-
Μπροστινό Νταλίκας (χωρίς να σέρνει κάτι), με καμμιά τριανταριά μπλε φωτάκια γύρω-γύρω, να πηγαίνει με 120 παράλληλα με ένα μικρό αμάξι (κόντρα κάνανε; δεν κατάλαβα) στη Λαυρίου.
-
Στον κομβο του σταυρου, λεωφορειο διπλο (φυσαρμονικα) μου παιζει φωτα ερχομενος με τα οσα.... προλαβα και εκανα δεξια....
το λεωφορειο ηταν αδειο, προφανως πηγαινε στο αμαξοστασιο στην ανθούσα.
-
Χθες βραδυ, μπροστα απο το Παναθηναϊκο Σταδιο ενω κινουμαι κανονικα στην αριστερη, ασημι 307cc κανει αναστροφη απο το αντιθετο σαν να μην υπαρχω! Φρενα, φωτα, κορνες κ μπαινω μεσαια για να το αποφυγω. Απτοητο το 307 με κλεινει κ στην μεσαια κ σχεδον σταματαω. Το πλευριζω κ φωναζω στον οδηγο 'εισαι επικινδυνος εγκληματιας!' (απορω που βρηκα την ψυχραιμια να μην τον αρχισω στα καντηλια..), αυτος απλα με κοιτουσε με ενα απλανες βλεμμα.. Μα τι πινουν;
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Χθες βραδυ, μπροστα απο το Παναθηναϊκο Σταδιο ενω κινουμαι κανονικα στην αριστερη, ασημι 307cc κανει αναστροφη απο το αντιθετο σαν να μην υπαρχω! Φρενα, φωτα, κορνες κ μπαινω μεσαια για να το αποφυγω. Απτοητο το 307 με κλεινει κ στην μεσαια κ σχεδον σταματαω. Το πλευριζω κ φωναζω στον οδηγο 'εισαι επικινδυνος εγκληματιας!' (απορω που βρηκα την ψυχραιμια να μην τον αρχισω στα καντηλια..), αυτος απλα με κοιτουσε με ενα απλανες βλεμμα.. Μα τι πινουν;Φιλιππε αυτο που του ειπες ηταν πλεονασμος.
Ξερεις κανεναν εγκληματια που να μην ειναι επικινδυνος???
Επρεπε να του πεις ' Εισαι επικινδυνα μ@λ@κ@ς' η κατι παρομοιο...
-
Χθες βραδυ, μπροστα απο το Παναθηναϊκο Σταδιο ενω κινουμαι κανονικα στην αριστερη, ασημι 307cc κανει αναστροφη απο το αντιθετο σαν να μην υπαρχω! Φρενα, φωτα, κορνες κ μπαινω μεσαια για να το αποφυγω. Απτοητο το 307 με κλεινει κ στην μεσαια κ σχεδον σταματαω. Το πλευριζω κ φωναζω στον οδηγο 'εισαι επικινδυνος εγκληματιας!' (απορω που βρηκα την ψυχραιμια να μην τον αρχισω στα καντηλια..), αυτος απλα με κοιτουσε με ενα απλανες βλεμμα.. Μα τι πινουν;ήμουν εκεί και το είδα!
-
Επρεπε να τον δερνατε αφου εισασταν 2 μελη απο το φορουμ...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ήμουν εκεί και το είδα!
Ωχ, τρελη συμπτωση! Μα πες μου, υπερβαλω; Δεν ηταν για μπουνιες ο τυπος;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
το λεωφορειο ηταν αδειο, προφανως πηγαινε στο αμαξοστασιο στην ανθούσα.Δεν ξέρετε τη συμβουλή; Μακριά από ταξί που δουλεύει και λεωφορείο που σχολάει!
-
ήμουν εκεί και το είδα!
Ωχ, τρελη συμπτωση! Μα πες μου, υπερβαλω; Δεν ηταν για μπουνιες ο τυπος;
αν είχα δει αυτοκολλητάκι στο αμάξι σου, θα τον βαράγαμε παρέα!
στο συγκεκριμένο σημείο πάντως, πολλοί την κάνουν αυτή την αναστροφή, ώρες με κίνηση δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
3 σκηνικά σε 1 ώρα χτες το βράδυ:1. Πιτσιρίκος με Impreza ( του μπαμπά? ) με πήγαινε καρότσι στην αριστερή λωρίδα, από παραλιακή ως Συγγρού (90 χλμ)....
Αφού ήταν πιο γρήγορος απο εσένα γιατί δεν έκανες δεξιά να περάσει;
-
αν είχα δει αυτοκολλητάκι στο αμάξι σου, θα τον βαράγαμε παρέα!στο συγκεκριμένο σημείο πάντως, πολλοί την κάνουν αυτή την αναστροφή, ώρες με κίνηση δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα
Εχμ.. δεν εχω αξιωθει να βαλω ακομα..
Το θεμα ειναι οτι αν καποιος το κανει ωρες αιχμης που ολοι κινουνται με 20-30 ειναι απλα εκνευριστικο κ δεν θα το ανεφερα καν. Οταν ομως το κανει 12 το βραδυ που τα αυτοκινητα κινουνται με 60-70 κ βαλε, ειναι τουλαχιστον εγκληματικο! Ευτυχως που ειχα κοψει απο το προηγουμενο φαναρι αλλιως.... -
χθες το βραδυ κατα τις 10 γυρνουσα απο Λαμια και ενω πηγαινα με καμια 110-120 μου κανει προσπεραση ενα πουλμαν......... ο τυπος πηγαινε απλα βολιδα........ανεβασα στα 140 και παλι δεν μπορουσα να τον φτασω.......
απιστευτο
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
χθες το βραδυ κατα τις 10 γυρνουσα απο Λαμια και ενω πηγαινα με καμια 110-120 μου κανει προσπεραση ενα πουλμαν......... ο τυπος πηγαινε απλα βολιδα........ανεβασα στα 140 και παλι δεν μπορουσα να τον φτασω.......απιστευτο
πήρες τηλ το 100???
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
3 σκηνικά σε 1 ώρα χτες το βράδυ:
1. Πιτσιρίκος με Impreza ( του μπαμπά? ) με πήγαινε καρότσι στην αριστερή λωρίδα, από παραλιακή ως Συγγρού (90 χλμ)....
Αφού ήταν πιο γρήγορος απο εσένα γιατί δεν έκανες δεξιά να περάσει;
Mα αφού αυτός ήταν μπροστά... Αυτός δεν με άφηνε να περάσω...
-
Σήμερα στο parking της Lion στη Θεσσαλονίκη, ένα μαύρο 206cc με ζάντες, αεροτομές, σπόιλερ, εξατμίσεις και τα λοιπά, είχε ένα αυτοκόλλητο πίσω που έλεγε:
I turn the petalo with no tomorrow!!!!!
Πως λέμε I talk England very best...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
I turn the petalo with no tomorrow!!!!!Slow the much oil re megale!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
I turn the petalo with no tomorrow!!!!!
Slow the much oil re megale!
ώρες ώρες σκέφτομαι ότι μια κινούμενη φωτεινή επιγραφή στο πίσω παρμπρίζ των αυτοκινήτων μας δεν θα ήταν άσχημη ιδέα
-
Χεχε! Φαντάζεσαι chat και καμάκι που θα έπεφτε στο μποτιλιάρισμα;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χεχε! Φαντάζεσαι chat και καμάκι που θα έπεφτε στο μποτιλιάρισμα;μπα... κάτι σε:
'Σβήσε τα προβολάκια ρε π.....!' ή
'Η αεροτομή σου είναι σα σιδερώστρα'είχα στο μυαλό μου...
-
χθες το βραδυ κατα τις 10 γυρνουσα απο Λαμια και ενω πηγαινα με καμια 110-120 μου κανει προσπεραση ενα πουλμαν......... ο τυπος πηγαινε απλα βολιδα........ανεβασα στα 140 και παλι δεν μπορουσα να τον φτασω.......
απιστευτο
πήρες τηλ το 100???
δεν ηξερα τι να κανω.......και αμα επερνα το 100 θα ειχε νοημα???
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!