-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από e-mail Που μου ήρθε σήμερα.... καμαρώστε το καμάρι μας:Tώρα το είδα αυτό.
Μου το είχαν στείλει με e-mail πριν από 4 περίπου χρόνια.
Αλλά και τώρα που το είδα και πάλι έσκασα στα γέλια. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Απλώς η αστυνομία μας δεν ξέρει που να κάνει τα αλκοτεστ καθώς ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει μπλόκο στα 200μ από μπουζουξίδικα... Δεν έχω δει ποτέ μπλόκο για αλκοτεστ ξημερώματα στην Ιερά Οδό, στην Ποσειδώνος, Στο Κολωνάκι ή στην Κηφισίας......!!!!!!! Επίσης όταν κάνουν αλκοτέστ πρέπει να γράφουν στοιχεία αυτοκινήτου και οδηγού και να τσεξκάρουν αν ο οδηγός έχει την άδεια οδήγγησης ...
Μήπως τελικά ισχύει κάτι άλλο; Όταν κάνουν τα αλκοοτέστ στο σωστό μέρος τα κάνουν λάθος ώρα κι όταν τα κάνουν σωστή ώρα βρίσκονται στο λάθος μέρος!
Προ διετίας με είχαν σταματήσει λίγο πριν την τελευταία έξοδο προς το αεροδρόμιο στην Α.Ο. Η ώρα ήταν 5 το πρωί και πήγαινα να προλάβω αεροπλάνο για επαγγελματικό ταξίδι. Το 'όργανο' ήταν τυπικότατο και ευγενέστατο (δεν έχω κανένα παράπονο). Βέβαια εμένα με έτρωγε ο στόμας μου και αφού πέρασα -μετ' επαίνων- το αλκοοτέστ τον ρώτησα:
'Συγνώμη, αλλά ξημερώματα πριν το αεροδρόμιο ποιον περιμένετε να πιάσετε; Πρώτον, πόσοι πάνε να πετάξουν ή να παραλάβουν συγγενή τύφλα στο μεθύσι και δεύτερον αν κάποιοι πάνε στο αεροδρόμιο πιωμένοι γιατί να τους πιάσετε στον προορισμό τους, αφού ό,τι ήταν να κάνουν στο δρόμο το έχουν κάνει;'.
Η απάντηση ήταν κοφτή, τυπική και απολύτως ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ: 'Τη δουλειά μας κάνουμε κύριε και δε θα μας υποδείξετε τον τρόπο. Καλημέρα σας και καλό ταξίδι!'Καληνύχτα και μαύρα-μεσάνυχτα-γλυκά
-
Μα έπρεπε να δείξουν πως πλέον μετά τα αλκοτέστ ο κόσμος έπαψε να πίνει!!
Εσύ δηλαδή πώς θα έβγαζες τέτοια στατιστικά; Πηγαίνοντας έξω από τα μπουζούκια τέτοια ώρα;;
-
Σήμερα πολλά οχήματα και μοτοσυκλέτες της αστυνομίας 'παραβίαζαν' τους πεζόδρομους γύρω από την Ακρόπολη.
Ενα όχημα της αστυνομίας, για να 'διαλύσει' τους μαθητές που κατέβαιναν από την Ακρόπολη πεζοί, έβαλε σειρήνα. Οι μαθητές βέβαια τον μούτζωναν κανονικά...
-
Χθες πηγαίνοντας στη δουλειά μου, βλέπω στο πάρκο απέναντι από το κτίριο της ΕΡΤ-3 στη Λεωφόρο Στρατού περίπου 20 μηχανές της Αστυνομίας
παρκαρισμένες μέσα στο πάρκο ( έχει ένα αναψυκτήριο εκεί ) και όλοι οι αναβάτες να πίνουν το καφεδάκι τους. Τον καφέ τους καλά κάνουν και τον πίνουν. Τις μηχανές με ποιο δικαίωμα τις βάλαν μέσα στο πάρκο στο οποίο κυκλοφορούν παππούδες και γιαγιάδες και παίζουν ουκ ολίγα παιδιά?
Και επίσης υπάρχει και μια ταμπελάρα στην είσοδο που λέει ότι απαγορεύονται τα ποδήλατα, τα μηχανάκια και τα σκυλιά. Αν έμπαινα εγώ με τη μηχανή μου και με βλέπαν ακόμα θα με τρέχαν και θα μου λέγαν τυφλός είσαι την ταμπέλα δε την βλέπεις? Αλλά απ'ότι φαίνεται μάλλον δεν είμαστε όλοι ίδιοι. -
christaras73, δεν θα σε γράφαν, γιατί τόσοι πολλοί θα πλακωνόντουσαν στο ξύλο ποιος θα σε πρωτογράψει, οπότε θα έφευγες και θα την έβγαζες λάδι!!
-
'Η θα μου ρίχναν μία κλήση ο καθένας και θα πήγαινα μια βδομάδα διπλοβάρδια για να τις πληρώσω.
-
Αλήθεια, δεν υπάρχει κανένα μέλος του φόρουμ που να αποτελεί μέλος της στρουμφοκοινωνίας;
Μια φορά έτυχε για επαγγελματικούς λόγους να βρεθω στο υπουργείο Δ. Τ. και σε κάποιο χώρο σαν γήπεδο, ήτανε παρκαρισμένα καμια χιλιάδα περιπολικα.. τρομερο ανατριχιαστικό θέαμα. Μέχρι και στρουμφίτα είδα...
Ένιγουέι, πιστεύω πως από τότε που η είσοδος στην αστυνομία είτε σαν αξ είτε σαν υπαξ πέρασε απόι τη διαδικασία των πανελληνίων χάλασε όλη η ιστορία.
Παιδιά που δεν είχαν βγει από το σπίτι τους, δεν είχαν πάει όυτε μια φορά σε κλαμπακι, μ***ί δεν είχαν δει ούτε σε φωτό,
ξαφνικά βρέθηκαν με στολή, εξουσιάζοντας την ροή των ανθρώπων μέσα στην καθημερινότητα.Πλέον είναι έπαγγελματική στέγη...
πόσοι και πόσοι δεν λένε... 'ε θα δώσω στην αστυνομία να εξασφαλίσω τα επαγγελματικά μου...'
εκείνο που μου τη σπάει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ
είναι όταν κατά την υπηρεσία τους την πέφτουν στις διερχόμενες γυναίκες και δεν συμπεριφέρονται διακριτικά. -
Και που να τους έβλεπες την εποχή που έμπαιναν με χαρτάκι υπουργού πόσο κομπλεξικοί ήταν. Τουλάχιστον τώρα έχουν μια υποτυπώδη έως ικανοποιητική παιδεία, τότε ήταν κάτι σαν τους ΕΠΥ του στρατού, άτομα δηλαδή που ξέπεφταν εκεί επειδή δεν στέριωναν σε κανένα άλλο επάγγελμα.
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Αλήθεια, δεν υπάρχει κανένα μέλος του φόρουμ που να αποτελεί μέλος της στρουμφοκοινωνίας;υπήρχε, αλλά με τόσα μπινελίκια που άκουσε εδώ μέσα, ξέσπασε τελικά και μετά έφυγε.. κρίμα.
όσον αφορά για το σύστημα αξιολόγησης και εισαγωγής στην αστυνομία, γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε να αξιολογούνται από τις ίδιες τις σχολές και όχι μέσω πανελληνίων.. δηλαδή να δίνουν στη σχολή εισαγωγικές εξετάσεις, θετικά, θεωρητικά, και ίσως κάποια ειδικά μαθήματα που αφορούν την αστυνομία, και να αξιολογούνται και βάσει σωματικών ικανοτήτων, ψυχικής υγείας, πνευματικής διαυγειας κλπ...
ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ;
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Αλήθεια, δεν υπάρχει κανένα μέλος του φόρουμ που να αποτελεί μέλος της στρουμφοκοινωνίας;Μια φορά έτυχε για επαγγελματικούς λόγους να βρεθω στο υπουργείο Δ. Τ. και σε κάποιο χώρο σαν γήπεδο, ήτανε παρκαρισμένα καμια χιλιάδα περιπολικα.. τρομερο ανατριχιαστικό θέαμα. Μέχρι και στρουμφίτα είδα...
Ένιγουέι, πιστεύω πως από τότε που η είσοδος στην αστυνομία είτε σαν αξ είτε σαν υπαξ πέρασε απόι τη διαδικασία των πανελληνίων χάλασε όλη η ιστορία.
Παιδιά που δεν είχαν βγει από το σπίτι τους, δεν είχαν πάει όυτε μια φορά σε κλαμπακι, μ***ί δεν είχαν δει ούτε σε φωτό,
ξαφνικά βρέθηκαν με στολή, εξουσιάζοντας την ροή των ανθρώπων μέσα στην καθημερινότητα.Πλέον είναι έπαγγελματική στέγη...
πόσοι και πόσοι δεν λένε... 'ε θα δώσω στην αστυνομία να εξασφαλίσω τα επαγγελματικά μου...'
Είμαι ο μόνος που διαφωνεί με το ύφος αυτής της δημοσίευσης;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Είμαι ο μόνος που διαφωνεί με το ύφος αυτής της δημοσίευσης;;;Οχι...
Μια φορά έτυχε για επαγγελματικούς λόγους να βρεθω στο υπουργείο Δ. Τ. και σε κάποιο χώρο σαν γήπεδο, ήτανε παρκαρισμένα καμια χιλιάδα περιπολικα.. τρομερο ανατριχιαστικό θέαμα. Μέχρι και στρουμφίτα είδα...
WTF! ?????
-
Οι πανελλαδικές έλυσαν το πρόβλημα της αγραμματοσύνης. Αυτό ήταν πράγμτι μεγάλο πρόβλημα!!
Με σπαστή καθαρεύουσα που ούτε οι ίδιοι ήξεραν τι έλεγαν, άντε να συνεννοηθείς στην περίπτωση που πετύχαινες κάποιον φιλικό. Πράγμα μάλλον σπάνιο, μιας και πάρα πολλοί είχαν βρεθεί αγάδες από το πουθενά, κουβαλώντας τρελλά κόμπλεξ!!
Λοιπόν, αυτό το πρόβλημα μάλλον λύνεται με τις πανελλαδικές. Ναι, το υφάκι είναι μάλλον προσωπικό θέμα και δεν λύνεται με την μόρφωση, σίγουρα όμως βελτιώνεται με αυτήν, και προς Θεού, με τίποτα δε χειροτερεύει!!
Όσο για το χαρακτήρα τους τώρα... Ναι, θα περάσουν και έξυπνα/μορφωμένα παιδιά που δεν έχουν βγει από το καβούκι τους και είναι φοβητσιάρηδες.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ με τις πανελλαδικές στις Ένοπλες Δυνάμεις!!!
Και με την εκπαίδευση πολλοί (οι περισσότεροι πιστεύω) παίρνουν τα πάνω τους, κάποιοι άλλοι τα παρατάνε ή προσπαθούν να την βγάλουν σε απαλά γραφεία, ενώ κάποιοι (ελάχιστοι πιστεύω) θα παραμείνουν για πάντα κατρουλήδες. Αυτό δεν αλλάζει.Αλλά θα μπούνε περισσότεροι άβγαλτοι τώρα με τις πανελλαδικές ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ, ή παλιότερα που πολλοί έμπαιναν με το βύσμα, παιδάκια ή μαντράχαλοι που απλά δεν μπόρεσαν να καταφέρουν τίποτα, και καλά που είχαμε γνωστό εκεί;;
Συμφωνώ πως έπρεπε να έχουν περισσότερα τέστ ΚΑΙ οι σχολές, για να ξεχωρίζουν αυτοί που ποτέ δεν θα τα καταφέρουν.
-
Σίγουρα μπαίνουν πιο μορφωμένοι από τις πανελλαδικές αλλά μετά από λίγο καιρό αρχίζουν και ξεχνούν τα Ελληνικά που ξέρουν και μιλούν την
υπηρεσιακή γλώσσα. Έχει πολύ πλάκα να τους ακούς να μιλούν μεταξύ τους. Άλλο πράγμα.... Μετά από κάποια ώρα συνεχούς ακρόασης αρχίζεις και κολλάς και εσύ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αλήθεια, δεν υπάρχει κανένα μέλος του φόρουμ που να αποτελεί μέλος της στρουμφοκοινωνίας;
υπήρχε, αλλά με τόσα μπινελίκια που άκουσε εδώ μέσα, ξέσπασε τελικά και μετά έφυγε.. κρίμα....
Εμ βεβαια, αφου αρχισε να λεει για το ποσο αδικο εχουμε ολοι και ποσο δικιο εχουν οι καημενοι αστυνομικοι που απλα κανουν την δουλεια τους...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
υπήρχε, αλλά με τόσα μπινελίκια που άκουσε εδώ μέσα, ξέσπασε τελικά και μετά έφυγε.. κρίμα....
Εμ βεβαια, αφου αρχισε να λεει για το ποσο αδικο εχουμε ολοι και ποσο δικιο εχουν οι καημενοι αστυνομικοι που απλα κανουν την δουλεια τους...
Ενω η αλήθεια είναι κάπου στην μέση!
-
Η πραγματική δουλειά ενός αστυνομικού είναι δύσκολη. Το ότι κάποιοι από το σινάφι τους είναι για τη φυλακή, δεν θα πρέπει να μειώνει την προσπάθεια των καλών υπηρετών του νόμου.
-
PAIDIA EGO POU EIMAI MESA STO XVRO THA SAS PO AN KAI DEN EXO PARAKOLOUTHISEI OLI THN SYZHTHSH...
THE TRUTH IS SOMEWHERE IN THE MIDDLE..
STHN ELLADA OLOI AFTHERETOYN..ETSI THA AFTHERETOYN KAI OI MPATSOI POY EXOYN KAPOIA(KAI LEO KAPOIA MORFH EKSOUSIAS)..
AKOMA KAI GO POU EIMAI ENSTOLOS POLLOI MPATSOI MOY KANOUN TSABOUKA GIA NA DOYN POSO TSABOYKAS EIMAI EGO KAI AN THA XRISIMOPOIHSO THN IDIOTHTA MOY..BEBAIA STIN PERIPTOSH TVN PARABASEON OI MPATSOI EINAI KAUARA FOROEISPRAKTORES TOY KRATOYS AFOU OI PARABASEIS DEN EXOYN OYSIA OYTE SKOPO SYMMORFOSIS KAI PROLIPSHS..
ALLA EPEIDH EXOYN GINEI POLLES SFAGES MPATSON OI PERISSOTEROI FOBOUNTAI KAI ANTIDROYN ETSI..SAS PLIROFORO OTI STHN USA OI MPATSOI EINAI POLY PIO AGRIOI KAI BARANE ALYPHTA,ENO EDO AYTO DEN GINETAI..
TORA TA FAINOMENA MPATSOSYMPERIFORAS ISXYOUN PERISSOTERO STHN EPARXIA OPOY YPHRETOYN KARABANADES MPATSOI KAI OXI KARIERAS POY EXOYN TELEIOSEI MONO TO LYKEIO KAI MIA SXOLH 5-6 MHNON KAI TO PAIZOYN EKSOYSIA..
TELOS PANTON TORA ME TIS KAMERES KAI TA LOIPA MME KLP EXOYN KALYTEREPSEI TA PRAGMATA KAI THA GINOUN AKOMA PIO KALA...
SYNISTO NA MHN DIAPLHKTIZESTE MAZI TOYS KAI NA TO PAIZETE MAMAKES GIATI ESEIS TELIKA APLA STHN KALYTERH PERIPTOSH THA XASETE ARKETO XRONO...STHN XEIROTERH AYTOFORH SYLLHPSH KAI ORISMO TAKTIKHS DIKASIMOY...
FILIKA
RANDOM..
-
Βρε Ράντομ, πάλι greeklish και ΚΕΦΑΛΑΙΑ μάλιστα?
Σεβαστείτε τους άλλους και τον κανονισμό παίδες, γράφτε με ΕΛΛΗΝΙΚΑ! -
Den exo sti doyleia ellinika re gmt kai thelo NA GRAPSO
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα