-
Ο χρήστης Slipstream έγραψε:
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΝΗΦΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΜΕΤΡΑ.ΤΟ ΤΡΑΝΣΙΤ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΤΗΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗ ΡΙΓΕ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΣΤ' ΑΣΤΕΙΑ!!!
ΝΑΙ ΣΤ'ΑΣΤΕΙΑ.
ΑΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΩΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΦΩΡΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΝΗΦΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΜΕΤΡΑ.ΤΟ ΤΡΑΝΣΙΤ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΤΗΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗ ΡΙΓΕ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΣΤ' ΑΣΤΕΙΑ!!!
ΝΑΙ ΣΤ'ΑΣΤΕΙΑ.
ΑΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΩΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΦΩΡΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑΟΠΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΛΑΔΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΖΩΑ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΧΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΩΡΑ...
-
ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ? ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ? Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ 133 ΧΛΜ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΔΗ ΠΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΕΙΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 133 ΧΛΜ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΥΣ?
-
Mε το σκηνικο αυτο που διαβασα θυμηθηκα κατι που μου ετυχε προπερσι στην Πατρα και κανω ακομα το σταυρο μου που ζω! Ειμαι συνοδηγος σε ενα Σιβικ και με το αυτοκινητο γεματο μπαγκαζια αφου ειμαστε 3 φοιτητες και εχουμε ξεκινησει για επιστροφη στην Αθηνα.Εχουμε ξεκινησει απο το Ριο και κινουμαστε να βγουμε στην Ν.Ε.Ο στο ρευμα για Αθηνα.Πριν βγεις στην εθνικη και ενω ο ο δρομος που ειμαστε ειναι με 3 λωριδες υπαρχει μια δεξια στροφη 90 μοιρων.Ρε παιδια μας εσωσε το γεγονος οτι ειχαμε παρει καφεδες για τη διαδρομη αφου ακριβως πανω στη στροφη μας προσπερασε ενα βαν απο αριστερα πηγαινοντας αντιθετα !και οταν λεω μας εσωσε ο καφες εννοω οτι ο φιλος που οδηγουσε πηγαινε αργα με 60 περιπου γιατι ειχε τον καφε στο χερι και ηταν στη μεσαια λωριδα.Ο κολογερος που να ταχει τιναξει ηταν στο ρευμα μας στην αριστερη λωριδα και οσοι ξερουν το δρομο που λεω γνωριζουν οτι στο δρομο αυτο εχει μπαριερες σε ολο το μηκος του.Απο την Αθηνων-Πατρων μεχρι το Ριο.
Για 2 περιπου λεπτα δε βγαλαμε μιλια κανενας απο τους 3 μας.Το βαν ειχε εξαφανιστει μεσα σε δευτερολεπτα.Αν λεω αν, ημασταν αριστερη λωριδα ,μιας και ο φιλος ειναι γκαζιαρης συνηθως και πηγαιναμε με μια 80αρα τοτε η μετωπικη δε θα με ειχε αφησει να γραψω αυτη την απαντηση.
Εγω εκει που κολλαω ειναι το σκεπτικο καποιου να ρισκαρει τη ζωη του και μονο ,για να γλυτωσει 500 μετρα.Δεν το χωραει το μυαλο μου......
Και αυτο που με φρικαρει ειναι οτι αυτος ο ασπρομαλλης με το βαν μαλλον κυκλοφορει ακομα εξω!...........απο το Δαφνι -
Γύρισαν οι ΚΑΦΡΟΙ. Από Δευτέρα ως Τετάρτη η κατάσταση στο λεκανοπέδιο έχει αλλάξει άρδην, καθώς δεκάδες χιλιάδες εκδρομέων ελαφρώς πεπαχυμένων και σφόδρως βεβλαμμένων (ήταν και παράγιναν από τον ήλιο που τους βάρεσε) κατέκλυσαν τους δρόμους φέρνοντας στα μπαγκάζια τους, την οδική συμπεριφορά του... χωριού τους.
Σεπτέμβρης, ο πλέον εγκληματικός μήνας του χρόνου. Ο εγκλΙματισμός των Αθηναίων τους μετατρέπει σε εγκλΗματίες!
Προχθές στα Βριλήσσια μπήκε ζώον θηλαστικό δίποδον και τρυχοφυές εποχούμενο σε Land Rover Discovery με χίλια ανάποδα σε πλατεία, κόντεψε να περάσει πάνω από το 'ραλλάκι' μου, τη στιγμή που στην κόρνα μου απάντησε μουκανίζοντας (κλασικό γνώρισμα μηρυκαστικών).
Υ.Γ. Αφήστε που πρέπει να περιμένουμε να έρθουν τα Χριστούγεννα για να δούμε πάλι λαμπάκια να αναβοσβήνουν. Ξέρετε καλέ αυτά τα πορτοκαλί φαναράκια στα άκρα των αυτοκινήτων, που ελάχιστοι γνωρίζουν γιατί ο κατασκευαστής τα έβαλε εκεί πλην λόγων εντυπωσιασμού (είναι πορτοκαλί και αναβοσβήνουν, ουάου, μόνο τα ομίχλης είναι πιο φανταζί από αυτά).
Υ.Γ.2 Κανείς δεν πέθανε από ανθρώπινο χιούμορ, αντιθέτως χιλιάδες πέθαναν από το χιούμορ του Θεού που άφησε ζωντόβολα να χειρίζονται όπλα τετράτροχα άνω του ενός τόνου.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπάρχει το θέμα με τα 'απίθανα' των Ελληνικών δρόμων,αλλα ανοίγω αυτό γιατι η εμπειρία που ειχα θελω να διαβαστεί απο οσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του forum.Εχθές και ενω ερχόμουνα απο Χαλκίδα προς Αθήνα,στην ενωση του δρόμου απο Χαλκίδα με την Εθνική στο Σχηματάρι,αποφύγαμε (εγω και περίπου 10 άλλοι οδηγοί) σίγουρο θάνατο απο εναν ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ του αισχίστου είδους.
Συγκεκριμένα και ενω μπήκαμε στην στροφή που οδηγεί στην Εθνική (μονόδρομος φυσικά με 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση) ο εν λόγω φορτηγατζής εκινείτο ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΉΣ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ!!!!
Προφανώς ειχε χάσει την εξοδο Σχηματαρίου και μπήκε απο την είσοδο γιατι σιγά μην εκανε 10 χιλιόμετρα μεχρι την επόμενη εξοδο!!!!Δυστυχώς μεσα στην θολούρα αποφυγής δεν πήρα το νούμερό του και οταν ειδοποίησα περιπολικό στα διόδια απάντησαν οτι θα ειδοποιήσουν το Σχηματαρι πράγμα που εκαναν αλλα οι συνάδελφοι τους δεν ειχαν παρατηρήσει τίποτα!!!!
Τωρα πως μπορεί καποιος να αιτιολογήσει κατι τέτοιο!!Δεν γράφω αυτά που ερχονται στο μυαλό μου γιατι ειναι...αστα!!!!
Θα σκοτωνώμαστε στους Ελληνικούς δρόμους απο τετοια σκουλίκια!!!!Α ρε Νικολάκη... Προσπαθώ να φανταστώ τη ΦΡΙΚΗ που ένοιωσες εκείνα τα 2 δευτερόλεπτα. Μάλλον δε χρειάζεται και πολύ φαντασία αφού το ίδιο έχω πάθει κι εγώ (μάλιστα 2 φορές) αλλά που νομίζεις? Στη στροφή του ιπποδρόμου ερχόμενος από Τροκαντερό για Πειραιά.
12 το βράδυ, Υπάνθρωποι με σβηστά τα φώτα αλλά με αναμένα τα alarm πήγαιναν ανάποδα!!!! Με διάστημα 1 εβδομάδας τα 2 συμβάντα, πριν από περίπου 7-8 χρόνια. Είναι προφανές ότι αυτοί κάποιο στοίχημα είχαν βάλει διότι το έκαναν εν γνώσει τους.Μέχρι τότε είχα τη συνήθεια να μπαίνω στη συγκεκριμένη στροφή (ιδίως το βράδυ). Από τότε όμως, έχω αλλάξει συνήθειες. Ευτυχώς ΖΩ ακόμη.
Υ.Γ. Ενας άλλος λόγος που ΖΩ ΑΚΟΜΗ είναι επειδή (σε όποια πόλη κι αν βρίσκομαι) εγώ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ακόμα κι αν έχω πράσινο φανάρι!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Γύρισαν οι ΚΑΦΡΟΙ.
Προχθές στα Βριλήσσια μπήκε ζώον θηλαστικό δίποδον και τρυχοφυές εποχούμενο σε Land Rover Discovery με χίλια ανάποδα σε πλατεία, κόντεψε να περάσει πάνω από το 'ραλλάκι' μου, τη στιγμή που στην κόρνα μου απάντησε μουκανίζοντας (κλασικό γνώρισμα μηρυκαστικών).'Ελα βρε πως κάνεις έτσι , ωχου
Δεν τα συνήθισες πια αυτά τα jeepakia?
Όταν δε κάθεται θηλυκό στο τιμόνι....Δεν οδηγώ πολύ καιρό ούτε μεγάλη σχέση έχω με το άθλημα ,
και απορώ πως καταφέρνω να γλυτώνω στενές επαφές τρίτου τύπου με τετρατροχα παντός είδους.Πάντως στο top 5 της επικινδυνότητας για μένα ειναι : 1) Η κίτρινη φυλή. Όχι για κανενα αλλο λόγο , παρα μονο επειδή μπορεί να κλείνουν και 16 ώρες πάνω στο τιμόνι για να βγαλλουν το μεροκάματο που αλλοι βγάζουμε πολυ πιο ξεκούραστα. Είναι φυσιολογικο λοιπον να μην μπορούν να ειναι 100% προσεκτικοι.Και οταν δεν εχει ο ανθρωπος να φάει , άντε να τον πεισεις να κατέβει απο το ταξί.
2) Οι φορτηγατζήδες. Όχι μόνο είναι κουρασμένοι, πάνε και σαν τρελλοί για να προλαβουν τις προθεσμίες.
3) Cabrio Cars. Δεν ξέρω γιατί αλλα μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτι δεν δινουν καλη ορατότητα στον οδηγο.
4) Jeeps: εμας τους κοντούς και να μας πατήσουν δεν έγινε τιποτα.
5) Τα Xsara. Ειμαι προκατειλλημενος, το ξέρω αλλα ολο μ.... κανουν.Όσο για τα Βριλισσια... ελπίζω αδερφε να εχεις καραμπίνα στο τουτου, 8α σου χρειαστει συντομα.
-
Παιδιά ο κόσμος έχει σαλτάρει εντελώς. Ή τους πείραξαν οι διακοπές στα νησιά και ξεσυνήθισαν ή εγω ξαφνικά συνηδητοποίησα πόσο ηλίθιοι κυκλοφορούν στους δρόμους. Δέν εξηγείται αλλιώς. Τις τελευταίες μέρες δεν έχω πάει κάπου και να μην μου τύχει κάτι που τόσο δα το χωρίζει απ' το ατύχημα. Τί μηχανάκηδες που κάνουν σφήνες 5 εκατοστά μπροστά απ' τον προφυλακτήρα μου αναγκάζοντας με να πέφτω στα φρένα, τί ΙΧδες που βγαίνουν με φόρα σε λεωφοριόδρομο με προτεραιότητα λές και πάνε στην τουαλέτα του σπιτιού τους, τί πεζοι που περνάνε απέναντι το δρόμο και κοιτάνε απ' την αντιθετη πλευρά, τι μαμάδες να περιμένουν να περάσουν απέναντι κρατώντας τo παδί στο χέρι αφήνοντας το να πατάει και να παίζει στο οδόστρωμμα. Το άλλο; Τώρα έγινε της μόδας να πηγαίνουμε αντίθετα και σε μονόδρομους λές και περπατάμε στα στενάκια της Μυκόνου και χαζεύουμε τις γκό.. κοπέλες.
Προσέχετε γιατι κυκλοφορόυν ανάμεσά μας. Όχι οι κοπέλες της Μυκόνου, οι απανταχού αδειούχοι του Αυγούστου που γυρίσανε απο διακοπές και δεν μπορουν να προσαρμοστούν ακόμα. Α ρε φαναρτζήδες. Χρυσές δουλειές θα κάνετε. Να επάγγελμα με προοπτικές. Μήπως να παράταγα τα computers και να πάω μικρός σε κανα φαναρτζήδικο; Ποτέ δεν θα μείνω απο δουλειά! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τωρα πως μπορεί καποιος να αιτιολογήσει κατι τέτοιο!!Δεν γράφω αυτά που ερχονται στο μυαλό μου γιατι ειναι...αστα!!!!
Θα σκοτωνώμαστε στους Ελληνικούς δρόμους απο τετοια σκουλίκια!!!!Α ρε Νικολάκη... Προσπαθώ να φανταστώ τη ΦΡΙΚΗ που ένοιωσες εκείνα τα 2 δευτερόλεπτα.
Φιλε Στέλιο,ειδα τον Χριστό φαντάρο!! Και εγω οπως εσυ κατάλαβα οτι αλλαξα στυλ οδήγησης μετα απο αυτό,πολύ περισσότερη άμυνα!
-
Τελικά, ΜΙΑ είναι η μετατροπή που αξίζει να κάνεις στο αυτοκίνητό σου...
Να τοποθετήσεις το εξάκαννο Μ61 Vulcan των 20mm που φοράνε τα μαχητικά αεροπλάνα και να θερίζεις όλους τους κρετίνους.
-
Μιά φορά μίλαγα σ' ένα ξένο chat για υπολογιστές. Μόλις ένας απ' τους χρήστες έμαθε οτι είμαι Έλληνας, ξέρετε τί με ρώτησε; 'Καλά είναι αλήθεια οτι άν καποιος πρέπει να οδηγήσει στην Ελλάδα πρέπει να οδηγεί αμυντικά; Έχω μάθει οτι οι περισσότεροι Έλληνες είναι πολύ κακοί οδηγοί'!
Άντε απάντα του εσυ.. -
Η απάντησή σου έπρεπε να είναι 'And then some!!! The Greek drivers are what the CIA is talking about when they're saying that there's a lot of terrorism in Greece!!!'
Δηλαδή 'Και πού είσαι ακόμα!!! Στους Έλληνες οδηγούς αναφέρεται η CIA όταν μιλά για τρομοκρατία στην Ελλάδα!!!'
-
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ. Η ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΕΧΙ ΓΕΜΙΣΙΕ ΑΠΟ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΔΑΝΕ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΡΕΠΕ (ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ) ΚΑΙ ΟΡΜΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ
Α ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ -
[quote='LordOfTheRings5)
Τα Xsara. Ειμαι προκατειλλημενος, το ξέρω αλλα ολο μ.... κανουν.Εισαι προκατηλλειμενος.Δεν ειναι κακο βεβαια αυτο γιατι δε βλαπτεις και κανεναν.Ισως μονο την κριση σου.Ειμαι οδηγος xsara και ειμαι πολυ προσεκτικος,κατα τη γνωμη μου βεβαια.Την ιδια αποψη με σενα εχω για τους οδηγους mercedes ,ο ΚΚ το ιδιο πιστευει για τους οδηγους civic,δεν εχει νοημα να το συζηταμε.Δεν εχω κατι με τις αποψεις σου απλα υπερασπιζομαι εμενα και το οχηματακι μου!
Ας προσπαθησουμε να δωσουμε σε ολους να καταλαβουν οτι το γκαζι ειναι ασφαλεια και οχι δημιουργημα του διαβολου.Αυτα τα ολιγα.
-
Kalhmera!
Kala ekanes kai yperaspisthkes thn odhgikh sou ikanothta.
Oso gia thn krish mou kai kata poso th blaptw, sto forum egrapsa thn prohgoumenh bdomada, kai xtes xreiasthke na kanw A8hna-Larisa and back.5 Xsara petyxa sto dromo , ta 4 phgan na me skotwsoun.
Apo allagh lwridas xwris flash mexri prosperash me 121 km/h gia na poun oti kati ekanan kai molis mpoune mprosta mou tsoup 8ymountai to freno.
Oso gia tous odhgous twn xsara genika kai aneksarthta tou ti kanoun sto dromo tous 8ewrw arketa psagmenous kai poly prosektikous alla 8emata an8rwpinhs psyxologias me bash thn epilogh tou amaksiou de nomizw na aforoun to forumP.S: Xsara exei enas poly kalos filos , makran o prosektikoteros odhgos pou gnwrizw
-
Διακοπες τελος και καλο χειμωνα σε ολους. Δεν θα σας κουρασω με τα απειρα συμβαντα που βλεπω καθημερινα, αλλα ξερω να σας πω ενα πολυ απλο ευκολο και γρηγορο τροπο να ταλαιπωρησετε χοντρα τον ηλιθιο που εκανε τη μεγαλη βλακεια στο δρομο (που ευτυχως δεν προκαλεσε καποιο ατυχημα η κατι αλλο). Καθαρη δουλεια ευκολη και γρηγορη. Και αν πετυχει η φαση τοτε ο αλλος το φυσαει και δεν κρυωνει. Βεβαια υπαρχουν καποιες προυποθεσεις για να πετυχει, αλλα η πιθανοτητα ειναι μεγαλη. Δεν μπορω να το αναφερω απο το forum παρα μονο με email. Δεν ειναι κατι παρανομο, απλα δεν θελω να πολυμαθευτει, γιατι τοτε δεν εχει νοημα. Οποιος χρηστης του forum θελει, μπορει να μου στειλει email (αναφεροντας και το user name που χρησιμοποιει) και ευχαριστως θα του αναφερω την χοντρη πλακα που μπορει να κανει.
-
Καλησπέρα,
Προχτές στην Κηφισίας στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής ένα άσπρο τερατώδες Chevrolett (μάλλον Trailblazer) με ελληνικές απλές πινακίδες , λευκό χωρίς καθόλου διακριτικά και παράνομα φιμέ τζάμια (τα αδιαφανή) είχε αναμένο φάρο παρόμοιο με αυτό της άμεσης δράσης και σειρήνα και αξίωνε να περάσει ανάμεσα απο τα διερχόμενα αυτοκίνητα οσάν όχημα άμεσης ανάγκης. Η πινακίδα αν θυμάμαι καλά ήταν ΖΖΤ 9821 ξέρει κανείς αν επιτρέπετε σε ιδιώτες ή αστυνομικούς με πολιτικά η χρήση σταθερού φάρου και με ποιές προϋποθέσεις ? Αν επιτρέπεται πως μπορεί να προστατευθεί ο πολίτης από τυχόν αυθαίρετη χρήση?
-
Ακόμα θυμάμαι με τρόμο τη συζήτηση που έτυχε να κρυφακούσω πριν 2 καλοκαίρια στο Λουτράκι μεταξύ οδηγών ΚΤΕΛ που περηφανεύονταν για τη μαγκιά να οδηγούν στην αριστερή λωρίδα στην εθνική με ταχύτητες μεγαλύτερες των επιτρεπόμενων για την κατηγορία οχημάτων (100 έχουν όριο αν θυμάμαι καλά) λέγοντας το αμίμητο οτι εμείς που είμαστε κάθε μέρα στους δρόμους γιατί να μην μπορούμε να τρέχουμε, και να το κάνουν οι άσχετοι ΙΧδες!!! Όπως περιφανεύονταν για τον προπηλακισμό αστυνομικών που προσπάθησαν να τους συνετίσουν. Φυσικά να μην μιλήσω για την απαγόρευση χρήσης των Ε.Ο από Φορτηγά τα Σαββατοκύριακα που δεν τηρήται απο κανένα.
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που συνέβει το φετινό καλοκαίρι στην Ε.Ο Καλαμάτας - Τριπόλεως. Γυρνούσα απο νυχτερινή έξοδο στην Καλαμάτα στο στρατόπεδο στην Τρίπολη ( είχαμε πιεί απο μια μπύρα) καθότι ο δρόμος είναι με αρκετές στροφές δεν πηγαίναμε ιδιαίτερα γρήγορα ενώ λίγο μετά την Μεγαλόπολη βρήκαμε μπροστά μας δύο φορτηγά μεταφοράς τσιμέντου δεν θυμάμαι ποιάς εταιρείας. Τα ακολουθούσα πειθήνια απο πίσω σε όλο το στροφιλίκι καθώς η κούραση και η περιορισμένη ορατότητα δεν προέτρεπαν για μια παρακινδυνευμένη προσπέραση σε δρόμο με στροφές και περιορισμένη ορατότητα (τα 75 αλόγατα στον τόνο ήταν επιπλέον περιοριστικός παράγων).
Τελικά επιχειρώ την προσπέραση κανονικότατα με φλάς όταν φτάσαμε στην ευθεία 10 περίπου χλμ έξω απο την Τρίπολη. Οι φορτηγατζήδες που κάναν κόντρες μεταξύ τους 'προσβληθήκαν' απο την κίνηση μου αυτή και προσπάθησαν να με κλείσουν , ενώ ένας απο αυτούς κορνάροντας λυσασμένα άρχισε να επιταχύνει με αποτέλεσμα να είναι κολλημένος πίσω μου ακόμα και όταν επιτάχυνα απο τα 90 στα 130 !!! Εν τω μεταξύ φτάνοντας κοντά στην είσοδο της Τρίπολης και έχοντας βγάλει φλας δεν επιβράδυνε με αποτέλεσμα να μην μπορώ και εγώ να μειώσω ταχύτατα για να μπώ στην σχετικά απότομη στροφή της εξόδου , δεν βαριέσαι λέω θα βγω στην επόμενη έξοδο για Σπάρτη η παράκαμψη δεν είναι μεγάλη και προκειμένου να σκοτωθούμε ... Φεύ !! Ο φορτηγατζής τελευταία στιγμή ενώ ήμουν σχεδόν παράλληλα με την έξοδο επιχειρεί προσπέραση με 120 +
με αποτέλεσμα το ρυμουλκούμενο με το τσιμέντο βάρους ΧΧΧ τόνων να γλιστράει απειλητικά προς το μέρος μου ! Έτσι με ανάγκασε να στρίψω στην στενή στροφή της εξόδου για Τρίπολη απότομα με 120+ χιλιόμετρα χαροπαλεύοντας μπας και γλειτώσω την κυριολεκτικά μοιραία σύγκρουση.
Ο ασυνείδητος αυτός πήγε να με σκοτώσει επειδή τόλμησα να τον προσπεράσω στην ευθεία με τρεις λωρίδες .... -
Γι'αυτό λέω πως η μόνη βελτίωση που αξίζει να κάνετε στα αυτοκίνητά σας είναι να τοποθετήσετε εξάκαννα πολυβόλα των 20 χιλιοστών από μαχητικά αεροσκάφη.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γι'αυτό λέω πως η μόνη βελτίωση που αξίζει να κάνετε στα αυτοκίνητά σας είναι να τοποθετήσετε εξάκαννα πολυβόλα των 20 χιλιοστών από μαχητικά αεροσκάφη.KAΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΑΛΕΚΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!