-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ena me DSL. 3ereis ti einai to DSL?
Ναι ξέρω τι είναι το DSL, εντάξει δεν είμαστε και στην εποχη του Χαλκού!!!
Το DSL δυστυχώς αποδεικνύει πως είμαστε στην εποχή του Χαλκού...
Εννοείς nass πως μια DSL σύνδεση θα χρησιμοποιεί χάλκινο δισύρματο καλώδιο; Τότε μόλις με κάλυψες ...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Καλως τονΑγη. Και καλα που ειναι αυτα τα Ιντερνετ καφε στο κεντρο της Αθηνας? Τον αλλο μηνα ερχομαι και εγω να παρω την δωση μου απο Ελλαδα
Νικος
Einai stin Akadimias (opws anebainoume apo tin Kaniggos stin aristeri pleyra). Einai poly kalo alla, mou eipan, to monadiko stin A8ina. Sto meion einai oti exei dynati mousiki kai den mporeis na doulepseis eykola.
Μπραβο ευχαριστω. Πρεπει να το θυμαμαι αυτο γιατι κοβω βολτες στο κεντρο σχεδον καθε μερα. Η δυνατη μουσικη δεν με πολυπειραζει. Εχουν AOL, Yahoo messenger κτλ? Υποθετω ναι οποτε θα ειμαι εκει συχνα. Πως κανονιζουν την χρεωση?
Νικος
Nai exoun ta panta. Sou anoigoun ena computer kai einai san na eisai sto spiti sou. Exei Word kai Excel etc.
Kostos 1.5 euro gia ta prwta 40 lepta kai meta anebainei 0.5 ka8e 10 lepta. Dil. kalytera na eisai gia 40 lepta kai meta na pas mia bolta kai na epistrefeis. Legetai Bits&Bytes. Sto allo meion einai oti merikws epikratei i atmosfaira katastimatos ilektronikwn paixnidiwn tis paidikis sou ilikias.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Η τελευταια εκδοση ειναι το Ζ06 που εχει 405 αλογα. Επισης ακουσα οτι στριβει κιολας.
Στριβει λεει? Με το 911 Τουρμπο μαζι πανε στην πιστα (με στροφες) για το 1/3 της τιμης.
405 hp πίσω κίνηση και πήγαινε μαζί με τετρακίνητο 420 hp σε πίστα με στροφές; Ποιός οδηγούσε την 911 ο Ray Charles; Τί στροφές είναι αυτές;
Ωραίο αυτοκίνητο η vette όπως και τα περισσότερα αμερικάνικα αυτής της κατηγορίας όμως είναι λογικό εδώ να τα κρίνουμε βάση των Ελληνικών και κατ' επέκταση ευρωπαικών δεδομένων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχουν καθόλου εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη. Αντιθέτως Ευρωπαικά και Ιαπωνικά σπορ αυτοκίνητα διαβάζω ότι έχουν μεγάλες πωλήσεις στην Αμερική κι εδώ ζητώ τη γνώμη σας για το φαινόμενο αυτό.
Αν πάντως ζούσα Αμερική θα προτιμούσα το Skyline'...We're pretty keyed up, but the periodic ka-booms, shrieks, and whooshes coming from the eastern horizon are a reminder that we don't have the fastest machines in the desert today. Not even close...'
-
Και αμα θελετε να δειτε μερικα ακομα οριστεΕνα ακομα παιχνιδακι
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417197
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417449
και στο δυναμομετρο
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417207
Πως σας φαινεται? Αρκετα αλογα για τα γουστα σας?
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417210
Σχεδον στις 7 χιλιαδες στροφες
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417221
Και αν θελετε και κατι ακομα πιο καλο
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417191
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417462
που ειπαν οτι αυτο το τερατακι εβγαλε πανω απο 600 αλογα στους τροχους.
Ονειρα γλυκα.
Νικος
Aφού μιλάμε για όνειρα
http://www.junauto.co.jp/democar/index.html?enΠόσα άλογα βγάζει εκεί το Grand Cherokee; ( Με το V8 High Output)
Aκουσα ότι η Mopar θα έβγαζε εγκέφαλο που θα ανέβαζε την ιπποδύναμη στα 300 -
Μια στιγμη, η γυναικα σου τι οδηγαει?
2002 Jeep Grand Cherokee ( Με το V8 High Output)
Νικος
Οριστε τοτε. Εχετε το Grand Cherokee για το οικογενιακο και το αλλο, και δυθεσιο να ειναι, τι της πειραζει? Am I missing something?
Οτι εχω την κορη μου που συχνα την πηγαινω στο σχολειο και μετα Η υναικα μου την παιρνει, οποτε μια και ειναι μικρη δεν μπορι να κατσει μπροστα με τους αεροσακκους. Οποτε ειναι μανουβρα να αλλαζουμε αυτοκινητα (να παω να παρω το δικο της να παρω την κορη μου στο σχολειο - η να την παρω- και μετα να γυρισω να παρω το δικο μου αυτοκινητο πισω). Εκτος ων αλλων τη γυναικας μου τωρα τελευταια δεν της αρεσει να οδηγαει το WRX. Ολο μου λεει o συμπλεκτης ειναι πολυ σκληρος ο λεβιες ειναι πιο δυσκολο να βαλεις ταχυτητες (αυτο αφου αλλαξα και εβαλα short shifter), Η αναρτηση ειναι πολυ σφιχτη, δεν μαρεσει αυτος ο σφυριχτος ηχος (το τουρβο) το αθτοκινητο ειναι πολυ θορυβωδες. Και παει λεγοντας. Οποτε εκανα μια στρατηγικη υποχωρηση και εκανα ενα compromise.
Αυτα τα σχετικα ασχετα οικογενειακα.
Νικος[/quote]
Καταλαβα. Κανει νοημα τωρα. Αναλογως τυχερος εισαι παντως διοτι, η δικη μου δεν ξερει να οδηγαει χειροκινητο
-
Χωρίς την αεροτομή !!!???
Οι αεροτομες που ειναι βασικα για ομορφια (υποκειμενικη κατα την γνωμη μου) παντα μου εφερναν αλεργια. Χωρια που ειναι μαγνητες για την τοπικη αστυνομια.
Νικος
Συμφωνω.
-
Χωρίς την αεροτομή !!!???
Να σου πώ, εμένα μ' άρεσε περισσότερο έτσι! Πιο διακριτικό αλλά εξίσου θανατηφόρο!!!!
Στην πραγματικοτητα εαν μπορουσα αν το ξαναγοραζα μαλλον θα επαιραν ενα μαυρο Wagon WRX. Το πιο διακριτικο απο ολα τα WRX. Αυτος που κανει tune το δικο μου εχεi ενα και πολλες φορες το χρησιμοποιει για να μεταφερει δεματα στο ταχυδρομειο και κατα την διαρκεια της διαδρομης βαζει τα γυαλια σε πολλα αυτοκινητα με δυο φορες του κυλινδρους και διπλασια κυβικα. (τελευταια φορα που το εκανε δυναμομετριση εβγαζε πανω απο 300 αλογα στους τροχους ).
Νικος
Wow! Μετα απο βελτιωσεις φανατζομε ετσι? Τι το εκανε?
-
Ο χρήστης sotiris έγραψε:
Και αμα θελετε να δειτε μερικα ακομα οριστε
Ενα ακομα παιχνιδακι
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417197
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417449
και στο δυναμομετρο
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417207
Πως σας φαινεται? Αρκετα αλογα για τα γουστα σας?
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417210
Σχεδον στις 7 χιλιαδες στροφες
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417221
Και αν θελετε και κατι ακομα πιο καλο
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417191
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2417462
που ειπαν οτι αυτο το τερατακι εβγαλε πανω απο 600 αλογα στους τροχους.
Ονειρα γλυκα.
Νικος
Aφού μιλάμε για όνειρα
http://www.junauto.co.jp/democar/index.html?enΠόσα άλογα βγάζει εκεί το Grand Cherokee; ( Με το V8 High Output)
Aκουσα ότι η Mopar θα έβγαζε εγκέφαλο που θα ανέβαζε την ιπποδύναμη στα 300Jun Auto ειναι τελειως ονειρα. Πανακριβα και χωρια που οι μηχανες πρεπει να ερθουν απο Ιαπωνια.
Το μαυρο Ιμπρεζα οι βελτιωσεις στη μηχανη κοστισαν γυρω στις $7 χιλιαδες(αυτα ειναι μονο εξωτερικα κανενας δεν ανοιξε την μηχανη). Που δεν νομιζω να ειναι και τοσο εξωπραγματικο. (βεβαια εχει και βελτιωσεις στα φρενα, αναρτησεις κτλ... που ειναι εχτρα).
Στην πραγματικοτητα αυτο το αυτοκινητο ηταν για πουλημα για $24 χιλιαδες. Αμα δεν ειχα ηδη το δικο μου θα το χτυπαγα αμεσως.Το Γραντ Τσεροκι βγαζει 260 αλογα και πολυ ροπη αλλα καιει βενζινα (σε λιγο το βυτιο θα ειναι απο πισω μας )
Νικος
-
Η τελευταια εκδοση ειναι το Ζ06 που εχει 405 αλογα. Επισης ακουσα οτι στριβει κιολας.
Στριβει λεει? Με το 911 Τουρμπο μαζι πανε στην πιστα (με στροφες) για το 1/3 της τιμης.
405 hp πίσω κίνηση και πήγαινε μαζί με τετρακίνητο 420 hp σε πίστα με στροφές; Ποιός οδηγούσε την 911 ο Ray Charles; Τί στροφές είναι αυτές;
Ωραίο αυτοκίνητο η vette όπως και τα περισσότερα αμερικάνικα αυτής της κατηγορίας όμως είναι λογικό εδώ να τα κρίνουμε βάση των Ελληνικών και κατ' επέκταση ευρωπαικών δεδομένων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχουν καθόλου εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη. Αντιθέτως Ευρωπαικά και Ιαπωνικά σπορ αυτοκίνητα διαβάζω ότι έχουν μεγάλες πωλήσεις στην Αμερική κι εδώ ζητώ τη γνώμη σας για το φαινόμενο αυτό.
Αν πάντως ζούσα Αμερική θα προτιμούσα το Skyline'...We're pretty keyed up, but the periodic ka-booms, shrieks, and whooshes coming from the eastern horizon are a reminder that we don't have the fastest machines in the desert today. Not even close...'
Μαλιστα. Για να δουμε.
Πρωτον, το 911 Τ κανει 415 bhp SAE NET (κανει 420 ιππους DIN). Η Ζ06 κανει 405 bhp SAE NET.
Παρακατω:
911 Τ= 1541 κιλα
Ζ06= 1414 κιλα911 κιλα ανα ιππο= 3.71
Ζ06 κιλα ανα ιππο= 3.49Τα φρενα ειναι τα ιδια, το πιστευεις ή οχι και το Ζ06 δεν εχει καμια σχεση σε οδικη συμπεριφορα με τα κοινα Κορβετ.
Καταλαβες γιατι το 911 Τ δεν θα ειναι πιο γρηγορο στην πιστα.
Τελος, εαν ζουσες στις ΗΠΑ, σορρυ αλλα δεν θα μπορουσες να αγορασεις το Σκάιλαιν. Απλα διοτι δεν εισαγετε εδω.
-
Ωραίο αυτοκίνητο η vette όπως και τα περισσότερα αμερικάνικα αυτής της κατηγορίας όμως είναι λογικό εδώ να τα κρίνουμε βάση των Ελληνικών και κατ' επέκταση ευρωπαικών δεδομένων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχουν καθόλου εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη.
Οταν λες 'αυτα τα αυτοκινητα' τι εννοεις? Σαν ποια?
Αντιθέτως Ευρωπαικά και Ιαπωνικά σπορ αυτοκίνητα διαβάζω ότι έχουν μεγάλες πωλήσεις στην Αμερική κι εδώ ζητώ τη γνώμη σας για το φαινόμενο αυτό.
Εαν το κοιταξεις απο πλευρας ολικων πωλησεων τα Ιαπωνικα και ακομη περισσοτερο τα Ευρωπαικα αυτοκινητα που πωλουντε εδω στις ΗΠΑ ειναι πολυ λιγοτερα απο τα ΗΠΑμερικανινα.
-
Το Γραντ Τσεροκι βγαζει 260 αλογα και πολυ ροπη αλλα καιει βενζινα (σε λιγο το βυτιο θα ειναι απο πισω μας )Νικος
Ειμουν της εντυπωσης οτι ηταν 260 επισης αλλα βλεπω 265 ιππους στις 5200 σαλ για το 2003. Αλλαξε? Επισης η ροπη ειναι 325 ft-lbs στις 3600 σαλ. Δηλαδη περιπου 45 χλγμ. Επισης στις 3600 σαλ κανει 223 αλογα!
Επισης χωραει 77.9 λιτρα βενζινης
Νικο, ποσο παει τα 0-60? Θυμαμε κατι για κατω απο 7.0. Κανω λαθος?
-
Μια στιγμη, η γυναικα σου τι οδηγαει?
2002 Jeep Grand Cherokee ( Με το V8 High Output)
Νικος
Οριστε τοτε. Εχετε το Grand Cherokee για το οικογενιακο και το αλλο, και δυθεσιο να ειναι, τι της πειραζει? Am I missing something?
Οτι εχω την κορη μου που συχνα την πηγαινω στο σχολειο και μετα Η υναικα μου την παιρνει, οποτε μια και ειναι μικρη δεν μπορι να κατσει μπροστα με τους αεροσακκους. Οποτε ειναι μανουβρα να αλλαζουμε αυτοκινητα (να παω να παρω το δικο της να παρω την κορη μου στο σχολειο - η να την παρω- και μετα να γυρισω να παρω το δικο μου αυτοκινητο πισω). Εκτος ων αλλων τη γυναικας μου τωρα τελευταια δεν της αρεσει να οδηγαει το WRX. Ολο μου λεει o συμπλεκτης ειναι πολυ σκληρος ο λεβιες ειναι πιο δυσκολο να βαλεις ταχυτητες (αυτο αφου αλλαξα και εβαλα short shifter), Η αναρτηση ειναι πολυ σφιχτη, δεν μαρεσει αυτος ο σφυριχτος ηχος (το τουρβο) το αθτοκινητο ειναι πολυ θορυβωδες. Και παει λεγοντας. Οποτε εκανα μια στρατηγικη υποχωρηση και εκανα ενα compromise.
Αυτα τα σχετικα ασχετα οικογενειακα.
Νικος
Καταλαβα. Κανει νοημα τωρα. Αναλογως τυχερος εισαι παντως διοτι, η δικη μου δεν ξερει να οδηγαει χειροκινητο [/quote]
Μπα το φορτηγο (ετσι το αποκαλω οταν της κανω πλακα - της λεω 'your truck' και αυτη μου λεει 'my vehicle') ειναι το πρωτο αυτοματο που πηραμε οποτε οδηγαει με ταχυτητες(standard) απο τα 16 της.
Νικος
-
Το Γραντ Τσεροκι βγαζει 260 αλογα και πολυ ροπη αλλα καιει βενζινα (σε λιγο το βυτιο θα ειναι απο πισω μας )
Νικος
Ειμουν της εντυπωσης οτι ηταν 260 επισης αλλα βλεπω 265 ιππους στις 5200 σαλ για το 2003. Αλλαξε? Επισης η ροπη ειναι 325 ft-lbs στις 3600 σαλ. Δηλαδη περιπου 45 χλγμ. Επισης στις 3600 σαλ κανει 223 αλογα!
Επισης χωραει 77.9 λιτρα βενζινης
Νικο, ποσο παει τα 0-60? Θυμαμε κατι για κατω απο 7.0. Κανω λαθος?
Εχεις δικιο και εγω νομιζα 260. Μαλλον αλλαξε λιγακι. Απο το ποσο το εχω ανοιξει (εχει μονο 1500 μιλια) φευγει γρηγορα. Κανα δυο φορες εμπαινα μεσα στον αυτοκινητοδρομο και το πατησα και εφτασε στα 70 μιλια πολυ γρηγορα οποτε γυρω στα 6.8-6.9 για το 0-60 φαινεται σωστο.
Αλλα βεβαια παρολο που λενε οτι ειναι τετρακινητο ειναι πισωκινητο μεχρι να σπινιαρουν οι τροχοι (που συμβαινει σχετικα ευκολα αμα το γκαζωσω γερα). Βεβαια ειμαι συνηθισμενος με το Ιμπρεζα που δεν εχει σπινιαρισματα.Νικος
-
Το Μ3 Ε36 με το Μ Roadster πρωτα, το Boxster και το Μ3 Ε40 δευτερα και μετα τα αλλα.Gavriil, Μ3 εννοεις Ε30 ή Ε43, γιατί Ε40 δεν υπάρχει
-
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχουν καθόλου εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη. Αντιθέτως Ευρωπαικά και Ιαπωνικά σπορ αυτοκίνητα διαβάζω ότι έχουν μεγάλες πωλήσεις στην Αμερική κι εδώ ζητώ τη γνώμη σας για το φαινόμενο αυτό.
Μαλιστα. Για να δουμε.
Πρωτον, το 911 Τ κανει 415 bhp SAE NET (κανει 420 ιππους DIN). Η Ζ06 κανει 405 bhp SAE NET.
Παρακατω:
911 Τ= 1541 κιλα
Ζ06 κιλα ανα ιππο= 3.49Τα φρενα ειναι τα ιδια, το πιστευεις ή οχι και το Ζ06 δεν εχει καμια σχεση σε οδικη συμπεριφορα με τα κοινα Κορβετ.
Σου ξέφυγε κάτι που κάνει όμως την διαφορά, πισωκίνητο και τετρακίνητο και στροφές, κατάλαβες τώρα γιατί μου φάνηκε παράξενο; Θα μου φανεί πολύ παράξενο αν η vette έχει ισάξια οδηγική συμπεριφορά με την 911T.
Τελος, εαν ζουσες στις ΗΠΑ, σορρυ αλλα δεν θα μπορουσες να αγορασεις το Σκάιλαιν. Απλα διοτι δεν εισαγετε εδω.
Κυκλοφορούν όμως, στα nissanforums υπάρχουν πολλοί από ΗΠΑ με skyline. To καινούριο πάντως που θα κυκλοφορήσει απ'ότι λένε θα εισαχθεί κανονικά στις ΗΠΑ.
Υ.Γ. θα ήθελα τη γνώμη σου γιατί τα αμερικάνικα σπορ αυτοκίνητα δεν έχουν εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το Μ3 Ε36 με το Μ Roadster πρωτα, το Boxster και το Μ3 Ε40 δευτερα και μετα τα αλλα.
Gavriil, Μ3 εννοεις Ε30 ή Ε43, γιατί Ε40 δεν υπάρχει
Σορρυ. Ε43. I stand corrected.
-
[quote='gavriil1Σορρυ. Ε43. I stand corrected. [/quote]
No Problem . Απλώς επειδή έχω οδηγήσει Μ3 Ε30, ήθελα να σιγουρευτώ σε ποιά αναφέρεσαι
-
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχουν καθόλου εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη. Αντιθέτως Ευρωπαικά και Ιαπωνικά σπορ αυτοκίνητα διαβάζω ότι έχουν μεγάλες πωλήσεις στην Αμερική κι εδώ ζητώ τη γνώμη σας για το φαινόμενο αυτό.
Μαλιστα. Για να δουμε.
Παρακατω:
911 Τ= 1541 κιλα
Σου ξέφυγε κάτι που κάνει όμως την διαφορά, πισωκίνητο και τετρακίνητο και στροφές, κατάλαβες τώρα γιατί μου φάνηκε παράξενο; Θα μου φανεί πολύ παράξενο αν η vette έχει ισάξια οδηγική συμπεριφορά με την 911T.
Κυκλοφορούν όμως, στα nissanforums υπάρχουν πολλοί από ΗΠΑ με skyline. To καινούριο πάντως που θα κυκλοφορήσει απ'ότι λένε θα εισαχθεί κανονικά στις ΗΠΑ.
Υ.Γ. θα ήθελα τη γνώμη σου γιατί τα αμερικάνικα σπορ αυτοκίνητα δεν έχουν εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη
Υποθετω τα πολλα κυβικα και η ακριβη βενζινα δεν βοηθουν. Επισης ακουσα οτι υπαρχουν φοβεροι φοροι για τα εισαγωμενα εξ Αμερικης. Και Φυσικα υπαρχουν πολλα ευρωπαικα που παιζουν επι ισων ορων (ιποδυναμη κτλ).
Και ποσα (μοντελα) αυτοκινητων αξιζει να εισαχθουν απο ΗΠΑ?
Καποια φορα ειχα διαβασει ενα τεστ για το Ford Explorer (SUV) στην Γαλλια. Ειπανε οτι ειχε το μικρη μηχανη των τεσσαρων λιτρων (για την Αμρικη, που εχουμε 8χτακυλινδρη 5 λιτρων) και κοστιζει 50 χιλιαδες δολ. Οποτε ποιος τρελλος θα το αγορασει? (οταν στις ΗΠΑ κόστιζε πιο λιγο απο 30 χιλιάδες?)Αν αυτό είναι σωστό τότε το Ζ06 θα είναι ακόμα πιό ακριβό. Αμα κοστίζει 50 χιλιάδες ευρώ και έχει φόρους 20-30% τότε θά είναι 70 χιλ ευρώ. Μετά άμα χαλάσει? Πόσο καιρό θά πάρει νά έρθουν από τις ΗΠΑ αμα δεν είναι κάτι πού δεν έχουν στόκ;
Αξίζει τόν κόπο; Μάλλον όχι.
Νίκος
-
Σωτηρη, δεν μου ξεφηγε καθολου οτι η 911Τ ειναι τετρακινητη. Το ξερω αυτο. Αλλα αυτο απο μονο του δεν σημαινει τιποτε. Το πως θα παει ενα αυτοκινητο στην πιστα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο το εαν ειναι τετρακινητο ή οχι. Ρωτα τον Κουπερ Ες
Να μην σου φενετε καθολου παραξενο. Η Κορβετ Ζ06 ειναι καλυτερη της 911 Καρρερα και ανταξια της 911Τ στην πιστα. Εχουν γινει πολλα τεστ εδω στις ΗΠΑ. Και που να δεις τι ετοιμαζουν για την επομενη γενια της Ζ06 που ερχετε σε ενα χρονο απο τωρα. Θα δεις 500+ ιππους και αλλα πολλα. Αυτος ο κινητηρας της Ζ06 τωρα, σε ενα χρονο θα ειναι ο βασικος κινητηρας της 6ης γενιας Κορβετ. Επισης το πιο πιθανο ειναι για την καινουργια Βετ να ειναι μικροτερη σε διαστασεις μονο και μονο για να ειναι πιο πετυχημενη στην Ευρωπη. Ιδωμεν.
Επισιμα δεν μπορεις να αγορασεις και να κυκλοφορυσεις Σκάιλαιν. Μπορεις να πληρωσεις ενα τονο λεφτα και να το εισαγεις και να το εχεις ΜΟΝΟ για την πιστα ομως. Το αυτοκινητο δεν εχει περασει το certification για USA εισαγωγη, αρα δεν μπορει νομιμα να κυκλοφορυσει στους δρομους. Αυτα που διαβαζεις ειναι επιπολεοτητες.
Η Φορντ και η Οπελ ειναι ΗΠΑμερικανικες εταιριες. Αυτες δεν εχουν αυτοκινητα σπορ, πετυχημενα στην Ευρωπη?
Μαλλον εννοεις για τα σπορ αυτοκινητα των ΗΠΑμερικανικων εταιριων που πωλουντε και εδω στις ΗΠΑ. Εαν εννοεις αυτο, τοτε κατι τετοιο ειναι τεραστια συζητηση και θελει δικο του θρεντ. Επισης, στα επομενα 5 με 10 χρονια αυτο θα αλλαξει. Θα δεις ολο και περισσοτερα ΗΠΑμερικανικα αυτοκινητα να ειναι ιδια και εδω και εκει. Κυριως απο την Τζενεραλ Μοτορς (Οπελ και οι θυγατρικες της οπως η Σάαμπ).
-
Σωτηρη, δεν μου ξεφηγε καθολου οτι η 911Τ ειναι τετρακινητη. Το ξερω αυτο. Αλλα αυτο απο μονο του δεν σημαινει τιποτε. Το πως θα παει ενα αυτοκινητο στην πιστα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο το εαν ειναι τετρακινητο ή οχι.
Να μην σου φενετε καθολου παραξενο. Η Κορβετ Ζ06 ειναι καλυτερη της 911 Καρρερα και ανταξια της 911Τ στην πιστα. Εχουν γινει πολλα τεστ εδω στις ΗΠΑ.Θα πρέπει να είναι αρκετά καλύτερη από την 911 (μόνο έτσι εξηγείται). Οσο για την τετρακίνηση, σε ίδια μοντέλα που έχουν κάνει δοκιμές π.χ. seat Leon δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση, τα τετρακίνητα είχαν σαφές προβάδισμα, ακόμα και το προσθιοκίνητο civic typeR ήταν πιο γρήγορο από το s2000. Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι είναι αδύνατον το πισωκίνητο να νικήσει το τετρακίνητο θα πρέπει όμως να είναι πολύ καλύτερα στημένο και εξαρτάται από την πίστα βέβαια. Αν σου ήταν εύκολο θα μπορούσες να γράψεις αν υπάρχει κάποια ηλεκτρονική διεύθυνση που να υπάρχουν τα τεστ που προανέφερες? Οτι μαθαίνεις καλό είναι.
Δεν είναι φυσικά η απλή 911 τουρμπο αλλά http://www.awe-tuning.com/pages/info/co ... ?content=3Επισιμα δεν μπορεις να αγορασεις και να κυκλοφορυσεις Σκάιλαιν. Μπορεις να πληρωσεις ενα τονο λεφτα και να το εισαγεις και να το εχεις ΜΟΝΟ για την πιστα ομως. Το αυτοκινητο δεν εχει περασει το certification για USA εισαγωγη, αρα δεν μπορει νομιμα να κυκλοφορυσει στους δρομους. Αυτα που διαβαζεις ειναι επιπολεοτητες.
Τουλαχιστον το καινούριο απ΄ότι φαινεται θα μπορείται να το χαίρεστε
http://www.usatoday.com/money/autos/200 ... o-show.htmΧαιρετίσματα
"Νεο" 2003 Impreza