-
Το ειδα χθες οκ ...Εκτος απο μπροστα που δε βλέπεται...συμπαθητικό ήταν αλλά οχι στα 32 Κ...
Αν εκανε γύρω στα 20Κ να το συζητούσαμε για αμαξι πόλης... -
@kostis20 said in Nio Firefly:
Το ειδα χθες οκ ...Εκτος απο μπροστα που δε βλέπεται...συμπαθητικό ήταν αλλά οχι στα 32 Κ...
Αν εκανε γύρω στα 20Κ να το συζητούσαμε για αμαξι πόλης...Μακάρι να έκανε και 5 και να παίρναμε όλοι σε διάφορα χρώματα! Εχεις δει όμως τι πουλάνε οι υπόλοιπες εταιρείες στα 20 χιλιάρικα και με τι εξοπλισμό;
-
Μαλλον εννοείς τι παιρνεις με 32 Κ που κάνει αυτο.Με επιδότηση.Βασική εκδοση ,αυτοκίνητο 4 μετρων με αυτονομία Wltp στον αυτοκινητόδρομο 300km.
Τελος πάντων ...Το θεωρω πολύ ακριβό.Δε ξερω αν είναι οι δασμοί αλλά αν ειναι να πουλάνε τόσο ακριβα τα κινεζικα δε βλέπω το λόγο.
Το Μοdel3 πόσο κάνει? -
@kostis20 said in Nio Firefly:
Μαλλον εννοείς τι παιρνεις με 32 Κ που κάνει αυτο.Με επιδότηση.Βασική εκδοση ,αυτοκίνητο 4 μετρων με αυτονομία Wltp στον αυτοκινητόδρομο 300km.
Τελος πάντων ...Το θεωρω πολύ ακριβό.Δε ξερω αν είναι οι δασμοί αλλά αν ειναι να πουλάνε τόσο ακριβα τα κινεζικα δε βλέπω το λόγο.
Το Μοdel3 πόσο κάνει?Οχι. Ανεφερες "αν εκανε γυρω στα 20κ" και αυτην την τοποθετηση σου σχολιασα.
Το θεωρω ακριβο και εγω, απλα δεν εχω την απαιτηση να κοστιζε τοσο λιγο οσο αναφερεις οτι θα ηθελες.
Το Μ3 ειναι το gold standard στο vfm, αλλα ειναι σε ενα πακετο που δεν βολευει τους παντες και σε μια τιμη που δεν μπορουν ολοι να φτασουν. -
Τα 20Κ ήταν υποθετικά και στη φαντασία μου προφανως. Εγω οπως το είδα μεσα εξω τόσο μου φάνηκε οτι θα κάνει.Σαν κινεζικο αυτοκίνητο πόλης.
Δυστυχώς όμως κανει 32Κ οποτε το πραγματικό ερώτημα ειναι τι αλλο παιρνεις σε αυτη τι τιμή.
Το model3 θα μου πει καποιος απο που ξεκινάει με επιδότηση? -
Η Nio θεωρείτε "premium" μάρκα, οπότε θεωρώ πως με το Firefly θέλει να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Mini, όχι το e-C3. Και έχω την αίσθηση πως ως προϊόν είναι καλύτερο από το Mini. Αν και αυτά τα φώτα μπροστά...
Θεωρώ πάντως πως όποιος το αγοράσει σίγουρα δεν θα το ερωτευθεί, αλλά μάλλον θα το αγαπήσει σε βάθος χρόνο. Φαίνεται πολύ ποιοτικό και με εξαιρετικούς χώρους για το μέγεθος του.
-
Σύμφωνα με το διάγραμμα που ποστάρισα αλλού, η Νίο θεωρείται high tech, ήγουν ένα σκαλί παραπάνω από premium .
Nio Firefly