-
Γίναμε Ευρώπη (τρομάρα μας)
Σήμερα το πρωί μετά από απόφαση του Υπουργού Μεταφορών κ.Βαρελή κυκλοφορούσαν στον μεγάλο δακτύλιο μόνο τα αυτοκίνητα με ζυγό αριθμό και στον μικρό μόνο μέσα Μ.Μεταφοράς , Ασθενοφόρα κλπ.
Μας προέτρεψε ο κ.Υπουργός να πάμε με αυτά τα μέσα στην εργασία μας ή 'με τα πόδια'.
Θα πρότεινα στον κ.Υπουργό να κάνει την διαδρομή Μαρούσι - Π.Φάληρο με κάποιον απο τους δύο τρόπους που πρότεινε , ειδικά τον δεύτερο , και όχι με την λιμουζίνα του ώστε να αδυνατίσει και λίγο , (εγώ είμαι αρκετά αδύνατος για τέτοια διαδρομή).
Επίσης να ειδοποιήσει τον κ.υπουργό οικονομικών ότι πρέπει να μας κόψει 1/365 από τα τέλη κυκλοφορίας , Ε.Φ.Κ , ΦΠΑ κλπ. για να είναι νόμιμη η απόφασή του.
Συγκεκριμμένα η διαδρομή Ολυμπιακό - Κατεχάκη 40' , Κατεχάκη - Πανόρμου 30' , Πανόρμου - Αλεξάνδρας (9:00- 9:15) 15' , Αλεξάνδρας - Π.Φάληρο 25' .
Σύνολο 1ώρα και 50'
Ας μας απαντήσουν όλοι οι υπεύθυνοι γιατί ενώ δεν θέλουν να παίρνουμε τα αυτοκίνητά μας , αντί να επενδύουν σε επέκταση του μετρό , κάνουν τρείς ανισόπεδους κόμβους στην Κηφησίας για τα αυτοκίνητα.
Μήπως συμφαίρει διαφορετικά?
-
Και πάλι σε σχέση με το σημερινό ΜΠΑΧΑΛΟ!!!
*'Ο διευθυντής της Τροχαίας Αθηνών ταξίαρχος Κωνσταντίνος Τζέκης που παρέστη στη συνέντευξη Τύπου χαιρέτησε και υπερθεμάτισε τα μέτρα λέγοντας ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση, προσθέτοντας ότι κατά τη γνώμη του θα πρέπει το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των ΙΧ στο μικρό δακτύλιο να γίνει μόνιμο μέτρο. Είπε μάλιστα ότι θα παραιτηθεί εάν η πρότασή του δεν αποδειχτεί σωστή στην πράξη. '
*Είδατε ο μπαρμπα - Στρούμφ
Τα σχόλια δικά σας.
-
Είτε που σκοπεύει να πάρει σύνταξη σύντομα, οπότε δεν τον ενοχλεί να παραιτηθεί... αφότου συνταξιοδοτηθεί, είτε που τους άρεσε που σήμερα δεν είχε αυτοκίνητα οπότε οι αντίστοιχες βάρδιες πήγαν για καφέ αντί για ταλαιπωρία στα καυσαέρια και κορναρίσματα.
-
Kalos me dextikate sto forum twn 4troxwn!
neos sto forum kai protimisa na grapsw to 1o msg mou se ayto to thema afou tha to thimamai gia panta ayto pou egine...me liga logakia ....
03:00 kapoios pigene anapoda stin mesogiwn....
nai..
kala diavasate kai den exw orexi na sas doulevw!!
na to xanapw?
KAPOIOS PIGENE ANAPODA STIN MESOGIWN...pigena pros agia paraskevi kai stin gefira tis katexaki pou imoun apo katw xafnika to mprostino mou aytokinito kovei amesws stin alli lwrida xwris na katalavw giati..
meta katalava...ithele na apofygei to aytokinito pou erxotan anapoda...
kovw kai egw dexia (xwris na xerw an exei papaki i akoma kai ntalika dexia mou)...
stamatame ligo pio katw kai oi 2 kai vlepoume ton !@#()!# erxetai ...
stamataei kai gia na min sas kourazw fovismenos kai aytos mas leei sorry apla nomiza oti itan monodromos i mesogiwn giati egw eimai apo mpraxami...ta sxolia dika sas!
kalos me dextikate!(asxeto: Pws mporw na valw kapoia grammata sto nickname mou na emfanizontai kefalaia?)
bye!
-
ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
-
Σήμερα, ώρα περίπου 7:30 απόγευμα, τοποθεσία ευθεία λίγο πρίν τα Βασλικά Ευβοίας, κατεύθημση Χαλκίδα. Το convoy απο 6-7 αυτοκίνητα κινήται με περίπου 90 χιλιόμετρα. Κάπου ξαφνικά πιάνει το μάτι μου κάποιον που επιχειρεί προσπέρασηενα αμάξι πίσω μου. Μάλον Saxo ή Peugeot θα ήτανε. Τον αθεόφοβο επιχειρεί τριπλή προσπέραση. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του γιατί του έρχεται απέναντι νταλίκα με τούβλα. Η κατάληξη να βρεθεί στα χωράφια μιάς και δεν είχε τι άλλο να κάνει. Δεν ξέρω αν σκοτώθηκε ή τραυματίστικε κανείς απο τους επιβαίνοντες. Ελπίζω όχι. Αλλά ρε παιδιά για όνομα του θεού μην πετάτε έτσι τη ζωή σας. Δεν αξίζει!!!!
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Σήμερα, ώρα περίπου 7:30 απόγευμα, τοποθεσία ευθεία λίγο πρίν τα Βασλικά Ευβοίας, κατεύθημση Χαλκίδα. Το convoy απο 6-7 αυτοκίνητα κινήται με περίπου 90 χιλιόμετρα. Κάπου ξαφνικά πιάνει το μάτι μου κάποιον που επιχειρεί προσπέρασηενα αμάξι πίσω μου. Μάλον Saxo ή Peugeot θα ήτανε. Τον αθεόφοβο επιχειρεί τριπλή προσπέραση. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του γιατί του έρχεται απέναντι νταλίκα με τούβλα. Η κατάληξη να βρεθεί στα χωράφια μιάς και δεν είχε τι άλλο να κάνει. Δεν ξέρω αν σκοτώθηκε ή τραυματίστικε κανείς απο τους επιβαίνοντες. Ελπίζω όχι. Αλλά ρε παιδιά για όνομα του θεού μην πετάτε έτσι τη ζωή σας. Δεν αξίζει!!!!Φίλε μου κάθε απόλαυση έχει και το ανάλογο τίμημα. Στην περίπτωση που αναφέρεις το μικρότερο τίμημα είταν να σπάσει το αυτοκινητο-καμάρι του ο επίδοξος Σουμάχερ. Αλλες φορές το τίμημα μπορεί να είναι απο μερική έως ολική αναπηρία ή και τα θυμαράκια. Ετσι είναι όλα πληρώνονται σε αυτή τη ζωή.
-
Το να παιζεις με τη ζωη σου ειναι δικαιωμα σου
αλλα να παιζεις με τη ζωη των συνανθρωπων σου
ειναι εντελως ηλιθιο. -
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Σήμερα, ώρα περίπου 7:30 απόγευμα, τοποθεσία ευθεία λίγο πρίν τα Βασλικά Ευβοίας, κατεύθημση Χαλκίδα. Το convoy απο 6-7 αυτοκίνητα κινήται με περίπου 90 χιλιόμετρα. Κάπου ξαφνικά πιάνει το μάτι μου κάποιον που επιχειρεί προσπέρασηενα αμάξι πίσω μου. Μάλον Saxo ή Peugeot θα ήτανε. Τον αθεόφοβο επιχειρεί τριπλή προσπέραση. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του γιατί του έρχεται απέναντι νταλίκα με τούβλα. Η κατάληξη να βρεθεί στα χωράφια μιάς και δεν είχε τι άλλο να κάνει. Δεν ξέρω αν σκοτώθηκε ή τραυματίστικε κανείς απο τους επιβαίνοντες. Ελπίζω όχι. Αλλά ρε παιδιά για όνομα του θεού μην πετάτε έτσι τη ζωή σας. Δεν αξίζει!!!!Αν αντι για νταλικα εβλεπε κανενα ΙΧ μπορει να αντιδρουσε διαφορετικα και να ειχαμε μετωπικη. Παντως μου τη βιδωνουν οι ηλιθιοι που δεν ξερουν να προσπερασουν. Τους αξιζει αυτο που παθαινουν, αλλα μην παρουν και κανεναν απο εμας στο λαιμο τους. Εγω παντως οταν με προσπερνουν τελειως αντικανονικα και αδικαιολογητα και επανω σε στροφη δεν υπαρχει περιπτωση να του κανω χωρο να μου μπει οταν δει τον απεναντι (ασε που δεν θα προλαβει να τον δει παρα μαλλον θα τον νοιωσει).
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Σήμερα, ώρα περίπου 7:30 απόγευμα, τοποθεσία ευθεία λίγο πρίν τα Βασλικά Ευβοίας, κατεύθημση Χαλκίδα. Το convoy απο 6-7 αυτοκίνητα κινήται με περίπου 90 χιλιόμετρα. Κάπου ξαφνικά πιάνει το μάτι μου κάποιον που επιχειρεί προσπέρασηενα αμάξι πίσω μου. Μάλον Saxo ή Peugeot θα ήτανε. Τον αθεόφοβο επιχειρεί τριπλή προσπέραση. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του γιατί του έρχεται απέναντι νταλίκα με τούβλα. Η κατάληξη να βρεθεί στα χωράφια μιάς και δεν είχε τι άλλο να κάνει. Δεν ξέρω αν σκοτώθηκε ή τραυματίστικε κανείς απο τους επιβαίνοντες. Ελπίζω όχι. Αλλά ρε παιδιά για όνομα του θεού μην πετάτε έτσι τη ζωή σας. Δεν αξίζει!!!!
Αν αντι για νταλικα εβλεπε κανενα ΙΧ μπορει να αντιδρουσε διαφορετικα και να ειχαμε μετωπικη. Παντως μου τη βιδωνουν οι ηλιθιοι που δεν ξερουν να προσπερασουν. Τους αξιζει αυτο που παθαινουν, αλλα μην παρουν και κανεναν απο εμας στο λαιμο τους. Εγω παντως οταν με προσπερνουν τελειως αντικανονικα και αδικαιολογητα και επανω σε στροφη δεν υπαρχει περιπτωση να του κανω χωρο να μου μπει οταν δει τον απεναντι (ασε που δεν θα προλαβει να τον δει παρα μαλλον θα τον νοιωσει).
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟΣ.
ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ(ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ)ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ(ΑΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ).
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. -
Αν αντι για νταλικα εβλεπε κανενα ΙΧ μπορει να αντιδρουσε διαφορετικα και να ειχαμε μετωπικη. Παντως μου τη βιδωνουν οι ηλιθιοι που δεν ξερουν να προσπερασουν. Τους αξιζει αυτο που παθαινουν, αλλα μην παρουν και κανεναν απο εμας στο λαιμο τους. Εγω παντως οταν με προσπερνουν τελειως αντικανονικα και αδικαιολογητα και επανω σε στροφη δεν υπαρχει περιπτωση να του κανω χωρο να μου μπει οταν δει τον απεναντι (ασε που δεν θα προλαβει να τον δει παρα μαλλον θα τον νοιωσει).
Διαφωνώ με τη συμπεριφορά σου απέναντι στους αλήτες που προσπερνούν στα τυφλά.Γιατί καλά να σκοτωθεί αυτός ,θα γλιτώσουν οι δρόμοι και απο εναν κίνδυνο , αλλά αν απο απέναντι έρχεται π.χ μια οικογένεια και σκοτωθούν όλοι ή σκοτωθούν οι γονείς και τα παιδιά μείνουν ορφανά πως θα νιώθεις μετά;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟΣ.
ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ(ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ)ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ(ΑΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ).
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.Διαφωνώ με τη συμπεριφορά σου απέναντι στους αλήτες που προσπερνούν στα τυφλά.Γιατί καλά να σκοτωθεί αυτός ,θα γλιτώσουν οι δρόμοι και απο εναν κίνδυνο , αλλά αν απο απέναντι έρχεται π.χ μια οικογένεια και σκοτωθούν όλοι ή σκοτωθούν οι γονείς και τα παιδιά μείνουν ορφανά πως θα νιώθεις μετά;
Ρε παιδια με παρεξηγησατε και εχετε απολυτο δικιο γιατι αποτι βλεπω το διατυπωσα παρα πολυ λαθος και βγηκε αλλο νοημα. Καμμια σχεση δηλαδη. Το ξενυχτι του Σαββατοβραδου φταιει. Δεν ειπαμε βεβαια και να βαζουμε σε κινδυνο τους αλλους οδηγους προς θεου. Εννοουσα οτι οταν με προσπερνα ο αλλος και εγω ειμαι ενα μετρο απο τον μπροστινο μου (γιατι εχω πολλα αυτοκινητα μπροστα μου που παμε καροτσακι σιγα σιγα πισω απο νταλικα συνηθως) αν ο αλλος δεν προλαβαινει να κανει την προσπεραση (να παει που?) τοτε ας πλακωθει στα φρενα και να μπει πισω μου παλι και οχι να ερχεται να πεσει πανω μου και να με αναγκαζει να πλακωθω εγω στα φρενα και να ξυριζω και τα χορταρια δεξια μου γιατι θα με χτυπησει. Ετσι κι αλλιως παντα πρεπει να αφηνουμε τους πιο γρηγορους να προσπερνουν, ακομα και σε δυσκολα σημεια, δηλαδη συνεχομενες στροφες που ειναι και δυσκολο το προσπερασμα.
-
Σήμερα το μεσημέρι, στην 'εθνική' Αθηνών-Λαμίας, στο δεύτερο φανάρι των Καμμένων Βούρλων με διεύθυνση προς Λαμία συνέβη το εξής απίστευτο: Μπροστά πάνε τρεις νταλίκες και πίσω 7 ΙΧ. Στο πέμπτο στην σειρά είμαι εγώ με το Hyundai Coupe, μπροστά μου μια Alfa156, πίσω μου ένα Punto και παραπίσω ένα Clio. Μόλις βγαίνουμε από το φανάρι, αρχίζουμε στην ευθεία να προσπερνάμε κονβόι τις 3 νταλίκες που έχουν κάνει όσο δεξιά μπορούν - ο δρόμος εκεί είναι 1+1 λωρίδες. Ενώ έχω περάσει την πρώτη και η αρχή του κονβόι έχει ξεμπλέξει και με την δεύτερη, το τρίτο κατα σειρά αυτοκίνητο (ένα λευκό Daihatsu Cuore με αριθμό ΤΤ13.. τα δυο τελευταία δεν τα θυμάμαι) ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΛΑΣ ΕΝ ΤΟΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ και βέβαια πρέπει να αδειάσει το αντίθετο ρεύμα για να διασχίσει κάθετα την εθνική. Πέφτουμε στα φρένα όλοι αλλά το Clio δεν προλαβαίνει και εμβολίζει το Punto το οποίο σκάει πάνω μου αλλά δεν είναι ικανό να σπρώξει τα 1230 κιλά του Κουπέ που είναι με μπλοκαρισμένα φρένα, οπότε την γλυτώνει η μπροστινή μου 156. Την ώρα που η τελευτάια νταλίκα ξηλώνει την δεξιά πλευρά του ανεξέλεκτου Κλειό, αδειάζει το αντίθετο ρεύμα και ο κύριος αυτός ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. Τον πρόλαβε η τροχαία στα Καμμένα Βούρλα, αλλά απ' ότι μάθαμε, δεν θα πληρώσει τίποτα γιατί αυτός δεν ενεπλάκη στο ατύχημα. Και καλά εμένα, τους πίσω μου τους φουκαράδες που διέλυσαν τα αυτοκίνητά τους ποιός θα τους αποζημιώσει;
-
Ο χρήστης fac έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι, στην 'εθνική' Αθηνών-Λαμίας, στο δεύτερο φανάρι των Καμμένων Βούρλων με διεύθυνση προς Λαμία συνέβη το εξής απίστευτο: Μπροστά πάνε τρεις νταλίκες και πίσω 7 ΙΧ. Στο πέμπτο στην σειρά είμαι εγώ με το Hyundai Coupe, μπροστά μου μια Alfa156, πίσω μου ένα Punto και παραπίσω ένα Clio. Μόλις βγαίνουμε από το φανάρι, αρχίζουμε στην ευθεία να προσπερνάμε κονβόι τις 3 νταλίκες που έχουν κάνει όσο δεξιά μπορούν - ο δρόμος εκεί είναι 1+1 λωρίδες. Ενώ έχω περάσει την πρώτη και η αρχή του κονβόι έχει ξεμπλέξει και με την δεύτερη, το τρίτο κατα σειρά αυτοκίνητο (ένα λευκό Daihatsu Cuore με αριθμό ΤΤ13.. τα δυο τελευταία δεν τα θυμάμαι) ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΛΑΣ ΕΝ ΤΟΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ και βέβαια πρέπει να αδειάσει το αντίθετο ρεύμα για να διασχίσει κάθετα την εθνική. Πέφτουμε στα φρένα όλοι αλλά το Clio δεν προλαβαίνει και εμβολίζει το Punto το οποίο σκάει πάνω μου αλλά δεν είναι ικανό να σπρώξει τα 1230 κιλά του Κουπέ που είναι με μπλοκαρισμένα φρένα, οπότε την γλυτώνει η μπροστινή μου 156. Την ώρα που η τελευτάια νταλίκα ξηλώνει την δεξιά πλευρά του ανεξέλεκτου Κλειό, αδειάζει το αντίθετο ρεύμα και ο κύριος αυτός ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. Τον πρόλαβε η τροχαία στα Καμμένα Βούρλα, αλλά απ' ότι μάθαμε, δεν θα πληρώσει τίποτα γιατί αυτός δεν ενεπλάκη στο ατύχημα. Και καλά εμένα, τους πίσω μου τους φουκαράδες που διέλυσαν τα αυτοκίνητά τους ποιός θα τους αποζημιώσει;ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ!!!
Θα βρείτε το δίκιο σας! Φυσικά θα έχετε συνυπευθυνότητα (όχι εσύ, οι πίσω σου), αλλά θα πληρώσει και ο παλιάνθρωπος! Η αστυνομία ούτε ασφαλιστική είναι, ούτε δικαστήριο. ΄
Αν είμαστε οι τρία άτομα σε μια ταράτσα και εγώ στρίψω κρατώντας μια μακρουλή σκάλα και πάω (επίτηδες ή κατά λάθος, δεν πειράζει) να σε ρίξω κάτω, και για να με αποφύγεις ενστικτωδής μετακινείσαι απότομα προς την άλλη κατεύθυνση, σκουντάς τον άλλο και τον ρίχνεις στο κενό, είσαι μεν υπεύθυνος για φόνο εξ αμελείας, αλλά και εγώ θα φταίω (νομικά) γιατί την δική μου κίνηση προσπαθούσες να αποφύγεις.
Βέβαια επειδή μεσολαβούσαν και άλλα 3 αυτοκίνητα που δεν χτύπησαν, μάλλον μικρή ευθύνη θα του καταλογιστεί, αφού υπήρχε περιθώριο να φρενάρουν (απόδειξη πως φρέναραν οι πρώτοι).
Πάντως αν κάποιος ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ κοκκαλώσει τα φρένα του και πέσεις πάνω του, πληρώνει και αυτός κομμάτι της ζημιάς σου. (Φυσικά θα ισχυριστεί πως φρέναρε για να μην πατήσει μια γάτα που πετάχτηκε και εξαφανίσστηκε...)
-
Ο χρήστης fac έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι, στην 'εθνική' Αθηνών-Λαμίας, στο δεύτερο φανάρι των Καμμένων Βούρλων με διεύθυνση προς Λαμία συνέβη το εξής απίστευτο: Μπροστά πάνε τρεις νταλίκες και πίσω 7 ΙΧ. Στο πέμπτο στην σειρά είμαι εγώ με το Hyundai Coupe, μπροστά μου μια Alfa156, πίσω μου ένα Punto και παραπίσω ένα Clio. Μόλις βγαίνουμε από το φανάρι, αρχίζουμε στην ευθεία να προσπερνάμε κονβόι τις 3 νταλίκες που έχουν κάνει όσο δεξιά μπορούν - ο δρόμος εκεί είναι 1+1 λωρίδες. Ενώ έχω περάσει την πρώτη και η αρχή του κονβόι έχει ξεμπλέξει και με την δεύτερη, το τρίτο κατα σειρά αυτοκίνητο (ένα λευκό Daihatsu Cuore με αριθμό ΤΤ13.. τα δυο τελευταία δεν τα θυμάμαι) ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΛΑΣ ΕΝ ΤΟΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ και βέβαια πρέπει να αδειάσει το αντίθετο ρεύμα για να διασχίσει κάθετα την εθνική. Πέφτουμε στα φρένα όλοι αλλά το Clio δεν προλαβαίνει και εμβολίζει το Punto το οποίο σκάει πάνω μου αλλά δεν είναι ικανό να σπρώξει τα 1230 κιλά του Κουπέ που είναι με μπλοκαρισμένα φρένα, οπότε την γλυτώνει η μπροστινή μου 156. Την ώρα που η τελευτάια νταλίκα ξηλώνει την δεξιά πλευρά του ανεξέλεκτου Κλειό, αδειάζει το αντίθετο ρεύμα και ο κύριος αυτός ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. Τον πρόλαβε η τροχαία στα Καμμένα Βούρλα, αλλά απ' ότι μάθαμε, δεν θα πληρώσει τίποτα γιατί αυτός δεν ενεπλάκη στο ατύχημα. Και καλά εμένα, τους πίσω μου τους φουκαράδες που διέλυσαν τα αυτοκίνητά τους ποιός θα τους αποζημιώσει;Αγαπητε φιλε λυπαμαι γι αυτο που σου συνεβει. Ο τυπος θελει...... Μπορω να σε βοηθησω λιγο αν θελεις να τον ταλαιπωρησεις και να βγαλεις το αχτι σου (στειλε μου email). Kατα δευτερον σε αποζημιωνει η ασφαλεια αυτου που επεσε πανω σου δηλαδη του PUNTO. Εισαι και ατυχος γιατι το Clio που εχω και εγω δεν εχει καλα φρενα.
-
Λοιπον παιδια οταν παρουμε το κινητο Νοκια 7650 με την ενσωματωμενη φωτογραφικη λεω να ενισχυσουμε το τοπικ και με φωτογραφιες απιστευτων παραβασεων και κιτς οχηματων. (Θα με βοηθησει ομως οταν ειναι η ωρα καποιος γιατι δεν ξερω πως γινεται το upload των φωτογραφιων). Αληθεια το συγκεκριμενο τηλεφωνο το εχει κανενας? Εχει ικανοποιητικη ποιοτητα για pc? (Συγχωρεστε με που ειμαι λιγο εκτος θεματος).
-
Το πιο ωραίο θέαμα που έχω δει στους ελληνικούς δρόμους, είναι εκατομμυριούχοι νεοέλληνες με τα καινούργια τους SUV (από Vitara και Liberty ως BMW X5), να χορεύουν φρεναρισμένοι στις παγωμένες κατηφόρες του Παρνασσού, διερωτώμενοι για το τι γίνεται, θεωρώντας ότι τα αυτοκίνητα τους πάνε παντού, αφού τουλάχιστον έτσι τους είπαν όταν τα αγόρασαν. Λίγο πριν, στην κορυφή του βουνού ήταν αυτοί που κοίταζαν υποτιμητικά τους «ταπεινούς» που φορούσαν αλυσίδες στα ΙΧ τους.
-
as pame se kati pio aplo!
poios thelei na ftiaxei tin dexia plevra tou aytokinitou tou?
egw pantws tha to arxisw apo twra afou distixws portes kai ftera theloun allagi!as pame loipon stin diastavrwsi gewrgiou mpakou kai perik. stavrou (to gnwsto fanari stin katexaki) ekei pou aytoi pou erxontai exoun STOP alla pote kai kanenas den to ypologizei kai an mpeis esi me tsampouka pou proigeise tha akouseis diafora kantilia apo tous exipnous ellinares
as min patisoume freno loipon gia na exoume mia olokainourgia dexia plevra!!!
-
aa kai ena allo wraio kolpo!
exei ginei kai ayto alla den thimamai pou!!!se mia plateia kapote eixe tosi kinisi pou ta aytokinita itan stamatimena kata mikos tis plateias ...
enas pappous erxotan ston dromo pou tha empene stin plateia.
afirimenos omws (siga min to ekane epitides! twra omws tha to kanoume!) prwxorage proxwrage proxwrage proxwrage !!!i kaimenos odigos pou ton evlepe na mpainei stin plateia kai malista panw tou afou itan stin eisodo tou dromou?
ti egine?
trakarane kai plirwthike o pappous afou poli apla eixe proteraiotita stin plateia akoma kai an ta aytokinita itan akinita logw kinisis!na enas 2o tropos loipon na ftiaxoume kai to mprostino meros tou aytokinitou mas!
akou sxolia alla kai idees gia ta ypoloipa meri twn aytokinitwn mas !!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το πιο ωραίο θέαμα που έχω δει στους ελληνικούς δρόμους, είναι εκατομμυριούχοι νεοέλληνες με τα καινούργια τους SUV (από Vitara και Liberty ως BMW X5), να χορεύουν φρεναρισμένοι στις παγωμένες κατηφόρες του Παρνασσού, διερωτώμενοι για το τι γίνεται, θεωρώντας ότι τα αυτοκίνητα τους πάνε παντού, αφού τουλάχιστον έτσι τους είπαν όταν τα αγόρασαν. Λίγο πριν, στην κορυφή του βουνού ήταν αυτοί που κοίταζαν υποτιμητικά τους «ταπεινούς» που φορούσαν αλυσίδες στα ΙΧ τους.Από τα πλέον διασκεδαστικά σκηνικά όντως.
Πέρισυ με τα χιόνια, μόνο στα Βριλήσσια μπροστά στα μάτια μου έφυγαν από το δρόμο δύο (2) 'Τζιπ'. Το ένα μάλιστα, μία ασημί ML, καβάλησε μικρή πλατεία και κοπάνησε σε κολωνάκι. Η 'οξιζενέ' κάτοχος κατέβηκε έντρομη και κοίταζε το αυτοκίνητο όπως κοιτάει η αγελάδα το τρένο...Σταμάτησα δίπλα, λυμμένος από τα γέλια... Έχω την εντύπωση ότι την ενόχλησα ακόμη περισσότερο.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!