-
Μέχρι τι μπορείτε να φανταστείτε ότι πουλάνε οι γύφτοι στο δρόμο;;; Η φωτό είναι από το round about στην αρχή της 25ης Αυγούστου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Έχετε 5' να σκεφτείτε πριν πατήσετε το παρακάτω link...
(Εγώ το είπα, δεν ξαναφήνω την ψηφιακή στο σπίτι! ΟΛΑ θα τα τραβάω, ΟΛΑ!!!)
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Μια φορά έπεσε ένας μοτοσυκλετιστής και βγήκα απο το αυτοκίνητο να τον βοηθήσω. Και οι περαστικοί τα βάλανε μαζί μου οτι εγώ τον χτύπησα! Σου λέει, για να τον βοηθάει αυτός θα ευθύνεται!
ειναι επικυνδυνο αυτο, να βρεθεις μπλεγμενος χωρις να φταις βασικα. Σεναριο ταινιας η οχι, εγω θα το φοβομουνα... Στην ελλαδα ζουμε...
Κι έχει συμβεί αρκετές φορές δυστυχώς...
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Χθές το απογευμα επι της Μιχαλακοπούλου RAV4 ασημί, πισω τζαμι και πορτα γεματο αυτοκολλητα με διαφορα .....,Athens College, Tenis club .........και αλλα που δεν θυμαμαι, ειχε και το κορυφαιο , ο τυπος ειχε κολληση ενα μεγαλο αναγλυφο λογοτυπο της BMW στην δεξια πλευρα της πισω πορτας ......ειναι ο μοναδικος στον κοσμο που εχει το NEO RAV4 της BMW......Α, ρε καταραμενο απωθημενο.....
Γιατί απωθημένο?
Ενα RAV4 έχει κατα μέσο όρο 33-34.000 ευρώ.Χαλαρά αγοράζει BMW, απλά ο τύπος μάλλον ήθελε ΚΑΙ BMW αλλά τα μπικικίνια ήταν μετρημένα! -
http://www.geocities.com/ebfts/041121_214828.jpg
http://www.geocities.com/ebfts/041121_221507.jpg
http://www.geocities.com/ebfts/041121_214842.jpgΕίναι τραγικοι.....(Το μπλε κατω απο το cc ειναι neon,δεν το προσθεσα εγω,απλα ειναι απο κινητο.Ο τυπος ειχε παρκαρει και αφησε τα λαμπακια απο κατω ανοιχτα...να μην μπει κανα κουνουπι μαλλον)
-
Ο χρήστης lOMaS έγραψε:
http://www.geocities.com/ebfts/041121_214828.jpg
http://www.geocities.com/ebfts/041121_221507.jpg
http://www.geocities.com/ebfts/041121_214842.jpgΕίναι τραγικοι.....(Το μπλε κατω απο το cc ειναι neon,δεν το προσθεσα εγω,απλα ειναι απο κινητο.Ο τυπος ειχε παρκαρει και αφησε τα λαμπακια απο κατω ανοιχτα...να μην μπει κανα κουνουπι μαλλον)
....ΤΙ να πει κανείς....
-
Oι γνωστοί κάγκουρες...
Σήμερα είδα ένα Αccent κι ένα Civic '90-91 με μία αεροτομή...περιστερώνα!
Ολα τα άλλα νορμάλ και αεροτομή που ήταν για αεροπλάνο ξέρετε εκείνη που στηρίζεται σε 2 στύλους...Το θέαμα τραγικό, το ύφος των οδηγών τους δε υπεροπτικό!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μέχρι τι μπορείτε να φανταστείτε ότι πουλάνε οι γύφτοι στο δρόμο;;; Η φωτό είναι από το round about στην αρχή της 25ης Αυγούστου στο Ηράκλειο Κρήτης.Απίστευτο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μέχρι τι μπορείτε να φανταστείτε ότι πουλάνε οι γύφτοι στο δρόμο;;; Η φωτό είναι από το round about στην αρχή της 25ης Αυγούστου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Απίστευτο!
Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνωωωωωωω...
-
σε λίγο θα πουλάνε και μπάκετ
Σπύρος
-
για μπακετ δεν ξερω αλλα καμια νεον λαμπα γιατι οχι
-
Από κάποιους θα τα βούτηξε η 'κυρία'
-
Αυτό που δεν έχω δει να πουλάνε είναι χαρτί υγείας.
Καλά, οι ταξιτζήδες όλα από πρίν πρέπει να τα κουβαλάνε;Απορώ που δεν απεργήσαν ε αυτό το αίτημα ακόμη...
(και ελπίζω να ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ τωρα που έδωσα ιδέα!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!) -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
για μπακετ δεν ξερω αλλα καμια νεον λαμπα γιατι οχιΣωστά, άλλωστε δεν ξέρεις πότε θα σου καεί η λάμπα κάτω απ το πολυεστερικό after-market spoiler. Και όλοι ξέρουμε πόσο άμεση είναι η ανάγκη αντικατάστασης, δεν πάει το αμάξι χωρίς αυτήν.
Από κάποιους θα τα βούτηξε η 'κυρία'
Όχι, αυτό δεν ισχύει, γιατί απέναντί της ακριβώς υπήρχε μία 'συνάδελφος' και παρκαρισμένη στην άκρη άσπρη κλούβα γεμάτη με το εμπόρευμα. Βλέπετε, δεν χωράνε τα άτιμα στις τσέπες...
-
Πριν τους Ολυμπιακούς είχαν αλλαχθεί όλες οι μπαριέρες στον Περιφερειακό του Καρέα....
3 μήνες μετά στο ρεύμα από Ηλιούπολη προς τα Νοσκομεία δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο πλέον.... Οι μπαριέρες είναι λεπίδες ενώ στην στροφή της Καισαριανής δεν υπάρχουν καν και στο επόμενο ατύχημα θα σταματάνε όσοι χάνουν τυην στροφή στο αντίθετο ρεύμα στους ανυποψίαστους.....Δικαιούσαι να κάνεις μύνηση σε κάποιον τι στιγμή που ο δρόμος προβλέπει μπαριέρα και αυτή δεν υπάρχει? Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να αμυνθεί ξέροντας ότι από το αντίθετο ρεύμα μπορεί να τον φάνε λάχανο πανεύκολα..... Πάντως χωρίς αστεία όσοι πηγαίνετε από τα Νοσοκομεία προς Ηλιοπόλη και σας πιάνει κόκκινο στο φανάρι της Καισαριανής καλό είναι να μην σταματάτε στο φανάρι αλλά 100 μέτρα πιο πριν στην βοηθητική λωρίδα και να ξεκινάτε μόλις γίνει πράσινο. Το να σταθείς εκεί σε κόκκινο πρώτο δεύτερο αμάξι με βροχή ή βράδυ μετά τις 10 είναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ
-
Για δείτε και αυτό!!!
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Φοβερό!!
Είμαι σίγουρος ότι το 'όργανο' θα σκέφτηκε να του πάρει και τις πινακίδες, αλλά όσο και να έψαξε.. δεν θα τις βρήκε!! -
Λοιπόν, αυτό που μου συνέβη χτες το πρωί δεν είναι για γέλια. Είμαι στην κάθοδο της Καβάλας, στο φανάρι μετά το ποτάμι, στην δευτερη από δεξιά λωρίδα. Κατεβαίνω για Μέγαρα, αλλά ήθελα να περάσω από πάνω τη γέφυρα στη Θηβών, γιατί ειχα ραντεβού εκεί.
Δεξιά μου 'κύριος' με Civic 1600 (το παλιό με τα 125 άλογα), ο οποίος είχε ηδη φροντίσει να με εκνευρίσει, καθώς κινούταν κάπου ανάμεσα στην δεξιά και στη δική μου λωρίδα, αναγκάζοντάς με να περάσω φιλερ από ένα φορτηγό για να σταματήσω στο φανάρι...
Καθώς ήμουν πρώτος στη διασταύρωση, είπα να ξεκινήσω λίγο σβέλτα, αφού είχα αδειο δρόμο μπροστά μου. Το ίδιο κάνει και ο 'κυριος' με το civic (ουδέν μεμπτόν έως εδώ), ώσπου εκεί που ήμασταν δίπλα-δίπλα αποφασίζει να αλλάξει λωρίδα... προς τα πάνω μου!!! Κόβω λίγο και τον βλέπω έκπληκτος να κάνει τρεις (!!! ) λωρίδες αριστερα και να πάει κάτω από την γέφυρα!!!
Ξεχνάω και ραντεβού και τα πάντα, τον κυνηγάω από πίσω (καφρηλίκι, το ξέρω, αλλά είχα συφιλιαστεί με τον π@@στ@ ) και τον πιάνω στο φανάρι των ΤΕΙ, μπαίνω μπροστά του και του ζητάω το λόγο.
Η απάντησή του ποια νομίζετε ότι ήταν? Μου δείχνει μια αναπηρική καρέκλα στο πίσω κάθισμα (την οποία ειλικρινά δεν είχα δει) και μου λεει 'Μήπως θες να με δείρεις κιόλας?'
Τι να πω, έφυγα άφωνος... Ποτέ δεν είχα αυτήν την πρόθεση (αν και σε μερικούς αξίζει ένα γερό μπερτάχι ξύλο ), ποτέ δεν θα προσέβαλλα ανάπηρο άνθρωπο, αλλά όταν αυτοί θέλουν να τους σεβόμαστε, πρέπει να μας σέβονται και αυτοί. Στο κάτω-κάτω, το ότι είναι ανάπηρος, δεν του δίνει το δικαίωμα να είναι και γ@μ@ω στον δρόμο, ο ΚΟΚ ισχύει και γι' αυτόν και κανείς δεν φταίει αν είναι ανάπηρος και στο μυαλό, εκτός από το σώμα... Αν είναι να μην οδηγεί, να πάει σπιτάκι του ή να πάρει έναν σοφέρ... **Βαρέθηκα να είναι κάποιοι πιο ίσοι από τους ίσους... **
Ουφ, τα είπα και ξέσκασα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'Μήπως θες να με δείρεις κιόλας?''Μπααα, θα συμβιβαζόμουν αν απλά σου έπαιρναν το δίπλωμα'.
-
Ρε δε παει καλα ο κοσμος
Καποιος να του παρει το διπλωμα γρηγοραααα!!!
-
Υποψιάζομαι το πως έμεινε ανάπηρος...
Και συνεχίζει προφανώς τα ίδια (τέτοια ζωή τι να την κάνω, ή ας πάρω κι άλλους στο λαιμό μου, μόνος μου θα υποφέρω;; )Και σαν βλάξ που είναι θα το απαναλάβει, αφού το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και του πάει πολύ...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!