Ο χρήστης sotiris έγραψε:
Σου ξέφυγε κάτι που κάνει όμως την διαφορά, πισωκίνητο και τετρακίνητο και στροφές, κατάλαβες τώρα γιατί μου φάνηκε παράξενο; Θα μου φανεί πολύ παράξενο αν η vette έχει ισάξια οδηγική συμπεριφορά με την 911T.
Σωτηρη, δεν μου ξεφηγε καθολου οτι η 911Τ ειναι τετρακινητη. Το ξερω αυτο. Αλλα αυτο απο μονο του δεν σημαινει τιποτε. Το πως θα παει ενα αυτοκινητο στην πιστα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο το εαν ειναι τετρακινητο ή οχι. Ρωτα τον Κουπερ Ες
Να μην σου φενετε καθολου παραξενο. Η Κορβετ Ζ06 ειναι καλυτερη της 911 Καρρερα και ανταξια της 911Τ στην πιστα. Εχουν γινει πολλα τεστ εδω στις ΗΠΑ. Και που να δεις τι ετοιμαζουν για την επομενη γενια της Ζ06 που ερχετε σε ενα χρονο απο τωρα. Θα δεις 500+ ιππους και αλλα πολλα. Αυτος ο κινητηρας της Ζ06 τωρα, σε ενα χρονο θα ειναι ο βασικος κινητηρας της 6ης γενιας Κορβετ. Επισης το πιο πιθανο ειναι για την καινουργια Βετ να ειναι μικροτερη σε διαστασεις μονο και μονο για να ειναι πιο πετυχημενη στην Ευρωπη. Ιδωμεν.
Κυκλοφορούν όμως, στα nissanforums υπάρχουν πολλοί από ΗΠΑ με skyline. To καινούριο πάντως που θα κυκλοφορήσει απ'ότι λένε θα εισαχθεί κανονικά στις ΗΠΑ.
Επισιμα δεν μπορεις να αγορασεις και να κυκλοφορυσεις Σκάιλαιν. Μπορεις να πληρωσεις ενα τονο λεφτα και να το εισαγεις και να το εχεις ΜΟΝΟ για την πιστα ομως. Το αυτοκινητο δεν εχει περασει το certification για USA εισαγωγη, αρα δεν μπορει νομιμα να κυκλοφορυσει στους δρομους. Αυτα που διαβαζεις ειναι επιπολεοτητες.
Υ.Γ. θα ήθελα τη γνώμη σου γιατί τα αμερικάνικα σπορ αυτοκίνητα δεν έχουν εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη
Η Φορντ και η Οπελ ειναι ΗΠΑμερικανικες εταιριες. Αυτες δεν εχουν αυτοκινητα σπορ, πετυχημενα στην Ευρωπη?
Μαλλον εννοεις για τα σπορ αυτοκινητα των ΗΠΑμερικανικων εταιριων που πωλουντε και εδω στις ΗΠΑ. Εαν εννοεις αυτο, τοτε κατι τετοιο ειναι τεραστια συζητηση και θελει δικο του θρεντ. Επισης, στα επομενα 5 με 10 χρονια αυτο θα αλλαξει. Θα δεις ολο και περισσοτερα ΗΠΑμερικανικα αυτοκινητα να ειναι ιδια και εδω και εκει. Κυριως απο την Τζενεραλ Μοτορς (Οπελ και οι θυγατρικες της οπως η Σάαμπ).