-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σημερα κυκλοφορησε στις εφημεριδες οτι το τεκμηριο καταργειται μεχρι τα 1800κκ.οποτε αγαπητοι ακομα και αν καποια στιγμη το γ@μημ3νο κρατος επιτρεψει τα diesel δε θα μπορουμε να τα αγορασουμε, διοτι turbodiesel κινητηρας της προκοπης κατω απο 2.000-2.500 κυβικα δεν υπαρχει.
VW Bora TDI. 1.8 liter turbodiesel
Filika
Nikos
-
Kala re paidia.......diabasa shmera thn Eleu8erotypia online kai ti eida.
Apo oti fenetai h kybernhsh fenetai oti MALON 8a katarghsei ta tekmhria katv ta 1800 kai........8a DIPLASIASEI OLLA TA TEKMHRIA PANO APO AUTO TA 2000cc opos lei h Eleu8erotypia sta ar8ra tis. Ti na po re paidia....eipa kai ego oti kalh arxh ekanan alla autoi re einai PALABOI.
Dhladh tora o syntaxiouxos pateras mou 8a prepei na dhlvnei hmhrio
!!!!!32.000Euro!!!!!!!!!!! apo ta 16.000 pou dhlvsei shmera...kai olla auta giati....gia ena sarabalo 33 xronon....===============================================
Προς κατάργηση μέχρι 1.800 κυβικά- Επιβάρυνση: 2η κατοικία, εξοχικά, πισίνες
Παίζεται ο διπλασιασμός τεκμηρίων άνω των 2.000 κ.ε.
Του ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΗ
Μπορεί ξαφνικά οι μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι να αλλάξουν «γούστο» και να εγκαταλείψουν τις Μερσέντες για την αγάπη ενός ... Τσινκουετσέντο;
Πολύ πιθανό να το δούμε και αυτό μετά την απόφαση του υπουργού Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκη να καταργήσει τα τεκμήρια διαβίωσης μέχρι τα 1.800 κ.ε.
Το «πονηρό» στοιχείο στην αλλαγή αυτή είναι ότι ναι μεν καταργεί τα τεκμήρια μέχρι ενός ορίου, αλλά αυξάνει σημαντικά τα τεκμήρια πάνω από το όριο αυτό. Μια πρόταση η οποία δεν έχει γίνει αποδεκτή, αλλά παρ' όλα αυτά συνεχίζει να συζητείται, είναι να διπλασιαστούν τα τεκμήρια για αυτοκίνητα πάνω από 2.000 κ.ε.
Στην τελευταία σύσκεψη του κ. Χριστοδουλάκη με τον πρωθυπουργό η απόφαση αναλυτικά προέβλεπε την κατάργηση των τεκμηρίων για Ι.Χ. μέχρι 1.800 κ.ε., τις μοτοσικλέτες, τα μικρά σκάφη και τα τζετ σκι. Διατηρείται όμως και αυξάνεται σημαντικά το τεκμήριο διαβίωσης για τα αυτοκίνητα με κυβισμό από 2.000 κ.ε. και πάνω, τις δευτερεύουσες και εξοχικές κατοικίες με εμβαδόν πάνω από 100 τ.μ., τις πισίνες, τα μεγάλα σκάφη αναψυχής, τα αεροπλάνα, ελικόπτερα κ.λπ.
Πού πας με 15 εκ.;
Ετσι, για παράδειγμα ένας ελεύθερος επαγγελματίας, έμπορος, βιοτέχνης, κ.λπ., ο οποίος μέχρι σήμερα δήλωνε 15-17 εκατ. εισόδημα, αλλά ταυτόχρονα διατηρούσε ένα σπίτι 200 τ.μ., ένα αυτοκίνητο 2.000 κ.ε. και ένα «σοβαρό» σκάφος αναψυχής, τώρα δεν θα μπορεί να τα συμβιβάσει στη δήλωσή του, καθώς το προς φορολόγηση εισόδημα θα πρέπει να συμφωνεί με τα αυξημένα τεκμήρια διαβίωσης...
Αυτό σημαίνει ότι ο φορολογούμενος θα πρέπει να απαλλαγεί από το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο ή να δηλώσει αυξημένα εισοδήματα και βέβαια να πληρώσει τον αναλογούντα φόρο. Τα μέτρα αυτά, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι συνδυάζονται με την αυστηρότερη εφαρμογή του «πόθεν έσχες», όπως επίσης και την απόφαση να προσδιορίζονται τα εισοδήματα με βάση τα βιβλία και όχι με εξωλογιστικό τρόπο. Το πλέγμα αυτών των μέτρων υποχρεώνει στην «εμφάνιση» εισοδημάτων τα οποία μέχρι τώρα μπορούσαν να διαφεύγουν, υποστηρίζουν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Σε κάθε περίπτωση πάντως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τη Δευτέρα στην τελευταία συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Χριστοδουλάκη και θα παρουσιαστούν την Τρίτη στην Κυβερνητική Επιτροπή.
===============================================
Τεκμήριο 28 εκ. δρχ. με Ι.Χ. 2.500 κυβικών
Το ενδεχόμενο διπλασιασμού των τεκμηρίων για τα αυτοκίνητα πάνω από 1.800 κ.ε. μελετά η κυβέρνηση στο πλαίσιο της φορολογικής μεταρρύθμισης. Στην περίπτωση αυτή, τα Ι.Χ. με κινητήρα μεγάλου κυβισμού θα συνοδεύονται από υψηλά τεκμήρια. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ένα Ι.Χ. 2.000 κ.εκ. θα επιβαρυνθεί με τεκμήριο 41.000 ευρώ (περίπου 14 εκ. δρχ.) από 20.500 ευρώ που είναι τώρα (κάτω από 7 εκ.).
Αντίστοιχα, στα 2.500 κ.εκ. θα φτάσει το τεκμήριο τα 82.000 ευρώ (28 εκ. δρχ.) έναντι 41.300 ευρώ. Τα μοντέλα με 3.200 κ.εκ. θα συνοδεύονται από τεκμήριο 170.600 από 85.300 ευρώ.
[/img][/b]
-
Είπατε τίποτα ????
Ενα είναι σίγουρο πως οι Ελληνες δεν πρόκειτε ποτέ να γίνουν Ευρωπαίοι.
Τις επόμενες εκλογές να μου θυμίσετε να ψηφήσω παΣΟΚ.ΑΛΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
-
Καλα οι ανθρωποι θελουν αγριο ξυλο
μα μιλαμε για πολυ πολυ ΞΥΛΟ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καλα οι ανθρωποι θελουν αγριο ξυλομα μιλαμε για πολυ πολυ ΞΥΛΟ
Auta symbenoun otan ena politiko koma exei ginei ka8estos gia ta teleutaia 20 xronia....
Ti na po re paidia...eilikrina tora...10 xronia leipo apo thn Ellada kai ta pragmata ginontai ollo kai pio adika....
Krima....kai eixa thn elpida pos epitelous 8a ginomastan Europaia..alla fenetai oti ginomaste eiropaioi mono stis ypoxrevseis mas.
...Poia dikaivmata mas exoun meinei.....
-
Αυτοί θέλουν εκτέλεση. Τσεκούρι και φωτιά.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αυτοί θέλουν εκτέλεση. Τσεκούρι και φωτιά.Όχι φίλε μου να σου πώ εγω τι χρειάζονται ....
Μια 17Ν όχι σαν και αυτή που βλέπουμε ..αυτή ήταν δικό τους κατασκεύασμα για να δολοφονούν πολιτικούς αντιπάλους τους και να τρομοκρατούν τον κόσμο για να περάσουν την πολιτική τους.
Τους χρειάζεται ένας πραγματικός Λαικός Επαναστατικός Αγώνας με θύματα αυτούς τις οικογένειές τους και εκείνους που διαπλέκονται μαζί τους για να τους στηρίζουν ώστε να είναι το καθεστώς και εκείνοι με την σειρά τους να γδέρνουν και να δένουν τον Έλληνα εργαζόμενο πολίτη με μισθούς πείνας και με τον φόβητρο της απόλυσης.Τι να κάνω όμως που έτσι όπως έχουμε γίνει ...μόνος μου τα λέω και μόνος μου τα ακούω ...ασε που μπορεί να γίνω και γραφικός στο τέλος.
-
ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 1600 Κ.ΕΚΑΤΟΣΤΑΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 15%.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΗ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΜΕΧΡΙ 1600 Κ.ΕΚ.Από το http://www.4troxoi.gr
'Καταργούνται τα τεκμήρια έως τα 2.000 κ.εκ.
04/09/2002Οριστική είναι η κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης των ΙΧ επιβατικών οχημάτων, έως και τα 2000 κ.εκ., ενώ διατηρείται το τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης για τα αυτοκίνητα πάνω από 2000 κ.εκ. Αυτό αποφασίστηκε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής που έληξε αργά το απόγευμα.
Παράλληλα σε ότι αφορά τις μοτοσικλέτες καταργούνται εντελώς τα τεκμήρια διαβίωσης και εφαρμόζεται το «τεκμήριο απόκτησης», το οποίο θα πληρώνει ο κάτοχος κατά την αγορά.'
-
Edo tha symfoniso apolyta me to filo ton JEEP-AKIA.
Prepei na afisoume kata meros tin porosi (komatika) pou ma tin epivaloun kai na valoume stin 'palatza' ton kathe politiko kai na ton zygisoume symfona me afta pou pratei kai oxi symfona me afta pou leei oti presvevei. Kai den prepei an fovomaste tin allagi.
An den kaneis kyrie, siko kai fyge(i mallon dine tou)! as erthei o tade kai an den kanei kai ekeinos, na fygei kai aftos!!
Poso kosmaki omos koumantaroun me psyxologikous ekviasmous kai me to fovo palaion fantasmaton!!!!Pantos to sirial me ti 17N kseperase se theamatikotita kai ti Lampsi!!!
Naste oloi kala.
-
Ο χρήστης chr1s_86 έγραψε:
ΜΕΧΡΙ 1600 Κ.ΕΚ.
Από το http://www.4troxoi.gr
04/09/2002Οριστική είναι η κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης των ΙΧ επιβατικών οχημάτων, έως και τα 2000 κ.εκ., ενώ διατηρείται το τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης για τα αυτοκίνητα πάνω από 2000 κ.εκ. Αυτό αποφασίστηκε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής που έληξε αργά το απόγευμα.
Παράλληλα σε ότι αφορά τις μοτοσικλέτες καταργούνται εντελώς τα τεκμήρια διαβίωσης και εφαρμόζεται το «τεκμήριο απόκτησης», το οποίο θα πληρώνει ο κάτοχος κατά την αγορά.'
Και λοιπόν ....??
Θά πρέπει μήπως να βγούμε στους δρόμους και να ζητοκραυγάζουμε ???
Το μέχρι τα 2000cc δεν σημαίνει **μεχρι και **τα 2000cc.
Άρα απο αυτό συμπεραίνουμε ότι η κατάργηση θα φτάσει μέχρι και τα 1800cc.Ας πάρουμε τώρα για παράδειγμα εμένα που είμαι εργένης ζω ακόμα με τους γονείς μου και πληρώνω μόνο τον λογαριασμό τηλεφώνου και τις βενζίνες μου ενώ έχω ένα εισόδημα γύρω στα 4.000.000 δρχ τον χρόνο.
Το αυτοκίνητό μου διανύει μόνο 16 χλμ την ημέρα κάθε μέρα εκτός σαββα/κου οπότε και μένει ακινητοποιημένο. Το έχω 15 μήνες και έχει διανύσει μόνο 6.000 χλμ. Το γεμίζω με βενζίνα (εκτός εκτάκτων περιστάσεων) μια φορά το μήνα = περίπου 40euro. Δεν έχω γκόμενα επι του παρόντος αρα και έξοδα μου περιορίζονται στα απολύτος απολύτος απαραίτητα.
Λοιπόν σας ερωτώ....**Με πια αναθεματισμένη παράλογη λογική το γαμημένο κράτος θα μου πεί 'Κυριε μαλάκα πολίτη θέλεις τόσα για να συντηρήσεις το 1600άρι σου τον χρόνο' **θέλω να ακούσω ένας απο έσας να μου πεί και να μου εξηγήσει αυτή την γαμημένη λογική αυτών τον κομπλεξικών και αναχρονιστηκών μεθόδων αυτού του καθεστωτός και αυτών των συμπλεγματικών πολιτικών που με φθόνο προσπαθούν όχι να κερδίσουν απο τα τεκμήρια (τα τεκμήρια δεν αποδίδουν απολύτος τίποτα στα έσοδα του κράτους) αλλά να υποχρεώσουν τον έλληνα απλό μισθωτό πολίτη να μην πάρει ποτέ ένα υψηλού κυβισμού αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να μπορούν αυτοί και το συνάφι τους (η ολιγαρχία του χρήματος) να απολαμβάνουν και να επαιρονται πως είναι κάτοχοι και ιδιοκτήτες των
συγκεκριμένων αυτοκινήτων.Εδώ μιλάμε για εμπεγμό και κοροιδία καθώς και ομηρία του άμοιρου έλληνα πολίτη σε καταστάσεις που μόνο με τα χειρότερα τριτοκοσμικά κράτη θα μπορούσαν να συγκριθούν.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!
-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
ΜΕΧΡΙ 1600 Κ.ΕΚ.
Από το http://www.4troxoi.gr
Και λοιπόν ....??
Θά πρέπει μήπως να βγούμε στους δρόμους και να ζητοκραυγάζουμε ???
Το μέχρι τα 2000cc δεν σημαίνει **μεχρι και **τα 2000cc.
Άρα απο αυτό συμπεραίνουμε ότι η κατάργηση θα φτάσει μέχρι και τα 1800cc.Ας πάρουμε τώρα για παράδειγμα εμένα που είμαι εργένης ζω ακόμα με τους γονείς μου και πληρώνω μόνο τον λογαριασμό τηλεφώνου και τις βενζίνες μου ενώ έχω ένα εισόδημα γύρω στα 4.000.000 δρχ τον χρόνο.
Το αυτοκίνητό μου διανύει μόνο 16 χλμ την ημέρα κάθε μέρα εκτός σαββα/κου οπότε και μένει ακινητοποιημένο. Το έχω 15 μήνες και έχει διανύσει μόνο 6.000 χλμ. Το γεμίζω με βενζίνα (εκτός εκτάκτων περιστάσεων) μια φορά το μήνα = περίπου 40euro. Δεν έχω γκόμενα επι του παρόντος αρα και έξοδα μου περιορίζονται στα απολύτος απολύτος απαραίτητα.
Λοιπόν σας ερωτώ....**Με πια αναθεματισμένη παράλογη λογική το γαμημένο κράτος θα μου πεί 'Κυριε μαλάκα πολίτη θέλεις τόσα για να συντηρήσεις το 1600άρι σου τον χρόνο' **θέλω να ακούσω ένας απο έσας να μου πεί και να μου εξηγήσει αυτή την γαμημένη λογική αυτών τον κομπλεξικών και αναχρονιστηκών μεθόδων αυτού του καθεστωτός και αυτών των συμπλεγματικών πολιτικών που με φθόνο προσπαθούν όχι να κερδίσουν απο τα τεκμήρια (τα τεκμήρια δεν αποδίδουν απολύτος τίποτα στα έσοδα του κράτους) αλλά να υποχρεώσουν τον έλληνα απλό μισθωτό πολίτη να μην πάρει ποτέ ένα υψηλού κυβισμού αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να μπορούν αυτοί και το συνάφι τους (η ολιγαρχία του χρήματος) να απολαμβάνουν και να επαιρονται πως είναι κάτοχοι και ιδιοκτήτες των
συγκεκριμένων αυτοκινήτων.Εδώ μιλάμε για εμπεγμό και κοροιδία καθώς και ομηρία του άμοιρου έλληνα πολίτη σε καταστάσεις που μόνο με τα χειρότερα τριτοκοσμικά κράτη θα μπορούσαν να συγκριθούν.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!
Ousiastika den xreiazesai tipote allo giati an pareis ena turbo 2000 kybika tote exeis oti xreiazesai.
Twra gia ta Jeep-oeidei, eixan eidiko tekmirio etsi kai alliws.
Sigoura ta tekmiria einai hli8ia idea kai talaipwroun aytous pou plirwnoun forous.
Gia aytous pou den dilwnoun eisodimata: An kapoios exei pisina, aeroplano, h aytokinito 5000 kybikwn tote 8a prepei h eforia na paei na ton episkeftei kai na psa3ei olous tous logariasmous sto onoma tou na dei pws brike ta lefta. Etsi kanoune edw (B. Ameriki), an doun oti exeis kati to asyni8isto gia tin douleia pou kaneis se episkeptontai kai sou allazoun ta fwta. Ean exeis klepsei plirwneis terastio prostimo.
-
Gia aytous pou den dilwnoun eisodimata: An kapoios exei pisina, aeroplano, h aytokinito 5000 kybikwn tote 8a prepei h eforia na paei na ton episkeftei kai na psa3ei olous tous logariasmous sto onoma tou na dei pws brike ta lefta. Etsi kanoune edw (B. Ameriki), an doun oti exeis kati to asyni8isto gia tin douleia pou kaneis se episkeptontai kai sou allazoun ta fwta. Ean exeis klepsei plirwneis terastio prostimo.
Φίλε μου ...
Τι να πώ τώρα για το φορολογικό σύστημα της Αμερικής. Εκεί όλος ο κόσμος κυκλοφορεί με ότι αυτοκίνητο η ΄τσέπη του του επιτρέπει να αγοράσει και όχι ένα γελοίο τεκμήριο.
Το τεκμήριο είναι παράλογο όχι μόνο άδικο.
Δεν υπαρχει πραγματικό jeep κάτω απο 2500 cc και ξέρεις τι τεκμήριο έχουνς 2500cc ???
7.500.000 δρχ.
Ξέρεις τώρα τι μισθούς έχουμε εμείς οι απλοί μισθωτοι ιδιωτικοί υπάληλοι στην ψωροκώσταινα ????180.000
210.000
250.000
280.000
300.000
350.000
STOP!Κάνε σούμα εσύ τώρα και aν κάποιος απο αυτούς τους μισθούς σου βγάζει 7.500.000 δρχ τον χρόνο τότε πες το και σε μένα.
Πές μου όμως και κάτι άλλο όμως ...θα σου κόστιζε εσένα ποτέ ένα Cherokee 2500cc 7.500.000 το χρόνο ΜΟΝΟ για να το συντηρήσεις και να το λειτουργήσεις ?????
Και έπειτα ...ας υποθέσουμε ότι κάπου βρήκαμε αυτά τα 7.500.000 ε και ???
Και την αγορά του αυτοκινήτου πως θα την δικαιολογήσεις ??
Δεν θα δώσεις και 4.000.000 απο τα συνολικά 13.000.000 μπροστά ???
Αρά ...7.500.000 + 4.000.000 = 11.500.000 !!!!
Αρά την πρώτη χρονιά πρέπει να έχεις δηλωθέν εισόδημα 11.500.000 ολόκληρα εκατομύρια !!! για τα επόμενα χρόνια εξόφλησης θα πρέπει να συνυπολογίζεις μαζί με τα 7.500.000 κερατιάτικα και το ποσό δόσεων για το αυτοκίνητο.Κουράστηκες ?
Απογοητευτικες ??Εμείς δηλαδή τι πρέπει να πούμε τώρα ???
-
Μην την ψάχνετε τη δουλειά.
Το τεκμήριο είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ (δεν είναι έκφραση υπερβολής, είναι ο σωστότερος και ακριβέστερος χαρακτηρισμός).
Επειδή δεν βολεύει και δε συμφέρει το 'πόθεν έσχες', προτιμούν εδώ και δεκαετίες την 'Προκρούστειο' μέθοδο (αν περισσεύει το κρεβάτι σε τραβάμε μέχρι να ψηλώσεις και να σε χωρέσει).
Το σωστό είναι, όπως ειπώθηκε και παραπάνω το 'πόθεν έσχες'. -
Φίλε μου ...
Τι να πώ τώρα για το φορολογικό σύστημα της Αμερικής. Εκεί όλος ο κόσμος κυκλοφορεί με ότι αυτοκίνητο η ΄τσέπη του του επιτρέπει να αγοράσει και όχι ένα γελοίο τεκμήριο.
Το τεκμήριο είναι παράλογο όχι μόνο άδικο.
Δεν υπαρχει πραγματικό jeep κάτω απο 2500 cc και ξέρεις τι τεκμήριο έχουνς 2500cc ???
7.500.000 δρχ.
Ξέρεις τώρα τι μισθούς έχουμε εμείς οι απλοί μισθωτοι ιδιωτικοί υπάληλοι στην ψωροκώσταινα ????180.000
210.000
250.000
280.000
300.000
350.000
STOP!Κάνε σούμα εσύ τώρα και aν κάποιος απο αυτούς τους μισθούς σου βγάζει 7.500.000 δρχ τον χρόνο τότε πες το και σε μένα.
Πές μου όμως και κάτι άλλο όμως ...θα σου κόστιζε εσένα ποτέ ένα Cherokee 2500cc 7.500.000 το χρόνο ΜΟΝΟ για να το συντηρήσεις και να το λειτουργήσεις ?????
Και έπειτα ...ας υποθέσουμε ότι κάπου βρήκαμε αυτά τα 7.500.000 ε και ???
Και την αγορά του αυτοκινήτου πως θα την δικαιολογήσεις ??
Δεν θα δώσεις και 4.000.000 απο τα συνολικά 13.000.000 μπροστά ???
Αρά ...7.500.000 + 4.000.000 = 11.500.000 !!!!
Αρά την πρώτη χρονιά πρέπει να έχεις δηλωθέν εισόδημα 11.500.000 ολόκληρα εκατομύρια !!! για τα επόμενα χρόνια εξόφλησης θα πρέπει να συνυπολογίζεις μαζί με τα 7.500.000 κερατιάτικα και το ποσό δόσεων για το αυτοκίνητο.Κουράστηκες ?
Απογοητευτικες ??Εμείς δηλαδή τι πρέπει να πούμε τώρα ???
Dystyxws 8a prepei na arkesteis se Jeep mexri 2.000 kybika.
An prospa8eis na baleis noumera pws bgainoun ta tekmiria exases, den yparxei logiki ston ypologismo toys. -
Δεν είμαι διατεθειμένος να καταλάβω και να δεκτώ την λογική του 'έτσι πρέπει' και αυτό γιατί έχω δική μου λογική και μυαλό να κρίνω τι πρέπει και τι δεν πρέπει.
Και όχι εγω δεν αποδέχομαι το ότι πρέπει να μείνω στα 2000cc.
Επιτέλους !!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ 'ΠΡΕΠΕΙ' ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ.
ΜΕ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ.
-
Ρίξτε μια ματιά και εδώ http://www.auto-internet.gr/ousia.htm για να έχετε μια πιο αντικειμενική άποψη.
-
Δεν είμαι διατεθειμένος να καταλάβω και να δεκτώ την λογική του 'έτσι πρέπει' και αυτό γιατί έχω δική μου λογική και μυαλό να κρίνω τι πρέπει και τι δεν πρέπει.Και όχι εγω δεν αποδέχομαι το ότι πρέπει να μείνω στα 2000cc.
Επιτέλους !!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ.
Αγαπητε φιλε συμφωνω απολυτα και αισθανομαι και εγω ακριβως ετσι. Πρεπει να αντιδρουμε στην αδικια και την καταπιεση. Επι της ουσιας τωρα υπαρχει αραγε δυνατοτητα να πολεμησουμε τα τεκμηρια με τη δικαστικη οδο η με (μια ακομα) καταγγελια στην Ευρωπαική Ενωση. Ξερει κανενας τιποτα?
-
Εεεεεεεεε μην παρεις τζιπ ρε φίλε αν δε σου φτάνουν τα 2000κ.ε. .
Δηλαδή θέλεις σώνει και καλά:- να κυκλοφορείς μια μαούνα μέσα στην Αθήνα (γιατί δεν πιστεύω ότι την προορίζεις για τους χωματόδρομους της Καρπάθου),
2)να μειώνεις την ορατότητα, άρα και την ασφάλεια των άλλων οδηγών
3)Να αποτελείς αυξημένο κίνδυνο σε περίπτωση συγκρουσης με απλό επιβατικό
4)Να επιβαρύνεις περισσότερο το περιβάλλον και το ενεργειακό πρόβλημα
5)να παρκάρεις ανέυθυνα πάνω σε πεζοδρόμια, γωνίες και διαβάσεις κάνοντας δυσκολη και επικίνδυνη την ζωή για τους πεζούς και άλλους οδηγούς, πόσο μάλλον για άτομα με κινητικές δυσκολίες. - Να δημιουργείς μόνιμο άγχος σε αυτούς που σε ακολουθούν στην κίνηση
κλπ-κλπ-κλπ
Ε ναι αφού θέλεις να αγοράσεις ένα παιχνίδι - ένα ενοχλητικό και επικίνδυνο παιχνίδι- και είσαι έτοιμος να τα σκάσεις , σκάσε τα και στο Υπουργείο Οικονομικών. Κάποιος πρέπει να χρηματοδοτεί το ΚΑΤ. Για τους υπόλοιπους τα 2000κε φτάνουν. Σε λίγο θα γίνουν μόδα οι τριαξονικές.
Όσο για TD κινητήρα έχω διαβάσει τα καλύτερα για τον 1.9 tdi του VAG.
Σόρυ για την τσαντίλα αλλά παίρνω το θέμα της οδηγικής ασφάλειας πολυ σοβαρά και θεωρώ πως η μόδα με τα τζιποειδή πρέπει να περιοριστεί.
- να κυκλοφορείς μια μαούνα μέσα στην Αθήνα (γιατί δεν πιστεύω ότι την προορίζεις για τους χωματόδρομους της Καρπάθου),
-
Otan eixa kanei prospika katagkelia sth Europaikh envsh prin apo 2 xronia gia 8emata pou exoun sxesh gia tis eisagoges autokinhton sthn Ellada apo metoikountes eixa episis ferei kai to 8ema ton tekmirivn.
Meta apo ervthsh mou gia thn katastash ths katagelias mou eipan oti auth thn stigmh den yparxei nomo8esia sthn Europaikh envsh pou na epibalei se xora mellos me to pos 8a kanei thn esvterikh forologhsh stous polites. An kai anagnorizoun oti to systhma ton telmhrivn einai 'prvtogono' kai xeperasmeno. H Europaikh envsh mporei ne epenebei mono se 8emata diakrishs px. enxvia autokinhta enanti xenon autokinhtvn. Nomizv oti pragmati 'eukola' mporei na apodeix8ei oti H Ellada kanei diakrish gia to logo oti 'anagkaze' tis autokinhtobiomixanies na 'metatrepoun' kai na koutsoureuvn autokinhta me mikrotera kybika vste na mporesoun na kalyftoun apo tous penixrous mis8ous tou mesou Ellhna. Mopo megales autokinhtobiomixanies(BMW, Merc ktl)) katafernan na 'pasaroun' montela tous me koutsouremenes mixanes (Mexri kai 720 eixv dei sthn Ellada..!!!!An einai dynaton) oi pio mikres alla axiopistes autokinhtobiomhxanias px Volvo, Saab sxedon pote den pasaran 'koutsouremena' montela Sthn Ellhnihkh agora dioti to kostos einai megalo. Auto den einai diakrish Logo ton kybikvn sto opoio den mporoun na antapexer8oun olles autokinhtobiomhxanies?
Tora omos pou 8a ANAGKASTOUN(apo Octombrio) oi autokinhtobiomhxanies na dosoun tis Idies times autokinhton se olles tis xores tis Europhs na do ego poso 8a aneboun oi times ton autokinhton stin Ellada....ka na deite oti 8a kopoune oi 316, 516,518 dioti h monadikh xvra mesa sthn Europh pou exei agora gia auta ta autokinhta einai h Ellada. Mhn gelate giati OUTE h Portogalia den exei shsthma opos emeis exoume ta tekmiria. Na sas po thn allh8eia...h Europh KALA kanei pou 8a efarmozei idies times entos Eurvphs. Kai auto giati MONO etsi ANAGKASTOUN h Ellada kai alles xores pou exoun megalh forologish sta autokinhta na rixoun tous forous tous. Epeidh 8a deitei 8a megalvsei h disareskeia tou kosmou kai dikaia..... H Europh mexri tora phgene me ton oikonisma kai ton stauro sto Xeri..kai H Ellada sta @rxidi@ ths. Px h katagkelia sto Europaiko dikasthrio gia ta megaxeirimena eisagvghs brisketai sxedon !!!!!!!!!!10!!!!!!! Xronia sto dikasthrio kai akoma to trenaroun.
Oson afora tis katagkellies pou ekana sthn EU fenetai oti eisakousthkan. Giati apo oti akousa prin mhnos h Europh zhtaei apo thn Ellada aitiologimengh protash apo thn Ellada se sxesh me tou forous se metaxeirismena autokinhta apo Atoma pou egkasatanvntai monima sthn Ellada. Ta opoia prepei na apalagoun PLHROS apo foro Taxinomhshs.
Eimai diate8hmenos na sas doso plhrofories gia na kanetai katagkelia sthn EU meso Internet alla mono ama to exete balei ypoyh sas na polemhsete to katesthmeno. Prin apo 2 xronia eixa prospa8hsei na kano mia ekstratia enantivn tvn tekmhrivn meso tou http://www.TFRC.gr alla dystyxos h yposthrixh pou eixan htan apo 1-2 atoma... Olloi oi ypoloipoi htan 'pedarelia' pou h monh tous asxolia htan tos pos 8a 'bouthxoun' thn Mpempa tou mpampa gia na pane na rixoun mia kontra sta limanakia. Ta tekmiria gia autous htan problhma tou 'mpampa'.Epishs exv na po ta xeirotera logia gia ta periodika Drive, kai 4Troxoi dioti eixa aposteilei 3 fores paraponhthrio gramma gia to 8ema ton Tekmhrivn alla me grayane kai autoi sta @rxidi@ tous.
Isos telika na yparxei elpida....h... pida pida pida mas
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Δεν είμαι διατεθειμένος να καταλάβω και να δεκτώ την λογική του 'έτσι πρέπει' και αυτό γιατί έχω δική μου λογική και μυαλό να κρίνω τι πρέπει και τι δεν πρέπει.
Και όχι εγω δεν αποδέχομαι το ότι πρέπει να μείνω στα 2000cc.
Αγαπητε φιλε συμφωνω απολυτα και αισθανομαι και εγω ακριβως ετσι. Πρεπει να αντιδρουμε στην αδικια και την καταπιεση. Επι της ουσιας τωρα υπαρχει αραγε δυνατοτητα να πολεμησουμε τα τεκμηρια με τη δικαστικη οδο η με (μια ακομα) καταγγελια στην Ευρωπαική Ενωση. Ξερει κανενας τιποτα?
ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ;;;