΕΡΕΤΕ;) ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! -
Και εμένα με γράψανε πιγένοντας προς Νάυπλιο λίγο πρίν το Άργος σε απέραντη ευθία με 101 χλμ. (όριο μου ήπαν οτι ειναι 60 αλλα δεν υπίρχε πινακίδα) και περιμένω εδω και 2,5 χρόνια το δικαστήριο.Την ταχυτητά μου μου μου την δίξαν στο ραντάρ.
-
Αντιριο - Αγρινιο : Οριο 50χαω σε κατοικημενη περιοχη (παραμυθια...) πηγαινα με 93χαω και με εγραψε για 90 για να γλυτωσω το δικαστηριο. Ηταν αγενεστατος και εκανε λες και επιασε κανενα στελεχος της 17Ν. Φυσικα τσακωθηκα μαζι του...
Κορινθος - Πατρα: Με οριο 80χαω, πηγαινα με 140, σε εντελως αδειο δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση και μεσαιο διαχωριστικο. Δε με εγραψε διοτι καταλαβε οτι δεν εκανα κατι υπερβολικο και παραδεχτηκα οτι πραγματι 'ετρεχα'. Ηταν ευγεναστατοι και χαμογελαστοι...
Κορινθος - Πατρα: Με οριο 90χαω, με χτυπησε το ρανταρ τους με πανω απο 160χαω σε καποια στροφη (!!), αλλα δε με σταματησε πιο κατω κανενας!!!! Λετε να μου στειλουν κανενα χαρτακι στο σπιτι? Εχουν περασει πανω απο 4 μηνες παντως..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αντιριο - Αγρινιο : Οριο 50χαω σε κατοικημενη περιοχη (παραμυθια...) πηγαινα με 93χαω και με εγραψε για 90 για να γλυτωσω το δικαστηριο. Ηταν αγενεστατος και εκανε λες και επιασε κανενα στελεχος της 17Ν. Φυσικα τσακωθηκα μαζι του...Κορινθος - Πατρα: Με οριο 80χαω, πηγαινα με 140, σε εντελως αδειο δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση και μεσαιο διαχωριστικο. Δε με εγραψε διοτι καταλαβε οτι δεν εκανα κατι υπερβολικο και παραδεχτηκα οτι πραγματι 'ετρεχα'. Ηταν ευγεναστατοι και χαμογελαστοι...
Κορινθος - Πατρα: Με οριο 90χαω, με χτυπησε το ρανταρ τους με πανω απο 160χαω σε καποια στροφη (!!), αλλα δε με σταματησε πιο κατω κανενας!!!! Λετε να μου στειλουν κανενα χαρτακι στο σπιτι? Εχουν περασει πανω απο 4 μηνες παντως..
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ.
ΑΝ ΗΤΑΝ 160 ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ!!! -
xaxaxaax!!! λες???
Δε νομιζω να μη το προσεξαν καθως το Πουντο ειχε γειρει απελπιστικα και ηταν στα ορια της προσφυσης!!!
-
OK, μερικοί τα θέλαν και τα πάθαν... Αλλά από πολλούς που είδα στο θέμα αυτό, αποφάσισα το επόμενό μου αυτοκίνητο να έχει κρούξ κοντρόλ.
Έτσι δεν θα πάθει αγκύλωση το πόδι μου ενώ θα πηγαίνω με ταχύτητα πόλεος στις εθνικές. Θα το ρυθμίζω μονίμως στο -10 από το όριο, και μετά θα πηγαίνω Αλεξανδρούπολη - Πάτρα μέχρι να με φάει λάχανο καμιά νταλίκα. Εκεί να δεις χαβαλέ που θα έχει, που θα φτιάξω ουρά από Χαλκίδα μέχρι Καμένα Βούρλα...
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν μου έχει α-τύχει κάποιο ραντάρ (μόνο σαν συνοδηγός του μηχανικού μας στο αγωνιστικό, και τελικά μας άφησαν).
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Μια φορά έκανα τη βλακεία ενώ ήμουν σε μεσαία λωρίδα στην παραλιακή και είχα μπροστά μου έναν που πήγαινε σα χελώνα σε άδειο δρόμο, και τον προσπερνάω από δεξιά. Εκεί την είχαν στήσει και με σταματάνε. Είχαν ραντάρ αλλά το είχαν στην οροφή ενός περιπολικού(δεν το χρησιμοποιούσαν). Εν τω μεταξύ εμένα όταν προσπερνούσα μου έγραφε το ταχύμετρο που είναι και ψηφιακό γύρω στα 92-95 με όριο 70, και αν λάβουμε υπόψιν και το σφάλμα του ταχυμέτρου, πρέπει να πήγαινα ούτε με 90. Μου είπε ότι για να μου κάνει χάρη θα γράψει ότι πήγαινα με 103, έτσι ώστε δε θα μου φαινόταν και μου λέει : 'τίποτα, 31 ευρώ είναι, δε θα σου φανεί'... Επίσης είπε ότι παρόλο που το όριο είναι 70, μέχρι τα 90 δε γράφουν κανένα, αλλά από τα 100 και πάνω δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Κι εγώ που ήμουν και άπειρος και δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο υπέγραψα σα βλάκας... Και αφού πήγα σπίτι είδα ότι έγραφε στην κλήση πως το 'όργανο' με ενημέρωσε ότι θα έπαιρνα 3 βαθμούς στο πόιντ σύστεμ, και πως αν είχα αντίρρηση να μην υπογράψω αν θυμάμαι καλά΄. Φυσικά ούτε που το ανέφερε, αλλά είχε τσεκάρει το σχετικό κουτάκι. Το χειρότερο από όλα ήταν στην αρχή που μου μιλούσε σαν να απολογείται και μου είπε : 'Ξέρεις, για τους ολυμπιακούς το κάνουμε, να μαζέψουμε λεφτά'....Και εμενα με εχουν γραψει με ακριβως το ιδιο νουμερο εξω απο το παλιο αεροδρομιο βραδυ προς πειραια!
-
Ουπς, μήπως έχει κάτι μαγικό το 103. Γιατί έχω ακούσει κι άλλους να τους έχουν γράψει με 103 στο αεροδρόμιο στην παραλιακή...
-
Δρόμος: Αγρίνιο-Αμφιλοχία,μεγάλο κατηφορικό ευθύ κομμάτι
Ταχύτητα: 190km/h n' rising.
Στο βάθος (πολύ βάθος) βλέπω τρακτέρ και αφήνω το γκάζι.Το αμάξι επιβραδύνει απαλά χωρίς φρένο...
Ξαφνικά μπροστά απο το τρακτέρ πετάγεται στρουμφάκι και μου κάνει σήμα.Για να μην τα πολυλογώ,το ραντάρ έδειξε 110 (όριο 50) και τελικά με έγραψε για 90.Πρόστιμο 31e και καθόλου βαθμοί ποινής.Ρε παιδιά +40 από το όριο και μόνο 31e ; Σαν πολύ τυχερός δεν ήμουν;
Υ.Γ. Ακόμη ψάχνω τον οδηγό του τρακτέρ να τον ευχαριστήσω.... -
KALOS SAS BRHKA,H KALOS ME BRHKATE....
LOIPON AS MPO KATEY8EIAN STO PSHTO.EIMAI STHN E8NIKH A8HNON KORIN8OY ME KATEY8HNSH PROS A8HNA..(ARA KORIN8OY-A8HNON..) .NOMIZO OTI TO ORIO EINAI 110 STIS MEGALES EU8EIES....PERASA MPROSTA APO FOTOGRAFIKO RADAR (FYSIKA YPHRXAN KAI 'STROYMFAKIA'...) ME 180....AYTO EGINE PRIN 5 PERIPOY MHNES....TELIKA 8A MOY ER8EI H PHOTO H TSAMPA PERIMENO...???
-
Ο χρήστης baritas έγραψε:
TELIKA 8A MOY ER8EI H PHOTO H TSAMPA PERIMENO...???αρχικα καλως ηρθες,καλα αν ειναι πως την θες τοσο παρε τους τηλ να σου τη στειλουν
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Δρόμος: Αγρίνιο-Αμφιλοχία,μεγάλο κατηφορικό ευθύ κομμάτι
Ταχύτητα: 190km/h n' rising.
Στο βάθος (πολύ βάθος) βλέπω τρακτέρ και αφήνω το γκάζι.Το αμάξι επιβραδύνει απαλά χωρίς φρένο...
Ξαφνικά μπροστά απο το τρακτέρ πετάγεται στρουμφάκι και μου κάνει σήμα.Για να μην τα πολυλογώ,το ραντάρ έδειξε 110 (όριο 50) και τελικά με έγραψε για 90.Πρόστιμο 31e και καθόλου βαθμοί ποινής.Ρε παιδιά +40 από το όριο και μόνο 31e ; Σαν πολύ τυχερός δεν ήμουν;
Υ.Γ. Ακόμη ψάχνω τον οδηγό του τρακτέρ να τον ευχαριστήσω....Βρε παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος οι βαθμοί ποινής πότε μπαίνουν;
Οταν πας δικαστήριο, όταν ξεπερνας κατά ένα ποσοστό πχ 50% το όριο ταχύτητας ή σε κάθε παράβαση του ορίου ταχύτητας -
ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΕΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ Μ' ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ (ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΩ ΣΙΓΑ ). ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ CINQUECENTO ΤΗΣ, ΟΜΩΣ ΕΦΑΓΕ ΚΛΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 86!!!! ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΟΡΙΟ 30!!! ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑ). Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΔΥΣ (ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΔΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ (ΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ). ΟΜΩΣ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!!!! ΕΤΣΙ ΟΙ 'ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ' ΟΠΟΤΕ ΞΕΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΝΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ.
ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ-ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ (ΕΥΓΕΝΙΚΑ) ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 86, ΕΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 30!!! ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ (ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΙΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΡΟΜΟ)!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΑΝΤΑΕΙ (ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ-ΠΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!!): 'ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ 15 000'. ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ
-
Καλημέρα σε όλους,
-
Στην παραλιακή στο ύψος του Ασκληπιείου Βούλας με γράψανε με 134χμ σε όριο 80. Δέν μου έδωσαν κανένα χαρτί, απλά με ενημέρωσαν οτι είναι πλημμέλημα και θα μου έρθει κάποιο χαρτί για δικαστήριο. 1,5 χρόνο περιμένω και δέν έχει έρθει τίποτα.
-
Στο Ξυλόκαστρο με γράψανε υποτίθεται με 130 (δέν το είδα) σε όριο 80 και γράψανε πιό λίγα αν θυμάμαι καλα 119 για να μη πάω δικαστήριο. Αυτό που με νευρίασε ήταν οτι ενώ είχα άλλον μπροστά μου που πήγαινε με τα ίδια χιλιόμετρα, σταμάτησαν εμένα επειδή έκοψα αρκετά μόλις τους είδα. Πρόστιμο 31 ευρώ και 3 πόντους νομίζω.
-
Αττική Οδος, βράδυ με έγραψαν με 139 σε όριο 120. 14 ευρώ πρόστιμο χωρίς πόντους αυτή τη φορά.
-
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΟΡΙΟ 30!!!
Συνήθως τα εργοταξιακά όρια μπαίνουν αυθαίρετα από τους εργολάβους, χωρίς προηγούμενη απόφαση δημου/ΥΠΕΧΩΔΕ οπότε είναι παράνομα. Επρεπε να το πάει δικαστήριο...
-
Ο χρήστης taz106gti έγραψε:
Αυτό που με νευρίασε ήταν οτι ενώ είχα άλλον μπροστά μου που πήγαινε με τα ίδια χιλιόμετρα, σταμάτησαν εμένα επειδή έκοψα αρκετά μόλις τους είδα.Δεν σε γράψανε γι'αυτό το λόγο,αλλά επειδή έχεις 106.
Είναι γεγονός ότι τρελλένονται όταν βλέπουν συγκεκριμένα κυρίως μικρά και γρήγορα αυτοκίνητα βλέπε 106,punto κ.α ,ιδιαίτερα όταν βλέπουν αυτ/τα που έχουν υποστεί 'βελτιωσείς' αισθητικές.
Είναι κόκκινο πανί γι'αυτούς τέτοια αυτ/τα και χαίρονται πολύ να τα γράφουνεΜπορεί να έχεις κάνει την ίδια παράβαση με έναν άλλο οδηγό ταυτόχρονα, αλλά εσένα θα σταματήσουνε. Γιατί ο άλλος οδηγούσε ένα 'αθώο κουρσάκι'.
-
Ο χρήστης taz106gti έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,- Στην παραλιακή στο ύψος του Ασκληπιείου Βούλας με γράψανε με 134χμ σε όριο 80. Δέν μου έδωσαν κανένα χαρτί, απλά με ενημέρωσαν οτι είναι πλημμέλημα και θα μου έρθει κάποιο χαρτί για δικαστήριο. 1,5 χρόνο περιμένω και δέν έχει έρθει τίποτα.
σημερα μου ηρθε για να δικαστω τον μαιο και με ειχαν γραψει στην κορινθο το καλοκαιρι του 2000.
μαλλον θα περιμενεις λιγο ακομα. -
Ο χρήστης ntliks έγραψε:
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΟΡΙΟ 30!!!
Συνήθως τα εργοταξιακά όρια μπαίνουν αυθαίρετα από τους εργολάβους, χωρίς προηγούμενη απόφαση δημου/ΥΠΕΧΩΔΕ οπότε είναι παράνομα. Επρεπε να το πάει δικαστήριο...
Αν είναι έτσι, τότε τα περισσότερα όρια ταχύτητας είναι μάλλον έκθετα από νομικής απόψεως.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν είναι έτσι, τότε τα περισσότερα όρια ταχύτητας είναι μάλλον έκθετα από νομικής απόψεως.
οι προειδοποιητικες πινακιδες που δεν εχουν απο πισω τις γνωστες αναφορες σχετικα με το υπεχωδε κλπ κλπ που τοποθετουνται αυθαιρετα απο εργολαβο χωρις μελετη- εγκριση απο την αρχη που τις οριζει [το υπεχωδε δηλ] δεν μπορουν να στοιχειοθετησουν παραβαση και αν πανε σε δικαστηριο απορριπτονται.
εαν ομως λογω εργων και κατοπιν μελετης εγκριθηκαν απο το υπεχωδε [κυριως σε μακροχρονια εργα]τοτε και μετα το περας των εργων εαν και εφοσον δεν μετακινηθουν στοιχειοθετουν παραβαση και ειναι καθαρα στην κριση του δικαστηριου εαν επιβαλει η οχι ποινη που ομως συνηθως την επιβαλει γιατι μπορει να ισχυριστει οτι εφ οσον το εργο δεν εχει παραδοθει [υπαρχουν περιπτωσεις που απο το περας μεχρι την τυπικη παραδοση του εργου περνανε πολλαααα χρονια] τοτε τυπικα τα εργα συνεχιζονται και καλως υπαρχουν οι προειδοποιητικες πινακιδες..................ειναι σκετη σχιζοφρενεια μερικες φορες η γραφειοκρατια.ετσι εμενα πριν την γεφυρα του ασπροπυργου στο ρευμα προς αθηνα με σταματησαν για 110 με οριο 60χλμ!!!!!!!!!!!! σε δρομο με τρεις λωριδες και κυριακη πρωι που ημουν μονος μου στον δρομο.ο μπατσος οταν τον ρωτησα ποσο ειναι το οριο μου ειπε χαμογελαστα 60 και μου εδειξε μια πινακιδα που ηταν προχειρα τοποθετημενη αναμεσα στις μπαριερες η οποια σημειωτεον μετα απο δυο μηνες περιπου αντικατασταθηκε με αλλη με ενδειξη 90.
ποσα λεφτα ειχαν μαζεψει μεχρι τοτε ομως ξερετε;;;;;;και μετα τολμουν καποιοι να λενε οτι τα μετρα δεν ειναι εισπρακτικα αλλα για το καλο των πολιτων...........βρε ουυυυυυυυυυυυυυυστ!!!!!!!!!παλι καλα που μου εκανε εκπτωση και με εγραψε για 90 αλλιως αντε παλι στο δικαστηριο..........πω πω εχω βαρεθει.
Με τι ταχυτητα σας γραψανε?