-
Μ αρεσει πολυ η εξελιξη του thread!!Η τρελλα δεν παει στα βουνα.Στους αρρωστους με τα τσεχικα παει.
Παιδες ειναι καποιος απο τους 'συνεδρους' με τα τετρακινητα απο βορεια?Εχω κανει μια σκεψη πριν λιγο καιρο για να κανουμε κατι σαν κλαμπακι Οct 4x4.Δεν ξερω αν θα εχει απηχηση.Αισιοδοξα σκεπτομενος λεω οτι θα μπορουσε να γινει κατι αντιστοιχο και στο νοτο και να υπαρχει μια επαφη με την εννοια οτι θα υπαρχει πιο ζεστη επικοινωνια,κοινες 'βολτες'(βουνα,λαγκαδια κλπ).
Επισης θα μπορουσαν να υπαρξουν και αλλες αβαντες.Σαν κλαμπ να υπαρξει καποια εκπτωση σε ανταλλακτικα και κοστολογια γενικα για παραδειγμα.
λοιπον,ας δουμε πρωτα τι ενδιαφερον υπαρχει και βλεπουμε.Υ.Γ. Κριμα ρε(!!!) δεν θα μπορεσω να σας δω στον καφε της Τεταρτης(ελπιζω να το κανετε)
-
Συμπληρωμα στο προηγουμενο:Αν και θα ηθελα να υπηρχαν τοοοοσα πολλα τετρακουνητα που ομως δεν,οποτε στα εν λογω κλαμπς θα υπαρχουν,εαν το επιθυμουν,και τα 'νορμαλ' Octavia.Για να ανοιξουν οι οριζοντες.Κοσμο θελουμε.Π α ρ ε α.Χιλιοι καλοι χωρανε.
-
Ο χρήστης paris 2 έγραψε:
Μ αρεσει πολυ η εξελιξη του thread!!Η τρελλα δεν παει στα βουνα.Στους αρρωστους με τα τσεχικα παει.
Παιδες ειναι καποιος απο τους 'συνεδρους' με τα τετρακινητα απο βορεια?Εχω κανει μια σκεψη πριν λιγο καιρο για να κανουμε κατι σαν κλαμπακι Οct 4x4.Δεν ξερω αν θα εχει απηχηση.Αισιοδοξα σκεπτομενος λεω οτι θα μπορουσε να γινει κατι αντιστοιχο και στο νοτο και να υπαρχει μια επαφη με την εννοια οτι θα υπαρχει πιο ζεστη επικοινωνια,κοινες 'βολτες'(βουνα,λαγκαδια κλπ).
Επισης θα μπορουσαν να υπαρξουν και αλλες αβαντες.Σαν κλαμπ να υπαρξει καποια εκπτωση σε ανταλλακτικα και κοστολογια γενικα για παραδειγμα.
λοιπον,ας δουμε πρωτα τι ενδιαφερον υπαρχει και βλεπουμε.Υ.Γ. Κριμα ρε(!!!) δεν θα μπορεσω να σας δω στον καφε της Τεταρτης(ελπιζω να το κανετε)
Paris 2,
Καμμία αντίρρηση, η πρόταση σου θα συζητηθεί στη συνάντηση της Τετάρτης. Και φυσικά εάν γίνει το club θα οργανώνουμε και εξορμήσεις σε Βόρεια Ελλάδα, που εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.
Γειά,
Chris -
Βασικα δεν μπορειτε να πατε τις ημερες που τα Subaru club εχουν track day;
Τοπικα εδω εμφανιζονται κοσμος και κοσμακης διαφορα αυτοκινητα μαρκες κτλ. Στο κατω κατω ολοι ψιλομανιακοι μετα αυτοκινητα ειμαστε. Αμα τρεχω με το WRX και τρεχω με ενα 911 (εστω και αν με αδειασει δεν με πειραζει. Επισης εχω τρεχει με κατι Audi Α6 2.7T και πηγαινανε του σκοτωμου.Ετσι και εσεις ευχαριστιεστε και ολοι τους ερχεται πιο φτηνα.
Νικος
ΥΓ: αλλα αμα εμφανιστει κανενα Maybach θα το κοψω. Ειπαμε να ειμαστε καλοι και ευγενικοι αλλα εχουμε και ορια
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Τοπικα εδω εμφανιζονται κοσμος και κοσμακης διαφορα αυτοκινητα μαρκες κτλ. Στο κατω κατω ολοι ψιλομανιακοι μετα αυτοκινητα ειμαστε. Αμα τρεχω με το WRX και τρεχω με ενα 911 (εστω και αν με αδειασει δεν με πειραζει. Επισης εχω τρεχει με κατι Audi Α6 2.7T και πηγαινανε του σκοτωμου.Ετσι και εσεις ευχαριστιεστε και ολοι τους ερχεται πιο φτηνα.
Νικος
ΥΓ: αλλα αμα εμφανιστει κανενα Maybach θα το κοψω. Ειπαμε να ειμαστε καλοι και ευγενικοι αλλα εχουμε και ορια
Οτι δεν μπορούμε να πάμε που εννοείς Νίκο? Σε πίστα αναφέρεσαι?
Και εμείς ευγενικοί είμαστε και πρό πάντων δεν ειρωνευόμαστε κανένα,... εκτός και εάν αυτός γίνεται προκλητικός:)
Chris
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Και εμείς ευγενικοί είμαστε και πρό πάντων δεν ειρωνευόμαστε κανένα,... εκτός και εάν αυτός γίνεται προκλητικός:)
Chris
Ναι σε πιστα. Λογος ειναι οτι καλες οι βολτες σε δημοσιους δρομους αλλα πολλες φορες υπαρχουν και αλλα αυτοκινητα με αργους, ασχετους, αδιαφορους, η εστω καθημερινους οδηγους. Οποτε οι πιθανοτητες για ενα λαθος απο ενα παραστρατημα ειναι πιο υψηλες. Σε πιστα που ειναι ελεγχομενο περιβαλλον δεν υπαρχουν μη αγωνιζομενοι μπορει κανεις να βγαλει τα ματια του και να μαθει.
Νικος
-
Νικος
Poy etre3ew me ta Audi, se pista? Einai kala aytokinhta?
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Ημουν συνοδηγος σε WRX Wagon. Ειχε αυτο που λεμε Vishnu stage 0 και εξατμιση απο το τουρμπο και πισω. 17αρες ζαντες και καλυτερα τακακια και σωληνακια φρενων απο κεβλαρ. Υποθετω οτι το αυτοκινητο εβγαζε 220-230 αλογα στους τροχους. (περιπου 20-25 αλογα παραπανω απο το δικο μου).
Υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που εξαρταται απο τον οδηγο. Και ενα ποσοστο εξαρταται τπο το αυτοκινητο. Αμα ειναι στημενο καλα και οδηγος ειναι εχει λιγουλακι ταλεντο τοτε μπορει και να περναει τα S4 αλλα μπορει και οχι.
Εχω πει οτι τουνερ μου εχει δυναμομετρησει αρκετα S4 με τσιπ και εξατμιση. Εχει πει οτι δεν βγαζουν πανω απο 220 αλογα στους τροχους μεσο ορο. Αλλα πιο πολυ αλλα πιο λιγο. Τωρα φυσικα αμα θες ολα τα αξεσουαρ, δερμα, ηλιοροφη κτλ το Audi δεν πιανεται. Και στην πιστα και στο autocross παει καλα. το ποσο καλα αυτοκινητα ειναι δεν ξερω. Εμενα μου αρεσουν και μακαρι να αρεσαν και στην γυναικα μου αλλα δεν της αρεσουν Αλλοιως θα ειχα Audi S4 wagon η Allroad quattro.
Νικος
ΥΓ: ειδες το καινουργιο οχτακυλινδρο All Road;
-
Chris
Ναι σε πιστα. Λογος ειναι οτι καλες οι βολτες σε δημοσιους δρομους αλλα πολλες φορες υπαρχουν και αλλα αυτοκινητα με αργους, ασχετους, αδιαφορους, η εστω καθημερινους οδηγους. Οποτε οι πιθανοτητες για ενα λαθος απο ενα παραστρατημα ειναι πιο υψηλες. Σε πιστα που ειναι ελεγχομενο περιβαλλον δεν υπαρχουν μη αγωνιζομενοι μπορει κανεις να βγαλει τα ματια του και να μαθει.
Νικος
Eντάξει αλλά κανείς προς το παρόν δεν μίλησε γιά γρήγορες βόλτες σε δημόσιους δρόμους.
Ας γίνει πρώτα το club και μετά βλέπουμε γιά πίστες.Chris
-
Ημουν συνοδηγος σε WRX Wagon. Ειχε αυτο που λεμε Vishnu stage 0 και εξατμιση απο το τουρμπο και πισω. 17αρες ζαντες και καλυτερα τακακια και σωληνακια φρενων απο κεβλαρ. Υποθετω οτι το αυτοκινητο εβγαζε 220-230 αλογα στους τροχους. (περιπου 20-25 αλογα παραπανω απο το δικο μου).
Υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που εξαρταται απο τον οδηγο. Και ενα ποσοστο εξαρταται τπο το αυτοκινητο. Αμα ειναι στημενο καλα και οδηγος ειναι εχει λιγουλακι ταλεντο τοτε μπορει και να περναει τα S4 αλλα μπορει και οχι.
Εχω πει οτι τουνερ μου εχει δυναμομετρησει αρκετα S4 με τσιπ και εξατμιση. Εχει πει οτι δεν βγαζουν πανω απο 220 αλογα στους τροχους μεσο ορο. Αλλα πιο πολυ αλλα πιο λιγο. Τωρα φυσικα αμα θες ολα τα αξεσουαρ, δερμα, ηλιοροφη κτλ το Audi δεν πιανεται. Και στην πιστα και στο autocross παει καλα. το ποσο καλα αυτοκινητα ειναι δεν ξερω. Εμενα μου αρεσουν και μακαρι να αρεσαν και στην γυναικα μου αλλα δεν της αρεσουν Αλλοιως θα ειχα Audi S4 wagon η Allroad quattro.
Νικος
Μπορούσες να πάρεις All-road και δεν το πήρες;
Μόλις γυρίσω στο Τορόντο θα επισκεφτώ πάλι τα dealerships.
-
Νικος
Νίκο,
Τι είδους tunning κάνουν στην Αμερική στο Αudi S4 2.7? Μέχρι 420-450 hp? Ο ΜΤΜ (Μotoren Technik Mayer) στη Γερμανία το φτάνει νομίζω μέχρι 450 hp με: 0-100 km/h=4.5 sec, 0-160=10.6 sec!!! , και τελική ταχύτητα > 300 km/h . Φαντάζομαι ότι θα κάνουν κάτι παρόμοιο. Ξέρεις μήπως τιμές γιά > 400 hp?
Chris
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Νικος
Νίκο,
Τι είδους tunning κάνουν στην Αμερική στο Αudi S4 2.7? Μέχρι 420-450 hp? Ο ΜΤΜ (Μotoren Technik Mayer) στη Γερμανία το φτάνει νομίζω μέχρι 450 hp με: 0-100 km/h=4.5 sec, 0-160=10.6 sec!!! , και τελική ταχύτητα > 300 km/h . Φαντάζομαι ότι θα κάνουν κάτι παρόμοιο. Ξέρεις μήπως τιμές γιά > 400 hp?
Chris
Το S4 απο οτι εχω ακουσει παιρνει τσιπ που ανεβαζει το boost. Μετα αν αρχισεις να πειραζεις την εξατμιση υποθετω εισαι γυρω στα 300-330 αλογα στο στροφαλο. Απ' οτι καταλαβαινω αν θες να αλλαξεις τα turbo και να βαλεις τα RSK turbo, πρεπει να κατεβασεις τη μηχανη. Που αμεσως ανεβαζει τα εργατικα σε πολλες χιλιαδες δολ (και ευρω). Επισης το να κατεβασεις την μηχανη σε S4 δεν ειναι το του τυπου θα το κανω στο γκαραζ μου. Γιαυτο λενε οτι αμα θες να πειραξεις το S4 βαλε ενα τσιπακι και εξατμιση. Απο εκει και περα γινεται πολυ ακριβο. Οποιος εχω δει λενε οτι το Α4 (1,8Τ) εχει πιο μεγαλο potential για extreme βελτιωσεις. Υποθετω και ολα τα 1,8Τ του ομιλου VAG ειναι το ιδιο. Για πολλες πληροφοριες (που δεν ξερω μια και η περιοδος που ηθελα S4 περασε οταν πηρα το WRX ειναι πριν σχεδον 2 χρονια) πηγαινε στο audiworld.com.
Νικος
Νικος
-
Εμενα μου αρεσουν και μακαρι να αρεσαν και στην γυναικα μου αλλα δεν της αρεσουν Αλλοιως θα ειχα Audi S4 wagon η Allroad quattro.Αχά, να το marketing που συζητάμε στο άλλο topic, να τα κριτήρια των αγοραστών
-
Kαι μιά γενικότερη διαπίστωση που θα μου επιτρέψετε να κάνω στο thread αυτό, γιά να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή.
Οπου ανοίγει συζήτηση γιά Octavia 1.8T παίρνει φωτιά όλο το Forum.
Και ας αφήσουμε τους άλλους να λένε:
'..ναι καλό αυτοκίνητο...πολύ καλά τα...τάδε του, αλλά... Τσέχικη Veloce? Mάλλον όχι... Aλλά θα έδινε κανείς 8 εκατ. δραχμές για ένα Skoda?'
Ας τους αυτούς λοιπόν στην περιφρόνηση που περιέρχονται από την ίδια τους τη μιζέρια, και ας αγοράζουν γιά να χαίρονται τα Μondeo-Vectra, Mazda 6, Μegano-Laguna, και PuntoSaxoRalla τους, και εμείς να περνάμε σαν τον άνεμο δίπλα τους με +70 km στην Εθνική οδό και ούτε να προλαβαίνουν να βλέπουν τι ήταν αυτό που τους προσπέρασεΑυτά γιά να μην ξεχνιόμαστε.
Chris
-
Ακριβώς συμφωνώ με τα παραπάνω. Κάποτε τα ίδια έκανα και εγώ με το Estelle. Απιαστο το μπαγάσικο
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Ακριβώς συμφωνώ με τα παραπάνω. Κάποτε τα ίδια έκανα και εγώ με το Estelle. Απιαστο το μπαγάσικοΩραία!!!
Chris
-
Την Τετάρτη που? λίμνη Βουλιαγμένης? ώρα?
-
Skoda
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
SkodaΚαι ο χορός καλά κρατεί!!!
-
........δε λες τιποτα.Κι ακομα εχουμε....
Skoda Octavia 1.8 T