-
Δυσκολη επιλογη.
Το υγραεριο ειναι λιγο περιεργο πως θα κατσει και αν θα δημιουργησει προβληματα ειδικα σε συγχρονα αυτοκινητα.
Απο την αλλη και τα diesel οσο πανε χειροτερευουν με adblue κτλ.Σε euro 6 δεν θα επαιρνα τιποτα απο τα 2, θα κοιτουσα κατι σε υβριδικο.
-
@harisma23 said in Αγορά μεταχειρισμένου : Diesel ή βενζίνη + προσθήκη υγραερίου:
@que2 said in Αγορά μεταχειρισμένου : Diesel ή βενζίνη + προσθήκη υγραερίου:
Θα σου έλεγα επίσης να σκεφθείς, αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα έξοδα τακτικής συντήρησης αλλά και πιθανών βλαβών στα μοντέλα που κοιτάς….
Υπάρχουν πολύ καλά εξειδικευμένα συνεργεία Mercedes, στα οποία το κόστος συντήρησης είναι σαν τα άλλα αυτοκίνητα.
Προτάσεις πάντα ευπρόσδεκτες
-
@imr said in Αγορά μεταχειρισμένου : Diesel ή βενζίνη + προσθήκη υγραερίου:
Δυσκολη επιλογη.
Το υγραεριο ειναι λιγο περιεργο πως θα κατσει και αν θα δημιουργησει προβληματα ειδικα σε συγχρονα αυτοκινητα.
Απο την αλλη και τα diesel οσο πανε χειροτερευουν με adblue κτλ.Σε euro 6 δεν θα επαιρνα τιποτα απο τα 2, θα κοιτουσα κατι σε υβριδικο.
Αυτό με προβληματίζει κι εμένα.
Diesel έχει γνωστός μου αλλά προηγούμενης γενιάς και του έχει βγει αθάνατο.
Ωστόσο για Euro 6 κτλ διαβάζω διάφορα, αλλά δυστυχώς οι μηχανικές μου γνώσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες για να μπορέσω να σχηματίσω άποψη μόνος μου (γι αυτό και απευθύνομαι στην εμπειρία του forum)Από την άλλη με το lpg έχω προσωπική πολύ θετική εμπειρία αλλά.... πάντα εμπεριέχει ρίσκο.
-
Αυτή η είδηση μπορεί να κάνει τη διαφορά.
https://cartalk.gr/nea-timi-gia-renault-captur-ygraeriou-ksekina-apo-21-950/
-
@kyros_g said in Αγορά μεταχειρισμένου : Diesel ή βενζίνη + προσθήκη υγραερίου:
Diesel έχει γνωστός μου αλλά προηγούμενης γενιάς και του έχει βγει αθάνατο.
Ωστόσο για Euro 6 κτλ διαβάζω διάφορα, αλλά δυστυχώς οι μηχανικές μου γνώσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες για να μπορέσω να σχηματίσω άποψη μόνος μου (γι αυτό και απευθύνομαι στην εμπειρία του forum)Από την άλλη με το lpg έχω προσωπική πολύ θετική εμπειρία αλλά.... πάντα εμπεριέχει ρίσκο.
Κάτσε μια στιγμή. Δηλαδή φοβάσαι να πάρεις ένα diesel Euro 6 πενταετίας, στην εργοστασιακή του κατάσταση και με ένα αποδεδειγμένα αξιόπιστο κινητήρα και δεν φοβάσαι να κάνεις μετατροπή σε υγραέριο; Έχεις δηλαδή περισσότερο εμπιστοσύνη στον Έλληνα μάστορα από το εργοστάσιο;
Μετά συγχωρήσεως, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στο μυαλό σου.@kyros_g said in Αγορά μεταχειρισμένου : Diesel ή βενζίνη + προσθήκη υγραερίου:
Προτάσεις πάντα ευπρόσδεκτες
Κατά τ' άλλα η σύσταση μου για εξειδικευμένο συνεργείο είναι οι αδελφοί Τσελίκου στην Κερατέα. Είναι λίγο μακριά, αλλά ποτέ δεν με προβλημάτισε, καθώς ήταν μια επίσκεψη το χρόνο.
Αγορά μεταχειρισμένου : Diesel ή βενζίνη + προσθήκη υγραερίου