-
Ο χρήστης pappaki έγραψε:
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ GEORGE TABS,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ?Μηχανικά έχω σκούπα Peugeot Cup. Πήρα την Πέμπτη και μια μπάρα θόλων από την Sparco, αλλά το συνεργείο μας ετοίμαζε τα αγωνιστικά για τη Ριτσώνα, και την άλλη βδομάδα θα έχει το Παλλάδιο, οπότε θα περιμένω λίγο για να την βάλω.
Εμφανισιακά έχω βάλει φιλμ στα τζάμια (και το αυτοκόλλητο της σελίδας μας στο ίντερνετ ) και ζάντες αλουμινίου 14'' (όπως οι μαμίσιες δηλαδή). Τις ζάντες τις έβαλα τσάμπα, αφού τις είχε το Τολέδο του πατέρα μου από κατασκευής, και όταν το πουλήσαμε τις έκανα σκάτζα. Επίσης έδωσα το τιμόνι και το έντυσαν από πάνω με δέρμα (δεν το άλλαξα).
Αν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις του 'κινητήρα μας', πέρσι στο Auto Exelixis κέρδισα δυναμομέτρηση. Δεν έχω εύκαιρο το χαρτί της δυναμομέτρησης, αλλά θυμάμαι πως έβγαλε στον τροχό 42,5 άλογα περίπου, και κέρδιζε περισσότερο από άλλο ένα αν άνοιγες το καπώ. Έτσι αποφάσισα για καλύτερη αναπνοή (σκούπα). Αν υπολογίσεις και κάποιες απώλειες μάλλον θα πιάσει τα 50 που δίνει ο κατασκευαστής. Η ροπή ήταν κάτω από 80 και μετά τις 3.800-4.000 κατέρρεε απότομα. Με την σκούπα (και καθάρισμα της πεταλούδας του γκαζιού) είδα σημαντική για χιλιάρι διαφορά.
Σκέψη τώρα με τα τεκμήρια είναι να αρχίσω να παίζω λόττο και αν τα πιάσω να το κάνω 1400 101 ίππους. Διατηρώντας την σκούπα και το κοντό κορωνοπήνιο του χιλιαριού θα είναι ευχάριστο.
Εσύ του έχεις κάνει κάτι;
-
EGW EBALA PROSPHATA DIO FILTRAKIA TIS KN APO TO INTERNET.EXW BALEI KITRINA BILSTEIN STA MAMA ELATHRIA,KAI PRIN MIA BDOMADA EBALA 4 BRIDGESTONE 330EVO 175/65/13.SKEFTOMAI GIA MIA EXATMISI XWRIS POLY THORIBO,EXEIS TIPOTA NA PROTEINEIS,KAI ME TI LEFTA PERIPOU?PROSPHATA EKANA SERVICE 45.000KM STON CABILI KAI MAZI ME TA FILTRAKIA PIRE LIGO TA PANW TOY TO MOTERAKI. TO KAKO ME TO DIKO MOY EINAI OTI EXEI TO ILEKTRONIKO GAZI!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σκέψη τώρα με τα τεκμήρια είναι να αρχίσω να παίζω λόττο και αν τα πιάσω να το κάνω 1400 101 ίππους.Τον συγκεκριμένο κινητήρα της VW δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα. Μπορεί να είναι δυνατός πάνω από τις 4000 στροφές αλλά κάτω από τις 4000 έχει λιγότερη ροπή από τον 1400άρη των 75ps. Καλή περίπτωση πρέπει να είναι ο 1400άρης κινητήρας της VW τεχνολογίας FSI (86ps/5000σ.α.λ., 130Nm/3500σ.α.λ.). Δυστυχώς δε νομίζω η VW να τον δώσει στη Seat (τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον).
Σημείωση: Το Polo 1.4 FSI δεν έχει έρθει στην Ελλάδα ακόμα και ούτε γνωρίζω αν θα έρθει. Έναν καλό 1400άρη έβγαλε η VW, αλλά δε βλέπω να 'συγκινείται' η ελληνική αντιπροσωπεία της VW.
-
Βαλε και ενα ακομα OPEL CORSA A '92SPORT 1.400cc 82ps
-
Ο χρήστης pappaki έγραψε:
EGW EBALA PROSPHATA DIO FILTRAKIA TIS KN APO TO INTERNET.EXW BALEI KITRINA BILSTEIN STA MAMA ELATHRIA,KAI PRIN MIA BDOMADA EBALA 4 BRIDGESTONE 330EVO 175/65/13.SKEFTOMAI GIA MIA EXATMISI XWRIS POLY THORIBO,EXEIS TIPOTA NA PROTEINEIS,KAI ME TI LEFTA PERIPOU?PROSPHATA EKANA SERVICE 45.000KM STON CABILI KAI MAZI ME TA FILTRAKIA PIRE LIGO TA PANW TOY TO MOTERAKI. TO KAKO ME TO DIKO MOY EINAI OTI EXEI TO ILEKTRONIKO GAZI!Σου λέω, ίδιο κινητήρα έχουμε! Και ηλεκτρονικό γκάζι έχω και είναι μιζέρια...
Επίσης έβαλα σκούπα, γιατί από το να πάρω τα δύο φίλτρα μου ερχόταν φτηνότερη... Μα καλά, ποιος είχε την ιδέα να βάλει 2 φίλτρα σε χιλιάρη;;;Από αναρτήσεις είμαι ακόμα νορμάλ. 13'' λάστιχα έχεις; Εμένα είχε (μαμά) 185/60/14. Είχε (όπως όλα τα Ίμπιζα της γενιάς αυτής που έχω δει) Πιρέλι Π-6000. Έβαλα μετά τα Εξάλτο τα οποία είναι άριστα. (τα έχω 1,5 χρόνο). Δεν μπορώ να σου πω διαφορές, γιατί τα Πιρέλι τα είχα κυρίως στο εξωτερικό (Γερμανία - Ελβετία) που ήμουν, και μόλις γύρισα Ελλάδα μου τα μαχαίρωσαν και τα άλλαξα. Πάντως μάλλον μεγάλη διαφορά υπέρ των Μισελέν.
Εξάτμιση δεν αλλάζω, για να μην βρίσκει στα πεζοδρόμια όταν το παρκάρω κάθετα (στην σχολή μου είναι πάγια-αναγκαία τακτική), αλλά και για να μην μου παίρνει τα αυτιά. Με την σκούπα αν δεν το πατάς δεν κάνει θόρυβο. Η εξάτμιση κάνει συνέχεια... Και μόλις επιστρέφεις κάποιον (κυρίως κάποια...) σπίτι τους ξυπνάει όλη η γειτονιά και βγαίνει να δει να έχει να κουτσομπολεύει!! Δε λέει για τόσο λίγα άλογα... (στο χιλιάρι θα είναι ελάχιστα... ίσως το έξτρα βάρος της φαρδιάς εξάτμισης να τα αναιρεί!! )
Το καλό με το δικό σου είναι πως είναι ελαφρύτερο, οπότε θα πηγαίνει σίγουρα καλύτερα!
Γιατί δεν γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες;
-
Ώρα να ενισχύσω την έρευνα του Cmarin με τα αυτοκίνητα της φαμίλιας:
1.TOYOTA YARIS 1.0 μοντ.99
2.VW GOLF GTI IV 1.8 μοντ.00
3.MAZDA RX7 1.3 μοντ.93 -
- Renault clio 1.2 16V 2001 (mine)
- Clio I 1.2 '91 (το σκοτώνει αργα μα σταθερά η μάνα μου...,ενιοτε κι εγώ)
- Nissan Almera 1.4 '96 (Ο Γιαπωνέζος του πατερφαμιλια.Με custom!? ανάρτηση (Αντιστρεπτικές και αμορτισέρ))
Βάλτε με κι εμένα στο δείγμα...
-
Ελπίζω να συμπεριλάβεται και εμένα!!!!!
Φυσικά έχω ενα Renault megane coupe 1.4 16 v(11/ 2000)!!!!!!(Με αρκετά καλούδια τόσο μηχανικά οσο και εξωτερικά)
Καθώσ και έna Nissan sunny 1.6 16v(1993) του οποίου και εχω πιει το αίμα μιας και ήταν το πρώτο μου αμάξι!!!!! -
Ο χρήστης megane-maniac έγραψε:
Ελπίζω να συμπεριλάβεται και εμένα!!!!!
Φυσικά έχω ενα Renault megane coupe 1.4 16 v(11/ 2000)!!!!!!(Με αρκετά καλούδια τόσο μηχανικά οσο και εξωτερικά)
Καθώσ και έna Nissan sunny 1.6 16v(1993) του οποίου και εχω πιει το αίμα μιας και ήταν το πρώτο μου αμάξι!!!!!Τουμπανο ειναι το Megane.....
Βαλε αν εχεις ορεξη και το Passat 1,8t του πατερα μου που πολλες φορες το ξεμπουκωνω εγω -
cmarin υπολογίζεις και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της φαμίλιας του καθένα ή μόνο τα δικά μας.Αν είναι έτσι να δώσω άλλους 2 ψήφους. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
cmarin υπολογίζεις και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της φαμίλιας του καθένα ή μόνο τα δικά μας.Αν είναι έτσι να δώσω άλλους 2 ψήφους. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Μόνο τα δικά μας βρε παιδιά....εκτός αν είναι μέλη του φόρουμ και γράφουν εδω...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
cmarin υπολογίζεις και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της φαμίλιας του καθένα ή μόνο τα δικά μας.Αν είναι έτσι να δώσω άλλους 2 ψήφους. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Μόνο τα δικά μας βρε παιδιά....εκτός αν είναι μέλη του φόρουμ και γράφουν εδω...
Στο Γκόλφ όμως της μάνας μου έχω κάνει τα 20.000 χιλιόμετρα από τα 30.000 που έχει το αυτοκίνητο στο σύνολο!
Συμφωνώ πάντως πως πρέπει να λαμβάνεται υπ'όψιν μόνο το προσωπικό μας αμάξι, αλλιώς τη βάψαμε!! Όπως καταλαβαίνω είμαστε όλοι αυτοκινητοφάγοι!!!
-
Παει το passataki....
-
Από το 1997 τον Απρίλιο έχω στην κατοχή μου μια ALFA ROMEO 155 1.8 8V, το 2002 το μετέτρεψα σε 2.0 8V, όταν αγοράστηκε στο οδόμετρο έδειχνε, (δεν σημαίνει ότι ήταν και αλήθεια) 68.000 km, τώρα έχει γραμμένα 220.000 km. Ενα άλλο μέλος της οικογένειας έχει αγοράσει από αρχές του 2001 μια ALFA ROMEO 75 1.6 IE, και απο τότε το σκέφτομε για αλλαγή απο 155 σε 75 (Με προοπτική να καταλήξει 3.0 V6).
-
Εγώ έχω ένα
Peugeot 106 Rallye μοντ.2002.6000χμ.
1600cc 122hp -
Βάλτε τώρα που μπορείτε τα τελευταία (ειδικά τα νέα μέλη του φόρουμ)....την Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα. Πιάσαμε τα 240.....
-
Eχω ένα Peugeot 206 XS 1,6 16v, Mod 5/2001 με 35.000 χλμ.
-
Morris Marina X2
Austin 1100προσεχως -
'04 Lotus Elise 111R (Toyota powered)
-
Citroen Saxo Vts 1.6 με 55.000km 06/2001
Tι αυτοκίνητο έχουμε Part III - Αποτελέσματα...