-
Με ποιο; Με το MG3?
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Σε παρόμοιες συνθήκες 1 λίτρο λιγότερο για το Yaris σε ακρως ρεαλιστική δοκιμή αλλά και σχεδόν 70 άλογα λιγότερα!
Η διαφορά στην τιμή: €4200 πιο ακριβό το Toyota σε παρόμοια έκδοση με το MG
Οπότε @ataim εάν δεν κάνω λάθος στους υπολογισμούς μετά περίπου από 240.000 χλμ σε αστική μετακίνηση ο οδηγός του Toyota θα ξεκινά να έχει σταδιακό οικονομικό όφελος!
Ενώ το τρελό που μας λένε οι αριθμοί ....
Εάν μάλιστα υπολογίσουμε ετήσιο πληθωρισμό στο καύσιμο 0,6% και ετήσια χλμ μέσα στην πόλη 15000 χλμ με αρχική τιμή καυσίμου τα €1,75 η απόσβεση του έξτρα κόστους του Toyota έρχεται στα........... 11 έτη!!!!
Όσο δηλαδή είναι η εγγύηση της μπαταρίας!!Το θέμα είναι ποιος θα τα κρατήσει μέχρι τότε (να κάνουν απόσβεση) τα MG...γιατί δεν τους βλέπω ζεστούς...
-
Για αυτό έχουμε τους beta testers. Ενα ένα βγαίνουν θεματάκια αλλά και λύνονται, όπως η αναβάθμιση λογισμικού στις αναβάσεις
-
Αυτό είναι ο λόγος που μιλάμε συνέχεια για αξιοπιστία!Στα χαρτιά όλα τα αυτοκίνητα είναι τούμπανα, όμορφα πλέον κλπ.Το θέμα είναι να μην διαλύεται.Τι να τα κάνω τα ωραία χαρακτηριστικά ... Η ποιότητα είναι πρωτίστως η ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ.
-
Ολα χαλάνε, αν ψάξεις στα forums των Toyota, μάλλον θα την θεωρήσεις την πιο αναξιόπιστη εταιρία! Προφανώς δεν είναι!
Γενικά καλο είναι να περιμένουμε αλλά όχι και να φανατιζόμαστε
-
Είμαι στα φόρουμ και αναλογικά αυτό που λες δεν ισχύει.Και δεν φανατιζομαι.Απλα δεν μου αρέσει να μας κοροϊδεύουν.Ολα πρέπει να έχουν μέτρο.
-
Οκ! Έχω άλλη οπτική διότι και εγώ διαβάζω forums! Ιδιαίτερα αυτά του εξωτερικού αναφέρουν πολλά προβλήματα των Toyota και άλλων εταιριών!
Στα Suzuki ιδιαίτερα γράφουν για άπειρα θέματα! Αλλά έκλεισα τα μάτια για να το πάρω! Μέχρι στιγμής μια χαρά όλα!
-
Ολα χαλάνε, αν ψάξεις στα forums των Toyota, μάλλον θα την θεωρήσεις την πιο αναξιόπιστη εταιρία! Προφανώς δεν είναι!
Γενικά καλο είναι να περιμένουμε αλλά όχι και να φανατιζόμαστε
Ρε συ lap το ίδιο είναι να βλέπεις 10 άτομα να αναφέρουν προβλήματα μιας μάρκας που έχει πουλήσει 20 εκατομμύρια υβριδικά και οι υπόλοιποι είναι υπερευχαριστημένοι, και το ίδιο να βλέπεις σχεδόν έναν στους δύο ιδιοκτήτες MG 3 Hybrid να αναφέρει κάποιο πρόβλημα;
-
Οχι φυσικά! Έχεις δίκιο!
Για αυτό περιμένουμε τους beta testers
-
Οχι φυσικά! Έχεις δίκιο!
Για αυτό περιμένουμε τους beta testers
Θεωρεις αποδεκτό για μια εταιρια να βγάζει στην παραγωγή ένα εντελώς νεο υβριδικό σύστημα και να κάνει beta testers τους ιδιοκτήτες; Εκεί είναι η διαφορά της κινεζικής προχειρότητας με την ιαπωνική ηθική. Ειχα αγόρασει το πρώτης γενιάς υβριδικό γιαρις αμέσως μόλις ήρθε Ελλάδα όταν δεν είχαν ακόμα ακούσει την λέξη υβριδικό, και λειτουργούσε πένα.
-
Ναι διότι το σύστημα που αγόρασες είχε δοκιμαστεί μια δεκαετία νωρίτερα στα Prius όπου οι πρώτοι ιδιοκτήτες ήταν beta testers
MG3 Hybrid+ 2024