-
Δε το πιστεύω αυτό που γίνεται με τα ζώα! (τα πραγματικά)
Προχθές χτύπησα γάτα και μάλλον μου έχει σπάσει τις βάσεις απ' το προβολάκι (αν δε κολλάνε,θέλει καμιά 150άρα για καινούριο) και σήμερα το πρωί ταξιδεύοντας με το οικογενειακό Α4 χτυπήσαμε σκύλο!
Δύο κοπρόσκυλα παίζαν στην άκρη της αυλής συνεργείου (στο δρόμο Έδεσσας-Βέροιας) περίπου 2 μέτρα απ' την άκρη του δρόμου.Κοντεύντάς τα,το ένα αποφασίζει να ορμήξει στο άλλο με αποτέλεσμα να κυλιστούν και τα δύο στη μέση του ρεύματός μας.Φρένα (όχι τελείως,γιατί ακολουθούσε άλλος από πίσω) μπουμ ο σκύλος,μπουμ και ο από πίσω!
Ευτυχώς η audi έχει μελετήσει καλά τα πλαστικά της,οπότε παρά το δυνατό μπουμ τη γλιτώσαμε με 2-3 λεκέδες από χρώμα και μία απειροελάχιστη αμυχή (έφυγε το χρώμα).Από μπροστά τίποτα!Ευτυχώς...
Τα σκυλο-επεισόδια δε σταματούν εδώ,όμως.Το απόγευμα,οδηγώντας σε ανηφόρα,με βροχή,βλέπω σκύλος να την κατεβαίνει κουτρουβαλώντας!
Δεν κατάλαβα αν τον χτύπησε ο μπροστινός μου ή αν απλά γλύστρησε...Ευτυχώς,2 μέτρα πριν το αυτοκίνητό μου,βρήκε την ισορροπία του και βγήκε απ' το δρόμο.Αύριο που θα ταξιδεύω να περιμένω να βρω κανένα ελέφαντα στο δρόμο;
-
Μονο μην δεις μπροστα σου ποταμοπλοιο με ρινοκερους...
(ανεκδοτο απο αλλο τοπικ...)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δε το πιστεύω αυτό που γίνεται με τα ζώα! (τα πραγματικά)Προχθές χτύπησα γάτα και μάλλον μου έχει σπάσει τις βάσεις απ' το προβολάκι (αν δε κολλάνε,θέλει καμιά 150άρα για καινούριο) και σήμερα το πρωί ταξιδεύοντας με το οικογενειακό Α4 χτυπήσαμε σκύλο!
Δύο κοπρόσκυλα παίζαν στην άκρη της αυλής συνεργείου (στο δρόμο Έδεσσας-Βέροιας) περίπου 2 μέτρα απ' την άκρη του δρόμου.Κοντεύντάς τα,το ένα αποφασίζει να ορμήξει στο άλλο με αποτέλεσμα να κυλιστούν και τα δύο στη μέση του ρεύματός μας.Φρένα (όχι τελείως,γιατί ακολουθούσε άλλος από πίσω) μπουμ ο σκύλος,μπουμ και ο από πίσω!
Ευτυχώς η audi έχει μελετήσει καλά τα πλαστικά της,οπότε παρά το δυνατό μπουμ τη γλιτώσαμε με 2-3 λεκέδες από χρώμα και μία απειροελάχιστη αμυχή (έφυγε το χρώμα).Από μπροστά τίποτα!Ευτυχώς...
Τα σκυλο-επεισόδια δε σταματούν εδώ,όμως.Το απόγευμα,οδηγώντας σε ανηφόρα,με βροχή,βλέπω σκύλος να την κατεβαίνει κουτρουβαλώντας!
Δεν κατάλαβα αν τον χτύπησε ο μπροστινός μου ή αν απλά γλύστρησε...Ευτυχώς,2 μέτρα πριν το αυτοκίνητό μου,βρήκε την ισορροπία του και βγήκε απ' το δρόμο.Αύριο που θα ταξιδεύω να περιμένω να βρω κανένα ελέφαντα στο δρόμο;
charmak πρόσεχε γιατί τα σκυλια κάνουν μεγάλη ζημία. Το κεφάλι τους είναι σαν πέτρα.
Σε φίλο με Ε200 και ενώ ήταν με καμία 80 χιλίομετρα βγήκε ένα λυκόσκυλο απο κάτι χόρτα στο στα 2 μέτρα απο το αμάξι, πλάκωσε τα φρένα αλλά το αποτέλεσμα ήταν μάσκα, ψυγείο και ένα τρυπημένο κάρτερ. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μονο μην δεις μπροστα σου ποταμοπλοιο με ρινοκερους...(ανεκδοτο απο αλλο τοπικ...)
-
Ίσως κολλάει και στα 'ζώα', θα το θεωρήσω όμως από τα απίθανα των δρόμων:
Όταν πλησιάζω κάποιον στην αριστερή λωρίδα, αν δεν κάνει δεξιά, περιμένω:
Υπάρχουν αυτοί που θα κάνουν δεξιά, αυτοί που δεν κυττάζουν καθρέφτη, αυτοί που κρυφοκυττάνε αλλά δεν πάνε δεξιά, κ.λ.π.
Την περασμένη Παρασκευή το πρωί γνώρισα ένα ακόμη 'τύπο':
Αυτόν που... σε καταβρέχει!Καθαρό και γυαλισμένο το 307, έχω αργήσει για τη δουλειά και είμαι στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού. Πλησιάζω ασημί C2, και περιμένω να πάει στην μεσαία λωρίδα που είναι άδεια. Πλησιάζω λίγο ακόμα και ... αρχίζει να πλένει το παρμπρίζ! Κόβω λίγο για να πλυθεί και να γλυτώσω το σπρέυ, κι αφού τελειώνει, πλησιάζω.
Ξανά πλύσιμο, ελεγχόμενο γιατί τον έβλεπα να παρακολουθεί τον καθρέφτη και να με περιμένει!
Τελικά δεν πέρασα, ο τύπος 'πλύθηκε' 4-5 φορές μέχρι που βγήκα στην Κηφισίας, αλλά δεν τον πέρασα! ( και θέλω πάλι πλύσιμο...) -
Σημερα καθολη τη διαρκεια πηξιματος στην Εθνική Αμυνα και γυρω, παρατηρούσα τις δεσποινιδες στα διπλανα αυτοκίνητα να βαφονται, να βγαζουν τα φρύδια τους, να βαζουν πουδρα και την αλλη αηδια στα φρυδια...
Παλι καλά που δεν εκαναν και μανικιουρ εκεί μεσα...
Μα καλά, ρε κορίτσια, ξυπνήστε 10 λεπτά πιο νωρίς... Πάλι καλά που δεν υπάρχουν και σεσουάρ αυτοκινήτου γιατι αλλιως θα έκαναν μπάνιο και θα εμπαιναν με την πετσετα στην κεφάλα!!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Σήμερα το πρωί εκεί που έκλαιγα την μοίρα μου (λόγο κίνησης) κ χάζευα την φωτεινή ταμπέλα μηνυμάτων που έλεγε 'Λ. Κηφισού, ατύχημα στον κόμβο μεταμόρφωσης ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ' να κάτι μαύρο δίπλα μου που είχε κάτι περίεργο...Audi A4T με πινακίδες Κορίνθου, 'ελαφρώς' πρησμένο με μία 'προεξοχή' στο καπώ!
Τι ήταν? ένα νικελωμένο σφαιρικό κομμάτι που κατέληγε σε κόκκινη εισαγωγή αέρα κ δίπλα του δύο 'σωλήνες' που έβγαιναν κάθετα από το χώρο της μηχανής, έκαναν κούρμπα γυρίζοντας προς την θέση του οδηγού κ στο τελείωμα είχαν από ένα μπαρόμετρο η κάθε μία
Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που ούτε φώτο δεν κατάφερα να τραβήξω!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σήμερα το πρωί εκεί που έκλαιγα την μοίρα μου (λόγο κίνησης) κ χάζευα την φωτεινή ταμπέλα μηνυμάτων που έλεγε 'Λ. Κηφισού, ατύχημα στον κόμβο μεταμόρφωσης ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ' να κάτι μαύρο δίπλα μου που είχε κάτι περίεργο...
Audi A4T με πινακίδες Κορίνθου, 'ελαφρώς' πρησμένο με μία 'προεξοχή' στο καπώ!
Τι ήταν? ένα νικελωμένο σφαιρικό κομμάτι που κατέληγε σε κόκκινη εισαγωγή αέρα κ δίπλα του δύο 'σωλήνες' που έβγαιναν κάθετα από το χώρο της μηχανής, έκαναν κούρμπα γυρίζοντας προς την θέση του οδηγού κ στο τελείωμα είχαν από ένα μπαρόμετρο η κάθε μία
Πολυ σοφοι οι Κινεζοι.Μια φωτο χιλιες λεξεις .
DAS BOOT !!! -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μα καλά, ρε κορίτσια, ξυπνήστε 10 λεπτά πιο νωρίς... Πάλι καλά που δεν υπάρχουν και σεσουάρ αυτοκινήτου γιατι αλλιως θα έκαναν μπάνιο και θα εμπαιναν με την πετσετα στην κεφάλα!!!Φοβερή ιδέα για νέα επιχείρηση! Κυνήγα το, Θα γίνεις πλούσιος!
-
Από την έξοδο του 3ημέρου
Αυτό το περίεργο πράγμα που φαίνεται στην φωτό (όχι καλά), είναι ένα Yaris TS, που πίσω έχει μία κατασκευή για να μεταφέρει αυτά τα μονοθέσια αεροπλανάκια (δεν ξέρω πως τα λένε) που κάθεσαι και πετάς και ο κινητήρας είναι πίσω σου. Αυτό:
Αυτό λοιπόν γυρνούσε συνέχεια στον δρόμο αφού ο τύπος με πέρασε με....180!!! Σαν να του έδινε δύναμη !!!!
-
Μήπως ήταν ο krus που είχε βάλει εξωλέμβια???
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μήπως ήταν ο krus που είχε βάλει εξωλέμβια???Δεν χρειάζεται τέτοια πράγματα o Krus. Το δικό μου πάει αεροπορία και χωρίς έλικες!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μήπως ήταν ο krus που είχε βάλει εξωλέμβια???
Δεν χρειάζεται τέτοια πράγματα o Krus. Το δικό μου πάει αεροπορία και χωρίς έλικες!
Ναταααα!!! Τώρα μιλάει και στον τρίτο ενικό για τον εαυτό του, ωσάν Ιούλιος Καίσαρας...
'Αυτός θέλει να καταλάβει το Γαλατικό χωριό'
'Ποιος?'
'Αυτός'
'Αααα, αυτός...' -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'Αυτός θέλει να καταλάβει το Γαλατικό χωριό'Σε λίγο θα αρχίσει να το στήνει και με Σαξόραλα!
-
Σήμερα το πρωί εκεί που έκλαιγα την μοίρα μου (λόγο κίνησης) κ χάζευα την φωτεινή ταμπέλα μηνυμάτων που έλεγε 'Λ. Κηφισού, ατύχημα στον κόμβο μεταμόρφωσης ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ' να κάτι μαύρο δίπλα μου που είχε κάτι περίεργο...
Την τρύπα στο κέντρο της μάσκας αντί για το σήμα της Άουντι την είδατε;;;
ΓΙΑ ΜΑΝΙΒΕΛΑ ΕΙΝΑΙ;;;Α, κατάλαβα, θα είναι η εξωτερική -α λα Φόρμουλα1- μίζα!!!
-
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!
όχι που δεν θα το ξαναπετυχέναμε αααχαχαχαχα!!!ΕΥΓΕ Μάνο
-
εκ πρώτης όψεως κ από μακριά, φαινόταν σαν να έχει φιμέ τζάμια....
όταν πλησίασα είδα το ... τζουράσικ παρκ :
Ναι, τα φυτά ήταν τόσα πολλά που έπιαναν μέρος κ από την θέση του οδηγού αναγκάζοντας τον να οδηγεί αγκαλιά με το τιμόνι!
ΦΥΤΟΣΑΚΟΣ!!!!Να κ τι θα αντικρύσετε αν περάσετε από την Οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι
ταξίδι στο 'Αμέρικα' κ στο παρελθόν
-
υπάρχουν εκεί εδώκαι καμια 15αριά μέρες εκεί.... Δουλέυω στον αποκάτω δρόμο και τις χαζεύω μέρα παράμέρα..
-
Παραπανω απο 15 μερες!
Ο χρήστης xtkz στις 09/09/2005 έγραψε:
Σημερα το βραδυ στο Κολωνακι (Τσακαλωφ κ Ηρακλειτου) 4 αμερικανικες αντικες (1 Cadillac, 1 Buick κ δε 8υμαμαι x2). Photos συντομα.ΥΓ: Χρωσταω εδω κ μια βδομαδα φωτο απο ΧΚ120 στη Γλυφαδα αλλα δε βρισκονται στο δικο μου κινητο..
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!