-
Entaksi ola auta ta ftina autokinita, alla exete dei tin seira 7 tis BMW? Ti kolos einai autos? Adikailogita asximo amaksi. Ti tous mosxoplirwnoun tous designer tous? Alla sigoura tha thelan na mas anangasoun merika ypsila stelexi tis BMW gia na dextoume to 'new generation of design' autokinitwn tous me to zori. Pantos ena kataferane, na peftei sxoleio gia to design tis seiras 7!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξεκινάω λοιπόν με HYUNDAI COUPE. Το κουπέ το φτωχού περισσότερο λόγω της εμφάνισης με το πλήθος των καμπυλών και των πλαστικών, με απωθεί. Όσο κι αν έγινε προσπάθεια με το τελευταίο μοντέλο, η κατάσταση δεν σώζεται με τίποτα.Sυμφωνω απολυτα Κωστα. Το 'βατραχι' της Hyundai ειναι το χειροτερο coupe μακραν.
Οσον αφορα τους οδηγους σε σχεση με τα αυτοκινητα που οδηγουν...
Μεχρι πριν 5 χρονια θεωρουσα χειροτερους οδηγους αυτους που οδηγουσαν LADA. Τωρα πλεον την θεση τους εχουν παρει οι οδηγοι των Hyundai (Δεν εννοω τους Armin, Freddy & Juha βεβαια...)ΥΓ. Απαιχτη η ατακα του Kouk για τους Ντοκτορες!
-
Renault Thalia!!!!
ΑΣΧΗΜΟ! Παίρνουν το όμορφο Clio και VIOLA!!!YUCK!!!!!
Επίσης με ενοχλούν αφάνταστα τα Made in Turkey γενικώς.
-
[quote='Yannis-ChalkiRacingClub'][quote='cmarin']
Μεχρι πριν 5 χρονια θεωρουσα χειροτερους οδηγους αυτους που οδηγουσαν LADA. quote]Μεγα λαθος το 'δειξε μου το αμαξι σου να σου πω ποιος εισαι'...βλεπεις δεν μπορεις να ξερεις το πορτοφολι του αλλου ωστε να βγαζεις συμπερασμα. Σιγουρα η συντριπτικη πλειοψηφια οδηγων Lada 'εχει παραιτηθει απο την οδηγηση' αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις...
http://www.pabse.com/image/5601831
Kατα τα αλλα και εγω σιχαινομαι τα αμερικανικα φερετρα (πλην Vette/Viper, αντε Camaro και Fierbird). To thalia ειναι οντως αισχος, τα 'ημιψηλα' αυτοκινητα το ιδιο και οσο για το hyundai coupe δεν θα ημουν τοοοοοσο απολυτος...Το προβλημα του εν λογω αυτοκινητου ειναι πως δεν πρεπει να πεσει στα χερια βλαχοdriver που θα το φορτωσει με τα γνωστα 'super tuning accesories' δηλ. μπλε πιτσιλιστιρια, αυτοκολλητη ταπα βενζινης και λοιπα ΗΛΙΘΙΑ εξαρτηματα...
-
Να καταθέσω και την δική μου προσωπική άποψη πάνω στο θέμα. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια γενική βελτίωση από τις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες σχετικά με την σχεδίαση των αυτοκινήτων δεν λείπουν οι περιπτώσεις που λανσάρονται στην αγορά αυτοκίνητα που δεν θα τα οδηγούσαμε ακόμα και αν μας τα χάριζαν.
- Να ξεκινήσω από τους Αμερικάνους οι οποίοι εδώ και 100 χρόνια δεν λένε να ξεκόψουν από το σχεδιασμό 'πλωτών' σκαφών χωρίς να λαμβάνουν υπόψη ότι τα αυτοκίνητα κατά γενική ομολογία βρίσκουν κατά αποκλειστικότητα χρήση στην ξηρά και όχι στην θάλασσα.
Αναφορικά οι CHRYSLER, OLDSMOBIL, FORD(USA), PLYMOUTH, για να μην τις αναφέρω ονομαστικά όλες οι Αμερικάνικες αυτοκινητοβιομηχανίες. - Σειρά έχουν οι Κορεάτες, sorry guys,αλλά οι κιτρινιάριδες δεν έχουν ιδέα από κατασκευή αυτοκινήτων, είναι καλοί μόνο στις πολεμικές τέχνες, στην κατασκευή μικροτσίπ, και στην διοργάνωση Μουντιάλ. Επίσης και εδώ δεν αξίζει να αναφέρω ονομαστικά τις εταιρίες μιας και όλες κινούνται στα ίδια μήκη κύματος.
- Επόμενοι οι Ρώσοι και γενικά οι 'του ανατολικού μπλοκ' με τα κάθε λογής WARTBURG, TATRA, LADA,POLSKI, και άλλες τερατόμορφες κατασκεύες.
- Oι Γάλλοι με τα 2CV και τα 'βατράχια' τους. Επίσης όλα τα BX ATOUT, και τα πρώτα TALBOT-PEUGEOT.
- Oι Ιταλοί με τα UNO, TIPO, PANDA, CINQUECENTO, SEICENTO.
- Οι Γερμανοί με POLO 1ης γενιάς, ΑUDI 60 και 100.
- Οι Ισπανοί με τα SEAT MARBELLA, IBIZA 1ης γενιάς, και όλα τα TOLEDO.
- Οι Αγγλοι με τις ROLLS-ROYCE, AUSTIN METRO.
- Oι Ιάπωνες με τα NISSAN MICRA, SUZUKI ALTO, DAIHATSU FEROZA, NISSAN SUNNY.
Τhat's all folks.
- Να ξεκινήσω από τους Αμερικάνους οι οποίοι εδώ και 100 χρόνια δεν λένε να ξεκόψουν από το σχεδιασμό 'πλωτών' σκαφών χωρίς να λαμβάνουν υπόψη ότι τα αυτοκίνητα κατά γενική ομολογία βρίσκουν κατά αποκλειστικότητα χρήση στην ξηρά και όχι στην θάλασσα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γενικώτερα οι γιατροί σαν οδηγοί ειναι συνήθως απαράδεκτοι!!!Μάλλον ξεχνάς ότι ακόμα χειρότεροι είναι οι οδηγοί των Μercedes ΄(κυρίως των παλιών-λιγότερο των καινούργιων) ανεξαρτήτως ηλικίας εν Ελλάδι, καθώς και οι οδηγοί των νέων SUV 4X4 (η γνωστή και ως φυλή των 'Τσερόκι').
Πάντως και αρκετοί νεότεροι που οδηγούν τα 'γρήγορα' PuntoSaxoRalla δεν ξεχνούν μετά μανίας να προσπαθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους προκαλώντας στα φανάρια.
Aυτά!!!
Chris
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΙΟΤΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ 'ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ' ΚΑΙ ΟΧΙ 'ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ' ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΔΑΠΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΟΛΛΑΡΙΑ η ΓΙΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.
ΑΠΛΩΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ TARGET GROOP ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.........Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ;;;;
ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...........ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Νίκος Καρνής έγραψε:
Να καταθέσω και την δική μου προσωπική άποψη πάνω στο θέμα. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια γενική βελτίωση από τις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες σχετικά με την σχεδίαση των αυτοκινήτων δεν λείπουν οι περιπτώσεις που λανσάρονται στην αγορά αυτοκίνητα που δεν θα τα οδηγούσαμε ακόμα και αν μας τα χάριζαν.- Να ξεκινήσω από τους Αμερικάνους οι οποίοι εδώ και 100 χρόνια δεν λένε να ξεκόψουν από το σχεδιασμό 'πλωτών' σκαφών χωρίς να λαμβάνουν υπόψη ότι τα αυτοκίνητα κατά γενική ομολογία βρίσκουν κατά αποκλειστικότητα χρήση στην ξηρά και όχι στην θάλασσα.
Αναφορικά οι CHRYSLER, OLDSMOBIL, FORD(USA), PLYMOUTH, για να μην τις αναφέρω ονομαστικά όλες οι Αμερικάνικες αυτοκινητοβιομηχανίες. - Σειρά έχουν οι Κορεάτες, sorry guys,αλλά οι κιτρινιάριδες δεν έχουν ιδέα από κατασκευή αυτοκινήτων, είναι καλοί μόνο στις πολεμικές τέχνες, στην κατασκευή μικροτσίπ, και στην διοργάνωση Μουντιάλ. Επίσης και εδώ δεν αξίζει να αναφέρω ονομαστικά τις εταιρίες μιας και όλες κινούνται στα ίδια μήκη κύματος.
- Επόμενοι οι Ρώσοι και γενικά οι 'του ανατολικού μπλοκ' με τα κάθε λογής WARTBURG, TATRA, LADA,POLSKI, και άλλες τερατόμορφες κατασκεύες.
- Oι Γάλλοι με τα 2CV και τα 'βατράχια' τους. Επίσης όλα τα BX ATOUT, και τα πρώτα TALBOT-PEUGEOT.
- Oι Ιταλοί με τα UNO, TIPO, PANDA, CINQUECENTO, SEICENTO.
- Οι Γερμανοί με POLO 1ης γενιάς, ΑUDI 60 και 100.
- Οι Ισπανοί με τα SEAT MARBELLA, IBIZA 1ης γενιάς, και όλα τα TOLEDO.
- Οι Αγγλοι με τις ROLLS-ROYCE, AUSTIN METRO.
- Oι Ιάπωνες με τα NISSAN MICRA, SUZUKI ALTO, DAIHATSU FEROZA, NISSAN SUNNY.
Τhat's all folks.
Δεν άφησες και τίποτα 'όρθιο'!!
-
Μέχρι το προηγούμενο μοντέλο αντιπαθούσα ιδιαίτερα τις Corolla... Αλλά αυτοί οι οι τύποι έβγαλαν την καινούργια (που είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο) και με 'βούλωσαν'.
Ρε παιδιά, κυκλοφορούν στους δρόμους κάτι (σαν) αυτοκίνητα με το λογότυπο ΚΙΑ. Παρακαλείται αυτός που είχε όρεξη για πλάκα και τα έβγαλε στην κυκλοφορία να ασχοληθεί με κάτι άλλο, ας πάει για ψάρεμα στο κάτω κάτω (κατά το γνωστό ανέκδοτο...)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χωρίς να θέλουμε να προσβάλλουμε τους ιδιοκτήτες τους, αφού πρόκειται για προσωπική γνώμη, μπορούμε εδώ να καταθέσουμε τα αυτοκίνητα που δεν τα γουστάρουμε καθόλου, μας σπάνε τα νεύρα, τα κοιτάμε παράξενα στο δρόμο και γενικά δεν θα τα αγοράζαμε ποτέ από αισθητικής και όχι μόνο άποψης.
Συμφωνώ ότι τα σχόλια δεν πρέπει να προσβάλουν τους ιδιοκτήτες αλλά όσο γίνεται αυτό γιατί και με ένα απλό σχόλιο ότι το Χ αυτοκίνητο είναι χάλια αυτομάτως ίσως προσβάλλεται ο άλλος!!!!
Ας ξεκινήσουμε κατ'αρχήν από αυτοκίνητα των ημερών μας. Αν υπάρχει βέβαια και παλαιότερη άποψη είναι δεκτή.
Σαφώς δεκτή απλά θα μπλεχτούμε παραπάνω
Προτείνω άλλο topic για παλιά αυτοκίνηταΈχουμε και λέμε λοιπόν
Τα δικά μου άσχημα αυτοκίνητα (καινούργια) ή αυτοκίνητα που δεν θα τα κοιτάξω με 2η ματιά και γενικά ότι δεν θα αγόραζα για αισθητικούς και ΜΟΝΟ λόγους είναι :Audi ΤΤ : Απλά δεν μου αρέσει!!!
Chrysler PT Cruiser
Dacia Nova (no comments...)
Daewoo (Όλα εκτός του Matiz)
Daihatsu (Όλα εκτός του Sirion)
Fiat (panda,Doblo,Multipla)
Hyundai Atos (τι να λέμε τώρα....)
Lada (επίσης τι να λέμε τώρα!!!)
Mitsubishi
Nissan
Opel Agila
Peugeot 206cc (Λυπάμαι αλλά δεν μου αρέσει) , 307
Renault Twingo,Kangoo, Avantime (υπερβολικά προχωρημένο)
Seat Arosa
Suzuki
Smart
VW Lupo,Polo,Δείτε και αυτό σχετικά http://www.uglycars.co.uk/
Απαράδεκτο site ....
Για τον μοναδικό λόγο ότι τα σχόλια του είναι προσβλητικά χωρίς κανένα humor
(βέβαια σε πολλά διαφωνώ)
(Βλέπετε κρίνει και το δικό μου αυτοκίνητο!!!)Μέγα λάθος το 'δείξε μου το αμάξι σου να σου πω ποιος είσαι'...βλέπεις δεν μπορείς να ξέρεις το πορτοφόλι του αλλού ώστε να βγάζεις συμπέρασμα. Σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία οδηγών Lada 'έχει παραιτηθεί από την οδήγηση' αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις...
Διαφωνώ
Όσον αφορά στην οδηγική ικανότητα δεν νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε κάποιο σαφές συμπέρασμα
ΑΛΛΑ :Γιατί να μην παραδεχτούμε ότι το αυτοκίνητο δείχνει κάποια στοιχεία της προσωπικότητας μας?
Δεν το διαλέγουμε για την εμφάνιση του? Αν είναι γερό και θέλουμε να το έχουμε για 100 χρόνια? Αν πουλάμε μούρη με το αυτοκίνητο μας? Αν είναι γρήγορο? Αν είναι άνετο και καλύπτει τις ανάγκες μας? Και διάφορα άλλα...
Άρα αν εξαιρέσεις της περιπτώσεις για παράδειγμα που κάποιος θα αγοράσει ένα φτηνό γιαπωνέζικο οικογενειακό επειδή δεν μπορεί να πάρει ένα ακριβό ευρωπαϊκό οικογενειακό και ξέρει βέβαια ότι δεν είναι και ότι πιο ωραίο, νομίζω ότι μπορώ να προβλέψω ποιος είναι ο οδηγός κάθε αυτοκινήτου (Με σφάλματα κάποια σφάλματα φυσικά !!)
Το αντίθετο?Επόμενοι οι Ρώσοι και γενικά οι 'του ανατολικού μπλοκ' με τα κάθε λογής WARTBURG, TATRA, LADA,POLSKI, και άλλες τερατόμορφες κατασκεύες
Oι Γάλλοι με τα 2CV και τα 'βατράχια' τους. Επίσης όλα τα BX ATOUT, και τα πρώτα TALBOT-PEUGEOT.Δεκτά όλα τα σχόλια απλά να θυμίσω κάτι που ίσως ξεχνάμε αλλά το ξέρουμε...
Ζούμε στο 2002 (Δεν ενοώ οτι αυτό είναι που ξεχνάμε ) Μήπως είναι αδικία να κρίνουμε αυτοκίνητα που σχεδιάστηκαν τις δεκαετίες του 40 και 50 κλπ? (2cv και βατράχια!!!)
Πως θα κρίνει κάποιος το 2060 την 147??
Άρα ας κοιτάμε ΜΗΠΩΣ για την εποχή του ήταν καλό το σχέδιο ...Εγώ δηλαδή δεν ξέρω αν μπορώ να κρίνω αυτοκίνητο του 60...γιατί πολύ απλά έχω μεγαλώσει με την αισθητική, μόδα, πολιτισμό, συνήθειες του 90 άρα το πιο πιθανό είναι να μην μου αρέσει!!!
Εξάλλου θυμάστε πολλά ωραία αυτοκίνητα του 60 ?
Μη ακούσω βέβαια για Ferrari, Lotus κλπ κλπ!!!
Μιλάμε για normal αυτοκίνητα!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ 'ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ' ΚΑΙ ΟΧΙ 'ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ' ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.
Εντάξει...το ίδιο πράγμα είναι...
Πειράζει να πω ότι «δεν μου αρέσει επειδή δεν είναι ωραιο !!!»ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΔΑΠΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΟΛΛΑΡΙΑ η ΓΙΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι
Απλα γιαυτό υπάρχουν σχεδιαστές και σχεδιαστέςΛες όταν έβγαλε η Hyundai το Atos να είπε «ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ !!!»
Δηλαδή μηδενίζουμε την αξία των σχεδιαστών με αυτή τη λογική...
ΑΠΛΩΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ TARGET GROOP ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ
Να το πω αλλιώς?
Οι εταιρίες που δεν φημίζονται για το ωραίο σχέδιο ΕΛΠΙΖΟΥΝ ότι θα βρεθεί ένα target group και για αυτές.... -
Μπήκα στο uglycars.co.uk και είναι η αλήθεια ότι γέλασα με την καρδιά μου.
Στο feedback όμως έγινα έξαλλος. Κάποιοι ιερόσυλοι γράφουν απίστευτα πράγματα...
Πάρτε ένα δείγμα:
Renault Fuego - Faron Hartley - My music teacher had an orange one! Perhaps they came up with the name to suggest what should have happened to the designer of this hideous beast.
Πρώτος άσχετος, το Fuego ήταν έτη φωτός μπροστά όταν κυκλοφόρησε και θα στεκόταν άνετα (με ένα μικρό face lift) ακόμη και σήμερα. Άσχετα βέβαια αν προέκυψε πιο αναξιόπιστο και από οποιοδήποτε Fiat του '70.
Peugeot 206 - Paul - It looks all wronk. The front, back and sides were designed by chimps who simple took a MPV and squashed down to small car size and then put some ridiculous bonnet vents (to make it look REALLY sporty?). Strange car
Άνευ σχολίου.
Ford Focus - David McClelland - Focus? Looks like the bloody designers couldn't focus on their drawing boards. I thought the KA was bad, but looks like they have tried to make the same thing again only bigger. Ugly isn't the word ....no....ugly is the word. Complete arse curtains.
Ξανά ανευ σχολίου.
Και το αποκορύφωμα
lamborghini muria - Blake - This is the ugliest $1,000,000 car. Just look at it! (ευτυχώς κάποιος απάντησε: Good site, you just need to brush up on your car knowledge. I mean, even having the word 'Lamborghini Miura' anywhere near this page is totally sacrilegious.)
ΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!?!?!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Γιατί να μην παραδεχτούμε ότι το αυτοκίνητο δείχνει κάποια στοιχεία της προσωπικότητας μας?Δεν το διαλέγουμε για την εμφάνιση του? Αν είναι γερό και θέλουμε να το έχουμε για 100 χρόνια? Αν πουλάμε μούρη με το αυτοκίνητο μας? Αν είναι γρήγορο? Αν είναι άνετο και καλύπτει τις ανάγκες μας? Και διάφορα άλλα...
Άρα αν εξαιρέσεις της περιπτώσεις για παράδειγμα που κάποιος θα αγοράσει ένα φτηνό γιαπωνέζικο οικογενειακό επειδή δεν μπορεί να πάρει ένα ακριβό ευρωπαϊκό οικογενειακό και ξέρει βέβαια ότι δεν είναι και ότι πιο ωραίο, νομίζω ότι μπορώ να προβλέψω ποιος είναι ο οδηγός κάθε αυτοκινήτου (Με σφάλματα κάποια σφάλματα φυσικά !!)
Θα συμφωνήσω ότι το αυτοκίνητο φανερώνει κάποια στοιχεία της προσωπικότητας του κατόχου του με μια προϋπόθεση: η επιλογή του να μην έγινε μέσα σε στενά οικονομικά πλαίσια (κάτι το οποίο υπαινίσσεσαι κι εσύ). Αν κάποιος αγόρασε Lada, Matiz, ή Atos, επειδή δεν μπορούσε να διαθέσει περισσότερα χρήματα, δε νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για το χαρακτήρα του.
Και μια ερώτηση: Μήπως εννοείς φτηνό κορεάτικο οικογενειακό; Γιατί φτηνό γιαπωνέζικο δεν ξέρω. Τα αυτοκίνητα των Toyota, Nissan και Honda όχι μόνο δεν είναι φτηνά, αλλά κοστίζουν το ίδιο με τα ευρωπαϊκά.
Ζούμε στο 2002 (Δεν ενοώ οτι αυτό είναι που ξεχνάμε ) Μήπως είναι αδικία να κρίνουμε αυτοκίνητα που σχεδιάστηκαν τις δεκαετίες του 40 και 50 κλπ? (2cv και βατράχια!!!)
Πως θα κρίνει κάποιος το 2060 την 147??
Άρα ας κοιτάμε ΜΗΠΩΣ για την εποχή του ήταν καλό το σχέδιο ...Εγώ δηλαδή δεν ξέρω αν μπορώ να κρίνω αυτοκίνητο του 60...γιατί πολύ απλά έχω μεγαλώσει με την αισθητική, μόδα, πολιτισμό, συνήθειες του 90 άρα το πιο πιθανό είναι να μην μου αρέσει!!!
Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.........Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ;;;;
Μια ακόμα άποψη που προσυπογράφω.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Μπήκα στο uglycars.co.uk και είναι η αλήθεια ότι γέλασα με την καρδιά μου.Στο feedback όμως έγινα έξαλλος. Κάποιοι ιερόσυλοι γράφουν απίστευτα πράγματα...
Ασε... σου λέω μην το ψάχνεις!
Μην χάνουμε την ώρα μας με τέτοια site...Και μια ερώτηση: Μήπως εννοείς φτηνό κορεάτικο οικογενειακό; Γιατί φτηνό γιαπωνέζικο δεν ξέρω. Τα αυτοκίνητα των Toyota, Nissan και Honda όχι μόνο δεν είναι φτηνά, αλλά κοστίζουν το ίδιο με τα ευρωπαϊκά.
Χμμμ .ναι ..όντως...
-
Καταρχήν αντιγράφω, συμφωνώ και επαυξάνω:
Τα Αμερικάνικα που προσπαθούν να φαίνονται για αυτοκίνητα!!!
Ακόμα Renault Thalia (τέρας ) και Golf IV (πραγματικά το βρίσκω αν όχι άσχημο, τραγικά αδιάφορο και δεν συμμερίζομαι το κόλλημα κυρίως του γυναικείου πληθυσμού). -
...και συνεχίζω...
PT Cruiser (τι εθνική υπερηφάνεια είναι αυτή?).
Ssanyong Corrado και λιγότερο το Musso.
Toyota Yaris Verso
Renault Vel Satis -
και μια που λέμε για αμερικάνους...απολαύστε το Pontiac Atzek
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και μια που λέμε για αμερικάνους...απολαύστε το Pontiac Atzek
Ποιο ειναι το Pontiac ρε Κώστα,το μπροστά ή το πίσω???!!!!
-
Καλα, αυτο που βλεπω στο δρομο και παθαινω την πλακα μου ειναι το PT Cruiser. Το αμαξι τοιχος κυκλοφορει αναμεσα μας. Ενα ακομα που δεν μου αρεσει προσωπικα καθολου αν και δεν εχω ακουσει αρνητικα σχολια ειναι το Stilo... Mερικοι μπορει να με βριζουν τωρα αλλα και μονο που το βλεπω με πιανει μια ανατριχιλα και θελω να αλλαξω λωριδα κυκλοφοριας....
-
Μήπως σας άρεσε ή προσπάθεια της Porsche να μπει σε άλλο χώρο. Σχεδόν απαράδεκτη. Μιλάω για το cayene
-
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η καινούργια BMW COmpact...
Τα Multipla και Liana (και γενικά όλα με πρόσθετο όγκο) φυσικά συμφωνώ και επαυξάνω ότι είναι ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ...
Το PT Cruiser ενώ είμαι λάτρης των coupe αυτοκινήτων τολμώ να πώ ότι μου αρέσει... και δεν το θεωρώ καυόλου άσχημο.
ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ