-
-
Αν σκίσει το λάστιχο όμως, δεν σε σωνουν αυτά.
Το εχω πάθει,σε 5 λεπτα άλλαξα λαστιχο και τελος. Απλα πράγματα.
Γι αυτό είμαι καθετος σε αυτο.
Οσο για τους φορτιστες κινητών, ατυχές παράδειγμα γιατί με 20 ευρώ παίρνεις τον κατάλληλο για το μοντέλο του κινητού σου και τελος. Τόσο απλά. Θέλω τη ζωή μου απλή και εύκολη. -
Αν σκιστεί έχεις δίκιο δεν γίνεται τίποτα.
Και εγώ περιμένω τα νέα ελαστικά χωρίς αέρα. Ξενοιαζεις
-
Εντωμεταξύ τι τυχερός που είσαι. Μένεις σε ένα εκπληκτικό μέρος. Έχετε και πολλά swift. Παντού ομορφιά
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Εντωμεταξύ τι τυχερός που είσαι. Μένεις σε ένα εκπληκτικό μέρος. Έχετε και πολλά swift. Παντού ομορφιά
Χαχαχα.... Το ίδιο γίνεται με τα ignis και τα vitara.... Χαμος γίνεται.
Έχουμε πήξει εδώ... -
Απόλυτα λογικό. Σου λένε παραλίες άρα θες ψηλο, και αξιοπιστία ώστε να μην αγχώνεσαι για ανταλλακτικά μιας και είναι νησί.
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Εγώ έχω πάρει ένα σετ που κλείνεις την τρύπα και μια ηλεκτρική τρόμπα. Θεωρητικά είναι πιο εύκολο από το να βγάλεις τον τροχό στη μέση του πουθενά.
Εεε Ναι, η ρεζέρβα σε περίπτωση που δεν κλείνει η τρύπα.... ξέρεις από τρύπες;
-
Πάντα έπιανε αυτή η ατάκα μετά τα τρία ποτά.
Πετάς και το...δουλεύω σε βουλκανιζατέρ
-
@ad276 said in Suzuki Swift (2024):
Οσο για τους φορτιστες κινητών, ατυχές παράδειγμα γιατί με 20 ευρώ παίρνεις τον κατάλληλο για το μοντέλο του κινητού σου και τελος. Τόσο απλά. Θέλω τη ζωή μου απλή και εύκολη.Ο δικός μου έχει 38 ευρώ μιας και είναι ταχυφορτιστης 80w. Πριν δεν πλήρωνα τίποτα. Ο λόγος που αφαιρείτε η ρεζέρβα είναι για τους ρύπους. Το θεωρώ κοροϊδία και υποκρισία να μην τους νοιάζουν μετά οι ρύποι και να σε χρεώνουν τρέλα λεφτά να την βάλεις. Όλα καλά δηλαδή αρκεί να πληρώσεις.
-
@i-hasu said in Suzuki Swift (2024):
@ad276 said in Suzuki Swift (2024):
Οσο για τους φορτιστες κινητών, ατυχές παράδειγμα γιατί με 20 ευρώ παίρνεις τον κατάλληλο για το μοντέλο του κινητού σου και τελος. Τόσο απλά. Θέλω τη ζωή μου απλή και εύκολη.Ο δικός μου έχει 38 ευρώ μιας και είναι ταχυφορτιστης 80w. Πριν δεν πλήρωνα τίποτα. Ο λόγος που αφαιρείτε η ρεζέρβα είναι για τους ρύπους. Το θεωρώ κοροϊδία και υποκρισία να μην τους νοιάζουν μετά οι ρύποι και να σε χρεώνουν τρέλα λεφτά να την βάλεις. Όλα καλά δηλαδή αρκεί να πληρώσεις.
Σωστός
-
Πρέπει να ήρθε νέα παρτίδα! Δύο στην γειτονιά μου!
Ομόρφυνε ο τόπος!
-
Ωραίο βίντεο!
Αμαξάκι από τα λίγα!
Τώρα που το είδα από κοντά ξανά στη γειτονιά είναι και γ@@@ω τα αυτοκίνητα πόλης!
-
Suzuki Swift (2024)