-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Kosta,an emena me exeis me 147 bgale me giati to aytokinito einai toy adelfoy moy kai den to odigaw pia.
Kalo einai na doyme kai ta diafora groups. Dil. ena group einai VAG (Audi, VW, Skoda, Seat klp). Alla BMW, Merc, Fiat/AlfaRomeo, Gallika, Iapwnika etc...
Άγη εσύ είσαι με το Jetta όχι την Αλφα. Για τα γκρουπς οκ, είναι εύκολο. Ανά χώρα υπάρχει.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
OPEL Corsa - 1.4 - 90HP
...κι εσύ είσαι καταχωρημένος.
Απαιχτος Κώστα,ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!
Για να καταλάβετε τι σημαίνει πληροφορικάριος!!
Ετσι Κώστα?Μια ζωή στα 'χαρακώματα'!!!!Διπλοεγγεγραμμένοι δεν περνάνε εδώ. Φακέλωμα κανονικό, με την καλή έννοια βέβαια.
-
Πολύ καλή δουλειά!
Ας προσθέσω δύο ψήφους στο γαλλικό στρατόπεδο...
- Citroen Xsara 1600κ.εκ 110 ίπποι, αγορά 2002 ηλικία οδηγού 23
- Citroen C5 2000κ.εκ. 138 ίπποι, αγορά 2001 ηλικία οδηγού 55
(φαίνεται, νομίζω )
-
ηλικία οδηγού : 14
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
ηλικία οδηγού : 14Υπάρχουν Cooper 850 cc ? Δεν ήταν μόνο 1300 (1285 ή κάτι τέτοιο) ?
Εκτός και αν έχει αφαιρεθεί ένας κύλινδρος λόγω της ηλικίας του οδηγού
-
Τα πρωτα Mini ηταν με μηχανη 850cc μετα 1000cc και μετα 1300ccκ.τ.λ.π
a!!!! και ενας κυλινδρος αν αφαιρεθει το οχημα γινεται 637.5cc και οχι 850ccDimitris...
-
Επειδη δεν ξερω αν ειμαι 'φακελλωμενος'
Renault Clio 'S' 1400 μοντ. 1993
ηλικια οδηγου 38. -
Ρε παιδιά διαβάζω εδώ και αρκετές μέρες τα αποτελέσματα....των αυτ/των και δεν κατάλαβα οτι μπορώ και εγώ να 'ψηφίσω' αργότερα.Λοιπόν...
1.Ζastava Yugo 45 903cc '86.Tο αγόρασα για μέσα στην πόλη(λόγω δουλειάς γυρνάω πολύ) το πετάω όπου να'ναι και δεν με νοιάζει τίποτα,το απόλυτο αγχολυτικό,ούτε προβλήματα έχω,ούτε γρατζουνιές με νοιάζουν,ούτε παρκάρισμα .... και
2.PEUGEOT 106 RALLYE 16V '01 Τα σαββατοκύριακα βγαίνει και πάει(ξέρει αυτό) στα βουνά για ονειρικές στριφτερές διαδρομές.
Τρεξτε να προλάβετε ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!
ΕΛΛΑΣ-ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!! -
cmarin θα συνεχίζει να ενημερώνεται η κατάταξη ή τα αυτ/τα που δήλωσα θα πέσουν στο κενό
Πάντως ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Good job θα έλεγαν οι Καποτήδες όπως λέει και ο ΚΚ!! -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Επειδη δεν ξερω αν ειμαι 'φακελλωμενος'
Renault Clio 'S' 1400 μοντ. 1993
ηλικια οδηγου 38....και βέβαια είσαι, μαζί με ένα siecento.
Tην ηλικία δεν την χρειάζομαι, γιατί τι γράφετε? -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
cmarin θα συνεχίζει να ενημερώνεται η κατάταξη ή τα αυτ/τα που δήλωσα θα πέσουν στο κενό
Πάντως ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Good job θα έλεγαν οι Καποτήδες όπως λέει και ο ΚΚ!!Και βέβαια συνεχίζει, γι αυτό επανήλθε άλλωστε και το θέμα αυτό. Στα 250 θα έχουμε φρέσκα αποτελέσματα. Ήδη έχουν φτάσει τα 190.
-
Μπράβο φίλε πολύ καλή δουλειά, συγχαρητήρια. Εχω ένα Ford Fiesta 1.6 Sport (ναι, ναι υπάρχει τέτοιο!) με 103 hp. Αυτό το forum πάντως θα έπρεπε να ονομάζεται forum106. Πάντως όσοι από εσάς έχετε 8βάλβιδα 106 Rallye δεν με βλέπετε. Οι υπόλοιποι με τα 16βάλβιδα...αφήστε το καλύτερα.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Kosta,Kalo einai na doyme kai ta diafora groups. Dil. ena group einai VAG (Audi, VW, Skoda, Seat klp). Alla BMW, Merc, Fiat/AlfaRomeo, Gallika, Iapwnika etc...
Μήπως μπορούμε δούμε τα groups και τα brands που έχουν να μην κανουμε κανένα λάθος? όποιος ξέρει συμπληρώνει.
PSA
VAG
FIAT AUTO
GM
Renault/Nissan
Τoyota/Lexus
Honda/Acura (Σίγουρα κάτι θα πει ο γαβριηλ εδώ)Η volvo ανήκει πουθενά? Η ΚΙΑ? Η mazda?
μήπως πρέπει να ανοιξουμε άλλο θέμα με τους ομίλους να μην τα μπερδεύουμε? -
Η Ford έχει και τη Mazda και τη Volvo και τη Land Rover και την Jaguar και την Aston Martin.
-
Mazda MX-5, 1600cc, 110hp, μοντέλο 99
-
FIAT AUTO
FIAT
Alfa Romeo
Lancia
Abarth
Innocenti
Autobianchi
Iveco (αμφιβάλλω αν έχει κανείς μας!! )
Maserati
Ferrariξέχασα κάτι;
-
Η επέλαση της Γαλλίας συνεχίζεται:
- Citroen Xantia 1.6 90PS (1997)
..και ολίγη Ιαπωνία
- Suzuki Vitara 1.6 8v (1991)
-
Αλλος ενας ψηφοσ
Toyota Carina E, 1600cc. 115hp, 1992
Συνεχισε την καλη δουλεια -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Kosta,
Kalo einai na doyme kai ta diafora groups. Dil. ena group einai VAG (Audi, VW, Skoda, Seat klp). Alla BMW, Merc, Fiat/AlfaRomeo, Gallika, Iapwnika etc...
Μήπως μπορούμε δούμε τα groups και τα brands που έχουν να μην κανουμε κανένα λάθος? όποιος ξέρει συμπληρώνει.
PSA
VAG
FIAT AUTO
GM
Renault/Nissan
Τoyota/Lexus
Honda/Acura (Σίγουρα κάτι θα πει ο γαβριηλ εδώ)Η volvo ανήκει πουθενά? Η ΚΙΑ? Η mazda?
μήπως πρέπει να ανοιξουμε άλλο θέμα με τους ομίλους να μην τα μπερδεύουμε?Για Ford, Fiat τα ανέλυσαν ο TGD και ο Γιώργος αντοίστιχα. GM: Opel, Saab, Daewoo (τουλάχιστον αυτά μας ενδιαφέρουν στην Ευρώπη, ελπίζω να μην ξέχασα κάτι). Η ΚΙΑ συνεργάζεται με τη Hyundai κατά το πρότυπο Renault-Nissan. PSA και VAG νομίζω είναι γνωστά.
-
Ας γράψω λοιπόν και εγώ τι οδηγώ διοτι δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει κάπου αλλού
Citroen Xsara 1.6 Exclusive
'Ενας ακόμα γαλλόφιλος μέχρι το κόκαλο ( για την ακρίβεια Citroenοφιλος πάνω από όλα) του Forum.
Tι αυτοκίνητο έχουμε Part III - Αποτελέσματα...