-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Ελα να κανουμε μαζι πλακες
Πριν απο κανα χρονο προσπαθουσε να πιασει στις ανηφορες της Πελασγιας ενα MX5, φορτωμενος και με την οικογενοιαΠάνω-κάτω τις ίδιες πλάκες κάνω κι εγώ με τη 1800άρα ξανθούλα του πατέρα μου με κάτι 1400άρια Ibiza και Cordoba... Μου'ρχονται ορεξάτοι στο φανάρι, αλλά δεν ξέρουν ότι έχω τη 1800άρα... Και πού είστε ακόμα! Λέω να της βάλω στο πλάι τα σηματάκια 1.6i και κάτω απ'το καπώ το δίλιτρο μοτέρ, να τους κάνω πλάκα!
diladi oi kirioi dinoun ena poli kalo paradeigma stin selida 37 giati to ti prepei na kanoume ston dromo ....KONTRES STA FANARIA KAI STIN ETHNIKI
Einai toso sigouroi oti einai sostoi pou mporoun kai krinoun kai tous allous mias kai autoi einai oi Agioi !!!!oso gia ton G60POWER den exo na sxoliaso tipota
-
Για τον DimisGR ,
Δημήτρη (υποθέτοντας ...)
Υποθέτω πως δεν μου κρατάς κακία (!)
Προσωπικά σε καλωσορίζω στο Forum !!!!!
Ελπίζω να αναθεώρησες τις απόψεις σου , για το θέμα ....!!!!!Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Για τον DimisGR ,
Apostole
sosta Dimitris, euxaristo gia to kalosorisma an kai den nomizo na xaroun poli..... Mallon tha varethikes na diafoneis kai eipes na me kalosoriseis (Plaka kano,min pareksigitho, ok?) Den kratao kakia giati kouventa kanoume
oti egine egine ,makari na allaze (ap'to simvan ennoo). Apo do kai bros pao gia mia poio iremi kai eugeniki odigisi me ipoxoriseis giati pote den ksereis ti mporei na einai o allos...... Telika den mporeis na diorthoseis tous allous, katalava oti prepei na prospatheis na kaneis esi to sosto kai na paradeigmatistoun kai oi alloi
-
Αποστολε το βρίσκεις πιθανό να έχει αναθεωρήσει
-
Apostole isos anebasame tin adrenalini me tin apsimaxia alla ti na kanoume Ellines eimaste , ama den malosoume kai ligaki den ginete..... Sto telos panta simfiliomenoi bgainoume
-
Καθως ανέβαινε η αδρεναλίνη την χτυπησε ενα απο αυτα τα διαβολικά επίπεδα που ρίχνει ο G60POWER και μην την είδατε
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Καθως ανέβαινε η αδρεναλίνη την χτυπησε ενα απο αυτα τα διαβολικά επίπεδα που ρίχνει ο G60POWER και μην την είδατεexeis dikio
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Για τον DimisGR ,
Apostole
sosta Dimitris, euxaristo gia to kalosorisma an kai den nomizo na xaroun poli..... Mallon tha varethikes na diafoneis kai eipes na me kalosoriseis (Plaka kano,min pareksigitho, ok?) Den kratao kakia giati kouventa kanoume
oti egine egine ,makari na allaze (ap'to simvan ennoo). Apo do kai bros pao gia mia poio iremi kai eugeniki odigisi me ipoxoriseis giati pote den ksereis ti mporei na einai o allos...... Telika den mporeis na diorthoseis tous allous, katalava oti prepei na prospatheis na kaneis esi to sosto kai na paradeigmatistoun kai oi alloi
Καλή Μέρα, Δημήτρη!!!
Απο ότι φαίνεται , δεν ξενυχτήσαμε τσάμπα και βερεσέ .
Και όπως θα έλεγε και ο πατέρας του forum , DAP, ορίζεσαι εθελοντής
για να βρείς ... εκατό νέα μέλη (έτσι , σαν τιμωρία )Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Αποστόλης. -
Καλή μέρα και καλό μήνα στήν παρέα μας.
Παρακολουθούσα το θέμα και επειδή γνώρισα τον Αποστόλη ευχόμουν να μην τα παρατήσει και να επιμείνει.
Τώρα όμως γνώρισα και τον Δημήτρη και χάρηκα πάρα πολύ γιατί τα συναισθήματα που νοιώθω γιαυτό το χώρο μας, που προσπαθώ να τα βιώνει και η οικογένεια μου,είναι τόσο ζωντανά και μπορούν να μας κάνουν καλύτερους.
Ευχαριστώ που αναζωπυρώνετε την αισιοδοξία μου για το μέλλον
ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ,ΜΕ ΟΔΗΓΟ Τ'ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
-
Εγώ λέω να ζητήσουμε απο τον DimisGR να μας υποργάψει μια δήλωση μετανοίας για την οδηγική του συμπεριφορά με ταυτόχρονη αναθεώρηση των απόψεών του. Η δήλωση αυτή να περάσει απο το συμβούλιο των 5 με πρόεδρο τον apostolis και μέλη τους skulone, sirgus, vagemm & DAP για έγκριση και μετά να του αποδωθεί χάρη.
Σε περίπτωση που δεν συμορφωθεί με τα ανωτέρω, τότε θα παραδωθεί στον G60POWER με τα Vorsprung Durch Technik πάντσερ του να τον περάσει κάτω απο τις ερπίστριες.
Α, ρε φουκαρά DimisGR τι σου έμελε να πάθεις εδώ που μπήκες!
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Καλή Μέρα, Δημήτρη!!!
Απο ότι φαίνεται , δεν ξενυχτήσαμε τσάμπα και βερεσέ .
Και όπως θα έλεγε και ο πατέρας του forum , DAP, ορίζεσαι εθελοντής
για να βρείς ... εκατό νέα μέλη (έτσι , σαν τιμωρία )Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Αποστόλης.Αντε ρε σεις.Σας διαβαζα και ελεγα να τωρα θα σκασει το P/C και θα μουρθει στα μουτρα.
Παντως ειμαστε μανουλες να βρισκουμε τροπους να τσακωνομαστε.
Δημητρη ολα καλα αλλα να ξερεις οτι δεν συμφωνω με την συμπεριφορα σου στο συμβαν αλλα δεν συμφωνω και με τις φωνες του G60POWER.
Αλλα ο Μακης εχει χρυση καρδια και σιδερενια γλωσσα. -
kalimera se olous, kalimera Apostoli & takiskoym....
eipame den kratame kakies gia kanena !!! oso gia to simvan as ginei paradeigma pros apofigin. Vevaia ellines eimaste ,olo kati tha vroume na malosoume
Xairetismous se olous
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Εγώ λέω να ζητήσουμε απο τον DimisGR να μας υποργάψει μια δήλωση μετανοίας για την οδηγική του συμπεριφορά με ταυτόχρονη αναθεώρηση των απόψεών του. Η δήλωση αυτή να περάσει απο το συμβούλιο των 5 με πρόεδρο τον apostolis και μέλη τους skulone, sirgus, vagemm & DAP για έγκριση και μετά να του αποδωθεί χάρη.Σε περίπτωση που δεν συμορφωθεί με τα ανωτέρω, τότε θα παραδωθεί στον G60POWER με τα Vorsprung Durch Technik πάντσερ του να τον περάσει κάτω απο τις ερπίστριες.
Πολύ ειρωνεία για το τίποτα.Και όλα αυτά επειδή ακόμα να παραδεχτείς ότι δεν είναι τυχαίο που σου είπανε τόσα μέλη ότι είχες κάνει και εσύ πατάτα.
Τώρα όποτε κάποιος λέει κάτι που έκανε και όλοι διαφωνούνε θα παίρνεις το μέρος του ως ο πρώτος αδικημένος??? -
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Oso afora to allo arthro KOK, se periptosei atiximatos kaneis stin akri xoris na embodiseis kai kaleis voitheia 100/166/199, proeidopeiontas tous dierxomenous odigous gia na min iparksei neo atixima.
Έκανες κάτι τέτοιο?
oxi.
Οκ και μία άλλη ερώτηση αν μου επιτρέπεις χωρίς να θεωρήσεις ότι μιλάει η φωνή της συνείδησης όπως είπε μια περίπτωση του forum :
Αν οδηγούσες και τυχαία έβλεπες ένα αυτοκίνητο δεξιά τουμπαρισμένο με 2 άτομα μέσα...θα καλούσες βοήθεια?
Αν ναι τότε δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα δεν κάλεσες μόνο και μόνο για να τους τιμωρήσεις.
Αν όχι τότε...άστο καλύτερα.
Πάντως είναι θετικότατο ότι παρόλο που όλοι διαφωνούμε αποδεικνύεις ότι ξέρεις να συζητάς χωρίς ειρωνίες ανεξάρτητα από το αν διαφωνούμε.
-
Έλα ρε Κώστα, χαλλλάρωσε! Βλέπεις ότι όλοι οι άλλοι έδωσαν τόπο στην οργή και δεν το συνεχίζουν, άστο να πάει...
Ντίμη, καλωσήρθες κι από μένα.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Oso afora to allo arthro KOK, se periptosei atiximatos kaneis stin akri xoris na embodiseis kai kaleis voitheia 100/166/199, proeidopeiontas tous dierxomenous odigous gia na min iparksei neo atixima.
Έκανες κάτι τέτοιο?
oxi.
Οκ και μία άλλη ερώτηση αν μου επιτρέπεις χωρίς να θεωρήσεις ότι μιλάει η φωνή της συνείδησης όπως είπε μια περίπτωση του forum :
Αν οδηγούσες και τυχαία έβλεπες ένα αυτοκίνητο δεξιά τουμπαρισμένο με 2 άτομα μέσα...θα καλούσες βοήθεια?
Αν ναι τότε δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα δεν κάλεσες μόνο και μόνο για να τους τιμωρήσεις.
Αν όχι τότε...άστο καλύτερα.
Πάντως είναι θετικότατο ότι παρόλο που όλοι διαφωνούμε αποδεικνύεις ότι ξέρεις να συζητάς χωρίς ειρωνίες ανεξάρτητα από το αν διαφωνούμε.
Ennoeite oti tha kalousa, opos kai exo kanei kai exo stamatisei kiolas....otan dierxomeno amaksi xtipise mia gria eimoun o 1os pou stamatise, kai ligo pio kato stamatise kai o tipos pou tin xtipise.... Vevaia autos itan poli sokarismenos an kai den eftaige giati h gria pige na diasxisei dromo taxeias kikloforias (3 lorides!) pou den eixe mpara stin mesi aplo xamilo kraspedo. Eutixos den xtipise h gria apla tin voithisa na sikothei apo tin aristeri lorida..... giati fantasou ama emene ligo akoma ti mporei na ginotan......
entaksei den eimai kai akardos
-
file sirgus
to parapano den to leo gia na kano entiposei kai na peite ''na einai kalos re paideia,adika ton katigorite'' apla einai kati pou ekana giati eniosa tin anagki na to kano, gia to logo oti kapoios xreiastike voitheia asxeta an xtipise h oxi
-
Φίλε μου sirgus, αν εσύ κατάλαβες ότι το έριξα στην ειρωνεία, μάλον λάθος κατάλαβες. Λίγο χιούμορ φίλε μου δεν κάνει κακό.
Λοιπόν και για να κλείσω το θέμα. Το ότι στη δική μου περίπτωση ενήργησα αντικανονικά το ξέρω, δεν χρειαζόταν να κατέβει ένα ολόκληρο panel για να μου το πεί. Ολοι λοιπόν τρέξατε να δώσετε τη γνώμη σας η οποία ήταν απολύτως σεβαστή, αλλά βασιζόταν στο ότι όλοι οι οδηγοί στο δρόμο κινούνται με αγαθές προθέσεις. Μόνο που φίλε μου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ετσι λοιπόν στη δική μου περίπτωση είχα κάποιον ο οποίος γούσταρε κοντρούλα στις 6 τα ξημερώματα. Και βέβαια δεν του χάλασα το χατήρι και την είχε. Μόνο που.......... ε! δεν του βγήκε όπως αυτός θα είθελε. Ετσι λοιπόν του προσέβαλα τον τετράτροχο τενεκέ του που αντιπροσώπευε το αντριλίκι του, τις ικανότητές του στο τιμόνι και την γενική του αντίληψη. Και αντί τουλάχστον σύμφωνα με τα κυβικά του να έχει το αντριλίκι να πεί 'έ δεν του βγαίνω, ας τον να φύγει' αντίθετα προσπαθεί να με φτάσει να μου πεί τι? ότι εγώ δεν του άνοιξα δρόμο να περάσει, κάτι που στην πραγματικότητα δεν αληθεύει διότι όταν ήταν πίσω μου με 140 εγώ ανέβηκα στα 170. Που λοιπόν δεν τον άφηνα να τρέξει?, απλά δεν είχε τη δύναμη να με προσπεράσει. Αν αυτός ανέβαινε στα 170 τότε εγώ θα διακοσάριζα και πάλι ελεύθερο δρόμο θα είχε μπροστά του. Και επαναλαμβάνω ότι ναι πράγματι αυτό που κάναμε και οι δύο εκείνη τη στιγμή ήταν αντικανονικό. Τώρα στην περίπτωση του Δημήτρη, εγώ θα πώ το εξής και μόνο. Αν ήμουν εγώ στη θέση του πίσω οδηγού που βγήκε απο τον δρόμο και δεν είχα πρόβλημα άλλο εκτός απο το ότι έσπασα το αυτοκίνητό μου υπαιτιότητα του μπροστινού οδηγού, και ξαφνικά τον έβλεπα μπροστά μου, γιατί ο άνθρωπος θα έιχε σταματήσει για να βοηθήσει, το λιγότερο που θα πάθαινε ήταν να του ανοίξω το κεφάλι. Εγώ νομίζω ότι ο φίλος ο Δημήτρης κατάλαβε περί τι ανθρώπων επρόκειτο και πιθανών και να φοβήθηκε να σταματήσει. Απόλυτα κατανοητό.
Τελειώνοντας για να μη το ζαλίζουμε το πράγμα, έχω την εντύπωση πως μερικοί μέσα στο forum νομίζουν ότι ζούμε σε κοινωνία αγγέλων. Εγώ όμως που έχω κάπου 28 χρόνια οδηγός θα έλεγα ότι αυτό που γίνεται στους δρόμους τα τελευταία 5-6 χρόνια είναι όχι μόνο απαράδεκτο αλλά πέρα απο κάθε φαντασία. Για παράδειγμα, ο καθένας μας οδηγεί όπως αυτός νομίζει, όπου αυτός νομίζει σχεδόν χωρίς κανένα απολύτως σεβασμό τόσο στον ΚΟΚ όσο και στους γύρω του οδηγούς. Ολοι μας είμαστε σχεδόν πάντα στην τσίτα και έτοιμοι για καυγά να πάσα στιγμή. Ο σεβασμός όχι του οδηγού πρός οδηγό αλλά του ανθρώπου πρός τον συνάνθρωπό του δεν υπάρχει. Οποιος πρόλαβε τον κύριο είδε και τίποτε παραπάνω. Πέραν αυτού υπάρχει και μιά μερίδα οδηγών, οι οποίοι αναζητούν επιβεβαίωση στις οδηγηκές τους ικανότητες αλλά και στιν εκλογή του τενεκέ τους σε καθημερινή βάση. Ναι είναι αυτοί που γυρίζουν στους δρόμους με κάτι σαξόραλα και ίμπιζα ψιλοφτιαγμένα και προκαλούν τους υπολοίπους. Ναι προκαλούν με την συμπεριφορά τους και με ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Τέτοιου είδους τυπάδες ήταν και στη δική μου αλλά και πιθανών στου Δημήτρη την περίπτωση. Και επειδή εγώ έχω κάπου βαρεθεί σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις να κάνω το μαλάκα στο δρόμο, τους συμπεριφέρομαι ανάλογα. Και ξέρω καλά να προστατεύω τον ευαυτό μου!
Αυτά είθελα να σου πω φίλε μου sirgus, και δεν έχω παρεξηγηθεί ούτε αντιδρώ ανάποδα επειδή το forum ήταν αντίθετο στην κίνησή μου. Δεν ανέφερα το γεγονός για να μου πήτε άν ήταν σωστό αυτό που έκανα ή όχι. Το ανέφερα σαν ένα δείγμα προκλητικότητας αλλά και μη ανδρισμού στο δρόμο.
Τάκης
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Φίλε μου sirgus, αν εσύ κατάλαβες ότι το έριξα στην ειρωνεία, μάλον λάθος κατάλαβες. Λίγο χιούμορ φίλε μου δεν κάνει κακό.Λοιπόν και για να κλείσω το θέμα. Το ότι στη δική μου περίπτωση ενήργησα αντικανονικά το ξέρω, δεν χρειαζόταν να κατέβει ένα ολόκληρο panel για να μου το πεί. Ολοι λοιπόν τρέξατε να δώσετε τη γνώμη σας η οποία ήταν απολύτως σεβαστή, αλλά βασιζόταν στο ότι όλοι οι οδηγοί στο δρόμο κινούνται με αγαθές προθέσεις. Μόνο που φίλε μου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ετσι λοιπόν στη δική μου περίπτωση είχα κάποιον ο οποίος γούσταρε κοντρούλα στις 6 τα ξημερώματα. Και βέβαια δεν του χάλασα το χατήρι και την είχε. Μόνο που.......... ε! δεν του βγήκε όπως αυτός θα είθελε. Ετσι λοιπόν του προσέβαλα τον τετράτροχο τενεκέ του που αντιπροσώπευε το αντριλίκι του, τις ικανότητές του στο τιμόνι και την γενική του αντίληψη. Και αντί τουλάχστον σύμφωνα με τα κυβικά του να έχει το αντριλίκι να πεί 'έ δεν του βγαίνω, ας τον να φύγει' αντίθετα προσπαθεί να με φτάσει να μου πεί τι? ότι εγώ δεν του άνοιξα δρόμο να περάσει, κάτι που στην πραγματικότητα δεν αληθεύει διότι όταν ήταν πίσω μου με 140 εγώ ανέβηκα στα 170. Που λοιπόν δεν τον άφηνα να τρέξει?, απλά δεν είχε τη δύναμη να με προσπεράσει. Αν αυτός ανέβαινε στα 170 τότε εγώ θα διακοσάριζα και πάλι ελεύθερο δρόμο θα είχε μπροστά του. Και επαναλαμβάνω ότι ναι πράγματι αυτό που κάναμε και οι δύο εκείνη τη στιγμή ήταν αντικανονικό. Τώρα στην περίπτωση του Δημήτρη, εγώ θα πώ το εξής και μόνο. Αν ήμουν εγώ στη θέση του πίσω οδηγού που βγήκε απο τον δρόμο και δεν είχα πρόβλημα άλλο εκτός απο το ότι έσπασα το αυτοκίνητό μου υπαιτιότητα του μπροστινού οδηγού, και ξαφνικά τον έβλεπα μπροστά μου, γιατί ο άνθρωπος θα έιχε σταματήσει για να βοηθήσει, το λιγότερο που θα πάθαινε ήταν να του ανοίξω το κεφάλι. Εγώ νομίζω ότι ο φίλος ο Δημήτρης κατάλαβε περί τι ανθρώπων επρόκειτο και πιθανών και να φοβήθηκε να σταματήσει. Απόλυτα κατανοητό.
Τελειώνοντας για να μη το ζαλίζουμε το πράγμα, έχω την εντύπωση πως μερικοί μέσα στο forum νομίζουν ότι ζούμε σε κοινωνία αγγέλων. Εγώ όμως που έχω κάπου 28 χρόνια οδηγός θα έλεγα ότι αυτό που γίνεται στους δρόμους τα τελευταία 5-6 χρόνια είναι όχι μόνο απαράδεκτο αλλά πέρα απο κάθε φαντασία. Για παράδειγμα, ο καθένας μας οδηγεί όπως αυτός νομίζει, όπου αυτός νομίζει σχεδόν χωρίς κανένα απολύτως σεβασμό τόσο στον ΚΟΚ όσο και στους γύρω του οδηγούς. Ολοι μας είμαστε σχεδόν πάντα στην τσίτα και έτοιμοι για καυγά να πάσα στιγμή. Ο σεβασμός όχι του οδηγού πρός οδηγό αλλά του ανθρώπου πρός τον συνάνθρωπό του δεν υπάρχει. Οποιος πρόλαβε τον κύριο είδε και τίποτε παραπάνω. Πέραν αυτού υπάρχει και μιά μερίδα οδηγών, οι οποίοι αναζητούν επιβεβαίωση στις οδηγηκές τους ικανότητες αλλά και στιν εκλογή του τενεκέ τους σε καθημερινή βάση. Ναι είναι αυτοί που γυρίζουν στους δρόμους με κάτι σαξόραλα και ίμπιζα ψιλοφτιαγμένα και προκαλούν τους υπολοίπους. Ναι προκαλούν με την συμπεριφορά τους και με ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Τέτοιου είδους τυπάδες ήταν και στη δική μου αλλά και πιθανών στου Δημήτρη την περίπτωση. Και επειδή εγώ έχω κάπου βαρεθεί σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις να κάνω το μαλάκα στο δρόμο, τους συμπεριφέρομαι ανάλογα. Και ξέρω καλά να προστατεύω τον ευαυτό μου!
Αυτά είθελα να σου πω φίλε μου sirgus, και δεν έχω παρεξηγηθεί ούτε αντιδρώ ανάποδα επειδή το forum ήταν αντίθετο στην κίνησή μου. Δεν ανέφερα το γεγονός για να μου πήτε άν ήταν σωστό αυτό που έκανα ή όχι. Το ανέφερα σαν ένα δείγμα προκλητικότητας αλλά και μη ανδρισμού στο δρόμο.
Τάκης
ok, σε άλλα σημεία συμφωνούμε και σε άλλα σημεία διαφωνούμε.
-
.... τρομερη αναλυση ....!
Οδηγεις 28 χρονια και εμπλεκεσαι σε κοντρες (βεβαια) με πιτσιρικαδες (κατα κυριο λογο) που εχουν σαξοραλα και θελουν να αποδειξουν τις οδηγικες τους ικανοτητες και τον κουβα που οδηγουν! Εσυ τι αποδυκνειεις σε αυτους και στον εαυτο σου?? Αν δεν ηθελες να αποδειξεις και εσυ κατι ΔΕΝ θα συμμετειχες σε τιποτε απ' ολα αυτα!
Αυτος που ξερει, δεν ενδιαφερεται να μαθει ο αλλος οτι ξερει!Το θεμα ειναι, αν μπλεκεσαι σε τετοια πραγματα, δε βλεπω σε τι διαφερεις απ' αυτους που το προκαλουν!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!