-
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος που να είχε πρόβλημα σε αυτοκίνητο Volvo v60 cross country στο σύστημα βαλβίδας EGR. Μου είπαν πολύ ακριβά ανταλλακτικά στην αντιπροσωπεία και δεν βρίσκω και στο after market κάτι προς το παρόν.
Ευχαριστώ!
-
Ποιο ακριβώς volvo (χρονολογία) και με ποιον κινητήρα ;
-
Μήπως ταιριάζει και από Ford, και είναι φθηνότερη;
-
@gregkall said in V60 cross country βαλβίδα EGR:
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος που να είχε πρόβλημα σε αυτοκίνητο Volvo v60 cross country στο σύστημα βαλβίδας EGR. Μου είπαν πολύ ακριβά ανταλλακτικά στην αντιπροσωπεία και δεν βρίσκω και στο after market κάτι προς το παρόν.
Ευχαριστώ!
Τι ακριβώς έχεις ;
Σε d2 v40 τη καθάρισα προληπτικά. Δες και σε Cintroen . Το 1,6 έχει psa μοτέρ -
@margm said in V60 cross country βαλβίδα EGR:
@gregkall said in V60 cross country βαλβίδα EGR:
Καλησπέρα σας,
Ευχαριστώ!
Τι ακριβώς έχεις ;
Σε d2 v40 τη καθάρισα προληπτικά. Δες και σε Cintroen . Το 1,6 έχει psa μοτέρΑν οντως εχει αυτο το μοτερ εγω σε σιτροεν την βρηκα στο ebay αυθεντικη με 50ε και την αλλαξα μονος μου , 2 βιδες ειναι αλλά στο πιο διαολεμενο σημειο πισω απο τον κινητηρα , βγαζεις μπαταρια και φιλτρο πετρελαιου και την βαση του .
Παρε μια valeo ετσι κι αλλιως και οι εργοστασιακες valeo ειναι.Παρεμπιπτόντως ( κατι που δεν συνιστω ) πηρα και μια ταπα και την ταπωσα μετα απο συζητηση με φιλο που δουλευει στην Ford αγγλιας στο τμημα ερευνας και εξελιξης . Διαδεδομενο σπορ στην GB μιας και περισσοτερα προβληματα δημιουργει παρα λυνει , αυτα πριν 5 χρονια.
Το μοτερ ειναι Ford εξελιγμενο απο κοινου με την PSA. -
@otso said in [V60 cross country βαλβίδα EGR]
που δουλευει στην Ford αγγλιας στο τμημα ερευνας και εξελιξης .
Και αγοραζει μονο Peugeot και Bmw
-
@alexandros-k said in V60 cross country βαλβίδα EGR:
@otso said in [V60 cross country βαλβίδα EGR]
που δουλευει στην Ford αγγλιας στο τμημα ερευνας και εξελιξης .
Και αγοραζει μονο Peugeot και Bmw
Oντως εκει μας τα χαλαει , αλλά οταν ειχε Peugeot ειχα βολευτει καλα , απο συμβουλες και προγραμματακια , τωρα του εχει παρει τα μυαλα η BMW απαξιει να ασχοληθει με αλλα αμαξια.
-
@otso said in V60 cross country βαλβίδα EGR:
δουλευει στην Ford αγγλιας στο τμημα ερευνας και εξελιξης .
Πςςςς....
Θυμήθηκα έναν άλλο εδώ, πριν χρόοοονια, που μας έλεγε πως είχε φίλο στη ΝΑΣΑ!
χαχα -
Δηλαδη και εγω και ο Αλεξανδρος λεμε ψεματα
μαλιστα.
Η πλακα ειναι οτι μιας και εισαι παλιος εδω μεσα οτι μπορει να τον ξερεις και εσυ. -
Κι αυτος τον ξερει
Ειναι γραμμενος και στο αλλο -
αντε ντε το εχω χασει , γερονταματα , και λεει ο elvet οτι τους εχω γραμμενους ολους στα κιταπια μου .
Αυτα παθαινω για να μην διαβαζω τα τοπικ για drone.
Koλητοι ειναι οχι μονο τον ξερει , απλα με δουλευει. -
Δεν υπονόησα πως λες ψέματα.Λάθος κατάλαβες.
V60 cross country βαλβίδα EGR