Το Corsa είναι από τα πιο γρήγορα μέσα στην πόλη χωρίς να σημαίνει ότι έχει και το καλύτερο κράτημα. Αλλά βολεύει για το κέντρο. Είναι όμως ο κινητήρας 8V πιο αξιόπιστος απο τον 16V που βγήκε μετά.
Το ASTRA είναι 3DOOR και αυτό σημαίνει ότι έχει τη σκληρότερη ανάρτηση της οικογένειας. Κοπανάει ο πίσω άξονας γενικά κάτι που το λέγανε και στα τέστ των 4 τροχών. Μεσα στην πολη μπορεί να εκνευριστείς.
Είναι όμως δεμένο αυτοκίνητο. Εχει θόρυβο στην εθνική πάνω από τα 140 που το megane δεν το έχει.
Γενικά αυτό που μου φάνηκε απίστευτο είναι ότι το μακρύ megane έχει καλύτερο ταξίδι από το ASTRA. Στην εθνική κράταγα 10 km παραπάνω μέση ωριαία από το ASTRA. Μου άρεσε πολύ για παλιό σχετικά μοντέλο.
Το ASTRA το πήρα για την καλή κλιμάκωση που έχει το κιβώτιο. Αισθάνεσαι ότι πάντα έχεις λίγο γκάζι να δώσεις.
Τώρα για το VOLVO S60. Παιδιά το αμάξι είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό. Έχω οδηγήσει A4 αλλά αυτό με τα 150PS πριν το lifting (1997).
Το Volvo είναι χαλί και ΝΑΙ μπορείς να πάς γρήγορα και σε στροφές. Εχει ωραίο τιμόνι και σε τραβάει. Κάθεσαι άνετα και πάς και γρήγορα σαν Italia
Απλώς δεν έχει την προβολή που έχουν οι άλλες αντιπροσωπίες.
Εγώ όταν το πήρα διάβασα 4Τ και το βγάζανε καλύτερο από την C kai to Α4..
Για να φτάσουν οι τροχοί να γράψουν ότι τους άρεσε ένα VOLVO φαντάσου πόσο καλό είναι.
Τετρακίνητο δεν είναι αλλά εάν το πάρεις με DSTC δεν φεύγει από το δρόμο με τίποτα. Και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι turbo.