-
Το Corsa είναι από τα πιο γρήγορα μέσα στην πόλη χωρίς να σημαίνει ότι έχει και το καλύτερο κράτημα. Αλλά βολεύει για το κέντρο. Είναι όμως ο κινητήρας 8V πιο αξιόπιστος απο τον 16V που βγήκε μετά.
Το ASTRA είναι 3DOOR και αυτό σημαίνει ότι έχει τη σκληρότερη ανάρτηση της οικογένειας. Κοπανάει ο πίσω άξονας γενικά κάτι που το λέγανε και στα τέστ των 4 τροχών. Μεσα στην πολη μπορεί να εκνευριστείς.
Είναι όμως δεμένο αυτοκίνητο. Εχει θόρυβο στην εθνική πάνω από τα 140 που το megane δεν το έχει.
Γενικά αυτό που μου φάνηκε απίστευτο είναι ότι το μακρύ megane έχει καλύτερο ταξίδι από το ASTRA. Στην εθνική κράταγα 10 km παραπάνω μέση ωριαία από το ASTRA. Μου άρεσε πολύ για παλιό σχετικά μοντέλο.Το ASTRA το πήρα για την καλή κλιμάκωση που έχει το κιβώτιο. Αισθάνεσαι ότι πάντα έχεις λίγο γκάζι να δώσεις.
Τώρα για το VOLVO S60. Παιδιά το αμάξι είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό. Έχω οδηγήσει A4 αλλά αυτό με τα 150PS πριν το lifting (1997).
Το Volvo είναι χαλί και ΝΑΙ μπορείς να πάς γρήγορα και σε στροφές. Εχει ωραίο τιμόνι και σε τραβάει. Κάθεσαι άνετα και πάς και γρήγορα σαν Italia
Απλώς δεν έχει την προβολή που έχουν οι άλλες αντιπροσωπίες.
Εγώ όταν το πήρα διάβασα 4Τ και το βγάζανε καλύτερο από την C kai to Α4..
Για να φτάσουν οι τροχοί να γράψουν ότι τους άρεσε ένα VOLVO φαντάσου πόσο καλό είναι.
Τετρακίνητο δεν είναι αλλά εάν το πάρεις με DSTC δεν φεύγει από το δρόμο με τίποτα. Και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι turbo. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τώρα για το VOLVO S60. Παιδιά το αμάξι είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό. Έχω οδηγήσει A4 αλλά αυτό με τα 150PS πριν το lifting (1997).
Το Volvo είναι χαλί και ΝΑΙ μπορείς να πάς γρήγορα και σε στροφές. Εχει ωραίο τιμόνι και σε τραβάει. Κάθεσαι άνετα και πάς και γρήγορα σαν Italia
Απλώς δεν έχει την προβολή που έχουν οι άλλες αντιπροσωπίες.
Εγώ όταν το πήρα διάβασα 4Τ και το βγάζανε καλύτερο από την C kai to Α4..
Για να φτάσουν οι τροχοί να γράψουν ότι τους άρεσε ένα VOLVO φαντάσου πόσο καλό είναι.
Τετρακίνητο δεν είναι αλλά εάν το πάρεις με DSTC δεν φεύγει από το δρόμο με τίποτα. Και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι turbo.Pws einai ta frena tou Megane? O kinitiras kanei 8orybo panw apo tis 3000?
Poio S60 exeis, light turbo or full turbo? Timi? Pote mpainei to turbo (strofes)?
Edw to bgazoun, palias sxolis: turbo-lag, metakiniseis mposta.
To eswteriko einai poly plastiko. -
180 PS light
apo tis 3000 einai mesaΔεν εχει κλοτσιά όπως το Τ4 το παλιό
Ποιός λέει ότι έχει lagΠήγαινε να κάνεις τεστ drive kai ξαναγράψε μου.
Τα φρένα είναι καλά
Ενάς φίλος μου εβαλε στο MEGANE άξονα από 2.0 και τους δίσκους πίσω και είναι απίστευτο. Αλλά για το Classic και τον πατέρα μου είναι ΟΚ και με τους δίσκους μόν μπροστά. Σημείωση έχω τα καινούργια φρένα με τον αισθητήρα πανικού.
-
Το megane
έχει λίγο θόρυβο ΝΑΙ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
180 PS light
apo tis 3000 einai mesaΔεν εχει κλοτσιά όπως το Τ4 το παλιό
Ποιός λέει ότι έχει lagΠήγαινε να κάνεις τεστ drive kai ξαναγράψε μου.
Τα φρένα είναι καλά
Ενάς φίλος μου εβαλε στο MEGANE άξονα από 2.0 και τους δίσκους πίσω και είναι απίστευτο. Αλλά για το Classic και τον πατέρα μου είναι ΟΚ και με τους δίσκους μόν μπροστά. Σημείωση έχω τα καινούργια φρένα με τον αισθητήρα πανικού.
Ean einai to light tote den 8a exei lag, fantazomai. Edw grafane gia to 2.3t me tous 245 HP (den 8ymamai akribws to noumero).
Pantws sto A4 to turbo mpenei apo tis 1800 (poly kalo).
Dil. esy odigas pantote stis 3000-5000 gia na exeis apodosi, den einai ligo dyskolo? prepei na pigaineis me mia taxytita katw.Diskoi pisw beltiwnoun ta frena kata 30% nomizw. Kai as lene diaforoi oti to autokinito stamataei me ta brostina frena. Alla poso kostise auti i metatropi?
-
δεν ξέρω πότε μπαίνει
Πρέπει να κοιτάξω και σου πω με ακρίβεια. Πάντως πάει γ....
Η μετατροπή είναι αν βρεις μεταχ. γύρω στα 180 χιλ ΔΡΧ (γιατί βιαζόμασταν, υπάρχουν και πιο φτηνα)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πάντως πάει γ....to fantazomai. na eisai kala na to xairesai.
Einai kala stimeno, anartisi, lastixa?
Einai akribo to service? -
kalo einai
τα λαστιχα μας τα αλλαξανε εντολή της Pirreli. Μια σειρά της έκανε αντικατάσταση..
το servis φιλε τα ίδια λεφτά δίνω και για το ASTRA περίπου. (απιστευτο και όμως αληθινο)
Paντως η BMW kai Mercedes είναι πιο ακριβές.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
1991 Renault Clio 1.4 RT 80 HP To pirame me aposyrsi, injection, wraio sygxrono ama3wma, kaloftiagmeno, poly kali odiki symperifora kai sta8erotita stis ypsiles taxytites, logiki timi. Meion: poly bary mi ydrauliko timoni, 8orybwdis kinitiras, asxima frena
Και γω με ένα R19 του 1992 [εγώ το οδηγώ τα τελευταία 5 χρόνια] αν και είναι μια χαρά αυτοκίνητο και κινητήρας, ειδικά για την εποχή του, έχω το γνωστό πρόβλημα με τα φρένα. Σε σημείο δηλαδή που πολλές φορές δεν μπορώ καν να μπλοκάρω τους τροχούς. Επειδή έχω οδηγήσει αρκετά άλλα αυτοκίνητα κατά καιρούς, τόσο χάλια φρένα δεν έχω ξαναδεί. Ιδανικά στα ιταλικά πάντως.
Και για να συμπληρώσω τη λίστα εδώ με τα αυτοκίνητα, εκτός από το R19, στην οικογένεια υπάρχει και μια Lancia Lybra 1.6 από το 2000 και αυτές τις μέρες περιμένω το νέο μου Leon 20VT. -
Πράγματι φαίνονται οι ηλικίες μας ... λοιπόν :
1.peugeot 404 του μπαμπά.Δέ σπάει δέ χαλάει έγινε και εκπαιδευτικό εργαλείο στα χώματα κυρίως.
2. Opel Manta . ξεκίνησε 1200 έγινε 1600 και κατέληξε 2000 cc.Μετά άλλαξαν τα τεκμήρια...Πρώτα έστριβε ο πίσω προφυλακτήρας. Αυτοκίνητο απόλαυση.
3. Οpel kadett station..πετρελαιοκίνητο παρακαλώ. Επαγγελματικό και για ένα διάστημα το μόνο αυτοκίνητο. Υφίσταται ακόμα.
4. Skoda Octavia 1.8 turbo. Το πέρασμα στην νέα τεχνολογία. Αυτοκίνητο τίμιο (ότι πλήρωσες σου τα προσφέρει και με το παραπάνω). Μελανό σημείο?? Οι αναρτήσεις.Θέλουν σφίξιμο είναι πλοίο... Υφίσταται ακόμα.
5. Τoyota starlet (To παλιό πισωκίνητο). Το τελευταίο απόκτημα και χαϊδεμένο παιδί.Αυτό ΔΕΝ το αλλάζω με τίποτα!!!! 1500 cc 5αρι κοντό κοντή κρεμεγιέρα σκληρές αναρτήσεις πανάλαφρο και πίσω κίνηση !!! Και το κυριώτερο κοντό μεταξόνιο και χωράει παντού σε όλες τις γωνίες...Το παιχνίδι του μπαμπά το λένε οι κόρες μου...έχουν άδικο??? -
1983-85 VW BEETLE 1303 Ουδεν σχολιο.
1985-2000 OPEL KADETT E. 1.200cc, μετατροπη σε 1300cc και τελος μετατροπη σε 1400 δεκαεξαβαλβιδο με πολλα καλουδια, εξατμιση, αναρτησεις, φρενα κ.λ.π. Πολυ καλο και ευκολο αυτοκινητο και στην τελικη του μετατροπη πολυ γρηγορο (ειδα 215 στο κοντερ) και σταθερο.
Αυτοκινητο που το πηγαινα σε στροφιλικια παντα στο οριο. Ατελειωτη ευχαριστηση οταν εφευγε με τα τεσσερα.
1993-σημερα RENAULT CLIO S 1400. Ειδικη εκδοση χωρις ηλεκτρικες ευκολιες η ABS, αλλα με σπορ αναρτηση, σπορ τιμονι και πεταλ, ΚΟΝΤΟ κιβωτιο, ελαστικα χαμηλου προφιλ, διπλα αεριζομενα φρενα εμπρος. Το πιο δυνατο σημειο του αυτοκινητου μεχρι και σημερα ειναι ο κινητηρας και η ζωντανια που εχει. Τραβαει απο πολυ χαμηλα και βγαζει γρηγορα οτι εχει να βγαλει. Παντα λαμβανοντας υπ' οψιν τα 80 αλογα αποδιδει παρα πολυ καλα. Το αυτοκινητο δεν εχει καθολου καλα φρενα και εχει βαρυ τιμονι. Ο αποτομος συμπλεκτης παντως εμενα με ενθουσιαζει. Επισης στις γρηγορες στροφες κοντραρω με το ποδι μου στην πορτα, γιατι τα καθισματα δεν ειναι και τα καλυτερα. Εχω οδηγησει συνετα σε ταξιδι με μιση αποσταση σε αυτοκινητοδρομο και το υπολοιπο σε επαρχιακο δρομο με στροφες και εχω δει καταναλωση στα 6 λιτρα/100χλμ.
Δευτερεύοντα αυτοκινητα πολης που ειχαμε στην οικογενεια
1990-1992 SUZUKI SS20 500cc Αληθεια το ξερετε αυτό? Ειναι δίχρονο με πισω όλα. Μονο για μικροσωμους και ο παλιος ανταγωνιστης του SMART (σε μεγεθος μονο). Και ηταν κανονικο τετράπορτο και τετραθεσιο παρακαλω. Το μοναδικο πισωκινητο που ειχα (ΔΥΣΤΥΧΩΣ).
1996 SUZUKI SS40 600cc Aπο ολα πισω πηγαμε ολα μπροστα.
1997-1999 FIAT CINQUECENTO 900. Πολυ καλο για την κατηγορια του. Για μενα το καλυτερο, γιατι ειχε καλα κρατηματα (λογω καλυτερων αμορτισερ) και φρενα.
1999-σημερα FIAT SEICENTO 1100 suite. Το σημερινο αυτοκινητο του μπαμπα. Πολυ ευκολοδηγητο και ξεκουραστο με πολυ καλα φρενα. Λιγο μαλακες αναρτησεις και μακριες σχεσεις. Λαθος που δεν πηρε το sporting. Οπου ναναι ομως θα βγει το νεο μοντελο οποτε κατευθειαν sporting.
Το seicento με 45.000 χλμ. ειναι το πιο αξιοπιστο και χωρις προβληματα μεχρι τωρα απο ολα τα αυτοκινητα που εχουν περασει απο τα χερια της οικογενειας.
Τι θα γινει ρε παιδια με αυτη την μπροστινη κινηση. Καλη δε λεω, ομως σκεπτομαι σοβαρα να παρω κανενα LADA πισωκουνητο, η παλια BMW 320 να παιζω λιγο. Κι αυτη η ALFA θα ξαναβγαλει καμμια 'πισωκουνα'?
Το επομενο αυτοκινητο μου θα ηθελα να ηταν η BMW compact 2.0 η 2.5 (Ειπαμε πισω κινηση!!!) -
για να καταθεσω και εγω την αυτοκινητιστικη μου ιστορια.
1/1978-1990.
TRIUMPH-HERALD mod.1967
το σχολειο μου,με αυτο εμαθα να οδηγω και να πηγαινω στα garage για επισκευες καθε εβδομαδα.
ενα αμαξι σαν την christine με ψυχη που χαλαγε πιο συχνα απο οτι δουλευε αλλα σε εφερνε παντα σπιτι.Εγινε δυστυχως αποσυρση ενω θα μπορουσε να ηταν ενα υπεροχο classic σημερα.2/1983-1985
AUTOBIANCHI-ABARTH mod.79
ολοι πανω κατω ξερουμε τι καλο αυτοκινητο ηταν εκτος του οτι σε αναγκαζε να μαθεις την τεχνη του αργκον απο τα τοσα κολληματα στους θολους3/1985-1987
FIAT 127 1300mkII 75ps
απο τα πολυ λιγα που κυκλοφορησαν στην ελλαδα γιατι η αντιπροσωπεια δεν το εφερνε.Αγορασμενο απο ελληνα φοιτητη στην ιταλια ενα πολυ καλο αυτοκινητο με εμφαση στην ροπη,πενταρι σαζμαν αλλα δεν ειχε το νευρο του 127sport 70ps.4/1987-1989
FIAT UNO 45SL mod 1985
αριστο αυτοκινητο και εγω απο τους τυχερoυς αφου αυτο το αυτοκινητο ηταν απο τα 30 που ηρθαν κατα λαθος στην ελλαδα ανω προοριζοντουσαν για γερμανια και ειχαν διαφορετικα specs.--πχ 51ps αντι 45ps.5/1989-1991
FIAT UNO-TURBO 13OPS
μετατροπη βεβαια με ρυθμιστη πιεσης turbo.
φοβερο moter,φρενα αλλα απο κρατημα βοηθα παναγια.6/1991-1993
OPEL KODETT 1.2 & OPEL KODETT 1,4 cat.
company cars με μια λεξη σκυλια.7/1994
NISSAN MICRA 1.2 & ALFA ROMEO 1.7 16V 133ps
company cars και οπως καταλαβατε πηρα προαγωγη.
το micra πολυ καλο μοτερ και για το alfa οτι και να πεις ειναι λιγο.8/1995
YUGO 45
ανεργος μετα την προαγωγη αλλα για μενα ηταν το καλυτερο value for money αυτοκινητο που ειχα.9/1996
SEAT-CORDOBA 1.4 60ps
πολυ καλο αλλα αδιαφορο.
10/1997-2000
BMW 318is automatic mod.95/HUYNDAI ATOS--γυναικας--
καταπληκτικο αυτοκινητο αλλα ο παλιμπαιδισμος ειχε αρχισει.11/2000
ΤOYOTA CELICA 145ps.
καλη η τουρτα αλλα ελειπε το κερασακι και τοτε12/2001
ΤΟΥΟΤΑ CELICA Tsport 192ps--DAIHATSU YRV-[το ΑΤΟS πουληθηκε]
η στριγγλα σκοτωνε αλλα πολυ ψηλα σε σημειο που να σου θυμιζει turbo και τοτε ειπα καλο το vvtl-i αλλα αλλο πραγμα η σκαστρα και πηρα
13/2002
SUBARU IMPREZA WRX
το αμαξι μου θυμιζει το τραγουδι --ονομα βαρυ σαν ιστορια--και οντως την εκπροσωπει αξια αν και δεν ειναι πολυ μαμα πια
14/??????????????
αυτο θα ειναι παλι ενα αμαξι που θα μπορει καποιες στιγμες να αντιστρεφει το νουμερο της ηλικιας μου δηλ.απο 42 σε 24.
ζητω συγγνωμη για το μεγεθος του post αλλα μου θυμισε πολλα.
-
Να μαι κι εγωωώ
Λοιπόν:-
1987 - DAIHATSU CUORE 550cc & 26 άλογα!!!!!! Να μην ακούσω σχόλια μάγκες. Ταμπούρα εμπρός και σταμάταγα με αλεξίπτωτο.
-
1991 - ΤΟΥΟΤΑ STARLET 1,3i - 75 άλογα. Γρήγορο, δε χάλασε ποτέ, δεν έτριξε ποτέ, αλλά ράβδος panar πίσω;;;;; αν είναι δυνατόν. Όταν είμασταν ας πούμε 4 μέσα και πέρναγα πάνω από χαρτοπετσέτα οδηγούσαμε και οι 4!!!!!
-
2000 - ΤΟΥΟΤΑ COROLLA G6 1600 - 110 άλογα. Πολύ καλό και γρήγορο (για normal πάντα έκδοση μιλάμε, έτσι;)
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑ
-
-
Νissan Primera p10
Τέρας αξιοπιστίας με πολύ καλό στήσιμο.Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο(Ωχ,σαν τον Πατσουρέα ακούγομαι...) δεν είναι εξ ολοκλήρου δικό μου αλλά μάλλον έφτασε η ώρα της αποκλειστικής χρήσης! -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Νissan Primera p10
Τέρας αξιοπιστίας με πολύ καλό στήσιμο.Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο(Ωχ,σαν τον Πατσουρέα ακούγομαι...) δεν είναι εξ ολοκλήρου δικό μου αλλά μάλλον έφτασε η ώρα της αποκλειστικής χρήσης!Ωπ!
Τελικά όλοι γνωστοί είμαστε εδώ μέσα...Τί γίνεται με το Primera, παίρνουν άλλο οι δικοί σου?
-
Δε λές τίποτα Αλέξη...μου φαίνεται πως θα μας κράξουν στο τέλος ως 'μαϊντανούς'!!!
Απλώς σκέφτομαι,στο θέμα του Πριμέρα τώρα,πως κάνοντας τις όποιες βελτιώσεις κάνω επιτέλους στον κινητήρα τα διαθέσιμα κλειδιά θα περιοριστούν...σε έαν,το δικό μου! Έτσι και αλλιώς έχουν και το άλλο για τις μετακινήσεις τους! -
Tσατσιές δηλαδή, κατάλαβα...
Λοιπόν, σε λίγες ώρες φεύγω για Αθήνα οπότε θα βρεθούμε πάνω.
Στο Drift την Τυετάρτη θα πας? Στο touring?Για ό,τι θες πάντως από δω και πέρα μόνο στο κινητό γιατί back home δεν έχω σύνδεση...
Τα λέμε.
-
1997 NISSAN CHERRY 1000 '85. -ΜΑΜΙΣΙΟ-ΣΚΥΛΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ
1998 HONDA CIVIC 1300 '91. -ΜΑΜΙΣΙΟ-ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ, ΕΣΤΡΙΒΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
1999 SUZUKI SWIFT 1000 '90.-ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ GTi & ΚΑΥΑΒΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ- ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ-ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ-ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ. ΣΚΥΛΙ. ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΤΟ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ.
2000 HONDA CIVIC 1400 '96. -MAMISIO- 90 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ 1600.ΕΣΤΡΙΒΕ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ.ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΟ.
2001 HONDA CIVIC V-TEC '90. - BILSTEIN,EIBACH-161 ΑΛΟΓΑ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ. ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ -ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΑΛΙΚΟ 'Η ΙΤΑΛΙΚΟ- ΔΕ ΣΠΑΕΙ-ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ. ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ 1400 ΤΟΥ '96 ΓΙΑ ΤΟ V-TEC ΤΟΥ '90.
-
Το πρώτο μου αυ/το ητανε ένα FIAT UNO 45 HP αγορασμένο το 1988. Ενα τίμιο αυ/το για το χρόνο που αγοράστηκε και για τα λεφτά που κόστιζε τότε. Δεν έβγαλε προβλήματα και άντεξε πολλά ταξίδια και γρήγορα μάλιστα σε όλη την Ελλάδα.
Το 1994 πήρα το τωρινό μου αυ/το που ακόμα δεν άλλαξα.... ένα FIAT PUNTO GT πρώτης σοδειάς με τα 136 αλόγατα.
Εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτοκίνητο πολύ γρήγορο αρκεί να μη το φοβηθείς. Επειδή το σεβάστηκα και χρησιμοποίησα τη δύναμή του εκεί που έπρεπε σεβάστηκε και αυτό την τσέπη μου και δεν έβγαλε προβλήματα. Καλοτάξιδο και σου ανεβάζει την αδρεναλίνη πολύ γρήγορα αρκεί να έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι και να περιμένεις να το μάθεις πρώτα. Το μικρό 'ψάρεμα' της εμπρός κίνησης στη γρήγορη εκκίνηση ... κανένα πρόβλημα αν δεν την φοβηθείς... πατάς λίγο γκάζι ακόμα και διορθώνεται αμέσως αποζημειώνοντάς σε αφού σου κολλά τη πλάτη στο κάθισμα από επιτάχυνση.... 7.9 στα 100 δεν είναι λίγα...!!! Αλλαξα βέβαια και τα αμορτισέρ της 'μαμάς' σε Bilstein...
Δεν συμφωνώ καθόλου με κάποιον άλλο στο forum που το χαρακτήρισε αδιάφορο.... αλλά γούστα είναι αυτά.!!!!
Τώρα τι θα είναι το επόμενο...? καλή ερώτηση αλλά απάντηση δεν έχω ακόμα... ίσως να αλλάξω τελείως στύλ και πάω σε κάποιο jeep δεν ..... Το κακό είναι ότι η καλή ιπποδύναμη μου έγινε συνήθεια και ανάγκη για γρήγορα προσπεράσματα... αλλά από την άλλη πλέον τα καλά και γρήγορα αυ/τα είναι πολλά πλέον και δυσκολεύει η επιλογή. -
ola ta proigoumena ta exo ciloajexasei edo kai dio mines pou pira to neo mini.. oi entiposeis .. oti kai na sas grapso ligo einai...
htpp://loupis.8m.net
Τι αυτοκίνητο έχουμε;