-
Eγω παντως ειμαι ικανοποιημενος γιατι ειδα την χρυση (κατα την γνωμη μου) εποχη της f1 χωρις διακοπες για διαφημισεις.
Τι ειρωνια ομως.... οταν τρεχαν οι 'θεοι' παρακολουθουσαν f1 ελαχιστοι -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Δηλαδή, εννοείς να το βλέπουμε μαγνητοσκοπημένο και μονταρισμένο με διαφημίσεις ? Δεν γίνεται διαφορετικά αυτό που λες. Άρα, που θα διαφέρει από την σημερινή κατάσταση?Sorry αλλα το προτιμώ live.
Εννοώ πως όταν τελειώνουν οι διαφημίσεις, να ξαναρχίζει η μετάδοση από το σημείο που σταμάτησαν (τεχνικά γίνεται), έτσι δε θα χάνουμε τίποτα. Με αυτό τον τρόπο θα μένει η μετάδοση 3-4' πίσω από το ζωντανό (στο σύνολο του αγώνα θα μείνει πίσω περίπου 20-25') , αλλά το κέρδος θα είναι πως και όλο τον αγώνα θα βλέπουμε και μετά από κάθε break για διαφημίσεις δε θα χρειάζεται να μας λένε τι έγινε (άρα δε θα χάνεται το απρόσμενο), αφού θα το βλέπουμε μόνοι μας.
-
Ο χρήστης CUPRA-R έγραψε:
Ψυχραιμία! Σήμερα έχουμε τις καλύτερες μεταδόσεις! Μακράν. Ιεροσυλία να τις συγκρίνετε με αυτές της ΕΤ1. Με τη μεγαλύτερη ξευτίλα που προέκυψε ποτέ στο κρατικό κανάλι... Ποιά εποχή συγκρίνετε. Αυτή με τους άσχετους ή την άλλη με τους ημιμαθείς και επικίνδυνους. Σε σχέση με τον ΑΝΤ1 ο Σταθάκης είναι υπεράνω κριτικής ως παρουσιαστής αλλά μέχρις εκεί. Τα παιδιά δεν παίζονται σε γνώσεις και σε δεοντολογία-ήθος, στοιχεία που καλύπτουν την απειρία τους ώστε να βρουν και να αναλύσουν την εντελώς δημοσιογραφική είδηση. Για τις διαφημίσεις τι; Δηλαδή που θα βρει ο σταθμός τα χρήματα ώστε να καλύψει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ενα κομμάτι ψωμί πλήρωναν άλλοτε. Σήμερα χρυσάφι. Να κάνουμε καλοπροαίρετη κριτική ώστε να προκύψει βελτίωση. Τι συγκρίσεις είναι αυτές; Τι δουλειά έχουν οι δεινόσαυροι με τα νέα μορφωμένα παιδιά που προσπαθούν. Και... Πιστέψτε! Δεν υπάρχει πιό δύσκολη δουλειά. ΣΧΑγαπητέ ΣΧ, ας υποθέσουμε προς στιγμήν ότι έχεις δίκιο σε όλα αυτά που αναφέρεις. Εξήγησέ μας όμως κάποια πραγματάκια γιατί, όπως φαίνεται, εμείς οι υπόλοιποι δεν τα καταλαβαίνουμε...
Δεν είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ να κόβεις το in car του Schumacher για διαφημίσεις;
Αυτός που το έκανε αυτό, όποιος κι αν είναι, έχει απολυθεί;
Το άριστο ήθος των 'παιδιών' δικαιολογεί τις -σοβαρές, αρκετές φορές- αστοχίες τους στη μετάδοση;Δεν μου άρεσαν καθόλου οι μεταδόσεις της ΕΡΤ και δεν θέλω να τις ξαναδώ. Με εκνευρίζουν όμως υπερβολικά οι μεταδόσεις του ALPHA και η αδυναμία μου να παραπονεθώ. Γιατί πρέπει να αγοράσω 'πιάτο'; Ας μου το πληρώσει ο ALPHA και μετά ας βάζει διαφημίσεις για εβδομάδες. Λίγος σεβασμός στον τηλεθεατή, ρε παιδιά! Είναι δυνατόν να ζητάμε τα αυτονόητα;!!
-
Αν και είμαι ιδιαίτερα εκνευρισμένος και δυσαρεστημένος από τις μεταδόσεις του ALPHA δεν θα ήθελα για κανένα λόγο να επιστρέψουν οι μεταδόσεις στην ΕΡΤ γιατί :
α. Θα μας τάραζαν στις διαφημίσεις και δη στις κρατικές του στυλ το πόσο καλό είναι το ΠΕΧΩΔΕ και προσέχει το περιβάλλον κ.λ.π.
β. Μετά από τις μεταδόσεις του Μουντιάλ είναι ποτέ δυνατό να θέλει κανείς ένα μάτσο βλάκες καρεκλοκένταυρους Κομματοπατέρες να αναλάβουν την μετάδοση ένος σπορ (ή θεάματος) όταν αυτοί είναι ανίκανοι να θυμούνται και ποιές ομάδες παίζουν στον αγώνα του ποδοσφαίρου που μεταδίδουν και να μας αρέσει;
γ. Σήμερα καλώς ή κακώς έχουμε τα δοκιμαστικά, τον αγώνα και τέλος και μία ώρα με τα παραλειπόμενα. Είμαστε σίγουροι ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι
της ΕΡΤ θα μας προσφέρουν τα ίδια ή μήπως πολύ χειρότερα...Δορυφορική και πάλι δορυφορική και μετάδοση από την RAI..... ή το RTL (αν και οι τελευταίοι το ταράζουν και πάλι στις διαφημίσεις....)
-
Από την επαφή μου με κόσμο σε ένα ξένο Forum έβγαλα πολλά συμπεράσματα.
Έθεσα την ερώτηση αν οι μεταδόσεις Φ1 των καναλιών τους έχουν πολλές διαφημήσεις, καλό σχολιασμό και είναι πλήρεις.Και οι απαντήσεις πραγματικά με εξέπληξαν και με έκαναν να αναθεωρήσω κάποιες απόψεις μου:
α)Σε επίπεδο σχολιασμού, μόνο οι Άγγλοι φίλαθλοι μπορούν να είναι ικανοποιημένοι, και μάλιστα μόνο όταν μιλάει ο Brundle. Κι αυτός όμως ακόμα , τα σκ**ώνει μερικές φορές.β)Οι Αυστραλοί οπαδοί έχουν φτιάξει αυτό το σάιτ:
http://www.f1fansvschannel9.com/
Επισκεπτείτε το και δείτε γιατί θέλουν να μη μεταδίδεται πιά Φ1 από το κανάλι 9....
β)Οι Σουηδοί: Δε βλέπουν όλα τα δοκιμαστικά live.Από αγώνες βλέπουν μόνο τους Ευρωπαικούς live. Το Ιαπωνικό και το Αυστραλιανό κονσέρβα, στα δε Αμερικάνικα βλέπουν μόνο 30 λεπτες περιλήψεις του αγώνα!!!!Κι αυτά οι Σουηδοί!!!Ποιοί;;;;Οι Σουηδοίοίοί!!!Με ένα Peterson τους ,να ανήκει στην Ελίτ της Φ1....(Το καναλι τους ayto λέγεται ΤV4).
γ)Δε χρειάζετια να πω για την Καλιφόρνια των USA...Αυτοί ΔΕΝ έχουν κανάλι για να μεταδίδει αγώνες Φ1. (Τουλάχιστον αυτή η πολιτεία, για τις άλλες δεν ξέρω...)
δ)Το κανάλι ΑΒC δείχνει μόνο 4 αγώνες τη σαιζόν.
ε)Οι χρόνοι για διαφημήσεις στα άλλα δίκτυα κυμαίνονται περίπου στα δικά μας επίπεδα, με άλλες χώρες να είναι πιό κάτω, άλλες να είναι πιό πάνω....
Οι άλλες (Ευρωπαικές) χώρες, δεν ξέρω σε τί επίπεδο κυμαίνονται, αλλά.....
....αλλά αν σε μια Αμερική ,Σουηδία, Αυστραλίσ παραπονιούνται για τέτοια πράγματα, τα οποία τα θεωρούμε εμείς βασικά και δεν σκεφτόμαστε ΚΑΝ οτι θα μπορούσαν να λείπουν.....
...τότε εμείς όχι μόνο πρέπει να λέμε 'δόξα σοι ο Θεός' που έχουμε ένα τέτοιο κανάλι, αλλά να τους κάνουμε και τεμενάδες που μας προσφέρουν αυτά που μας προσφέρουν. Στην Ελλαδίτσα θα μπορούσαν να μη δείχνουν ΚΑΝ Φ1...ούτε στις ειδήσεις!!!
Εν πάσει περιπτώσει...
Κι εγώ παραπονέθηκα για το διαφημιστικό χρόνο. Αλλά πιστέψτε με, ύστερα από όλα αυτά που διάβασα, άρχισα να σκέφτομαι ότι καλύτερα να δείχνουν ένα κάρο διαφημήσεις κατα τη διάρκεια της μετάδοσης, παρα να μας δείχνουν κονσέρβες, ή ακόμα και καθόλου Φ1.Έτσι δεν είναι; Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι...Και φυσικά περιθώρια βελτίωσεις υπάρχουν, στο επίπεδο μετάδοσης, αρκεί να μη λέγονται επιπολαιότητες από τα παιδιά Πουρναράκη κ Λακαφώση, οι οποίοι τυγχάνουν και συνάδελφοί μου, και μπράβο τους που μπορούν και μαθαίνουν αυτούς που ασχολήθηκαν με τη Φ1 για πρώτη φορα το 2000, λίγο από Φ1.Ευχαριστώ!
-
TELIKA TIPOTA DEN EINAI TOSO KAKO OSTE NA MH GINETE XEIROTERO,
OPOS ELEGE KAI O APKAS( ISOBITHS ) -
Εγω ειχα την τυχη να παρακολουθησω ενα GP απο τη Φινλανδια, πριν 2 χρονια.
Στην ελευθερη κρατικη τηλεοραση.Εντελως πληροφοριακα, εδειξαν ΟΛΑ τα sessions, χωρις την παραμικρη διακοπη για διαφημισεις...
Και υστερα λεμε οτι η μεταδοση εδω ειναι 'καλη'
-
Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις μεταδόσεις του Alpha κυρίως λόγω διαφημήσεων και ότι κόβουν την συνέντευξη που ακολουθεί αμέσως μετά. Αλλά θυμάμαι κατι τραγικές περιγραφές προ 15ετίας που ο σχολιαστής (δυστυχώς δεν θυμάμε ποιός) έλεγε με κοιμισμένο ύφος 'κυρίες και κύριοι, τώρα το ένα αμάξι περνάει το άλλο...'. Προφανώς επειδή δεν μπορούσε να τα ξεχωρίσει από τα χρώματα τους.
-
Ο χρήστης CUPRA-R έγραψε:
Ψυχραιμία! Σήμερα έχουμε τις καλύτερες μεταδόσεις! Μακράν. Ιεροσυλία να τις συγκρίνετε με αυτές της ΕΤ1. Με τη μεγαλύτερη ξευτίλα που προέκυψε ποτέ στο κρατικό κανάλι... ΣΧOταν εδειχνε τα gp η 'μεγαλυτερη ξευτιλα που προεκυψε ποτε', βλεπαμε ολο τον αγωνα με ελαχιστες διαφημησεις. Και φυσικα την απονομη, που ο ALPHA μας δειχνει μετα απο 10 λεπτα! Ποσοι νομιζεις πως παραμενουν στους δεκτες τους για να δουνε την απονομη Στράτη? Εγω νομιζω ε λ α χ ι σ τ ο ι !
-
Meta ti σημερινη μεταδοση επιμενετε οτι οι μεταδοσεις του Αλφα ειναι καλύτερες?
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Meta ti σημερινη μεταδοση επιμενετε οτι οι μεταδοσεις του Αλφα ειναι καλύτερες?Τουλάχιστον έδειχναν σε παράθυρο τον αγώνα.Φαντάσου να μην το έκαναν κι αυτό..
Τί να κάνουμε, βέβαια θα μπορούσαν να δείξουν τον αγώνα και μαγνητοσκοπημένο στη συνέχεια. -
Ο χρήστης filandos έγραψε:
Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις μεταδόσεις του Alpha κυρίως λόγω διαφημήσεων και ότι κόβουν την συνέντευξη που ακολουθεί αμέσως μετά. Αλλά θυμάμαι κατι τραγικές περιγραφές προ 15ετίας που ο σχολιαστής (δυστυχώς δεν θυμάμε ποιός) έλεγε με κοιμισμένο ύφος 'κυρίες και κύριοι, τώρα το ένα αμάξι περνάει το άλλο...'. Προφανώς επειδή δεν μπορούσε να τα ξεχωρίσει από τα χρώματα τους.... ναιιιιι, αλλά μπορούσε να τα ξεχωρίσει από τις διαφημίσεις:
'Σε αγωνα Formula1: -Πρωτος ο Parmalat και δευτερος ο Marlboro'
(Χάρης Αλευρόπουλος - από το margaritaria.com) -
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Meta ti σημερινη μεταδοση επιμενετε οτι οι μεταδοσεις του Αλφα ειναι καλύτερες?
Τουλάχιστον έδειχναν σε παράθυρο τον αγώνα.Φαντάσου να μην το έκαναν κι αυτό..
Τί να κάνουμε, βέβαια θα μπορούσαν να δείξουν τον αγώνα και μαγνητοσκοπημένο στη συνέχεια.Στον επόμενο αγώνα, όμως. θα έχει 4-5 παράθυρα.
Στο 1ο θα έχει έκτακτο για το ρέψιμο του αρχηγού της 17Ν.
Στο 2ο θα έχει τον αγώνα.
Στο 3ο θα έχει live την επίδειξη μόδας του Κωστέτσου
... και στο 5ο θα έχει διαφημίσεις.το 4ο δεν το ξέχασα... Απλά δεν θα έχει τίποτα, γιατί θα έχει χαλάσει το 'link'
και για κερασάκι... στο 'footer' της οθόνης θα περνάνε και τα 'καταπληκτικά'...
Σώτης Βολάνης - Πόσο μου λείπει 090-χχχχΜην γελάτε καθόλου... Θα το δείτε καμμιά μέρα και αυτό και θα με θυμηθείτε...
-
Ξέχασες την δυσκολότατη ερώτηση του διαγωνισμού για την Φ1 που δίνει ταξίδια δώρο που θα περνάει ως header.
'Ποιος είναι ο μόνος εν ενεργεία γάλλος πιλότος;
Α. Ο Michael Schumacher
B. O Rubens Barrichello
C. O Olivier Panis'Ενώ η ερώτηση έχει απαντηθεί (για τους άσχετους που δεν ξέρουν την απάντηση) κατά τη διάρκεια της μετάδοσης!!!
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ξέχασες την δυσκολότατη ερώτηση του διαγωνισμού για την Φ1 που δίνει ταξίδια δώρο που θα περνάει ως header.'Ποιος είναι ο μόνος εν ενεργεία γάλλος πιλότος;
Α. Ο Michael Schumacher
B. O Rubens Barrichello
C. O Olivier Panis'Ενώ η ερώτηση έχει απαντηθεί (για τους άσχετους που δεν ξέρουν την απάντηση) κατά τη διάρκεια της μετάδοσης!!!
Αλλη γελοιοτητα κι αυτη
-
Ο χρήστης pastri έγραψε:
φίλε cobran, αυτό είναι το χειρότερο που έχουν κάνει έως σήμερα. Μόνο και μόνο για αυτό είναι ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ!!! Μακάρι να υπήρχε τρόπος να μποϊκοτάρουμε δυο - τρεις μεταδόσεις για να δούμε αν θα διορθώνονταν ή όχιεγώ μποϊκοτάρω τις διαφημίσεις.. μόλις βάζουν διαφημίσεις αλλάζω κανάλι.. μετά από όλα αυτά που μας έχουν κάνει.. και τα τόσα που έχουμε χάσει στο live..
είναι απαράδεκτοι! (όχι οι παρουσιαστές, το κανάλι)
-
H ERT μπορεί να μην είχε καλές μεταδόσεις αλλά ΔΕΝ είχε ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ και στην ERT παρακολουθούσαμε αγώνα και τον ευχαριστιόμασταν, ενώ στον Alpha τα χάνουμε σχεδόν όλα: κύπελλα, γύρος θριάμβου, προσπεράσεις κ.α.
Άρα ERT για πάντα
ERT vs Alpha