-
Νικόλα, θέλω να πιστεύω ότι στην Ελλάδα τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα το κυκλοφορούσαν…
Θέλω να πιστεύω πάλι ότι ο ένας Έλληνας θα ντρεπόταν να το κυκλοφορήσει αυτό το πράγμα..
-
Παναγία μου πάει ακόμα αυτό το καρα-χρέπι..?
Σχιστομάτη οδηγό βλέπω άρα κατα Ασία μεριά το κόβω...
-
Ωχ,τι είναι τούτο??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παναγία μου πάει ακόμα αυτό το καρα-χρέπι..?Σχιστομάτη οδηγό βλέπω άρα κατα Ασία μεριά το κόβω...
Iσπανοασιάτης είναι για την ακρίβεια, και είναι από Αμερική.
Η πρώτη απάντηση από κάτω έχει ακόμη πιο πλάκα:
'that is so funny,
i am actually working over in China at the moment, and even the chinese people think its funny!' -
Και μετά λένε οτι τα γιαπωνέζικα δεν σκουριάζουν
-
Δύο που είδα τις τελευταίες ημέρες
(α) Hyundai Santa Fe στο φανάρι απέναντι μου με μεγάλη οθόνη (την έκοψα για 12-13 ιντσες) δίπλα στα όργανα και τον οδηγό απορροφημένο
(β) BMW, καινούργια σειρα 3, cabrio . Πανέμορφο αμάξι αλλά φανταστείτε την σκηνή.
Παρκαρισμένη έξω απο καφετέρια (προφανώς) με ανοικτή την οροφή κανένα μέσα και 2 TFT οθόνες στο πίσω μέρος των προσκέφαλων οδηγού συνοδηγού να παίζουν -
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
(β) BMW, καινούργια σειρα 3, cabrio . Πανέμορφο αμάξι αλλά φανταστείτε την σκηνή.
Παρκαρισμένη έξω απο καφετέρια (προφανώς) με ανοικτή την οροφή κανένα μέσα και 2 TFT οθόνες στο πίσω μέρος των προσκέφαλων οδηγού συνοδηγού να παίζουνK A G K O Y R A S P O W E R!!!
Σπύρος
-
Ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια συμπεριφορά μ'εκείνη ενός νεαρούλη που είχα παρατηρήσει σ'ένα μπαρ πριν χρόνια. Είχαν μόλις κυκλοφορήσει τα κινητά με έγχρωμη οθόνη κι εκείνος είχε τοποθετήσει το δικό του όρθιο στο τραπέζι και με την μπροστινή όψη στραμένη προς τους άλλους θαμώνες. Πατούσε δε το κουμπάκι τακτικά για να μένει η οθόνη φωτεινή και να 'ψαρώνει' τους πτωχούς.
-
Χθές το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ξεπάρκαρα έξω από το σπίτι μου, σταμάτησε δίπλα μου ένα ανακριτικό της Τροχαίας και ο συνοδηγός με ρώτησε αν είχα ακούσει κανένα τρακάρισμα στη γειτονιά, γιατί είχαν μπερδευτεί και δεν ήξεραν που να πάνε Όταν τους απάντησα αρνητικά έφυγαν και σταμάτησαν λίγο πιο κάτω για να ρωτήσουν το ίδιο πράγμα (φαντάζομαι) μία κυρία που περνούσε.
Ελπίζω μόνο να μην ξενύχτησαν κάποιοι περιμένοντας το συγκεκριμένο ανακριτικό να τους πάρει κατάθεση -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια συμπεριφορά μ'εκείνη ενός νεαρούλη που είχα παρατηρήσει σ'ένα μπαρ πριν χρόνια. Είχαν μόλις κυκλοφορήσει τα κινητά με έγχρωμη οθόνη κι εκείνος είχε τοποθετήσει το δικό του όρθιο στο τραπέζι και με την μπροστινή όψη στραμένη προς τους άλλους θαμώνες. Πατούσε δε το κουμπάκι τακτικά για να μένει η οθόνη φωτεινή και να 'ψαρώνει' τους πτωχούς.Αααααα μου θυμησες την εποχη του χρηματιστηριου.
Νεανιας ορθιος μεσα σε συρμο του Ηλεκτρικου να μιλα στο κινητο σε επικοον ολων και να δινει διαταγες τυπου 'πουλα ΕΤΕ,αγορασε ΕΤΒΑ.'Και ω του θαυματος την ωρα που μιλουσε κουδουνισε η συσκευη.
Στον επομενο σταθμο κατεβηκε και ολο το βαγονι εκαγχασε. -
ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΣΤ??????????
Σα δε ντρεπομαστε λιγο!!!Λοιπον προχθες το βραδυ αν θυμαμαι καλα ειδα μια ταινια με τον Robert de Niro με τιτλο 'Ronin'. Με την ευκαιρια να πω οτι η ταινια αυτη εχει πολλες σκηνες με κυνηγητα αυτοκινητων οι οποιες νομιζω ειναι πολυ καλες. Υπαρχει σε αυτη τη ταινια ενα αυτοκινητο που, αν θυμαμαι καλα, ειναι ενα Audi S8. Η ταινια πρεπει να ειναι 7-8 χρονων, αλλα μηπως ξερει κανεις τι αμαξι ειναι αυτο? Μου φενεται σαν ενα Α8 εμενα αλλα δεν ξερω, μηπως το S8 αντικατασταθηκε απο το Α8?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΣΤ??????????
Σα δε ντρεπομαστε λιγο!!!Λοιπον προχθες το βραδυ αν θυμαμαι καλα ειδα μια ταινια με τον Robert de Niro με τιτλο 'Ronin'. Με την ευκαιρια να πω οτι η ταινια αυτη εχει πολλες σκηνες με κυνηγητα αυτοκινητων οι οποιες νομιζω ειναι πολυ καλες. Υπαρχει σε αυτη τη ταινια ενα αυτοκινητο που, αν θυμαμαι καλα, ειναι ενα Audi S8. Η ταινια πρεπει να ειναι 7-8 χρονων, αλλα μηπως ξερει κανεις τι αμαξι ειναι αυτο? Μου φενεται σαν ενα Α8 εμενα αλλα δεν ξερω, μηπως το S8 αντικατασταθηκε απο το Α8?
Audi ειναι αυτό που κυνηγάει την XM??
-
Ναι ναι κι εσυ το ειδες!!!
-
Kι εγώ την είδα για 11η φορά.. ..ναι είναι ένα S8 περιποιημένο..χε χε!
Χτες το απόλυτο γέλιο..
Περίμενα στην διασταύρωση της Ραφήνας στο φανάρι για να βγω στην Μαραθώνος.Την κίνηση την διαχειρίζονταν ένας νεαρός τροχονόμος.
Αυτός θεώρησε καλό να έχει ελεύθερη την Μαραθώνος κι ας πέρναγε 1 αυτοκίνητο το 3λεπτο!
Αφού περιμέναμε 6 λεπτά μετρημένα ξαφνικά πέφτει το γέλιο της αρκούδας!Ο τροχονόμος είχε μια σφυρίχτρα που συνεχώς φυσούσε.
Ενας παρακείμενος κόπρος ακούγοντας σφυρίγματα τρέχει στα πόδια του τροχονόμου και τον αρχίζει τις 'γλύκες'...
Ο τροχονόμος να μην ξέρει τι να κάνει...να τον διώχνει και μόλις ξανασφύριζε να σου τον ξανά ο σκύλος για τις καθιερωμένες 'αγάπες'..Μιλάμε για το γέλιο...αν δεν ήταν ένας μηχανόβιος ακόμα θα βλέπαμε 'αγάπες'...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Παναγία μου πάει ακόμα αυτό το καρα-χρέπι..?
Σχιστομάτη οδηγό βλέπω άρα κατα Ασία μεριά το κόβω...
Iσπανοασιάτης είναι για την ακρίβεια, και είναι από Αμερική.
Η πρώτη απάντηση από κάτω έχει ακόμη πιο πλάκα:
'that is so funny,
i am actually working over in China at the moment, and even the chinese people think its funny!'Πρωτον δεν εχει Αμερικανικες πινακιδες και δευτερον το τιμονι ειναι στο δεξι μερος. Σιγουρα οχι Αμερικη.
Νικος
-
Καραμανλή προς Πάρνηθα, στη διασταύροση για Μενίδι-Κηφισιά, δε θυμάμαι πως λέγετε ο δρόμος, εκεί που σε βγάζει αν πας δεξιά στην Τατοίου και αριστερά έχει ένα ψαράδικο.
Κατεβαίνεις τη νέα γέφυρα και περιμένεις στο φανάρι να περάσεις απέναντι να πας προς Πάρνηθα.
Αμ δε! Αναγκαστική πορεία δεξιά!!! Είχα να περάσω 2-3 μήνες, δεν μπορεί λέω, θα κάνουν τίποτα έργα και θα έχουν φτιάξει καμιά παράκαμψη πιο κάτω...
Μπροστά μου 4-5 οχήματα πάνε ευθεία, ας πάω και εγώ και βλέπουμε.
Όλα κανονικά!!! Τώρα από πότε είναι εκεί αυτή η πινακίδα ένας Θεός ξέρει! Και μιλάμε για κεντρικότατο δρόμο που με τους ολυμπιακούς θα είχε πολύ κίνηση!
Υπόψιν ότι αν πας δεξιά δεν υπάρχει κανείς δρόμος μετά για Πάρνηθα, θα πρέπει να γυρίσεις πίσω! -
Παρασκευή, περίπου στις 9 το βράδυ, Πατρών - Κορίνθου, αρκετή κίνηση, εγώ με 120 και πίσω έρχεται γρήγορος και μου ανάβει φώτα. Αμέσως δεξιά, ήμουν έτοιμος άλλωστε αφού τον είχα δει να πλησιάζει. Με προσπερνάει, λοιπόν, αγωνιστικό (? πάντως βαμμένο με αγωνιστικά χρώματα) με ελεύθερη (?) εξάτμιση!!! Θα πήγαινε γύρω στα 150, τρομάζοντας με το θόρυβο όσους προσπερνούσε αλλά και τους απέναντι. Έβλεπα για (πολύ) λίγο τις αντιδράσεις, από τις απότομες κινήσεις των φώτων.
Κυριακή μεσημέρι, επιστρέφοντας προς Πάτρα, **προσπέρασα **μάλλον τον Simon!!!!! Εντυπωσιακότατο το Ρενώ, κι ο οδηγός που μόνο κράνος δεν φορούσε. Τι στο καλό, πάνε και στο δρόμο; -
Γλυφάδα,Βουλιαγμενης και Ελ.Βενιζέλου,περιμενω στο φανάρι της Βουλιαγμένης για να στρίψω αριστερα,opel astra με μεγάλη ταχυτητα ερχομενο απο το αντιθετο ρεύμα μπαίνει παράνομα και μας κλείνει όλους όσους θελαμε να στρίψουμε , ο οδηγός βγαίνει αλαφιασμένος,τρέχει και διασχίζει τον δρόμο αφήνοντας σύξυλο το αυτοκίνητο
Ευτυχως ειχε συνοδηγό ( μάλλον χωρίς δίπλωμα) που το έκανε στην ακρη αφου χασαμε ενα φανάρι.. -
Ό,τι πιο απίθανο έχω δει σε ελληνικό δρόμο:
Porsche Cayenne πάνω σε φορτηγό της Express Service χωρίς να είναι τρακαρισμένη.
Στο παρελθόν έχω δει και άλλα εξωτικά αυτοκίνητα όπως μια Ferrari Modena σε φορτηγά οδικής βοήθειας αλλά πάντα ήταν τρακαρισμένα (η Μόντενα όχι πολύ ).
-
Γερμανική αξιοπιστία Κώστα;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!