-
@ntinaras said in Cupra Terramar:
@a-d-p said in Cupra Terramar:
4500€ κάτω η τιμή του phev terramar
https://www.caranddriver.gr/byuing_guide/arthro/cupra_psalidizei_tis_times_sta_phev_montela_eos_4_500_to_ofelos_pinakas-7839296/Λογικο ειναι αμα πουλησε 1
3η θέση το 2024 στα phev, δεν το λες και άσχημα
Το terramar?
Σύνολο cupra, το terramar τώρα ήρθε, λογικά ταξινομήσεις το 2024 θα έχει μόνο για τα test drive.
Ισχύουν εκπτώσεις για όλη την γκάμα phev, από 3000-4500€. -
https://www.caranddriver.gr/byuing_guide/arthro/cupra_psalidizei_tis_times_sta_phev_montela_eos_4_500_to_ofelos_pinakas-7839296/Λογικο ειναι αμα πουλησε 1
Το terramar?
Σύνολο cupra, το terramar τώρα ήρθε, λογικά ταξινομήσεις το 2024 θα έχει μόνο για τα test drive.
Ισχύουν εκπτώσεις για όλη την γκάμα phev, από 3000-4500€.Cupra formentor Phev κυκλοφορουν αρκετα. Terramar ψαχνω και δεν εχω δει.
-
Το terramar?
Ισχύουν εκπτώσεις για όλη την γκάμα phev, από 3000-4500€.Cupra formentor Phev κυκλοφορουν αρκετα. Terramar ψαχνω και δεν εχω δει.
Το formentor κυκλοφορεί από το 2021.
Το terramar ήρθε 14 Νοεμβρίου 2024, λογικό είναι να μην βλέπουμε, όχι ότι θα πουλήσει περισσότερα από το formentor -
Εγώ τελικά προτιμώ το Formentor!
Αν και με αυτά που διαβάζω στο forum για τα καινούργια αυτοκίνητα έχω ξενερώσει αφάνταστα και με βλέπω όταν αλλάξω να πάρω παλιότερης γενιάς. Για να βάλεις aircondition μπαίνεις από το "tablet" στο τάδε μενού, κ.λπ. Το άλλο που διάβασα και τρελάθηκα εντελώς: ανεβάζεις λέει ταυτότητες (!), διπλώματα, κλπ, στο application για να ξεκλειδώσουν λειτουργίες και άλλα απίστευτα πράγματα για εμάς που δεν είμαστε πιτσιρικάδες.
Αυτά δεν είναι αυτοκίνητα, αυτά είναι σαχλαμαροgadgets... Αίσχος! -
@lapin said in Cupra Terramar:
Αν και με αυτά που διαβάζω στο forum για τα καινούργια αυτοκίνητα έχω ξενερώσει αφάνταστα και με βλέπω όταν αλλάξω να πάρω παλιότερης γενιάς. Για να βάλεις aircondition μπαίνεις από το "tablet" στο τάδε μενού, κ.λπ. Το άλλο που διάβασα και τρελάθηκα εντελώς: ανεβάζεις λέει ταυτότητες (!), διπλώματα, κλπ, στο application για να ξεκλειδώσουν λειτουργίες και άλλα απίστευτα πράγματα για εμάς που δεν είμαστε πιτσιρικάδες.
Αυτά δεν είναι αυτοκίνητα, αυτά είναι σαχλαμαροgadgets... Αίσχος!Η ταυτότητα χρειάζεται για να αποκτήσεις πρόσβαση στο αυτοκίνητο μέσω του app στο κινητό, δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις αν δεν χρησιμοποιείς την εφαρμογή στο κινητό.
-
@lapin said in Cupra Terramar:
Αυτά δεν είναι αυτοκίνητα, αυτά είναι σαχλαμαροgadgets... Αίσχος!Η ταυτοτητα ειναι μονο για να ενεργοποιησεις το απομακρυσμενο κλειδωμα και ξεκλειδωμα του αυτοκινητου.
Αν σε χαλαει αυτο, φανταζομαι δεν εχεις ουτε λογαριασμο τραπεζας με ebanking? -
Αν είναι μόνο για το απομακρυσμένο κλείδωμα τότε μικρό το κακό. Απλώς δεν το ενεργοποιείς. Το θέμα όμως με τις βασικές λειτουργίες μέσω infotainment ενοχλεί και εμένα και τους περισσότερους θεωρώ και είναι και ένα θέμα που αντί να αυξάνει μειώνει την ασφάλεια στην οδήγηση.
Cupra Terramar