-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μάλλον θα πρέπει να φωνάξεις τον εξορκιστή.κανονικα ομως
-
Πριν από καμιά 10αριά μέρες έτριβα τα μάτια μου όταν είδα στη Χώρα της Νάξου Volvo XC70 όπου πάνω στην όροφή χύμα είχε 3-4 δεμάτια με σανό
Στο Δρυό στην Πάρο Porsche Cayenne με μεγάλη μπαγκαζιέρα. Εντάξει μπορεί να μην είναι τίποτα σπουδαίο αλλά μου φάνηκε κάπως
-
[quote='gatony']Πριν από καμιά 10αριά μέρες έτριβα τα μάτια μου όταν είδα στη Χώρα της Νάξου Volvo XC70 όπου πάνω στην όροφή χύμα είχε 3-4 δεμάτια με σανό
Ε,αργούσε να έρθει το νέο Hilux και είπε ο άνθρωπος να κάνει την υπέρβαση και ανέβει κατηγορία
-
Και για να κάνουμε και ένα διάλλειμα από τα αρνητικά που βλέπουμε κάθε μέρα στους ελληνικούς δρόμους, γράφω για ένα θετικό που είδα χθες το βράδυ στο κατέβασμα του Κηφισού.
Στις 3 γεφυρες, περιπολικό είχε σταματήσει στα δεξιά του δρόμου σαπάκι φορτηγάκι με ανοιχτή καρότσα όπου είχε ένα μισοσκισμένο μουσαμά και μέσα ατάκτως τοποθετημένο ένα ολόκληρο νοικοκυριό.
Εύγε τους που τον σταμάτησαν και ελπίζω να του έχωσαν και πρόστιμο. Και μην αρχίσετε να λέτε κρίμα γιατί ίσως είναι βιοπαλαιστής και άνθρωπος του μεροκάματου. Ναι ίσως το πρόστιμο να πήγε σε έναν άνθρωπο που δύσκολα τα φέρνει βόλτα, αλλά αν κάποια στιγμή δεν σταματήσουμε να κάνουμε διακρίσεις και να εφαρμόζουν όλοι τον ΚΟΚ και ειδικά όσοι θέτουν σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει κάτι στους δρόμους.
-
Σιγά μην πούμε 'κρίμα' για τον φτωχό βιοπαλαιστή επίδοξο δολοφόνο που δύσκολα τα φέρνει βόλτα.
-
Δεν λέω καλά κάνανε, αλλά θα προτιμούσα να γράφανε τα 3ξονικά που πάνε τάπα στην εθνική υπέρβαρα, κάνουν προσπεράσεις ο ένας στον αλλο κλπ κλπ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν λέω καλά κάνανε, αλλά θα προτιμούσα να γράφανε τα 3ξονικά που πάνε τάπα στην εθνική υπέρβαρα, κάνουν προσπεράσεις ο ένας στον αλλο κλπ κλπ!Μέχρι να φύγει το επόμενο σε κανά Μαλιακό ή Τέμπη δεν προβληματίζεται η Τροχαία....... αυτό το μήνα θα δοθεί έμφαση σε όσους τρέχουν στην άδεια Αθήνα, ενώ από Σεπτέμβρη θα βγούν οι γερανοί για τα παράνομα σταθμευμένα
Και εγώ ερωτώ στην Πατριάρχου Ιωακειμ πότε απαγορεύεται το παρκάρισμα οεοοοοοο?????
-
Επι της Κλεισθενους πριν λιγη ωρα, κινουμε με νορμαλ ταχυτητα. Πισω μου ενα Βεντο, εχει ξεσκισθει να κορναρει. Σταματω δεξια και τον αφηνω να περασει -ταπα- και τον πετυχαινω στο φαναρι οπου με κοιταει και μου λεει τι θε ρε.
Αφου τον εβριζα γελωντας ξεκιναει και ειμαι απο πισω του. Ολα καλα ωσπου καποιοα στιγμη τσαρουχωνει τα φρενα και παραλιγο να τον εμβολίσω. τον κυνηγησα, αλλα δεν καταφερα να τον προλαβω ενω ειχε βγαλει το χερι του απο το παραθυρο και μου εκανε τη γνωστη χειρονομια.
-
-
Σήμερα το μεσημέρι στη Καποδιστρίου. Είναι μπροστά μου ένα corolla πρηγούμενης γενιάς όλα καλά μέχρι εδώ.
Ξαφνικά σε ένα φανάρι κατεβαίνει ο οδηγός του ΚΛΕΙΝΕΙ τον δεξιό καθρέπτη μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο και συνεχίζει. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι στη Καποδιστρίου. Είναι μπροστά μου ένα corolla πρηγούμενης γενιάς όλα καλά μέχρι εδώ.
Ξαφνικά σε ένα φανάρι κατεβαίνει ο οδηγός του ΚΛΕΙΝΕΙ τον δεξιό καθρέπτη μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο και συνεχίζει. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ξαφνικά σε ένα φανάρι κατεβαίνει ο οδηγός του ΚΛΕΙΝΕΙ τον δεξιό καθρέπτη μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο και συνεχίζει.Εσεις
Δεν εχετε ακουσει ποτε για ενα πραγμα που λεγεται 'συντελεστης αεροδυναμικης'; -
Και τον αριστερό γιατί δεν τον έκλεισε τότε; Μήπως ήθελε κλίση στις στροφές;;
-
Μόνη λογική εξήγηση:
Η γυναίκα του οδηγού έριχνε κλεφτές ματιές στον ΤΑΖΙΟ,ο οποίος ακολουθούσε και ο σύζυγος το αντιλήφθηκε.
-
Η πιο 'λογική' εξήγηση είναι, αυτό που κάνουν πολλοί με σπασμένο καθρέπτη, τον κλείνουν (αφού έτσι κα ιακλλιώς δεν βλέπουν) για να βλέπουν τα διπλανα αμάξια ότι δεν μπορεί να δει αριστερά για παράγειγμα και να του παραχωρούν προτεραιότητα (στην Ελλάδα αυτό ) το λογική δεν είναι τυχαία σε εισαγωγηκά!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μόνη λογική εξήγηση:Η γυναίκα του οδηγού έριχνε κλεφτές ματιές στον ΤΑΖΙΟ,ο οποίος ακολουθούσε και ο σύζυγος το αντιλήφθηκε.
Μμμμμμμμ....ψώνισε από σβέρκο η κυρία.... Σιγά το ασχημόπαπο...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η πιο 'λογική' εξήγηση είναι, αυτό που κάνουν πολλοί με σπασμένο καθρέπτη, τον κλείνουν (αφού έτσι κα ιακλλιώς δεν βλέπουν) για να βλέπουν τα διπλανα αμάξια ότι δεν μπορεί να δει αριστερά για παράγειγμα και να του παραχωρούν προτεραιότητα (στην Ελλάδα αυτό ) το λογική δεν είναι τυχαία σε εισαγωγηκά!Δεν ήταν σπασμένος ο καθρέπτης σίγουρο αυτό.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μόνη λογική εξήγηση:
Η γυναίκα του οδηγού έριχνε κλεφτές ματιές στον ΤΑΖΙΟ,ο οποίος ακολουθούσε και ο σύζυγος το αντιλήφθηκε.
Μμμμμμμμ....ψώνισε από σβέρκο η κυρία.... Σιγά το ασχημόπαπο...
Και όχι μόνο.
-
Συνέχισε..όταν είσαι χαλαρός βγαίνουν οι αλήθειες...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Συνέχισε..όταν είσαι χαλαρός βγαίνουν οι αλήθειες...Είπαμε μόνο αλήθειες λέμε.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!