-
-
Μετά από τις απορίες που μου λύθηκαν από τους κατόχους εδώ και τα όσα διάβασα, το έκλεισα κι εγώ.
Sonic Grey που μου αρέσει περισσότερο από όλα τα χρώματα.
Τώρα αναμονή. Καλό Πάσχα να πω; Κάτι τέτοιο.Επιβεβαιώνω αυτό που αναφέρθηκε για την "επέκταση" εγγύησης +1 χρόνο με επίσκεψη στο συνεργείο και αυτό για το ασύρματο Android Auto μέσα στις γιορτές.
ΥΓ Και εμένα αυτή η ζάντα που βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Γενικά όλες οι "μαμά" ζάντες που δίνει η εταιρεία είναι ωραίες, ίσως καλύτερη η 17αρα.
Αντε με το καλό και εσύ
Να υπολογίζεις 5 μήνες από την ημερ/νία παραγγελίας
Ποιά έκδοση/ατμόσφαιρα διάλεξες ;Ναι, αυτό μου είπαν πάνω κάτω για χρόνο.
Elegant + Tech
Είχε τα περισσότερα πράγματα που επιθυμούσα (και κάποια αδιάφορα), χωρίς να ξεφεύγει υπερβολικά σε τιμή. Το μόνο που ίσως θα ήθελα παραπάνω είναι τα paddles, αλλά κι αυτό πρακτικά δεν ξέρω πόσο θα το χρησιμοποιούσα. Απλά περισσότερο "για να υπάρχει".Σε σαλόνι προβληματίστηκα, αλλά μου άρεσε το forest brown λίγο παραπάνω γιατί με το Sonic Grey ίσως το sand να ήταν κάπως ψυχρό, νομίζω δένει καλύτερα το πιο θερμό σαλόνι. Στο κόκκινο π.χ. πάει πιο πολύ το "λευκό".
Τα paddles παντως ειναι πολυ ωραια..εχω μια υποψια χωρις να το χω διαβασει πουθενα ομως.. οτι οταν επιλεγεις το s (αντι του b που χει το yc) οτι αλλαζει λιγο και η χαρτογραφιση στον κινητηρα στο πιο σπορ
-
Μετά από τις απορίες που μου λύθηκαν από τους κατόχους εδώ και τα όσα διάβασα, το έκλεισα κι εγώ.
Τώρα αναμονή. Καλό Πάσχα να πω; Κάτι τέτοιο.Επιβεβαιώνω αυτό που αναφέρθηκε για την "επέκταση" εγγύησης +1 χρόνο με επίσκεψη στο συνεργείο και αυτό για το ασύρματο Android Auto μέσα στις γιορτές.
ΥΓ Και εμένα αυτή η ζάντα που βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Γενικά όλες οι "μαμά" ζάντες που δίνει η εταιρεία είναι ωραίες, ίσως καλύτερη η 17αρα.
Αντε με το καλό και εσύ
Να υπολογίζεις 5 μήνες από την ημερ/νία παραγγελίας
Ποιά έκδοση/ατμόσφαιρα διάλεξες ;Ναι, αυτό μου είπαν πάνω κάτω για χρόνο.
Elegant + Tech
Είχε τα περισσότερα πράγματα που επιθυμούσα (και κάποια αδιάφορα), χωρίς να ξεφεύγει υπερβολικά σε τιμή. Το μόνο που ίσως θα ήθελα παραπάνω είναι τα paddles, αλλά κι αυτό πρακτικά δεν ξέρω πόσο θα το χρησιμοποιούσα. Απλά περισσότερο "για να υπάρχει".Σε σαλόνι προβληματίστηκα, αλλά μου άρεσε το forest brown λίγο παραπάνω γιατί με το Sonic Grey ίσως το sand να ήταν κάπως ψυχρό, νομίζω δένει καλύτερα το πιο θερμό σαλόνι. Στο κόκκινο π.χ. πάει πιο πολύ το "λευκό".
Με το καλό !
Καπου 38 δεν παει αυτός ο συνδυασμός ; Ανοιχτή τιμη να φανταστώ, σωστά;Κάπου εκεί, ναι. Αυτόν τον μήνα (ή τέλος πάντων αυτή την περίοδο) τρέχει μια "ενέργεια" με κλειστή τιμή. Βέβαια πάντα σε αυτά είμαι λίγο επιφυλακτικός για το τι πραγματικά καλύπτει αυτό και τι όχι. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το διαπιστώσω. Γενικά πάντως να πω ότι η συμπεριφορά όλων των ανθρώπων στην αντιπροσωπεία ήταν άψογη.
Σε αντίθεση π.χ. με μια Jeep που πήγα και το στιλάκι ήταν "εδώ είναι το αυτοκίνητο, μπες μέσα και δες το. Δεν ξέρω πότε θα έρθει το 4x4."Μετά από τις απορίες που μου λύθηκαν από τους κατόχους εδώ και τα όσα διάβασα, το έκλεισα κι εγώ.
Με το καλο!!..εμενα εκαμε κοντα στο 8μηνο παντως..
Ναι το είχα διαβάσει που το είχες γράψει. Για 5μηνο λέει η αντιπροσωπεία επίσημα πλέον και οφ δε ρέκορντ ότι μπορεί να είναι και λιγότερο. Το αποκλείω αυτό προσωπικά. Στο μυαλό μου έχω το 5μηνο και βλέπουμε. Το καλό είναι ότι δεν είμαι χωρίς αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή.
-
Καλοτάξιδα με υγεία σε όσους παρέλαβαν ή περιμένουν να παραλάβουν!
Να ρωτήσω όσους τους οδηγούν ήδη: το ύψος της οθόνης του infotainment σας βολεύει; Έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά χαμηλά και εκτός του οπτικού πεδίου του οδηγού.
Εδψ και χρόνια, η LEXUS συνηθιζε να έχει ψηλά τις οθόνες. Η όλη διαμόρφωση της κεντρικής κονσόλας θυμίζει C-Class, αλλά είναι εν τέλει εργονομική;
LEXUS LBX