-
Στο 2.40` τι ειναι αυτο που προσπερνανε? Ghibli?
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
έχω κολήσει... το έχω δει 3 φορές και συνεχίζωhttp://www.youtube.com/watch?v=M0M0WV6J ... re=related
όσοι -σαν και εμένα- δεν το έχετε δει, απολαύστε υπεύθυνα!
fiat 124 & opel rekord δεν είναι τα αυτοκίνητα μαμάτη ταινία την είχα πρωτοδεί πιτσιρικάς σε τοπικό κανάλι ,
λέτε από αυτή να αντέγραψε ο Δαλιανίδης τις δικές του μλκιες που είδαμε μετά σε ελληνικά φίλμ; -
Αν δεν κάνω λάθος το Fiat είναι, το 124 special T, που σημαίνει 2 εκκεντροφόροι επι κεφαλής 95 άλογα, 5άρι σασμάν και δισκόφρενα μπρος πίσω...Αρα στο αρχικό κομμάτι δεν είχε τύχη το Record΄... Βέβαια στο κομμάτι που ανεβοκατεβαίνουν σκάλες, δεν είχε τύχη το 124...
Βέβαια όλα αυτά συγχωρούνται ποιητική αδεία... -
To Rekord μάλλον από κάποια μάντρα το μάζεψαν για τις ανάγκες της ταινίας γιατί οι πινακίδες του είναι ψεύτικες και γενικά είχε τα χάλια του. Του ΦΙΑΤ όμως είναι κανονικές και δείχνουν ότι ήταν και σχετικά καινούριο....Αυτά σε σχέση με την τύχη που του επιφύλαξαν....
-
Aνώτερο του Bullitt
To 124 (με φώτα από 125?) λίγο μετά το 3' επιταχύνει πιο πολύ σαν... Daytona από τα 110 στα 150 στο κοντέρ
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Στο 2.40` τι ειναι αυτο που προσπερνανε? Ghibli?Ναι!
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
έχω κολήσει... το έχω δει 3 φορές και συνεχίζωhttp://www.youtube.com/watch?v=M0M0WV6J ... re=related
όσοι -σαν και εμένα- δεν το έχετε δει, απολαύστε υπεύθυνα!
Ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να αγοράσω αυτήν την ταινία στην Ελλάδα? Τη θέλω με ελληνικούς υπότιτλους, για αυτό. Ξέρω πάντως ότι έχει κυκλοφορήσει.
-
-
αν θυμάμαι καλά ήταν η BMW του τσινιβιδη με οδηγό τον ίδιο.
αλλά πως διάολο κατάφερνε το ποταμόπλοιο και ήταν συνεχώς κολλημένο πίσω της. -
Κατα τον ίδιο σε μια συνεντευξη του...άφηνε γκάζι...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αλλά πως διάολο κατάφερνε το ποταμόπλοιο και ήταν συνεχώς κολλημένο πίσω της.Ποταμόπλοιο είσαι και φαίνεσαι!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
αλλά πως διάολο κατάφερνε το ποταμόπλοιο και ήταν συνεχώς κολλημένο πίσω της.Ποταμόπλοιο είσαι και φαίνεσαι!
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Κατα τον ίδιο σε μια συνεντευξη του...άφηνε γκάζι...μονο
-
Πραγματι το κυνηγητο στην ταινια μπουλιτ ΤΟΥ 1968 με την mustang και την donge ηταν σταθμος στο κυνηγητο αυτοκινητων στον κινηματογραφο. Μαλιστα δημιουργησε μοδα εκεινη την εποχη και ετσι τα επομενα χρονια αρχισαν πολλες ταινιες να εχουν κυνηγητα αυτοκινητων. Μια τετοια ταινια ηταν ο ανθρωπος απο την Γαλλια FRENCH CONECTION το 1971 οπου ο τζιμ χακμαν διαλυει μια pontiac κυνηγωντας ενα τρενο
-
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Πωλείται η αυθεντική Aston Martin DB5 του «007»ενδιαφέρετε άραγε κάποιος από εδώ μέσα να την αγοράσει.
-
ενδιαφέρετε άραγε κάποιος από εδώ μέσα να την αγοράσει.
Άραγε οι ψεκαστήρες λαδιού και όλα αυτά τα κοκοψίνια δουλεύουνε η απλά look?
Αν και στο πορτ μπαγκαζ έχει δεξαμενή που μάλλον είναι για το λάδι. -
Οι φωτό που έβαλαν έναι από μοντέλο, δες τη δική μου, καλύτερες φωτό έβαλα εγώ ο ερασιτέχνης.
viewtopic.php?f=16&t=34327&start=270
-
Λετε να το βαλω κι εδω που ειναι πιο καταλληλο???
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Λετε να το βαλω κι εδω που ειναι πιο καταλληλο???
θα ενδιαφερόμουν σοβαρά μόνο αν μου δίναν διαβεβαίωση ότι δουλεύουν τα πολυβόλα.
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ