-
@atari70 said in Hyundai i20 η Skoda fabia:
Αμα οδηγείς συνετά, δεν κανείς καγκουριες, κανείς τα service στην ώρα τους και σε εξειδικευμένο συνεργείο, με ανταλλακτικά που ορίζει ο κατασκευαστής, οτι και να πάρεις καλο θα σου βγει! Εαν υπάρχει κάποια αστοχία, θα βγει πάνω στον χρόνο, και θα είσαι μέσα στην εγγύηση. Από εκεί και πέρα ειναι καθαρά θέμα χρήσης και σωστής συντήρησης! Σου μιλάει κάποιος που εχει αλλάξει τουλάχιστον δεκα αυτοκίνητα, και όχι και τα πιο αξιόπιστα στα χαρτιά πάντα. Πάντως μάλλον το i20 θα έπαιρνα , διότι εχει καλύτερη σχέση τιμής αξίας! Αλλα σε αυτά τα λεφτα θα κοίταγα και το Clio το 208, η το Yaris που ειναι πιο ολοκληρωμένα!
Άμα διαβάζω για καγκουριες...με άλλα λόγια "το αμάξι δεν χαλάει αλλά ο χρήστης είναι άτσαλος/γίδι κλπ και το χάλασε...."Δηλαδή υπάρχουν αμάξια δεκτικά σε καγκουριες; Για εμένα υπάρχει μόνο προβλεπόμενη χρήση και αξιοπιστία ή όχι στο εύρος της προβλεπόμενης χρήσης και μόνο.
Το fabia πιο ραφιναρισμένο και πολιτισμένο, το ,i20 απλά αξιόπιστο.
-
@kozani76 said in Hyundai i20 η Skoda fabia:
@dennis77 said in Hyundai i20 η Skoda fabia:
Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε τον κόπο να μου απαντήσετε. Μάλλον προς το Hyundai θα κατευθυνθώ. Μετά το Πάσχα θα Όμως πάω να το κάνω κι ένα τεστ drive όπως και το Φάμπια. Για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Κοιτάζοντας όμως το website της Toyota για το για το Γιάρις , έπεσε το μάτι της συζύγου στο Corola Σεντάν που κι αυτό είναι στα ίδια λεφτά!!! Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να κατευθυνθώ προς τα εκεί Μιας και είναι τελείως άλλη κατηγορία, θα ήθελα κανα δύο γνώμες Μιας και άρεσε πολύ στην σύζυγό .σας ευχαριστώ και πάλι
Μακρυά από corolla sedan.
Θα μας πεις και γιατί;
Αν κοστίζουν τα ίδια χρήματα, εννοείται πως είναι πολλές φορές καλύτερο όχημα το υβριδικό κορολα, σε κάθε τομέα, με πολύ ανώτερο αυτόματο απ τα άλλα δύο, καλύτερη κατανάλωση, πάτημα, στα πάντα...
-
@piliourits said in Hyundai i20 η Skoda fabia:
Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε τον κόπο να μου απαντήσετε. Μάλλον προς το Hyundai θα κατευθυνθώ. Μετά το Πάσχα θα Όμως πάω να το κάνω κι ένα τεστ drive όπως και το Φάμπια. Για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Κοιτάζοντας όμως το website της Toyota για το για το Γιάρις , έπεσε το μάτι της συζύγου στο Corola Σεντάν που κι αυτό είναι στα ίδια λεφτά!!! Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να κατευθυνθώ προς τα εκεί Μιας και είναι τελείως άλλη κατηγορία, θα ήθελα κανα δύο γνώμες Μιας και άρεσε πολύ στην σύζυγό .σας ευχαριστώ και πάλι
Θα μας πεις και γιατί;
Αν κοστίζουν τα ίδια χρήματα, εννοείται πως είναι πολλές φορές καλύτερο όχημα το υβριδικό κορολα, σε κάθε τομέα, με πολύ ανώτερο αυτόματο απ τα άλλα δύο, καλύτερη κατανάλωση, πάτημα, στα πάντα...
Το είχα για δύο χρόνια (το απλό 1.5.ΟΧΙ το υβριδικό, αυτό ξεφεύγει σε τιμή). Από που να ξεκινήσω: 1. Θόρυβο που παραπέμπει σε άλλες εποχές - ψάχνεις να βρεις ποια πόρτα έχεις αφήσει ανοικτή. 2. Βαρύ και αργό - Γενικά, αυτός ο κινητήρας δεν είναι για το συγκεκριμένο αμάξωμα. 3. Κατανάλωση μέσα στην πόλη. 4. Ανάρτηση μαλακή που ΖΑΛΙΖΕΙ. 5. Τριξίματα από την πρώτη μέρα που το πήρα - ίσως λόγω του ότι είναι made in Turkey 6. Κιβώτιο που είναι πολύ χειρότερο από το αντίστοιχο του yaris (ανεξήγητο) 7. Χαμηλό τόσο, ώστε να βρίσκει σε κάθε πεζοδρόμιο. 8. Χρώμα χαμηλότατης ποιότητας. Αυτά.
-
Θα μας πεις και γιατί;
Το είχα για δύο χρόνια.Από που να ξεκινήσω: 1. Θόρυβο που παραπέμπει σε άλλες εποχές - ψάχνεις να βρεις ποια πόρτα έχεις αφήσει ανοικτή. 2. Βαρύ και αργό - Γενικά, αυτός ο κινητήρας δεν είναι για το συγκεκριμένο αμάξωμα. 3. Κατανάλωση μέσα στην πόλη. 4. Ανάρτηση μαλακή που ΖΑΛΙΖΕΙ. 5. Τριξίματα από την πρώτη μέρα που το πήρα - ίσως λόγω του ότι είναι made in Turkey 6. Κιβώτιο που είναι πολύ χειρότερο από το αντίστοιχο του yaris (ανεξήγητο) 7. Χαμηλό τόσο, ώστε να βρίσκει σε κάθε πεζοδρόμιο. 8. Χρώμα χαμηλότατης ποιότητας. Αυτά.
οντως τοσο χαλια ειναι ? τα τογιοτα τα εχω για τερατα αξιοπιστίας
-
@boudas-77 said in Hyundai i20 η Skoda fabia:
Θα μας πεις και γιατί;
Το είχα για δύο χρόνια.Από που να ξεκινήσω: 1. Θόρυβο που παραπέμπει σε άλλες εποχές - ψάχνεις να βρεις ποια πόρτα έχεις αφήσει ανοικτή. 2. Βαρύ και αργό - Γενικά, αυτός ο κινητήρας δεν είναι για το συγκεκριμένο αμάξωμα. 3. Κατανάλωση μέσα στην πόλη. 4. Ανάρτηση μαλακή που ΖΑΛΙΖΕΙ. 5. Τριξίματα από την πρώτη μέρα που το πήρα - ίσως λόγω του ότι είναι made in Turkey 6. Κιβώτιο που είναι πολύ χειρότερο από το αντίστοιχο του yaris (ανεξήγητο) 7. Χαμηλό τόσο, ώστε να βρίσκει σε κάθε πεζοδρόμιο. 8. Χρώμα χαμηλότατης ποιότητας. Αυτά.
οντως τοσο χαλια ειναι ? τα τογιοτα τα εχω για τερατα αξιοπιστίας
Έχουν περάσει πολλά αμάξια από τα χέρια μου.Τέτοιο χάλι πρώτη φορά.Ίσως για αυτό το πουλάνε μόνο Ελλάδα, Τουρκία και ανατολική Ευρώπη.
Hyundai i20 η Skoda fabia