-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
- μίλησα υποθετικά
- μιλάς για τον οδηγό που απείχε κάμποσα χρόνια από τους αγώνες (εδώ γύρισε στο ΝΒΑ ο θεός Michael Jordan και δεν μπορούσε να κάνει τα αυτονότητα)
- λίγος σεβασμός, συγκρίνεις έναν παγκόσμιο πρωταθλητή (έστω και λόγω μονοθεσίου) με έναν που τρέχει λόγω καλού χορηγού...έλεος!
- κι εγω επισης.
2.Δεν με ενδιαφερει εμενα ποσο απείχε, με ενδιαφερει οτι απο τη στιγμη που γυρισε απογοητευσε. Το αποτελεσμα μετραει αγαπητε elteo. Δικαιολογιες μπορει να εχει πολλες, αλλά αυτο δεν αλλαζει το αποτελεσμα οτι δεν τραβαει ο ανθρωπος, δεν μπορει πια πως να το πουμε?? - Ωραιος ο τιτλος, αλλα για να διατηρηθει ο σεβασμος και η εκτιμηση πρεπει να κανει εργα. Ενας Παγκοσμιος πρωταθλητης που απογοητευει πληρως!! Ο αλλος τουλάχιστον, οπως λες τρεχει λογω καλου χορηγου, για οτι εχει στα χερια του και οτι ειναι ο ιδιος τα πηγε περιφημα!!
Και ξαναλεω, στην Φορμουλα 1 χρειαζονται εργα και πραξεις. Ωραια και πες οτι ο βιλνεβ εχει 1002 δικαιολογιες! Αλλαζει το γεγονος οτι απο τους χειροτερους και πιο αργους αυτη τη στιγμη? Οχι!
Μακαρι να εντυπωσιασει φετος, τι να πω? Ευχομαι τα καλυτερα.Εγώ διαφωνώ κάθετα για τον Jordan. Έπαιξε χάλια για καμιά δεκαριά παιχνίδια και μετά ξανά κορυφαίος. Εκείνη την εποχή δεν άφηνα αγώνα για αγώνα του ΝΒΑ. Και εγώ αρχικά απογοητεύτηκα αλλά μετά 'χάζεψα'.
Σόρρυ, αλλά είσαι φάουλ.
Για την F1 τα πράγματα είναι προφανή. (για να είμαι λίγο intopic) -
Η Funis θέτει το θέμα στη σωστή του διάσταση, κατ'εμέ. Πράγματι ως τώρα όλα δείχνουν ότι ο Γαλλοκαναδός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του μακρινού 1997 θα έπρατε συνετά αν είχε αποχωρήσει από το Σπορ εδώ και καιρό. Έχει απογοητεύσει πολύ κόσμο. Στο κάτω-κάτω κάτι ήξερε και ο ταλαίπωρος τετράκις Π.Πρωταθλητής Alain Prost, που τόσο έχει κατηγορηθεί εδώ από τον George Tabs, όταν αποχωρούσε την χρονιά της κατάκτησης του τελευταίου τίτλου. Καλύτερο τέλος δεν έχει δει ούτε ο Schumacher μέχρι τώρα Αλλά για τον Villeneuve υπάρχει η εξής ιδιορρυθμία: Κατέκτησε τον τίτλο του τον δεύτερο μόλις χρόνο (κάτι σχεδόν παρόμοιο με τον Damon Hill) και έφερε την επωνυμία του θρυλικού Gilles, οπότε έπρεπε να συνεχίσει και με κατώτερο μονοθέσιο και να ακολουθήσει το παράδειγμα του Σουμάχερ στη Φερράρι. Φιλόδοξη προοπτική που έπεσε στο κενό -ο Jenson Button στην BAR, άσχετα αν το μονοθέσιο έχει σοβαρή βελτίωση από τότε που έφυγε ο Jacques, σίγουρα αποτελεί τον κορυφαίο πιλότο που οδήγησε μέχρι τώρα γι' αυτή την ομάδα σε επιδόσεις. Αλλά όπως ισχύει και για τον μεγάλο (σε ηλικία και επιδόσεις) Σουμάχερ, η F1 για τον JV αποτελεί ανεξέλεγκτο πάθος και ακατανίκητη έλξη και είναι βέβαιο ότι θα έκανε τα πάντα για να έχει μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξει σε όλους την αξία του, μόνο που αυτή μπορεί να είναι η τελευταία...
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Η Funis θέτει το θέμα στη σωστή του διάσταση, κατ'εμέ.Ειναι εντυπωσιακο πως καποιος μπορει να τραβηξει την προσοχη του αναγνωστη απο την πρωτη κιολας πρόταση!!
(Συμφωνουμε red spirit)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Η Funis θέτει το θέμα στη σωστή του διάσταση, κατ'εμέ.
Ειναι εντυπωσιακο πως καποιος μπορει να τραβηξει την προσοχη του αναγνωστη απο την πρωτη κιολας πρόταση!!
(Συμφωνουμε red spirit)
Σας παρακολουθώ ανελιπώς Funis, αλλά πρέπει να έχω και αγώνες για να γράψω. Υπομονή μέχρι να αρχίσει η νέα σαιζόν και τότε θα δεις αναλύσεις από όλους μας που δεν θα χωράει το φόρουμ
-
Σας παρακολουθώ ανελιπώς Funis, αλλά πρέπει να έχω και αγώνες για να γράψω. Υπομονή μέχρι να αρχίσει η νέα σαιζόν και τότε θα δεις αναλύσεις από όλους μας που δεν θα χωράει το φόρουμΩ δεν αμφιβαλλω καθολου γι'αυτο, αν και πρεπει να περιμενουμε λιγους μηνες ακομα, αλλα καλα να μαστε να γραφουμε και να αναλυουμε!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- μιλάς για τον οδηγό που απείχε κάμποσα χρόνια από τους αγώνες (εδώ γύρισε στο ΝΒΑ ο θεός Michael Jordan και δεν μπορούσε να κάνει τα αυτονότητα)
Αν δεν παρακολουθείς το άθλημα άστο.
Ποιό είναι το λάθος κύριε Ειδήμονα...; Δεν σταμάτησε για ένα χρονικό διάστημα και επανήλθε αρχικά στην Ρενό για 3 αγώνες και μετά με 2ετές στην Sauber;
Γεμίσαμε ΞΕΡΟΛΕΣ εδώ μέσα...
Σταμάτησε για 80% ΜΙΑΣ ΣΕΖΟΝ (ποια χρόνια... ) και αυτό επειδή ΗΔΗ πριν φύγει ήταν φοροεισπράκτωρ και ουσία μηδεν... (στην ΜΠΑΡ).
Όσο για την ατυχή σύγκριση με Τζόρνταν (ο οποίος έφυγε όντας κορυφαίος), αφενός έφυγε για αρκετό καιρό (μέχρι και σπορ άλλαξε, με μεγάλη αποτυχία), αφετέρου όσο θυμάμαι βγήκε πολυτιμότερος παίκτης ΑΦΟΥ γύρισε 'λιγότερο ικανός', οπότε μάλλον έκανε όλα τα αυτονόητα και κάτι παραπάνω...
Έστω και χειρότερος από κάποτε. Μια φορά και πάλι κορυφαίος ήταν, και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ έτρωγε χυλόπιτες στο επίπεδο της ΜΑΣΑς... -
Στο κάτω-κάτω κάτι ήξερε και ο ταλαίπωρος τετράκις Π.Πρωταθλητής Alain Prost, που τόσο έχει κατηγορηθεί εδώ από τον George Tabs, όταν αποχωρούσε την χρονιά της κατάκτησης του τελευταίου τίτλου. Καλύτερο τέλος δεν έχει δει ούτε ο Schumacher μέχρι τώραΔε θυμάμαι να κατηγόρησα τον Προστ για τον τρόπο της αποχώρησής του ποτέ...
Αντίθετα του έχω σούρει τα εξ αμάξης για την Σουζούκα μερικά χρονάκια νωρίτερα, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο...
Επίσης τον έχω καζάρει ολίγον που με το αεροπλάνο έχανε πολλές φορές στα ίσα από τον Σένα... Σαν να έχανε το 2004 ο Σούμι από Τζάγκουαρ (όποιος και να την οδηγούσε) και να τον λέγαμε και υπερχερά!!
Ο δε Σούμι τώρα που τον πιάσαμε, δεν έχει δει καλύτερο τέλος από τον Προστ, μιας και δεν έχει δει καν τέλος ακόμα!!
Ίσως φέτος με το πισωγύρισμα στα ελαστικά και στην ίδια ομάδα τον οδηγό που ξεφτίλισε ολόκληρο Βιλνέβ (σφάξιμο με το βαμβάκι, ε;;; ) να ξαναβγει πρώτος... -
Τελικά η επαναστατική αλλαγή για την παρουσίαση της διπλής πίσω πτέρυγας το 2007, δεν θα ισχύσει αφού αυτή ήταν η απόφαση των τεχνικών διευθυντών των ομάδων. Οι ίδιοι πάντως ήταν αυτοί που σε συνεργασία με την ομοσπονδία είχαν αποφασίσει την αλλαγή αυτή.
Παρ' όλα αυτά οι τεχνικές δυσκολίες που υπήρξαν ανάγκασαν τους διευθυντές να αναβάλουν την παρουσίαση για το 2008, τότε που τα πράγματα θα είναι πιο 'χαλαρά' από άποψη χρόνου καθώς αυτές τις ημέρες η πολλή δουλειά αφορά τους 8κύλινδρους κινητήρες που αντικαθιστούν τους 10κύλινδρους.
sportime
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Στο κάτω-κάτω κάτι ήξερε και ο ταλαίπωρος τετράκις Π.Πρωταθλητής Alain Prost, που τόσο έχει κατηγορηθεί εδώ από τον George Tabs, όταν αποχωρούσε την χρονιά της κατάκτησης του τελευταίου τίτλου. Καλύτερο τέλος δεν έχει δει ούτε ο Schumacher μέχρι τώρα
Δε θυμάμαι να κατηγόρησα τον Προστ για τον τρόπο της αποχώρησής του ποτέ...
Αντίθετα του έχω σούρει τα εξ αμάξης για την Σουζούκα μερικά χρονάκια νωρίτερα, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο...
Επίσης τον έχω καζάρει ολίγον που με το αεροπλάνο έχανε πολλές φορές στα ίσα από τον Σένα... Σαν να έχανε το 2004 ο Σούμι από Τζάγκουαρ (όποιος και να την οδηγούσε) και να τον λέγαμε και υπερχερά!!
Ο δε Σούμι τώρα που τον πιάσαμε, δεν έχει δει καλύτερο τέλος από τον Προστ, μιας και δεν έχει δει καν τέλος ακόμα!!
Ίσως φέτος με το πισωγύρισμα στα ελαστικά και στην ίδια ομάδα τον οδηγό που ξεφτίλισε ολόκληρο Βιλνέβ (σφάξιμο με το βαμβάκι, ε;;; ) να ξαναβγει πρώτος...Συμφωνούμε διαφωνόντας Ξέρω γιατί κατηγόρησες τον Prost. Και με όσα έχει πετύχει ο M.Schumacher ως σήμερα πιθανολογώ ότι μπορει να αποχωρήσει τροπαιούχος... Για τον Γάλλο τα παραλές όμως κομματάκι. Ο τρόπος που διεκδικούσε κάποτε την πρωτιά είχε κάτι μαεστρικό και δεν έπεφτε πάνω στους άλλους όπως ο Γερμανός με τον Hill και τον Villeneuve. Ούτε όπως τον εμβόλισε προκλητικά το 1990 ο -δεν ξέρω να χάνω- Ayrton Senna. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους! Μάλιστα ο Senna είχε πέσει στην δεξιά ανηφορική στροφή πάνω του στην Suzuka το 1989, μπαίνοντας σφήνα απο την εσωτερική ενώ δεν είχε καμμία ελπίδα να περάσει, άσχετα αν ο Κύριος Καθηγητής είχε προβλέψει (όπως και τόσα άλλα) την κατάληξη. Αλλά ξέρω θα μου πεις τα είχε κάνει πλακάκια με την FIA και γι'αυτό πήρε τέσσερεις (4) τίτλους και έχασε άλλους τρεις (3) με διαφορά από 2 το πολύ βαθμούς έως μισό (0,5) πόντο τo 1985 (ποιός ζούσε τότε;!) από τον 'ανυπόληπτο' Niki Lauda. Σκέτη απάτη ήτανε... Αμάν πια με αυτή τη θεοποίηση ενός κακομαθημένου και μισότρελου Βραζιλιάνου που ήταν ο ταχύτερός αλλά αμφισβητείται αν ήταν και ο ικανότερος συνολικά! Σόρρυ για το υφάκι αλλά πρέπει να έχετε δει πως έτρεχαν και άλλοι θρύλοι του παρελθόντως και όχι να σας παραγεμίζουν με αέρα κοπανιστό τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την φόρμουλα ένα και έχουν 'κολλήσει' με τον Σέννα. Προσωπικά δεν έχω δει ποιό αντιπαθές άτομο στον χώρο. Αυτά και πάλι συγνώμη που σας έθιξα το Ιερό Τοτέμ του Σπορ (γιακ)
-Διόρθωση: Το 1984 είχε πάρει τον τίτλο για μισό βαθμό ο Λάουντα από τον Προστ. Αυτά για την ιστορία.
-
Ωχ τί έχεις ν'ακούσεις τώρα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ωχ τί έχεις ν'ακούσεις τώρα -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ωχ τί έχεις ν'ακούσεις τώραΝα αρχίσω;
Δυο λογάκια μόνο: Ο αντιπαθέστατος, κακομαθημένος και μισότρελός Βραζιλιάνος παρέδωσε αμέτρητα μαθήματα στον κύριο 'καθηγητή' τόσο με ισάξια όσο και με χειρότερα μονοθέσια.
Αν δεν βλέπεις ότι ο Prost έπεσε πάνω στον Senna το 1989 είναι διότι απλά δεν θέλεις να βλέπεις.
Ο κακομαθημένος είναι ο μόνος που είχε τα π@π@ρι@ να παραδεχτεί ότι έπεσε πάνω σε άλλον επίτηδες, αντίθετα με τους μη κακομαθημένους που συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. -
Καταρχήν ο Prost ήταν ή δεν ήταν ΜΠΡΟΣΤΑ από τον Βραζιλιάνο στην επίμαχη στροφή της Σουζούκα το 1989;;; Μη τρελαθούμε τώρα! Απλά έστριψε και δεν παραμέρησε να περάσει ο... Θεός (sic) Και πριν μου πουλήσεις μυαλουδάκι του ενός σεντ αγαπητέ, μάθε ότι το 1989 ο Προστ υπολείπονταν σε μεταχείρηση και εξοπλισμό στην McLaren, γιατί όλοι πρόσεχαν τον Σέννα καλώς ή κακώς στην ομάδα, αυτό δεν το εξετάζω, γιατί πάντα ένας οδηγός απολαμβάνει ιδιαίτερη μεταχείρηση. Από τα αρνητικά αλλά ουσιώδη χαρακτηριστικά του αθλήματος. Άρα τον νίκησε -όχι στα ίσα απλά, αλλά με τον Βραζιλιάνο να έχει το πάνω χέρι στην ομάδα. Γι' αυτό και αποχώρησε αηδιασμένος στο τέλος της χρονιάς ο Γάλλος. Αυτά για τα υποδεέστερα μονοθέσια που όλως τυχαίως πάντα (lol) διέθετε ο περίφημος Σέννα, ενώ οι άλλοι οδηγούσαν μια ζωή... πυραύλους
-
Ρε παιδια το θεμα ειναι 'διαφορα νεα' αυτα ειναι παλια
(Α ρε Red Spirit, φωτιες αναψες, τι τον ηθελες τον Προστ? μολις ειδα το ποστ σκεφτηκα οτι και ο Theofaman, ΩΧ! )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ρε παιδια το θεμα ειναι 'διαφορα νεα' αυτα ειναι παλια(Α ρε Red Spirit, φωτιες αναψες, τι τον ηθελες τον Προστ? μολις ειδα το ποστ σκεφτηκα οτι και ο Theofaman, ΩΧ! )
Πρέπει να ανεβάσουμε τόπικ με τίτλο: 'Παλιά διάφορα' ή μάλλον παλιοί ανοικτοί λογαριασμοί...
Πάντως είναι ενδιαφέρον ότι όταν χρησιμοποιούνται προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για έναν πιλότο μερικοί το παίρνουμε λίγο βαριά (βάζω πληθυντικό αφού ισχύει και για μένα κάποιες φορές).
-
Πρέπει να ανεβάσουμε τόπικ με τίτλο: 'Παλιά διάφορα' ή μάλλον παλιοί ανοικτοί λογαριασμοί...Μα εχουμε κι απο αυτο!! Πληροτητα!!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=375
-
Α ναι! Εκεί που είχα ψηφίσει Prost
-
και εγώ ωρες ώρες πιστεύω ο Prost πρέπει να έχει περισσότερο respect απ'οσο φαίνετε οτι του καταλογίζετε..
Και κάτι αλλο..
http://www.sport24.gr/html/ent/245/ent.95245.asp -
Kαι ο Montoya το πήρε το 2003 αλλά αν δεν μπεις εδώ... http://www.grandprix.com/gpemain.html
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
αχ....
Formula 1 - Διάφορα νέα