-
@babisstinson said in Σε αναζήτηση νέου οικογενειακού:
Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσοι απάντησαν. Λόγω διάφορων σκηνικών δεν έχω προλάβει να οδηγήσω κανένα, πλην του 3αριου.
Να προσθέσω στην λίστα ακόμα ένα αυτοκίνητο που είδα από κοντά μέσα στην εβδομάδα και έπαθα πλάκα, την Tonale. Σε πράσινο χρώμα, Veloce έκδοση με paddles για αλλαγές ταχυτήτων.
Test Drive μου είπαν θα έχουν διαθέσιμο πάλι σε κανένα μήνα μάλλον.
Αγορά 48Κ με τα 160hp Hybrid VGT TCT στην Veloce (από το 2024 θα έχει μόνο 2 εκδόσεις μου είπαν, όχι 4). Leasing εχουν περισσέψει δύο PHEV 275hp Q4 σε μπλε χρώμα έμαθα και περιμένω να μάθω τιμή/προσφορά και για αυτό και για το VGT 160hp.Η γυναίκα μόλις μπήκαμε στην Tonale είπε πάντως "μην πάμε να δεις άλλο, αυτό είναι αμαξάρα".
ΥΓ.: Δίπλα είχε Giulia, επίσης κούκλα..
Τα 48Κ για την tonale με τα 30-35Κ που έβαλες όριο που συμπίπτουν ;;
-
@nik-2 said in Σε αναζήτηση νέου οικογενειακού:
@babisstinson said in Σε αναζήτηση νέου οικογενειακού:
Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσοι απάντησαν. Λόγω διάφορων σκηνικών δεν έχω προλάβει να οδηγήσω κανένα, πλην του 3αριου.
Να προσθέσω στην λίστα ακόμα ένα αυτοκίνητο που είδα από κοντά μέσα στην εβδομάδα και έπαθα πλάκα, την Tonale. Σε πράσινο χρώμα, Veloce έκδοση με paddles για αλλαγές ταχυτήτων.
Test Drive μου είπαν θα έχουν διαθέσιμο πάλι σε κανένα μήνα μάλλον.
Αγορά 48Κ με τα 160hp Hybrid VGT TCT στην Veloce (από το 2024 θα έχει μόνο 2 εκδόσεις μου είπαν, όχι 4). Leasing εχουν περισσέψει δύο PHEV 275hp Q4 σε μπλε χρώμα έμαθα και περιμένω να μάθω τιμή/προσφορά και για αυτό και για το VGT 160hp.Η γυναίκα μόλις μπήκαμε στην Tonale είπε πάντως "μην πάμε να δεις άλλο, αυτό είναι αμαξάρα".
ΥΓ.: Δίπλα είχε Giulia, επίσης κούκλα..
Τα 48Κ για την tonale με τα 30-35Κ που έβαλες όριο που συμπίπτουν ;;
Πουθενά, απλά το είδα και μου άρεσε πολύ! Θεωρώ είναι ακριβή, έπρεπε να ξεκινάει από χαμηλότερα.
-
Πάρε 2 Citroen C5 Aircross που έχουν σε προσφορά.
-
Εγώ μένω περισσότερο σ'αυτό που έγραψες στο τέλος. Ότι για το mazda 6 θα έκανες μια μικρή υπέρβαση γιατί σε τρελαίνει αυτό το αμάξι.
Και είμαι της άποψης ότι στα αυτοκίνητα, αν σε παίρνει, την κ@@λα σου πρέπει να την ακούς (σε αντίθεση με άλλους τομείς που αν την ακούσεις θα έχεις πρόβλημα...).
Μου φαίνεσαι άνετος.
Πάρε το 6 τώρα και χτυπάς ένα τέσλα σε λίγα χρόνια.
Το αντίθετο αποκλείεται να το κάνεις. -
Γιατί από του χρόνου το σταματάνε και το 6, ίσως είναι απ τα τελευταία επιθυμητα σενταν της αγοράς.
Σε αναζήτηση νέου οικογενειακού