-
Μα καλά τόσα χρόνια τρέχουν εκεί, σήμερα θυμήθηκαν να κάνουν τα περί ηχορύπανσης?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μα καλά τόσα χρόνια τρέχουν εκεί, σήμερα θυμήθηκαν να κάνουν τα περί ηχορύπανσης?Εκπολιτίζονται οι άνθρωποι
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Μα καλά τόσα χρόνια τρέχουν εκεί, σήμερα θυμήθηκαν να κάνουν τα περί ηχορύπανσης?
Εκπολιτίζονται οι άνθρωποι
...ή γερνάνε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...ή γερνάνε...
Η θέλουν να ανέβει η αξία των σπιτιών τους!
-
Μα πόσο περισσότερο να ανέβει;;; Σπίτι δίπλα στο ναό της ταχύτητας; Εγώ μιά φορά θα πλήρωνα όσο όσο. Δεν καταλαβαίνουν οτι το κλού της περιοχής είναι η πίστα;
Τέλοσπάντων θεωρώ την παύση κάθε αγωνιστικής διαστηριότητας απίθανη αλλά τους σιγαστήρες μάλλον δεν τους γλιτώνουμε. Υπάρχει και προηγούμενο καθώς σιγαστήρες φοράνε τα WRC για τους αγώνες των ξενέρωτων Βρετανών και Σουηδών.
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Μα πόσο περισσότερο να ανέβει;;; Σπίτι δίπλα στο ναό της ταχύτητας; Εγώ μιά φορά θα πλήρωνα όσο όσο. Δεν καταλαβαίνουν οτι το κλού της περιοχής είναι η πίστα;Και ο ορισμός της αυτοκίνησης...όταν ακούμε Μonza τι μας έρχεται πρώτα στο νου; Τα αυτοκίνητα!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
...ή γερνάνε...
Η θέλουν να ανέβει η αξία των σπιτιών τους!
Παραδειγματίστηκαν από τους άλλους ρινόκερους (συγγνώμη από το συμπαθές τετράποδο) του Ελληνικού και των Θρακομακεδόνων...
-
Συμβολαιο μεχρι και το 2009 υπεγραψε ο Ralf με την ΤΟΥΟΤΑ...
Ο Γερμανος θα εχει ετησιες αποδοχες 16,5 εκατομμυρια$ ενω μεχρι και το 2009 θα εχει βαλει στην τσεπη του 83 εκατομμυρια$...!!! -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Συμβολαιο μεχρι και το 2009 υπεγραψε ο Ralf με την ΤΟΥΟΤΑ...
Ο Γερμανος θα εχει ετησιες αποδοχες 16,5 εκατομμυρια$ ενω μεχρι και το 2009 θα εχει βαλει στην τσεπη του 83 εκατομμυρια$...!!!Σιγουρο ειναι?Αν ναι δεν ξερω τι να πω για την ΤΟΥΟΤΑ.Καλα ειναι δυνατον να κανεις τοσο μεγαλα συμβολαια,και με τοσα λεφτα για τετοιο οδηγο???
-
Καλά για τις οδηγικές ικανότητες του μικρού Σουμάχερ δεν θα εκφέρω γνώμη, αλλά σίγουρα ξέρει να χειρίζεται τα οικονομικά του! Πρώτα τα σπάμε με τον Βέμπερ και μετά ανακοινώνουμε λεπτομέρεις για τα συμβολαιά μας8)
Όχι θα την εκφέρω! Και μεγαλύτερος να ήταν παλι μικρό θα τον έλεγαν
-
Η Ferrari μελετά εδώ και ένα χρόνο στο κιβώτιο ταχυτήτων της τεχνολογία αντίστοιχη της seamless την οποία χρησιμοποιούσαν ήδη φέτος McLaren και BAR (η οποία επιτρέπει τη μεταφορά ισχύος από τον κινητήρα στους πίσω τροχούς ακόμη και κατά το χρόνο που μεσολαβεί -μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου- μεταξύ των αλλαγών σχέσεων). Η υπό μελέτη μετάδοση της Ferrari διαθέτει ένα επιπλέον άξονα γραναζιών ο οποίος ουσιαστικά επιτρέπει το «κούμπωμα» της υψηλότερης σχέσης πριν να «ξεκουμπώσει» η προηγούμενη κατά την ανοδική αλλαγή ταχυτήτων, διατηρώντας τις στροφές του κινητήρα σε υψηλά επίπεδα κατά τη διαδικασία αυτή. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποφέρει ακόμη μεγαλύτερα πλεονεκτήματα το 2006, όπου οι στροφές των V8 κινητήρων θα πρέπει να διατηρούνται όσο το δυνατό σε υψηλότερα επίπεδα αφού η επιτάχυνσή τους υστερεί σε σύγκριση με αυτή των V10. Ωστόσο δεν είναι ακόμη σίγουρο αν πράγματι θα δούμε την τεχνολογία αυτή στο καινούριο κιβώτιο της Ferrari. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να μειώσει τη στρεπτική ακαμψία του πίσω μέρους (κινητήρας-κιβώτιο), ένα από τα αδύναμα σημεία της F2005 το οποίο οδηγούσε στην έλλειψη πρόσφυσης σε συνδυασμό με ένα πρωτοποριακό αλλά δύσκολο στη ρύθμισή του σχεδιασμό αναρτήσεων. Κατά συνέπεια, αναμένεται επιστροφή στις λύσεις της F2004 σε αυτό τον τομέα. Κατά τις πληροφορίες ότι η Bridgestone έχει διαθέσει ήδη γόμες για το 2006 (με διάρκεια ζωής περίπου 100 χλμ.) των οποίων την απόδοση συγκρίνει με μερικές πειραματικές συστάσεις βασισμένες στη φιλοσοφία κατασκευής του 2005 (διάρκεια ζωής: 350 χλμ.) για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα όσων αφορά τις αποδόσεις τους. Η παρουσίαση του καινούριου μονοθεσίου αναμένεται να γίνει στο Maranello στις 16 Ιανουαρίου. Εντωμεταξύ, ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo δήλωσε ότι η ομάδα θα αξιολογήσει ποιες κινήσεις θα πρέπει να κάνει για το 2007 στο μέλλον, καθώς αναδύθηκαν φήμες ότι η Scuderia έδωσε προθεσμία μέχρι το Μάιο του 2005 στο Valentino Rossi να αποφασίσει αν πράγματι θέλει να κάνει τη μετάβαση στη Formula 1. «Μια χρονιά τη φορά σας παρακαλώ. Έχουν ειπωθεί υπερβολικά πολλά όσον αφορά αυτό το θέμα και είμαι σίγουρος ότι ένας άνθρωπος με τόσες επιτυχίες στα MotoGP θα γνωρίζει τι να κάνει».
Δοκιμές εξέλιξης: Ferrari, Sakhir 19-21/11
Οδηγός Μονοθέσιο Σάββατο 19/11 Κυριακή 20/11 Δευτέρα 21/11
Marc Gene F2004 (V8 1'35.408 (62) 1'34.807 (87) 1:34.484 (105)
Luca Badoer F2005 (V10) 1'35.024 (47) 1'35.477 (86) 1:35.804 (60) -
Την Τρίτη ολοκλήρωσε το τετραήμερο δοκιμών της η ομάδα της Ferrari στο Μπαχρέιν. Χρησιμοποιώντας τους δύο δοκιμαστές της, Marc Gene και Luca Badoer, πραγματοποίησε συγκριτικές δοκιμές σε επίπεδο πλαισίων και κινητήρων, δοκίμασε ελαστικά της Bridgestone και συνεργάστηκε με τους τεχνικούς της Shell, της εταιρείας που συνεργάζεται σε επίπεδο καυσίμων και λιπαντικών. Οι χρόνοι των πιλότων της βελτιώθηκαν σημαντικά μέσα στο τετραήμερο ενώ παράλληλα δοκιμάστηκε και η αξιοπιστία του V8 κινητήρα σε δοκιμή διαρκείας. Κατά την τελευταία μέρα δοκιμών η θερμοκρασία κινήθηκε ανάμεσα στους 28 και τους 33 βαθμούς Κελσίου. Χωρίς καθόλου σύννεφα. Ο Marc Gene ολοκλήρωσε τη δοκιμή «μακράς διαρκείας» που είχε ξεκινήσει τις προηγούμενες μέρες συμπληρώνοντας 66 γύρους με ταχύτερο το 1:34:455. Ο Luca Badoer συμπλήρωσε συνέχισε τις δοκιμές με τη Bridgestone. Συμπλήρωσε 53 γύρους με ταχύτερο το 1:34:588.
Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτοί ήταν οι ταχύτεροι χρόνοι των δύο πιλότων στις 4 μέρες δοκιμών αλλά σημαντικά αργότεροι από αυτούς που σημειώθηκαν στη διάρκεια του αγώνα στην ίδια πίστα το 2005 όταν ο Mark Webber έκανε στα ελεύθερα του Σαββάτου 1:29:527. Μέχρι στιγμής πάντως η Ferrari δείχνει να 'πιστεύει' πιο πολύ στην F2004 στην οποία τοποθέτησε τον V8 κινητήρα. Λαμβάνοντας υπόψη και τις αλλαγές των κανονισμών στον τομέα των ελαστικών, δεν αποκλείεται το νέο της μονοθέσιο να βασιστεί στο τελευταίο που της χάρισε τίτλο.
-
Δε νομίζω ότι ο V-8 μπήκε στην F2004 επειδή 'πιστεύουν' πιο πολύ σε αυτήν, απλώς ενδεχομένως να χρειαζόταν λιγότερες 'πατέντες' για να ταιριάξει ο V-8.
Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα υβριδικά μονοθέσια είναι στις περισσότερες περιπτώσεις σημαντικά πιο αργά από τα κανονικά.
-
Ωραιο δωρο εκαναν στον Αλονσο, μια R25 8ελω και εγω μια στη γιορτη μου
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Ωραιο δωρο εκαναν στον Αλονσο, μια R25 8ελω και εγω μια στη γιορτη μουΕσενα θα σου παρουν την καινουρια
-
***Villeneuve confirmed at BMW for 2006
Jacques Villeneuve will line up alongside Nick Heidfeld at the BMW Sauber team, the German squad announced on Thursday.
-
Hi...
this is fab...
εδώ και λίγο καιρό, όπως πιστεύω ότι οι περισσότεροι γνωρίζετε, είμαι υπεύθυνος για το περιεχόμενο του rally.gr όσον αφορά τη Formula 1.
(ακολουθεί διαφημιστικό μήνυμα με κύριο θεμα το παραπάνω post αλλά και την 4η μέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη...)
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=f1-news-article&race_id=0&article_id=9287
Για τυχόν παρατηρήσεις, σχόλια, λάθη, διορθώσεις, καζούρα, κατηγορίες για οπαδισμό και άλλα ευχάριστα, post!
YΓ: Εντάξει, έχω δει κι εγώ ΑΡΚΕΤΑ λάθη αλλά... Όσα αντιλήφθηκα τα διόρθωσα...
ΥΓ2: Επίσης, οποιεσδήποτε απαιτήσεις και ιδέες για βελτίωση είναι ευπρόσδεκτες
CU 'round
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Jacques Villeneuve will line up alongside Nick Heidfeld at the BMW Sauber team, the German squad announced on Thursday.Τον πηραν τελικα? Τι να πω? Αξιοι της μοιρας τους...
-
Σιγά μην σε ρωτήσουν... όπως λες κι εσύ.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Σιγά μην σε ρωτήσουν... όπως λες κι εσύ.Πιωμενος εισαι πρωι πρωι? Τι να με ρωτησουν?
Απλα πιστευω οτι ο ανθρωπος δεν τραβαει και αφου η ομαδα κανει που κανει ενα ξεκινημα απο την αρχη εγω θα προτιμουσα να εβαζαν εναν νεο οδηγο παρα αυτον που δεν μπορει να παρει τα ποδια του ... δηλαδη το μονοθεσιο του!
Απο κει και περα τι με νοιαζει? Η McLaren να κερδαει..
Formula 1 - Διάφορα νέα