-
Χθες το βραδυ παραλιγο να παρασυρω εναν πεζο.......
Ειμαι στην αριστερη λωριδα της Συγγρου και κινουμαι με 110 χλμ οταν πιανω με την ακρη του ματιου μου εναν αρχιμ@λ@κ@ που καβαλησε το διαχωριστικο λιγο πιο μπροστα ...Κοβω λιγο και σε δευτερολεπτα μεσα το κτηνος πεταγεται στην ακρη της αριστερης λωριδας χωρις να ελεγξει!!!!!!!!
Ενστικτωδως κοβω το τιμονι δεξια χωρις να κοιταξω αν ερχεται αλλο αμαξι απο τα δεξια και τον αποφευγω στο τσακ......
Μιλαμε για χιλιοστα.....
Με τον καθρεπτη διακρινω οτι ο τυπος συνεχισε απτοητος και διεσχισε την Συγγρου καθετα.......
Ελεος ρε πουφτη μου.Για ποιο λογο υπαρχουν οι διαβασεις???Ελεος.
Εκανα ωρα για να το ξεπερασω... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Χθες το βραδυ παραλιγο να παρασυρω εναν πεζο.......
Ειμαι στην αριστερη λωριδα της Συγγρου και κινουμαι με 110 χλμ οταν πιανω με την ακρη του ματιου μου εναν αρχιμ@λ@κ@ που καβαλησε το διαχωριστικο λιγο πιο μπροστα ...Κοβω λιγο και σε δευτερολεπτα μεσα το κτηνος πεταγεται στην ακρη της αριστερης λωριδας χωρις να ελεγξει!!!!!!!!
Ενστικτωδως κοβω το τιμονι δεξια χωρις να κοιταξω αν ερχεται αλλο αμαξι απο τα δεξια και τον αποφευγω στο τσακ......
Μιλαμε για χιλιοστα.....
Με τον καθρεπτη διακρινω οτι ο τυπος συνεχισε απτοητος και διεσχισε την Συγγρου καθετα.......
Ελεος ρε πουφτη μου.Για ποιο λογο υπαρχουν οι διαβασεις???Ελεος.
Εκανα ωρα για να το ξεπερασω...Και ξερεις τι θα λεγανε στα καναλια αν τον παταγες τον μαλακα...
'Ασυνειδητος οδηγος που κινουνταν με υπερβολικη ταχυτητα επι της Συγγρου παρεσυρε και σκοτωσε πεζο....'
-
Ασυνείδητος θα ήταν μόνο αν τον άφηνε εκεί και έφευγε. Αν το πετύχαινε πάντως το ζώο, θα ήταν ευσυνείδητος πολίτης.
Σε όλους μας πρέπει να έχει συμβεί κάτι ανάλογο, εμένα είχε τύχει στην Πειραιώς να περάσει ένας μικρός κοιτώντας προς την αντίθετη κατεύθυνση! Όταν τον είδα, είχε ήδη μπει καταμεσής της λωρίδας μου. Φρένα, μπλοκάρισμα τροχών (όχι ABS), λίγο άφημα του φρένου, λίγο τιμόνι δεξιά ίσα-ίσα να περάσω πλάι του κι αυτά σε 1-2'. Ακούστηκε ένα στρίγγλισμα από τα λάστιχα μέχρι την Κόρινθο, ο μικρός ευτυχώς τινάχτηκε μπροστά τρομοκρατημένος κι εγώ ούτε να γυρίσω το κεφάλι δεν είχα κουράγιο, οι σφυγμοί μου είχαν ανέβει στα κόκκινα.
-
Σε καθε περιπτωση τρομαζεις υπερβολικά ....απλα η διαφορά εινα οτι σε καποιους δρομους εχεις την υποψία οτι μπορει να πεταχτεί πεζος , ενω σε αλλους οχι τοσο πολύ.
Η Συγγρου ειναι απο αυτους που ΔΕΝ περιμενεις να πεταχτεί πεζός..
-
Οπως ειπα ειδα τον αρχικαραμ@λ@κ@ με την ακρη του ματιου μου την ωρα που ειχε καβαλησει την νησιδα ακριβως στο υψος του Intercontinental.....Ελλατωνω ταχυτητα ενστικτωδως αλλα ολα εγιναν μεσα σε 3-4 δευτερολεπτα!!!!
Δεν περιμενα οτι θα πεταχτει στην ακρη της λωριδας ο αρχικαραμ@λ@κ@ς ΧΩΡΙΣ καν να κοιταξει!!!!!!!!!!
Μπορουσα ευκολα να τον χτυπησω και θα σκοτωνομασταν και εμεις....
Επειδη ολα εγιναν σε χρονο dt μπορουσα επισης να τα χασω και να τρακαρω με κανενα αλλο αυτοκινητο.....
Ευτυχως που στην μεσαια λωριδα δεν ειχε αυτοκινητο εκεινη την ωρα γιατι κατα τα αλλα η Συγγρου εχει παντα κινηση...
Εχασα 10 χρονια απο την ζωη μου...
Το θεμα ομως ειναι οτι σε καλυπτει η δικαιοσυνη ή οχι??Και οντως θα βγαινει μετα το Σταρ και το Αλτερ τα γνωστα κωλοκαναλα κ θα λενε πως ατυχος πεζος βρισκει τραγικο θανατο απο ασυνειδητο οδηγο οπως εγραψε και ο φιλος GFON. -
.... και στα καφενεία θα λέγανε πάλι για τους φτιαγμένους γαλλικούς κουβάδες και τα επικίνδυνα παιδάκια που τους οδηγούν
Σπύρος
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Το θεμα ομως ειναι οτι σε καλυπτει η δικαιοσυνη ή οχι??Και οντως θα βγαινει μετα το Σταρ και το Αλτερ τα γνωστα κωλοκαναλα κ θα λενε πως ατυχος πεζος βρισκει τραγικο θανατο απο ασυνειδητο οδηγο οπως εγραψε και ο φιλος GFON.Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ήδη δικαστικό προηγούμενο σε αντίστοιχο ατύχημα στο κλειστό κομμάτι της Συγγρού όπου αυτοκίνητο είχε σκοτώσει πεζό που είχε πηδήξει τη νησίδα και ο οδηγός του είχε αθωωθεί. Πάντως όπως τα λες μάλλον πιωμένος ή μαστουρωμένος πρέπει να ήταν ο 'δικός σου'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το θεμα ομως ειναι οτι σε καλυπτει η δικαιοσυνη ή οχι??Και οντως θα βγαινει μετα το Σταρ και το Αλτερ τα γνωστα κωλοκαναλα κ θα λενε πως ατυχος πεζος βρισκει τραγικο θανατο απο ασυνειδητο οδηγο οπως εγραψε και ο φιλος GFON.
Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ήδη δικαστικό προηγούμενο σε αντίστοιχο ατύχημα στο κλειστό κομμάτι της Συγγρού όπου αυτοκίνητο είχε σκοτώσει πεζό που είχε πηδήξει τη νησίδα και ο οδηγός του είχε αθωωθεί. Πάντως όπως τα λες μάλλον πιωμένος ή μαστουρωμένος πρέπει να ήταν ο 'δικός σου'.
Ναι, οντως υπαρχει δεδικασμενο σε περιπτωση με θανατο στον συγκεκριμένο δρόμο και ο οδηγος απαλλαχτηκε για καθε κατηγορία....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το θεμα ομως ειναι οτι σε καλυπτει η δικαιοσυνη ή οχι??Και οντως θα βγαινει μετα το Σταρ και το Αλτερ τα γνωστα κωλοκαναλα κ θα λενε πως ατυχος πεζος βρισκει τραγικο θανατο απο ασυνειδητο οδηγο οπως εγραψε και ο φιλος GFON.
Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ήδη δικαστικό προηγούμενο σε αντίστοιχο ατύχημα στο κλειστό κομμάτι της Συγγρού όπου αυτοκίνητο είχε σκοτώσει πεζό που είχε πηδήξει τη νησίδα και ο οδηγός του είχε αθωωθεί. Πάντως όπως τα λες μάλλον πιωμένος ή μαστουρωμένος πρέπει να ήταν ο 'δικός σου'.
Παντως ου μπλεξεις με τετοια....Αλλαζει η ζωη σου μετα απο καθε αποψη....
Αυτος ο αρχιμ@λ@κ@ς αν δεν ηταν πιωμενος η μαστουρωμενος πρεπει να ηταν και πολυ μ@λ@κ@ς( το χιουμορ τα γιατρευει ολα)
Ευχομαι κανενας να μην ζησει κατι αναλογο.... -
Το πιο ωραίο θα'ταν να τον πέρναγε από πάνω μαστουρωμένος οδηγός νταλίκας. Ακόμα θα ψάχνανε τα κομμάτια να τον συναρμολογήσουν για την αναγνώριση τον αρχικαραχοντρομ@λ@κ@.
-
Χθές έχω πάει Θέατρο και μετά το πέρας της παράσταση ανεβαίνω την Πειραιώς....
Είμαι στην αριστερή λωρίδα στο φανάρι σταματώ πίσω από ένα Renault Fuego Νομίζω... ανάβει πράσσινο και του σβήνει του τύπου... ξεκινάει με τα χίλια ζόρια με καθυστέρηση και τον βλέπω ότι κάτι δεν παέι καλά...
Λέω δεξιά λωρίδα τον περνάω και έφυγα ......
Οπως και έκανα... μόλις τους περνούσα μου λέει το έτερο ήμισι ' Τους έιδες?? (Ζευγάρι) Είναι κομμάτια!!!!'
Πιάνω αριστερή λωρίδα μας πιάνει κόκκινο το φανάρι στα 10 μέτρα και όπως φρενάρω λέω στο έτερο ήμισι 'Φαντάσου να τρακάρεις με κανα τετοιον!!!!' ...........
Τι ήθελα και το έλεγα ο μαυρόγατος ????
Ο τύπος έσκασε πάνω μου!!!!! ......
Βγαίνω εξώ και μου λέει 'Κάνε στη άκρη να περάσω.....' αλά Άτζελα Δημητρίου (Οδήγηση υπό την επείρια ναρκωτικών και οχι ποτού 2000%)
Ευτυχώς που παρά το μεγάλο τράνταγμα δεν έπαθα τίποτα ούτε σωματικά ούτε υλικά......
Κάναμε δεξιά ... παιδιά δεν μπορούσα καν να συννεοηθώ με τον τύπο μιλάμε...... πήγαινε να δει στην δαξιά πόρτα αν με χτύπησε ενώ με πέτυχε από πίσω... πηγαινε τρεκλίζωντας... του επέφετε το τσιγάρο από το χέρι κλπ....
Όπως είπα δεν υπήρχε ζημιά .....
Τελικά του λέω αντε σπίτι σου και να μην οδηγείς αν δεν αισθάνεσαι καλά!!!!. ο τύπος μετά συνέχισε προς Πλατεία Ομονοίας.....
γενικώς η Πειραιώς μετά τις 12 το βράδυ κοντά στην Ομόνοια είναι άλλος πλανήτης!!!!!!!!!!!! -
Δεν υπηρχε περιπτωση να τον αφησω.......Σκεψου να ηταν σοβαροτερο...
Εχει γεμισει μ@λ@κες η Ελλαδα....Επιτοπου τροχαια για να του τα παρουν ολα....
Στα διαολα ολοι τους οπως ελεγε και ενας γνωστος πολιτικος(συγχωρεμενος να'ναι)..... -
Γι' αυτό, σε τέτοιες περιπτώσεις κάθεσαι πίσω και τον αφήνεις να φύγει. Αν τον έχεις μπροστά σου αποκλείεται να σου την πέσει. Αν είναι πίσω σου...
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Γι' αυτό, σε τέτοιες περιπτώσεις κάθεσαι πίσω και τον αφήνεις να φύγει. Αν τον έχεις μπροστά σου αποκλείεται να σου την πέσει. Αν είναι πίσω σου...Εκτός αν κολλήσεις πίσω του σε φανάρι πάνω σε ανηφόρα...
Μερικές φορές δε τους ξεφεύγεις με τίποτα.. -
Αυτοί οι πεζοί βρε παιδί μου, τι πράμα είν'τούτο... Σαν τις κατσαρίδες, όσους και να σκοτώσεις όλο θα βγαίνουν κι άλλοι!
-
Σίγουρα αυτό που είδα δεν είναι ευτράπελο αλλά ασυνήθιστο είναι!!!
Έχετε δει ποτέ σκύλο να κλαίει; Θα ήθελα τη γνώμη και των φίλων κυνηγών του Forum μας. Ο ανθρωποειδές που ήταν αφεντικό του σκύλου τον είχε σε ένα κουτί που είχε στερεώσει στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου του. Το αμάξι από πίσω έβγαζε όλη την αλληλογραφία των Ινδιάνων βορείου και νοτίου Αμερικής!!! Όταν άνοιξε την πόρτα και βγήκε ο σκύλος πέρα του ότι τρέκλιζε το δύστυχο το ζώο σίγουρα από τα καυσαέρια έτρεχαν από τα μάτια του ποτάμι τα δάκρια. Σφίχτηκε η καρδιά μου. Έτσι μου ήρθε να τον φτύσω τον ανεγκέφαλο. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σίγουρα αυτό που είδα δεν είναι ευτράπελο αλλά ασυνήθιστο είναι!!!
Έχετε δει ποτέ σκύλο να κλαίει; Θα ήθελα τη γνώμη και των φίλων κυνηγών του Forum μας. Ο ανθρωποειδές που ήταν αφεντικό του σκύλου τον είχε σε ένα κουτί που είχε στερεώσει στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου του. Το αμάξι από πίσω έβγαζε όλη την αλληλογραφία των Ινδιάνων βορείου και νοτίου Αμερικής!!! Όταν άνοιξε την πόρτα και βγήκε ο σκύλος πέρα του ότι τρέκλιζε το δύστυχο το ζώο σίγουρα από τα καυσαέρια έτρεχαν από τα μάτια του ποτάμι τα δάκρια. Σφίχτηκε η καρδιά μου. Έτσι μου ήρθε να τον φτύσω τον ανεγκέφαλο.την πινακίδα του και τηλέφωνο στη φιλοζωική
Σπύρος
-
Λόγω του κιβωτίου δεν φαινόταν τίποτα δυστυχώς.
Είμαι περίεργος πως τους αφήνουν όλους αυτούς με κάθε είδους ιδιοκατασκευές να προεξέχουν από πίσω να κυκλοφορούν στους δρόμους!!!
Αλλά είπαμε οι τροχονόμοι μας έχουν άλλες δουλειές!!!
Μόνο από το ντουμάνι που ξερνούσε η εξάτμιση θα μπορούσαν εύκολα να τον είχαν ακινητοποιήσει. -
Είναι οι γνωστοι σε όλους μας κυνηγοί,που αποκαλούν τον βασανισμό και την δολοφονία ζώων - χόμπυ. (Εχουν και κόμμα με αρκετές ψήφους, ενώ οι αυτοκινητιστές δεν υπαρχουμε στην ουσία.)
Αμα εισαι χομπίστας μεγάλε,παρε ένα μαχαίρι και σκότωσε ένα αγριογούρουνο να φας για βραδυνό, να σου πούμε και μπράβο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αμα εισαι χομπίστας μεγάλε,παρε ένα μαχαίρι και σκότωσε ένα αγριογούρουνο να φας για βραδυνό, να σου πούμε και μπράβο.- Χομπίστας; Αυτά τα κάνει μόνο ο Αστερίξ. (Ο Οβελίξ δεν χρειάζεται μαχαίρι).
- Εάν το φας για βραδυνό, ολόκληρο αγριογούρουνο, θα σου κάτσει στο στομάχι.
- Δεν προλαβαίνει να σιτέψει και θα είναι σκληρό. Εμείς το αγριογούρουνό μας το θέλουμε σιτεμένο.
- Define'μαχαίρι'. Γιατί ο άλλος μπορεί να παρασυρθεί και να επιτεθεί στο αγριογούρουνο με μαχαίρι μπριζόλας.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!