-
Ο χρήστης voice of reason έγραψε:
ΑΣΧΕΤΟ μιας και πήρα φόρα... όσοι σταματάτε ακριβώς μπροστά στο περίπτερο για τσιγάρα και παρακωλύετε την κυκλοφορία είστε μεγάλες οδηγάρες.Μεγάλη ιστορία το κάπνισμα...
Αντί να απαγορεύουν το κάπνισμα έπρεπε να απαγορεύσουν τους καπνιστές!!!
-
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Oσοι αντιπαθείτε αμερικάνικα αυτοκίνητα (δυστυχώς υπάρχει ομοφωνία εδώ πέρα) τι έχετε να πείτε για το Chryshler Crossfire;http://www.allsportauto.com/english/det ... l_idMD=768
http://www.allsportauto.com/english/det ... l_idMD=768
http://www.allsportauto.com/english/det ... l_idMD=768Και μόνο ότι μπαίνοντας μέσα σε ένα Crossfire βλέπεις το εσωτερικό της SLK του 1996 θα πρέπει να σε ταρακουνήσει απο την χαζή σκέψη σου οτι αγοράζεις ένα καλό αυτοκίνητο.
(Θα ήταν καλό πρίν απο 5-10 χρόνια, όπως ήταν πολύ καλή η SLK MKI τότε!)
-
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΟΥΝΤΑΙ!
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ οδηγοί τους
-
Ο χρήστης NajaNaja έγραψε:
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΟΥΝΤΑΙ!
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ οδηγοί τουςΤο προηγούμενο Χιουντάι κουπέ ήταν όντως φρίκη, μια παρωδία σχεδιασμού και μνημείο έλλειψης γούστου! Όταν βγήκε το νέο όμως, κατάπια την γλώσσα μου και τις προκαταλήψεις μου - είναι ένα αντικειμενικά καλό αυτοκίνητο με αρμονική/συμπαθητική σχεδίαση .
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το προηγούμενο Χιουντάι κουπέ ήταν όντως φρίκη, μια παρωδία σχεδιασμού και μνημείο έλλειψης γούστου! Όταν βγήκε το νέο όμως, κατάπια την γλώσσα μου και τις προκαταλήψεις μου - είναι ένα αντικειμενικά καλό αυτοκίνητο με αρμονική/συμπαθητική σχεδίαση .+1 σε αυτό. Μια χαρά είναι το τελευταίο Κουπέ.
-
Τα Nissan Cherry και Sunny. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο!
-
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΟΥΝΤΑΙ!ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ οδηγοί τους
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΟΥΝΤΑΙ!
Σωστά! NajaNaja εννοείς ότι αντιπαθείς και ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς των Χιουντάϊ?!...Λίγο τραβηγμένο δεν νομιζεις?...
-
Krus με πρόλαβες με το toledo...
Επίσης όταν ο Clarckson εψαχνε κάτι παρόμοιο, είχε βάλει στην σειρά 9 ψυγεία και ένα ασπρο corolla και έψαχνε να το βρει.... ..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα Nissan Cherry και Sunny. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο!Σε πέτυχα πουθενά με στροφές και σε άφησα πίσω;
Α, τώρα το σκέφτηκα: Μάλλον τα αντιπαθείς επειδή παίρνουν πάντα μπροστά με την πρώτη!
...δεν χρειάζεται να πω ότι λίγη πλάκα το πρωί ανεβάζει τη διάθεση!
-
κανένα πρόβλημα αιδεσιμώτατε!!
-
ααα, sorry funkyreverend είχε και το sunny στην λίστα αυτή και έλεγε ότι δεν μπορούσε να βρει πιο είναι το μπροστα μερος και πιο το πίσω..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΟΥΝΤΑΙ!
Μη ψαρώνεις Μάνο!
Απο τωρινά μοντέλα αντιπαθώ τρομερά το Vectra, το θεωρώ άσχημο, αδιάφορο και πραγματικά δε βρίσκω λόγο να το διαλέξει κανείς εναντι του (καλύτερου) ανταγωνισμού. Αλλα περι ορέξεως...
-
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΟΥΝΤΑΙ!ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ οδηγοί τους
και ο random1 ?
-
Ο χρήστης face έγραψε:
ααα, sorry funkyreverend είχε και το sunny στην λίστα αυτή και έλεγε ότι δεν μπορούσε να βρει πιο είναι το μπροστα μερος και πιο το πίσω..Τα φοβούνται επειδή ο ανταγωνισμός διαλύεται...είχα ακούσει για εμπλοκή της Nissan με το Β11 Concept στο WRC, αλλά μάλλον θα πάνε για F1...
Ποια αντιπαθώ εγώ...
α) Golf III - Golf IV : το κορυφαίο κόλπο στην ιστορία του marketing και η πιο διαστρεβλωμένη εικόνα αγοράς στην Ελλάδα...
β) Polo : 1ο στάδιο - μέχρι να με πείσουν ότι είναι όμορφο
2ο στάδιο - τουλάχιστον να με πείσουν ότι είναι 'γλυκούλι'
3ο στάδιο - άντε να μπω μέσα...
4ο στάδιο - τα γέλια που με πιάνουν όταν αντιληφθώ την 'αντιληπτή' ποιότητα
5ο στάδιο - Στρίβει το τιμόνι και...
6ο στάδιο -γ) Αlmera : Ούτε σχόλιο δεν μπορώ να σκεφτώ να γράψω...
δ) Οι μικρές mercedes, A και Β : Μπαμπά μπαμπά, έχω ένα κουτί παπουτσιών, να του βάλουμε τέσσερις ρόδες;
ε) Peugeot 307 : Η Arsenal σε αυτοκίνητο...Boring, boring, boring. Για την ακρίβεια, νομίζω ότι είδα τέσσερα σήμερα και ακόμα δεν έχω σηκωθεί από το κρεβάτι μου...
στ) Mini - Beetle : Πάρτε 100 χρόνια ιστορίας και φτιάξτε ένα επιτυχημένο (ή μη) εμπορικά προϊόν. Απαραίτητη προϋπόθεση: Καταργήστε όλα τα στοιχεία που τα έκαναν αγαπημένα...κρατήστε μόνο το όνομα και λίγο το σχήμα!
Αν αρχίσω...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
...............
ε) Peugeot 307 : Η Arsenal σε αυτοκίνητο...Boring, boring, boring. Για την ακρίβεια, νομίζω ότι είδα τέσσερα σήμερα και ακόμα δεν έχω σηκωθεί από το κρεβάτι μου...............
κυρ ΜουΝτουΒουΚιου...κυρ ΤακιςΒου....σας ζητάνε!!
-
Για το mini που αναφέρθηκε και σε προηγούμενες σελίδες, εγώ έχω καλή γνώμη. Τι καλή δηλαδή που αν με έφταναν οι χώροι και μπορούσα να διαθέσω για τέτοιου είδους αυτοκίνητο τα χρήματα, θα το έπαιρνα χωρίς πολλή σκέψη. Και μου αρέσει από πλευράς εμφάνισης και το γουστάρω από πλευράς στησίματος. Κουκλάκι.
Ο σκαραβαίος είναι τελείως διαφορετική ιστορία και θεωρώ ότι κακώς τον βάζετε στο ίδιο τσουβάλι.Αυτό το θέμα δεν θα μπορούσε να ενωθεί με το 'design disasters';
-
Για μένα το 'design disasters' διαφέρει από τα αυτοκίνητα που αντιπαθούμε. Δεν είναι μόνο το σχέδιο...
Το MINI το αντιπαθώ επειδή δεν κράτησε τίποτα από την αρχική ιδέα. Μόνο το γεγονός ότι πλέον δεν είναι μίνι, φτάνει και περισσεύει. Το ένα κατάφερε να γίνει style icon λόγω πολλών πραγμάτων, το δεύτερο λόγω BMW, υψηλής τιμής και διαφήμισης παντού και πάντα...
Έχασε τον χαρακτήρα που κρατούσε ο πρόγονος για μερικές δεκαετίες...
-
Για το μινι συμφωνωμε τον manosk>Δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το σκαραβαιο.Ο σκαραβαιος ειναι ενα γκολφ με αλλο σχεδιο.Το μινι ειναι μοναδικο αυτοκινητο,ειδικα σε αμεσοτητα και οδικη συμπεριφορα πιστευω οτι λιγα αυτοκινητα σου δινουν αυτη την αισθηση σε αυτα τα χρηματα.
ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ