-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Krusenstern η ιστορία σου πραγματικά με τρέλλανε... Περιγράφεις και άψογα, σα να έβλεπα βίντεο από τις κλασικές γαλλικές ταινίες καταδιώξεων!Βέβαια πρέπει να ρίξουμε κι ένα δίκαιο στα στρουμφάκια.
Σκέψου λέει να είσαι στη θέση τους και να ανεβαίνει 'μαλλιά' ένα τζιπάκι ανάποδα την 3ης Σεπτεμβρίου, με έναν ματωμένο τύπο στη θέση του οδηγού, μία γυναίκα σε κατάσταση σοκ στη θέση του συνοδηγού κι έναν τύπου που κρέμεται απ'έξω!!! Δεν είναι κάτι που το βλέπεις κάθε μέρα...Ερώτηση: τι έγινε με το τσογλάνι που σε βάρεσε;;;
anebainei mallia, alla stamataei mprosta stous mpatsous zhtwntas boh8eia etsi?
telika, parousia tou aksiwmatikou uphresias, zhthsa na kanw mhnush gia ksulodarmo, autos h8ele na kanei mhnush oti ton xtuphsa kai ton egkateleipsa sthn asfalto, kai o kwlompatsos na leei oti o tupos EXEI DIKIO!!!
o tupos, afou ksesourwse ligaki (h ksemastourwse, den eimai sigouros), mou zhthse sugnwmh kai na ksexasoume to sumban. dexthka, giati to tzipaki htan mia xara kai to mhxanaki tou gia petama, alla to ksulo pou mazepsa ekeino to bradu de 8a to ksexasw pote...
Spyros
-
Είναι να μη σου τύχει...
-
Ο χρήστης georgex έγραψε:
Με έχουν σταματήσει πολλές φορές και πάντα ήταν ευγενικοί. Δεν μου έχει τύχει αντίθετη περίπτωση. Βέβαια δεν έτυχε ποτέ να τους κάνω παρατήρηση για κάτιΑν πούμε όμως γιατί με έχουν γράψει Καθαρά μόνο και μόνο για να κόψουν κλήση και να εισπράξουν (πχ με 140 στη εθνική, σε άδειο δρόμο.. έλεος)
Μήπως πρέπει όταν πέφτουμε σε περιπτώσεις σαν και αυτές που λέτε (που ήταν αγενείς, ή δημιούργησαν μια επικίνδυνη κατάσταση) να το αναφέρουμε κάπου πιό 'ψηλά'? Πιστεύω ότι θα υπάρχουν κάποιοι εκεί που δεν θα τους αρέσει αυτή η εικόνα.
Τώρα θα μου πεις ποιός έχει χρόνο να ασχοληθεί...Αγαπητέ φίλε georgex,
Μπορείς να στείλεις ένα e-mail μέσα από το site του υπουργείου δημοσίας τάξης (http://www.ydt.gr). Να σου πω εγώ ένα περιστατικό αν και άσχετο με τροχαία όμως:
Πρόσφατα έστειλα ένα mail στο υπουργείο και ρώτησα πώς θα ενημερωθώ για μια διάρρηξη που μου κάνανε στο σπίτι μου πριν 2 χρόνια. Αν έχουν πιαστεί οι κλέφτες ή βρέθηκαν τα πράγματά μου! Μετά από κανά μήνα όλως παραδόξως και με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω απάντηση στο mail μου!!!!! Και μου γράφανε ότι το θέμα σας έχει προωθηθεί και θα διερευνηθεί. Δεν το έδωσα σημασία και λέω 'πλάκα θα μου κάνουν. Σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν!'
Όμως λίγο πρίν τις γιορτές των χριστουγέννων και ενώ ήμουν έξω χτυπάει το κινητό μου και ήταν ο αστυνόμος από το τμήμα που είχα αναφέρει τη διάρρηξη!!! Και μου λέει ο μπάτσος αν έχω κανένα σταθερό τηλ να μιλήσουμε σχετικά με το mail που στειλα στο υπουργείο τους!!!!! Τρελάθηκα! Είπα να του πω 'είστε σοβαροί;', μου ήρθε να βάλω τα γέλια αλλά συγκρατήθηκα! Την επόμενη μέρα, πρωί πρωί, χτυπάει το τηλέφωνο του σπιτιού ήταν ο μπάτσος!Και μου έλεγε ότι έστειλα ένα e-mail στο υπουργείο τους σχετικά για μια ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσής μου και ότι αυτά εμείς αυτά επειδή είναι γραπτά τα φοβόμαστε! Και θα μπορούσατε να είχατε παρει ένα τηλέφωνο να μάθετε γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουμε τους πολίτες και σκοπεύετε να προχωρήσετε το θέμα παραπέρα; κ.λπ. Και του λέω, εγώ το μόνο που θέλω να ξέρω είναι αν βρήκατε τα πράγματά μου και δεν περιμένω από την αστυνομία να τα βρει. Και μου λέει 'μα εμείς δουλεύουμε, έχουμε πολύ δουλειά και η περιοχή μας έχει υψηλή εγκληματικότητα κ.λπ.' Εκλεισα το τηλέφωνο και έσκασα στα γέλια!
Μετά από μερικές μέρες πάλι με πήραν τηλέφωνο να πάω από το τμήμα να μου παραδώσουν ένα χαρτί που εγραφε, επίσημα ποια, για την ενημέρωση για τη διάρρηξη και ότι θα τιμωρηθεί και καλά ο αρμόδιος αστυνομικός που ήταν υπεύθυνος την εποχή που έγινε η διάρρηξη!
Τα σχόλια δικά σας.
Πάντως μην διστάζετε να στέλνεται mail στο υπουργείο, ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ και αν έχετε συγκεκριμμένα επιχειρήματα και δεν κατινιάζετε ή δεν χρησιμοποιείτε έντονο ύφος θα σας πάρουν στα σοβαρά!
-
Εδώ ταιριάζει ΕΝΑ και μόνο μουσικό θέμα... Η εισαγωγή του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ... Και να σκάσουν μύτη όχι μόνον ο Καραγκιόζης, αλλά κι ο Χατζηαβάτης μαζί. Παιδιά, πάνω τους. Μη μασάτε!
-
Για χαρα φιλοι μου ειμαι ενας απο τους ''Μπατσους'' που γραφετε τα κολακευτικα λογια στο φορουμ... εχω τη τυχη (η ατυχια κατα αλλους) να ειμαι συνεχως στο δρομο και να σταματαω οχηματα,μηχανες για ελεγχο με ευγενεια παντα σας καταλαβαινω απολυτα αλλα πιστευω πως εχετε μια δοση υπερβολης στα γραφομενα σας δεν ειναι ολοι ετσι η οι περισσοτεροι τουλαχιστον ξερω πως οτι και να πω δεν μπορω να σας αλλαξω γνωμη γι αυτο απολογουμαι για καποιους απο τους συναδελφους μου... δουλεια μας ειναι η ασφαλεια σας κι οχι η ταλαιπωρια σας...
Ευχαριστω για τη κατανοηση
Ενας ''Μπατσος''
Υ.Γ Λεω να ''χτυπησω'' το Seat LEON 1.6 SPORT RCD η γνωμη σας??? -
Γίνεται τότε, άμα δεις συνάδελφό σου να χώνεται στη μέση της Εθνικής για να σταματήσει αυτοκίνητα για υπερβολική ταχύτητα να τον μαζέψεις μέσα και να τον αρχίσεις στις παρατηρήσεις;
-
Α, επίσης... Γίνεται στις αναφορές για ατυχήματα να τονίζεις παραβιάσεις λωρίδας εκ μέρους φορτηγών και λεωφορείων, παραβιάσεις στοπ, μονοδρόμων, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, οδήγηση με λάθος φώτα αναμμένα (π.χ. τα μικρά σε συνδυασμό με τα προβολάκια ομίχλης), καμμένα ή/και κακορρυθμισμένα φώτα, ανυπαρξία φώτων στοπ, μη χρήση φλας, κακή χάραξη δρόμου ή κακή ποιότητα οδοστρώματος, αντί για το βολικό 'υπερβολική ταχύτητα';
Επίσης, μπορείς να γράφεις τα ζώα που κυκλοφορούν με τα προβολάκια αναμμένα χωρίς να έχει ομίχλη, τους ηλίθιους που πάνε μέσα στη νύχτα με μικρά φώτα και ομίχλης, τους δολοφόνους που δεν έχουν πίσω φώτα ή πάνε μονόφθαλμοι στη νύχτα και νομίζεις ότι είναι μοτοποδήλατα, τους εγκληματίες που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες, τους 'επαγγελματίες' (ταρίφμεν και φορτηγατζήδες) που δεν έχουν φώτα, λάστιχα και φρένα, τους βλάκες που παραβιάζουν μονοδρόμους και στοπ; Μπορείς να τους τρελάνεις στις κλήσεις; Πίστεψέ με, η συγκομιδή θα είναι 100πλάσια από αυτήν της υπερβολικής ταχύτητας και θα έχεις κάνει σωστή δουλειά κιόλας!
-
Να πάρει, νόμιζα πως ήσουν τροχονόμος.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γίνεται τότε, άμα δεις συνάδελφό σου να χώνεται στη μέση της Εθνικής για να σταματήσει αυτοκίνητα για υπερβολική ταχύτητα να τον μαζέψεις μέσα και να τον αρχίσεις στις παρατηρήσεις;μαλλον στις κλωτσες και στις καρπαζες.
τρεις η ωρα μετα τα μεσανυχτα στην αθηνων κορινθου στην γεφυρα στα μεγαρα φορωντας κιτρινο φωσφοριζε πανωφορι [το γνωστο με το police]
μες την μεση στην εθνικη οδο.μα ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι καποιος για να κανει κατι τετοιο και ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι ο επικεφαλης που το διαταζει;;;;;;;;
παντως χαιρομαι για την παρουσια ''εκπροσωπου'' της αστυνομιας στο φορουμ αυτο γιατι ολες οι φωνες πρεπει να ακουγονται και ειναι χρησιμες.
ολες τωρα τι ηταν αυτο που ειπα ;;;;;;;;;;;;;;
παντως πολλες φορες εχω πει ''ααρε και να ημουν μπατσος'' τι θα εκανα σε ολους αυτους τους τραγικους οδηγους και στα τραγικα οχηματα που βλεπω καθημερινα στους δρομους.
ομως δεν το εννοω πραγματικα γιατι μαλλον θα αρχιζα στις σφαλιαρες απο την πρωτη μερα τον προισταμενο μου που θα μου ελεγε να παω να κρυφτω με ενα ρανταρ σε μια ατελειωτη ευθεια με 4 λωριδες στην εθνικη οδο και να γραφω για υπερβολικη ταχυτητα τους οδηγους επειδη ειναι εντολες ανωθεν για να επιτυχουμε τον στοχο [εισπρακτικο φυσικα].
ενω θα επρεπε να μου πει να παω σε καποια επικινδυνη στροφη και να γραφω αυτους που ισως εκει καποια μερα σκοτωθουν.αλλα τι να λεμε τωρα.
παντως ωραιο το λιονταρακι ......και με τα χρηματοδοτικα προγραμματα της seat ακομα καθεσαι;;;;;;;
-
Labros, πάρε καλύτερα το Ibiza το 1400άρι με τα 101 άτια! Τσαγιάζει τα πάντα, ιδίως κάτι 'γαλλικά μπρίκια' και κάνει άστρωτο κι απείραχτο στις Σέρρες 1'16', 20' ταχύτερο δηλαδή από BMW M3!!!
-
Α, επίσης... Γίνεται στις αναφορές για ατυχήματα να τονίζεις παραβιάσεις λωρίδας εκ μέρους φορτηγών και λεωφορείων, παραβιάσεις στοπ, μονοδρόμων, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, οδήγηση με λάθος φώτα αναμμένα (π.χ. τα μικρά σε συνδυασμό με τα προβολάκια ομίχλης), καμμένα ή/και κακορρυθμισμένα φώτα, ανυπαρξία φώτων στοπ, μη χρήση φλας, κακή χάραξη δρόμου ή κακή ποιότητα οδοστρώματος, αντί για το βολικό 'υπερβολική ταχύτητα';Επίσης, μπορείς να γράφεις τα ζώα που κυκλοφορούν με τα προβολάκια αναμμένα χωρίς να έχει ομίχλη, τους ηλίθιους που πάνε μέσα στη νύχτα με μικρά φώτα και ομίχλης, τους δολοφόνους που δεν έχουν πίσω φώτα ή πάνε μονόφθαλμοι στη νύχτα και νομίζεις ότι είναι μοτοποδήλατα, τους εγκληματίες που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες, τους 'επαγγελματίες' (ταρίφμεν και φορτηγατζήδες) που δεν έχουν φώτα, λάστιχα και φρένα, τους βλάκες που παραβιάζουν μονοδρόμους και στοπ; Μπορείς να τους τρελάνεις στις κλήσεις; Πίστεψέ με, η συγκομιδή θα είναι 100πλάσια από αυτήν της υπερβολικής ταχύτητας και θα έχεις κάνει σωστή δουλειά κιόλας!
ola ginonte filaraki exeis dikio epanalambano den einai oloi etsi
filika labros
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Γίνεται τότε, άμα δεις συνάδελφό σου να χώνεται στη μέση της Εθνικής για να σταματήσει αυτοκίνητα για υπερβολική ταχύτητα να τον μαζέψεις μέσα και να τον αρχίσεις στις παρατηρήσεις;
μαλλον στις κλωτσες και στις καρπαζες.
τρεις η ωρα μετα τα μεσανυχτα στην αθηνων κορινθου στην γεφυρα στα μεγαρα φορωντας κιτρινο φωσφοριζε πανωφορι [το γνωστο με το police]
μες την μεση στην εθνικη οδο.μα ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι καποιος για να κανει κατι τετοιο και ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι ο επικεφαλης που το διαταζει;;;;;;;;
παντως χαιρομαι για την παρουσια ''εκπροσωπου'' της αστυνομιας στο φορουμ αυτο γιατι ολες οι φωνες πρεπει να ακουγονται και ειναι χρησιμες.
ολες τωρα τι ηταν αυτο που ειπα ;;;;;;;;;;;;;;
παντως πολλες φορες εχω πει ''ααρε και να ημουν μπατσος'' τι θα εκανα σε ολους αυτους τους τραγικους οδηγους και στα τραγικα οχηματα που βλεπω καθημερινα στους δρομους.
ομως δεν το εννοω πραγματικα γιατι μαλλον θα αρχιζα στις σφαλιαρες απο την πρωτη μερα τον προισταμενο μου που θα μου ελεγε να παω να κρυφτω με ενα ρανταρ σε μια ατελειωτη ευθεια με 4 λωριδες στην εθνικη οδο και να γραφω για υπερβολικη ταχυτητα τους οδηγους επειδη ειναι εντολες ανωθεν για να επιτυχουμε τον στοχο [εισπρακτικο φυσικα].
ενω θα επρεπε να μου πει να παω σε καποια επικινδυνη στροφη και να γραφω αυτους που ισως εκει καποια μερα σκοτωθουν.αλλα τι να λεμε τωρα.
παντως ωραιο το λιονταρακι ......και με τα χρηματοδοτικα προγραμματα της seat ακομα καθεσαι;;;;;;;
opa paidia mi barate!!!
-
Labros, πάρε καλύτερα το Ibiza το 1400άρι με τα 101 άτια! Τσαγιάζει τα πάντα, ιδίως κάτι 'γαλλικά μπρίκια' και κάνει άστρωτο κι απείραχτο στις Σέρρες 1'16', 20' ταχύτερο δηλαδή από BMW M3!!!kalo to ibiza alla de me xoraei!!! eimai 1.90 to leon mou erxete kouti...
eyxaristo ton skullone kai alexastrag gia ti gmomi ta leme paides se kana mploko (attiki) -
Labros, πάρε καλύτερα το Ibiza το 1400άρι με τα 101 άτια! Τσαγιάζει τα πάντα, ιδίως κάτι 'γαλλικά μπρίκια' και κάνει άστρωτο κι απείραχτο στις Σέρρες 1'16', 20' ταχύτερο δηλαδή από BMW M3!!!ναι αλλά μόνο στα χέρια του Χρονομέτρη
εμείς και ο φίλος λάμπρος είμαστε κοινοί θνητοί...Σπύρος
-
Ναι... Σωστά κουλάδια εμείς κι αυτός είναι... ο ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΝΕΝ!!! Ο βασιλιάς της ασφάλτου, που ρίχνει κολώνες στον Πανιζί και τον Λεμπ και τον Σουμάχερ μαζί!!!
-
A παιδια βλεπω ειχατε και εδω προβλημα με τον Χρονομετρη...
Γιατι στο TFRC θα μας εδερνε ολους...Στο θεμα μας, Lambros εχεις δικιο, δεν ειναι ολοι ετσι. Εχω φιλο αστυνομικο που ζητησε και πηρε μεταθεση απο την Τροχαια, γιατι διαφωνουσε καθετα με το οτι καθε βραδυθ τους εδιναν διαταγες να μην γυρισουν πισω αμα δεν εχουν τουλαχιστον Χ κλησεις, και οτι αμα δεν βρουνε παραβατες να σταματανε αυτοκινητα και να εφευρισκουν παρανομιες μονοι τους!!!!!
Απο κει και περα, δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι χειριστοι, αναιδεστατοι (ακομα και παραβαση να εχω κανει γιατι να με βριζει ο αλλος?) και φοροεισπρακτορες. Συγνωμη, εσυ μπορει να εισαι ο καλυτερος απο ολους αλλα οι περισσοτεροι ειναι χαλια. Και να μην ηταν οι περισσοτεροι, τα ασχημα ειναι αυτα που μενουν (και αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι πιθανως να υπερβαλλω).
Τα επεισοδια στην Πατρα πριν μερικες μερες στο Καρναβαλι ξερεις πως αρχισαν? Ηταν ενας μλκς και εβαζε φωτια σε καδους, και πεταγε μεσα κουτακια αφρους οπου εσκαγαν. Και παει ενας γνωστος μου σε δυο 'αστυνομικους' που ηταν 15 μετρα παρακατω (υποτειθεται για να επιβλεπουν την ταξη) και τους λεει οτι συμβαινει αυτο και αντε μαζεψτε τον γιατι θα σκοτωσει και κανεναν. Η απαντηση τους ηταν 'να φωναξεις το 100'. τα σχολια δικα σας.....
Ενα παραδοξο, οσες φορες με εχουν σταματησει γιατι εκανα καποια παραβαση (μια δηλαδη ) η για αλκοτεστ ηταν ευγενικοτατοι. Οσες φορες με εχουν σταματησει για τυπικο ελεγχο, ηταν απο υφακι 'ελα-εδω-ψαρακα'-(ειμαι 22 χρονων) μεχρι αγαινεστατοι. Οταν ομως γυρναω και τους λεω 'θα μου μιλατε στον ευγενικα και στον πληθυντικο γιατι εισατε υποχρεωμενοι και σας μιλαω και εγω σωστα', τοτε μαζευονται και το βουλωνουν. Δεν ζηταω ουτε ιδιαιτεροι μεταχειριση ουτε να μου κανουν χαρες, αλλα να με αντιμετωπιζουν σαν ανθρωπο. Οι χειροτεροι ειναι οι ασφαλιτες παντως, εχουν μια νοοτροπια οτι πρεπει να τους φοβομαστε και να κανουμε οτι μας πουν (δηλαδη οτι τους κατεβει εκεινη την στιγμη). Μου εχουν πει οτι 'αφου εισαι απο τον Πειραια, να μην ερχεσαι στα Λιμανακια' ! Ακου εκει που θα μου πουνε και που θα πηγαινω....
Και το χειροτερο, οταν σου ζητανε κατι που δεν προβλεπει το καθηκον τους και εσυ δεν το κανεις (που εχεις καθε δικαιωμα να ΜΗΝ το κανεις γιατι ΔΕΝ επρεπε το ειχαν καν ζητησει) σε τρεχουν για εξακριβωση γιατι δεν εισαι σηκω-σηκω και κατσε-κατσε...
-
skullone
τους εγκληματίες που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες
Φαινεται ειμαι και γω ενας κοινος εγκληματιας. Επειδη ομως νιωθω πολυ κορόιδο να κυκλοφορω με τη μηχανη σε δρομους 4 λωριδων και να με γραφουν για 121 (εθνικη οδος) ή να με τρεχουν στα δικαστηρια για +40χλμ/ωρα παραβαση με τις καμερες και τα συναφη, προτιμω να κυκλοφορω χωρις πινακιδα, ειναι η τελευταια αμυνα που εχει απομεινει.
Θα μου πεις τωρα, αμα σε χτυπησω στο δρομο και σε εγκαταλειψω πως θα βρεις το δικιο σου, καλη ερωτηση τωρα που το σκεφτομαι. Αναλογιζομαι πως ποτε δε θα αφηνα καποιον στη μεση του δρομου αβοηθητο, αλλα και αυτο δεν ειναι δικαιολογια. Αλλα και απο την αλλη, συνηθως τα 2τροχα ειναι τα θυματα οποτε δεν ανησυχω για τη νομιμοτητα μου
skullone
και κάνει άστρωτο κι απείραχτο στις Σέρρες 1'16', 20'
Τι εγινε εχω χασει επεισοδια ή ακομα ονειρευομαι Απο μπροστα το τραβαει ο Μπουστας στις ευθειες μαλλον με το GSXR χεχε . Ducati 999 με 1΄26΄΄ πριν δυο Κυριακες, ΤΟ θεαμα!
-
Όντως έχεις χάσει επεισόδια. Ο Χρονομέτρης εδώ πέρα μας αμόλαγε ΤΑ ΦΙΔΙΑ... Μιλάμε, ο τύπος πρέπει να'ταν μεγαλομέτοχος της 'Λαοκόων Α.Ε.' Οι διαχειριστές τον τζάσανε, γιατί ήταν θρασύδειλος και υβριστικότατος, αλλά τώρα έχει ξανανοίξει λογαριασμό. Πιστεύω βέβαια πως είναι ζήτημα χρόνου το πότε θα ξαναπάρει πόδι...
-
Χεχε καλο καλο, ειχα διαβασει λιγο το ποστ για την αποπομπη, αντε τοτε να χτυπησουμε και το φραγμα του ενος λεπτου στο γυρω γυρω ολοι
-
Ναι, το άτομο είναι μεγάλο τούρμπο. Είχε δημιουργήσει προβλήματα και στο TFRC.
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα